46059
.
  • Guszty
    DC++ -szal mondjuk a Matrix hub-on megtalálod!
  • Guszty
    duke, gyiiik! Ja, pont erre gondoltam én is!
  • I-NoVa
    A trabimodell innen van.
  • Guszty
    Szerintetek nincs itt valami furcsa?!
  • Alexease
    Igen ez jo kerdes:)))
    Esetleg egy Ford Shelby '67 GT500?? :)))
  • Alexease
    Vagy esetleg eredeti? :))
  • Alexease
    Rip vagy ISO?
  • LacX
    jaja trabant rulz
  • Alexease
    Ez tetszik:)))
  • I-NoVa
    Tessék egy trabant model, bárhol használható :)
    [ITT VAN]
  • Alexease
    Igen a manualis valto mindenfelekeppen ajallott. Sot a manual kupplung is jo lenne, mert neha elszamolja, es "lefulllad" a motor, vagy tulsagosan vissza esik a fordulat stb. De ahoz pedal kellene, mert digittel nem sokat javul a helyzet, probaltam.
  • [NST]Cifu
    Sajnos az automata váltás reménytelen, az még a jobbik eset, ha nem akar magától váltani, de sokkal idegesítőbb, amikor 4000-es fordulatnál máris felvált. Először így gyorsultam, én marha meg azt hittem, direkt ilyen :)))
    Persze aztán felvilágosultam, és azóta csakis manuális váltó + automata kuplung :)
  • [NST]Cifu
    Zola modeljén már szép kis 15"-os könnyűfém felnik figyelnek, úgytünik ez már a tuningolt verzió lesz :D
  • bfg900
    Az a baj a tuti 5letekkel, hogy a kiadók nem feltétlenül kiváncsiak rá. Hibás elképzelés az, hogy van egy nagy 5leted és harapni fognak rá, mivel eredeti. Sajnos. Énis voltam már nagy ötleetkkel az Invictusnál, meg más nagy magyar csapatnál, de kivétel nélkül elhajtottak, persze világos hogy miért. Kockázatot senki nem vállal szivesen. És az se higgye senki, hogy az Invictusnál 5lethiányban szenvednek :)
  • I-NoVa
    2 ütemű motor, és hangok. Összedobjuk a kicsikét :)
  • Lantee
    Apropó! Beletettem egy supercharger-t a frissen vásárolt Remo-ba, de 7000rpm-nél mindig visit, de nem vált kettesbe! Kipróbáltam egy 7000rpm-es modult is, de nem lett tőle jobb! marad a manuális váltás...
  • Lantee
    Minden tiszteletem a fejlesztőké! A Morrowind óta nem volt olyan játék, ami ennyire lekötött volna! Elképesztően jó a program! Nem is értem, hogy a "nagyok" közül miért nem jutott előbb eszébe egy ilyen progi? Ha minden lehetőséget jól kiaknáznak az Invictus-os srácok, akkor ezt a gémet még nagypapa koromban is nyomatni fogom!
    Alig várom a magyarországi megjelenést, azonnal rohanni fogok megvásárolni!

IVICTUS RULLA!!!
  • I-NoVa
    Na, kiindulásnak jó. Már csak belső tér kell, és különszedni az elemeket, csinálni hozzá trabant spoilert, stb.

Alexease: Nekem nagyon úgy tűnt, hogy kb a terep2 óta hozzák a törés megoldását, azaz nem kell hozzá előmunkálat, hanem a progi tudja deformálni a modellt bárhogy. 1-2 nagyon durva törés után jutottam erre, amikor a kocsi tüskés sünre emlékeztetett inkább, mint kocsira. (a terep2-ben is előfordult, csak ott sűrűbben... :))
  • Guri
    Sziasztok!

