46059
.
  • M@TriX
    Azt véletlenül se nézze senki. Semmi fizika, a grafika sem nagy szám, és rövid is. Az 5perces játékok táborát erősíti...
  • I-NoVa
    Le fogom jogvédeni a -Nick-® -et, lassan mindenki - -ek közé teszi a nevét.
  • Redfox
    jó az új logóm?
  • Duck
    izé szóval Mátrix THX
  • Duck
    Matrix Thy a segítséget már megkaptam mind 2 adag nyugtatóm és a patkány is szaladgál thx. Ja és a játék továbbra is kirááááááály!!!!!!!!!!!!!!!!
  • I-NoVa
    Most nézem a cdborítóját, ezek még soha nem láttak visszapillantót? A kocsi háta mögül a visszapillantóban a mögötte jövő kocsi látszik, nem a vezető... Szépen van beállítva.
  • Redfox
  • I-NoVa
    Á, akkor nem töltöm le. Modemmel nem álltam neki. A screenshotok alapján a rendőrség jól nézett ki benne.
  • I-NoVa
    Ez lemaradt
  • asterx^^
    en probaltam .. kritikan aluli a grafika se egetrengeto .. a msotani sl-nal mar nem szebb :))
  • I-NoVa
    Ja, és akit érdekel, Innen letöltheti.
    Amúgy mivel nincs neki devkit, nem is lesz, ezért vesztésre van írélve az SL ellen, de amíg patchre várunk, ki lehet próbálni.
  • I-NoVa
    Egyébként találtam valamit, amiről senki sem hallott itt, de érdekes lehet, és a sl előtt jelent meg. Hátránya, hogy nem magyar, csak a grafikája jobb, és van multi.
    Midnight outlaw : Illegal street drag
  • CybearBoy
    Thx.
  • CybearBoy
    Amúgy XP alatt is megy a játék?
  • CybearBoy
    Kéne csinálni a játékhoz egy snowmodot.
  • Redfox
    én sem
  • M@TriX
    én amúgy nem látom a képet...
  • M@TriX
    viszont sokkal gyorsabb, és jobb lesz ajáték elhiheted... érdemes patchelni...
  • M@TriX
    de, azaz nem :)
  • I-NoVa
    Á, a kép alapján még 1.0-s verziód van. Patcheld.
  • M@TriX
    mondjuk sima tunningal ilyet még nem hallotam. VAgy scriptikusan tunningoltad?
  • M@TriX
    hát ez igen csak "Forbidden" :)
  • M@TriX
    Naná, ahogyan I-Nova el is mondta. Jelentkeztek jópáran, úgyhigy netom miért nem szóltam be ide eddig. :)
    De jöhetsz próbát tenni magaddal.
    Sokan vagyunk, de nem elegen. :)))
  • Alexease
    BEINDULT A FREEWEB!!! :))))
    Este frissitek. Bocsi mindenkitol, de az FW felnapost hardware csereje jol elhuzodott...
  • bfg900
    A térkép a valóságban a legritkább esetben forog magától, szerintem ez így pont jólvan. Ilyen alapon mondtahtán hogy mért nem egy nyíl mutatja az irányt amerre menni kell?
    Amugy annyi logika kéne hozzá, hogyha fejjel lefelé mész, akkor a balra van jobbra. Nem oylan nehéz ez :)
  • I-NoVa
    Egyelőre én vagyok az áldozat, egy hírem már megjelent. Most dobok össze még párat...
  • asterx^^
    Matrix hirezesre van mar hullajelolt?
  • asterx^^
    1 gb swap csodakra kepes
  • M@TriX
    na menntem aludni. Mostmár remélem boldog vagy. :)
  • M@TriX
    jó szívem a sírba visz. :)
    Már éppen gondolkodtam, hogy mit is kell, amikor eszembe jutott, hogy én mindent elrakok egy könyvtárba ami a RiP működéséhez kell. Az összes patch crack meg minden. :)

itt van, ezt tedd:
    "Ha az egér nem megy majd...
    data/script/Config.class-t másolni

save/game/options-t törölni"

config.class: Egérke!,hogynesírj:).zip
  • Duck
    De Nekem MOst kell mindgyá sírok hüpp hüpp.. váááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Duck
    De Nekem MOst kell mindgyá sírok hüpp hüpp.. váááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • M@TriX
    a freeweben van rajta. :)
    ha beindul megkapod. :)
  • M@TriX
    A freeweb bénázik megint...
  • Duck
    Ja és mer nem megy a streetlegal.fw.hu oldal?
  • Duck
    Matrix belinkelnéd nekem a fájlt ami megoldja az egér problémát? előre is köszi!
  • M@TriX
    hát remélem addig még sokat javul a grafikai motor...
    Ha simán fog futni, és lesz autószerkesztő is akkor rám számíthatnak...
    Nem is vagyok telhetetlen mi? :)
  • M@TriX
    DC-n próbáld, vagy nézd meg a Warezcentert hátha fennt van még...
  • Duck
    thx Matrix az útbaigazitást én megkérdeztem az Invictust és azt mondták 1-2 hónap és itthon is kapható lesz a game.
  • OGabor
    Még egy utolsó kérdés... honnan szerzem be az 1.1-es RiP-et crackelve? Én kerestem, de nem találom... :((