46059
.
-
dav #10224 De hogy valami témábavágó dologról is beszéljünk:
Ti hogyan tudnátok elképzelni a finomhangolást? Nem csak kifejezetten a StreetLegal-ban érdekel, hanem úgy általában bármelyik szimulátorban.
Főleg a motor lenne érdekes szerintem, mert futómű, meg sebességváltó beállítás sok játékban van. Jó lenne, ha a motor tuning nem csak abból állna, hogy megveszem a legnagyobb blokkot, rárakom a supercharger-t, aztán hadd szóljon. Kéne valami, amivel mindenki egyedivé, személyre szabottá tehetné a dolgot. Ti mit gondoltok?
Üdv:
dav -
OGabor #10223 Senkinek nincs ötlete, mitől nem megy fel a második patch? -
dav #10222 Na ja... Legfeljebb a csaj, de az mégis jobb :) Meg néha cserélem is. -
#10221 Es nem eg bele a monitorba orok emlekkent:)) -
dav #10220 Nekem is alapból olyan. Utálom az ikonokkal teleszórt desktopot. -
Air #10219 Nova, Guszty!
Koszi, ugy latszik nem neztem meg eleg alaposan a motort... -
#10218 Ehhe erre nem is gondoltam :) Megyek és kipróbálom. -
#10217 Nekem alapban ilyen a rendszer, nem a jatek miatt. -
dav #10216 Az én desktopom is hasonlóan csupasz, sőt, még jobban. Én Win98-at használok, de minden ikont eltűntettem, nincs "quick launch"-om sem. Viszont a háttérben azért van egy hölgyike :)
Üdv:
dav -
dav #10215 "de a játék ennyit már csak megér"
Azért én nem vagyok biztos benne, hogy normális dolog az, hogy az ember a játékhoz igazítja az operációs rendszerét. Kapcsold ki az XP-s felületet, állíts le minden rezidens programot, állítsd át a memóriagazdálkodást... lassan egyszerűbb lesz egy külön Windowst feltenni direkt a StreetLegal-nak.
Üdv:
dav -
#10214 Ezt mar en is ajallottam a Bug Reportban - talan itt is.
Amugy masba is bekavar az XP a csicsaval...
Nem a "windowst" hasznalom, hanem az az alatt futo programokat. Es csupaszon, szerintem, eleg gyors, es megbizhato.
Itt a desktopom, tuti:)))
-
#10213 Amúgy 2.2-vel még nekem sem lépett ki soha! -
#10212 Fogadjunk hogy Windows XP-d van és a vizuális effektek be vannak kapcsolva mind! :) Ugyanis ha be van kapcsolva, akkor az ablakok szélei le vannak kerekítve, és olyankor csinálja azt, hogy ha hirtelen mozdítod az egeret a jobb, vagy bal felső sarok felé, akkor megjelenik az egérnyíl a sarkokban, ott kattintasz, és már rakja is le a játékot a tálcára! :) Én ezért kapcsoltam ki a vizuális effketeket, mert akkor nincs ilyen probléma. Igaz így úgy néz ki, mintha Win 98-am lenne, de a játék ennyit már csak megér! -
#10211 Nálam sosem lép ki. 2.2es peccs óta 1x sem fordult még elő. Tálcára szokta letenni néha, de ezt némi reflexel és odafigyeléssel ki lehet védeni :) -
#10210 Ez mindenkinel van:(((
Erosen memoria fuggo a dolog. De bizonyos alkatreszek, auto tipusok is befolyasoljak. -
dav #10204 A fehér textúrás probléma egyszer nálam is előfordult. Én eladtam az adott alkatrészt, és vettem belőle egy újat, és már nem is volt semmi gond.
Remélem ez segít.
Üdv:
dav -
OGabor #10203 Na... megvan a Cd, plusz mindhárom patch... az első még felmegy, de a második telepítése közben hibát jelez a windows, és bezárja... már ki***ul elegem van ebből a játékból...
Mi lehet a baj? Hogy tudom elérni, hogy felmenjen a patch? :))
WinXPm van Sp1el!
-
#10201 pontosan, egyetérek az egészel. az első mondattól az utolsóig. Az utolsó előttit kiegészíteném:
..(kardántengely, difimű, féltengelyek, hűtő, ablaktörlő, duda, rádiósmagnó... :)) -
dav #10200 Ez a menetközbeni javítás elég elvetélt ötlet. De azért az alkatrészenkénti javítást sem teljesen jól csinálták meg a játékban szerintem. Például oltári nagy hülyeség, hogy felfüggesztés nélkül is fel lehet tenni a kerekeket és elindul az autó. De a motornál is sok zavaró dolog is van. Például az önindítót csak akkor lehet feltenni, ha a sebváltó fent van, de a sebváltónál nem ellenőrzi, hogy előbb a kuplungot tedd fel és az előtt a lendkereket. Amikor a karosszériát kell javítani, akkor jobb lenne (és reálisabb is), ha a motort egybe ki lehetne szedni, és nem kellene darabonként szarakodni. És persze egy csomó alkatrész hiányzik a kocsikból (kardántengely, difimű, féltengelyek, hűtő, ablaktörlő).