Kezdem azzal, hogy a játék szuper már aludni is alig tudok miatta. Csak annyi gondom van mindhárom patch feltétele után, hogy két egér található a játékban. Egy Windowsos egy pedig a játéké. Természetesen nem egyszerre mozognak. Ráadásul az utcán nem tűnik el a windowsos egerentyű ami igen zavaró vezetés közben. Nem crackelt a játék!
    Tudtok valami megoldást erre??
  • Alexease
    Nem tudom hogy oldhattak meg a torest, de ha olyan, vagy hasonlo mint az Insane, az jo. Persze ez sokkal bonyibb lesz, de az elv az jo.
  • Alexease
    Ha valakinek a ...gardonyi-paszto-sulinet... kozepu e-mail cim ismeros, az nezegesse meg a gepet, mert szep kover I-Worm virusok erkeztek rola.:))
    (De lehet, hogy csak a Sulinet szerver ferges...)
  • I-NoVa
    A törésen aggódok, ha kell törésmodellt csinálni, végem... Azt remélem, hogy az alapmodellből számol a program, és bármiből képes lenne törést számolni. Ha ez így van, nekem a fizika része nem okoz gondot, most is egy autós játékot irogatok, az Ironman remake-et :). (Rendes fizikával).
  • Alexease
    Sajnos nem lehet megosztani.
    Amugy meg nem sokat tud, vagyis nem kell izgulni. Nem auto szerkeszto, csak a "kezi script tuningot" segiti.
  • tygryss
    (amugy kb 1.5 eve beszeltem egy fazonnal, Veszpremben aki ismert egy game designert... es elkotyoktam neki a legszarabb 5letemet... bar akkor minden aron meg akartam valositani, de nem volt csapat hozza... es most itt van ... ha valaki olvassa az Invictus-tol akkor dobhatna egy mailt... mert nem mindent mondtam el... meg par aprosag hianyzik... pl a dev-kit (bar ezt ugy hallottam mar csinaljak... de van meg egy ket aranyos poen) mielott valaki azt hinne, hogy azert mondom, ugy gondolom elloptak az teved... lehet, hogy igy pattank ki az 5let, de konnyen elofodulhat, hogy sajat kutfobol jott nekik... en csak epp egy idoben gondoltam ra... mind1 nem is ez a lenyeg... inkabb segiteni szeretnek, mert lehet hogy en meg olyanra is gondoltam amire ok nem... (bar lehet hogy mar azzal is a megvalositas vegenel tartanak... bar akkor erdemes lenne megismerkedni a designer-el mert akkor marhara egy rugora jar vele az agyam )
  • tygryss
    Alexease: meg lehetne osztani azt a beta scriptelos cuccos, mert haversraccal erdekelne a tema ... en informatikus hallgato(grafikus szakirany), o meg gepesz (autotechnika szakirannyal), szoval lehetne korrekt cuccokat nyomatni
  • Alexease
    A modellezes meg elmenne, lehet minden honnan tonaszam konvertalni. De a suly, sulypont, tores, fizika, alkatresz script beallitasok, az veszelyes munka lesz. Bar nem is merem az editorokat, valoszinu le van egyszerusitve, de biztos nem lesz konnyu.
  • I-NoVa
    Neon a kispolszkira, majd kilóg elöl hátul :). Először megpróbálok összehozni egy 2ütemű motort, és hozzá egy trabantot. 26 lóerő, tuninggal 50, de szerintem az inline motort is megengedem, kérdés, hogy a 300 lóerőt hogy viseli a drága :). Mondjuk 800 dolláros áron lesz a boltban a kocsi :).
    Ha ez sikerül, akkor polszki, lada, skoda, stb mehet sorban :). Jobb esetben neten találok kész modelleket, és azokat illeszthetem be kevés módodítással. Persze lehet, hogy már a modellezés kifog rajtam.
  • Carlos
    Helyes!!! Én sem maradok ki az alkatrészgyártásból!!!
    Én a neonokra izgulok be!!!
  • I-NoVa
    Ahogy lesz devkit, ezek is jönnek tömegével, nem csak neked jutott eszedbe. Nekem egész biztos lesz a 2 ütemű trabantom hátsó szélvédőjén "tyúkrács", de a gallytörőrácson is gondolkodtam. (meg a badge középső visszapillantóra dobókocska) Sok hangulatfokozó elem, nem hagyjuk ki.
  • Carlos
    Helló FANatikusok. Mostanában én is néztem tuningolt autós oldalakat és rájöttem, hogy jó-jó sok alkatrész, de mi van az optikai tuninggal?
    Mittomén neoncsövek az aljára meg légfrissítők a tükörre meg ilyen "felesleges" "alkatrészek". Szóval azért szerintem lehetne pár ilyen is benne, hogy legyen értelme NAGGGGYON szép autókat csinálni, meg persze gizdázni vele.
    Vélemény erről???
  • [NST]Cifu
    Ha már linkek, mindenképpen nézettek el a gyorsulas.lap.hu-ra, rengeteg jó link van a témában!
  • Alexease
    Nekem is csak azert van, mert sok progit hasznalok, es alul nem fer el rendesen, a Start menuben meg marha lassan lehet turni.
  • Alexease
    :)))
  • Rigley
    jo a desktopod, az enyem is hasonlo, de még iconok sincsenek rajta ;)
  • Alexease
    Itt konkret autokhoz alkatreszek:
    http://www.koenig-specials.com

