46059
.
-
Vlala #42640 Képzavar van, a játék magyar fejlesztésű, de mivel az Activision adta ki, ezért angol nyelvű.
Azt én sem értem, miért nincs belőle magyar nyelvű... -
meril #42639 helo! Ez a játék magyar??? Mármint a Street Legal Redline??? Mert nekem nem!!! -
#42638 jah egyébként tetszik ez a fa minta:) előbb elfelejtettem hozzáfűzni:/ -
#42637 kicsit OFFolok:
ha néha tologattok racert, akkor ezt érdemes megnézni. vmi hasonló tetszene a köv sl-ben, vagy bármiben:D mezők, fák, + forgalom stb. és mivel lengyel mintára készül, hasonló a mieinkhez, szal zsír:) mostanában itt szoktam autókázni, mégha rövidke is még^^ -
nagyban :) -
#42635 joh, olyan streeteres :P
ilyen mikor összetart az SLM:
-
#42634 Nekem pont a script meg hasonló ökörségek nem mennek... :( Én már csak maxba mozgok... Úgyhogy már csak alienbe reménykedek meg a CRC-be.... :( -
#42633 Na ez már egy teljesen saját magam által készített kipufogó :D
Nem nagy szám, de mivel én nem vágom a modellezés részt ezért nekem negy szám :D
-
#42632 awesome ! -
#42631 ehh....mire én az rpk-t megírom... -
#42630 hajrá zolee csináld meg jóóól!!!
amúgy próbálkozom egy ajtós hangszóróval csak ha kiimportálom az ajtót bukik a material,és nem lessz festhető.....most kiszedtem egy hangszórót arra raktam valami gyűrűt ami kiemeli,és így új alkatrészként be lehet rakni az ajtóra,és a mágnes se lóg át a burkolaton....maj lessz kép is valamikor... -
zoolee #42629 Ok de mondom hogy most kezdtem vele foglalkozni azt se tudom crome -ot hogy lehet csinálni. -
#42628 Lehetne kicsit élethűbb a cucc. Adhatnál neki valami normális színt is. -
zoolee #42627 Az azért van mert jpeg. Amúgy jobb. -
#42625 akkor mássképp mondom.....lehet félreértetted.(mivel szarul is irtamle:D)
szoval nem a szine a baj hanem a contrastja -
zoolee #42624 Mind1 ha el érem valamejik SLm est akkor fel rakják az oldalra asszem. -
zoolee #42623 Ja de nekem tetcik. -
#42622 nem teccik a szine...kicsit lehetne élethűbb de a model az nan kira -
zoolee #42621 Na késsz vok és így néz ki. -
#42620 értemén de nekem 10 és 20nak tűnt -
zoolee #42619
Na bazz 1kicsit negy lett. -
#42618 ecc föoldalán irja hogy megunta a spammelést ezért 1-2 komment után lehet tölteni -
#42617 melyik oldalon találta?mert én olyat találtam hogy 10 emg 20 kell vagy csak egy de az a downloadnál volt irva.
12346: arra gondoltam hogy rosssz helyen van hogy lekell hozzá görgetni meg stb....én a downloadba irtam volna inkább
a patch tényleg jo dolog lenne -
#42616 ???? Mivan?? Egyrészt ennek semmi értelme.. Másrészt oda van írva, hogy ecc... -
#42615 melyik oldalrol szetted? -
Vlala #42614 Elég későn... de azért köszi nekik. :) -
#42613 A maxnak a helpjében... Legalább keressed... Vagy legalább ne itt kérdezgesd, előbb belinkeltem neked a maxos topikot... -
zoolee #42612 Azt tudom hogy scale, de azt hol a rákban találom .???. -
#42611 Már mért ne?? Én teljesen konkrét voltam... Max gabri üzenetébe nem volt benne hogy scale.... -
zoolee #42610 De konkrétam semelyik nem mondta meg. -
#42609 tévedtem a fékezés már minden verdánál megvan fékek nélkül is ^^ -
#42608 érdemes lenne valakinek összedobni 1 megapatchot amiben verdák stb benne lenne.
kezd tele lenni a hocipöm a bugos motyokkal,csak 230as dolgokat tettem bele de már van vagy 5 hiba
pár 4hengeres auto egyfolytában fékez,1-2 verdának nincs kereke mégis megy
és a kifagyás is elég sürü.az igénytelen verdákrol meg ne is beszéljek hogy elemek nélkül jelenik meg stb,volt anno 1 ilyen aszem omega patch -
#42607 ATTENTIOOOON
--------------------------------------------
-------TO ACCESS 221 SECTION 1 POST
TO ACCESS 230 SECTION 2 POSTS-------
--------------------------------------------
happy now ? , just try to spam and ul see
na ecc már észhez tért:) -
#42606 Tényleg :D A lényeg hogy ki van hangsúlyozva mostmár eléggé a dolog. -
#42605 "Meg valaki mondta hogy ott van a max tutorialja is......." Én mondtam most az előbb... :D -
#42604 No igen ez a leg aktuálisabb topic, de ha ott feltesz egy ilyen kérdést akkor felakasztják :D De google-n is meg lehet találni tuti. Meg valaki mondta hogy ott van a max tutorialja is....... -
Vlala #42603 Most akartam írni, hogy hogy pörög a topic. -
#42602 vagy.... -
#42601 Amúgy már ketten is válaszoltak neked ha nem vetted volna észre. Ne neked álljon már feljebb.
Csak ugye le kellett volna olvasni a lap aljáig..... -
#42600 Én mondtam... Különben a Maxnak is van saját helpje/fórumja... :P