Nem akarok panaszkodni, így is jó a játék, és tudom, hogy hatalmas munka lenne mindent beletenni.
Üdv:
dav -
Nagyon tutik.
1. A város tényleg lehetne szebb, viszont nagy és javulni fog.
2. Akkor nem is lenne árkád jellege mi? Szerintem tökre elvennné a játék ízét, ha egy frontálpuszi után csak egy gombot nyomunk meg, nem pedig renováljuk alkatrészenként. Szerintem.
3. Erre nem is lehet mit mondani. Ezt hol olvastad, Alexase?
Ekkora baromságot ritkán lát az ember. (Mondjuk anyira nem ritkán, mint kellene. :))
http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
#10198 "- Miert nem lehet verseny kozben, egy gombal javitani az autokat?"
Rotfl -
#10197 Olvastam mar erdekesebb "cikkeket" is. pl.
- Ha mar nem GTA3 szintu a varos a jatekokban, akkor gagyi.
- Miert nem lehet verseny kozben, egy gombal javitani az autokat?
- Miert nem lhet belekonvertalni egyszeruen GTA vagy MM autokat.
- stb
-
#10196 Olvasói cikk
-
#10195 szard már le ! :DDDD -
#10194 iTT, a "Segítség" menüpont alatt megtalálhatod a motorok felépítést. (Megtudhatod, hogy esetleg mi hiányzik...)
http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
#10193 Thanks!
Kipróbálom.
-
#10192 Ha az önindító köhög, nézd meg a motor alját! Ha minden igaz nem fogsz rajta találni Oil Pan-t! Az a jó az olajtartályban, hogy egy apró koccanástól is képes lerepülni a helyéről! -
#10191 Olajtálca!!! Ha leesik, nem megy a motor. (Viszont pl főtengely nélkül simán :) ) -
Air #10190 Mitol lehet az, hogy a motorban majdnem minden 99%-os, megvan minden alkatresz, de nem indul be a motor, csak koszoruli az onindito?? Egyszer a varosban jartam ugy, hogy egy szuk utcaban egy Y-fordulo kozben enyhen a jardaszegelynek koccantam. Az auto lefulladt es soha tobbet nem indult el... De miert?? -
Lantee #10189 Hali!
Na..én is beálltam a tuningolók sorába! Végre megszereztem a gémet! :)
Mivel otthon már lemondtam a dial-up-os hozzáférésemet, de az ADSL még nincs bekötve, ezért nagyon komoly volt, hogy installálás után órákig csak tesztelgettem, meg cirkáltam a városban, mert fogalmam sem volt róla, hogyan kell versenyezni! :))
Aztán belenéztem a ReadMe.txt-be, és ott le van irva! Na végre!! Este nekiesek rendesen! :) -
#10188 jah. Melyik újságban volt? -
#10187 a www.invictus.hu -ról szedd le a peccseket, ha jól emléxem itt vannak fent biztosan jó formában. -
#10186 Hi!
Egy kis segítség kellene, hátha valakinek volt már hasonló problémája.
Az 1. patch simán felmegy a rip-em re. (Street_legal.exe törlésével.) A 2. patch kb. 92%-nál hibát ír ki. Chevyvan.ptx, ha jól emlékszem a file. Létezik több fajta 2. patch is?
Help!
-
#10185 Talán nem talált el a 4. városig. -
#10184 ...3 pálya(város van a játékban). Versenyeket kell nyerni ...
és most az LOL >> ...odaragasztott napokig a gép elé (4 nap alatt végigvittem).
nem santit egy kicsit ? -
#10183 esetleg hangk. driverrel nem próbálkozatok? -
#10182 Nekem a power gomb az erősítőn megszűnteti a recsegést, más megoldást még nem találtam. A játékhangokat kicsit lehalkítottam egy wavszerkesztővel, az is használt kicsit. -
#10181 Régebben olvastam, hogy vakakinek játék közben recseg a hang. Eddig nekem win2k-val nem volt ilyen problémám, de most feltettem az XP-t, és nekem is előjött. :( Főleg akkor csinálja, amikor odalépek a gázra. Van erre valami megoldás? -
#10180 SC = SuperCharger
-
#10179 np. :D