Az oldalamon van meg par link hasonlo temaban.
    Es ha valaki tudd meg jo linkeket, az ott felsorolt temakorokben, az kudhet.
  • Alexease
    Altalaban ez a tuning. De azert szoktak furni-faragni is, de az mar nagyon specko, vagy sufni tuning:))
    Peldanak itt egy tuning alkatresz oldal, magyarul.
    http://www.magnumtuning.hu
  • dav
    Igen, az SL tényleg nagyon alkatrész/objektum szemléletű, ezért ott biztos nagyon nehéz lenne megcsinálni a finomhangolást. Épp ezért kérdeztem általánosan, függetlenül a játéktól. De ha a tuning a valóságban is azt jelenti, hogy csak bele kell pakolni a cuccot, akkor nem is érdemes foglalkozni a problémával.

Üdv:
    dav
  • Alexease
    Ezek jok lennenek, meg meg jonehany ilyen apro tuning.
    De mivel az ertekek az alkatreszekhez - objektumokhoz - vannak rendelve, kulon-kulon file-ban, nem tudom hogy lehetne megcsinalni. Kellene egy adatbazis, konfig file, amiben nyilvan kellene tartani az osszes alkatreszt, az uj beallitasaival egyetemben. Es persze, ehez egy teljesen uj script reszt is kell irni, menukkel stb.
    Utolso hivatalos infom szerint, ilyen lehetoseg nem lesz. De mivel bizonyos mertekig nyilt lesz a script, talan lesz ra lehetoseg, hogy megszallott emberek merirjak.

(Amugy van mar nalam egy beta tesztes scipt tuningolo:))
  • I-NoVa
    Pl az ékszíj áttétel méretén lehetne változtatni, ezzel kicsit kissebb végsebességet, de nagyobb forgatónyomatékot eredményezve. Esetleg majd az abs/kipörgésgátló erősségét szabályozni, ha lesz, stb.
  • Alexease
    Nem vagyok egy nagy auto szakerto, de ugy tudom, hogy "igazabol" is, altalaban megveszik az "alap" autohoz, a specko cegek specko tuning alkatreszeit. Persze itt-ott matatni kell vele, de "elvileg" csak bele kell tenni.

Persze vannak speci tuningok is, de nehez lenne beimpegralni a jatekba.

Szerintem, meg egy tonna alkatresz, jo beallitasokkal, osszehangolassal tokeletes lenne.
    De ha kijon a DevKit, es beindul az alkatresz gyartas, akkor valoszinu lesz mibol valogatni. (Persze ha kotrrektul, jol megcsinaljak oket.)