46059
.
-
#42680 Phanteon?? -
zoolee #42679 Nahh... valaki megint formába lendült.
TLG. az a passat vagy milyen vw amiben az a w12 -es moci dübörög, azzal mi van ??? -
Erneszt #42678 Az SLM-en az áttcsinált Mufflerpack nem lessz áttkonvertálva 2.2.1-be.Tudom hogy abból van átkonvertálva 2.3.0-ra de ez már cromo -
#42677 igényes munka -
#42676 Akkor újra.
-
#42675 pedig már mondtam hogy tiltva van a site!:)) -
#42674 told át a linket böngészőbe. azóta itt is behozza^^
mellesleg vw és audi logó figyel rajtuk:) -
#42673 Légyszi töltsd fel máshova:)sgtagok.srv.hu
a vr6 a kép nevében már megfogott,remélem passat:D -
#42672 geciszép -
#42671 Hmmmm....hmmmmm....hmmmmm.....
-
Erneszt #42670 Erről a kocsiról már sokan tettek fel képet,gondolom már feltűnt és én is úgyéreztem hogy nekem is fel kell raknom egy képet,az én Mercedes Benz-emről
-
Vlala #42669 Ungarische Wagentuning und rennenspiele, UTRS.
Na jó, befejezem a baromkodást :) -
n0rad #42668 Racers of the Street
Fast pace
Sons of the street
Born to be wild
Born to race
Born in the streets -
Vlala #42667 Közúti legális. -
#42666 Streeter... :DDD Neeem... CRC UNDERGROUND... :D Vagy SRC.. Street Racing Championshit... :) -
Vlala #42665 Vagy legyen inkább Street Lego. Vagy Street Legjobb, bár ez már nagyon elvont. -
#42664 dobjuk össze a oénzt és vegyükemg:D -
#42663 Nem is lehet street legal a neve, mert a jogai az activisonél vannak.. -
#42662 Újabb audio képek ! -
-
n0rad #42660 hát nehogy Street Legal legyen, mert nem fogják szeretni --> Azt hiszik majd, hogy az is beta lesz -
#42659 városos téma se rossz, csak abból kihozni vmi überállatot jóval több meló. mafiában pl sikerült, sokat is randalírozom benne:) (mondjuk, ha ragdoll gyalogosok lennének, mégtöbbet...^^) gondolom kellő idővel az invictusnak se lenne para egy hangulatos város összedobása, viszont a crc után biztos vagyok benne, hogy vmi hazai jellegű erdős-mezős környezetet gecijól meg tudnának hegeszteni. szal én csak ebből indultam ki kb.:)
bár azért inkább mégiscsak a szép tájakra szavaznék:D -
#42658 Még lehet, csak kitudja mikor... Ha jövőre elkezdenék(amit nem tartok valószínűnek :() akkor 2010ig elég ütős dolgot tudnának összerakni... Viszont crc enginnel kevés változtatással, meg modellek cseréjével simán összetudnának rakni egy nfsu szerű street racing game-et.. Persze jobb lenne sokkal...Nem tudom mikor végeznek a jelenlegi projectjükkel, és az meddig köti még le őket, de remélem, hogy hamarosan belekezdenek egy új SL-be, vagy hasonlóba.. Persze a név nem az semmiképp, de az nem baj.. -
#42657 123456: Engem is nagyon vonzanak ezek a mezei tájak, kis dombokkal meg fákkal, ilyesmivel... szép ! (parasztgyerök vagyok bazmeg, otthonos hely kell, nem neon-város :)))
Az SLR írtózatosan megdobhatta volna a ! SZIMULÁTOROK ! piacát, ha kapnak elég időt, pénzt és támogatást az invictusék ! Még így is mennyi rajongója van, pedig még most is (az invictus-ból kiindúlva) egy béta game. (sőt, alfa :))
Rengeteget kihozhattak volna belőle (bizonyára ki is akartak), de vannak szar, tahó kiadók, akik csak a pénzt lesik, Minket nem... -
#42656 jobb felső gomb alul -
meril #42655 és az hol van??? -
Vlala #42654 Ráhúzod az "eladás" ikonra. -
meril #42653 Ami már nem kell cucc azt hogy lehet eladni??? -
Vlala #42652 Na igen, a szakmai magyar nyelv eléggé rögös, minket az Isten sem autószerelőnek teremtett. -
#42651 igaz illene magyar nyelvűnek lenni, csak az alkatrésznevek miatt állatí hosszúak lennének, na meg készítés közbe is angol nyelven hasnzálják, s csak a vége felett jön a lokalizálás :P -
#42650 Nekem meg bejön az oldal aztán beakarok lépni és úgycsinál mintha belépne de utánna újra visszadob mintha be se léptem volna. -
zoolee #42649 Nekem meg se nyitja annyit ír ki a "hely azonosítva, válaszra vár". -
#42648 Te betudsz lépni? -
zoolee #42647 Asszem mert minden törölve lett csak a regek nem. -
#42646 Hello mindenkinek!Tudjátok ti hogy GOM-on miért lettem csak simán Vendég? -
#42645 talán még azok se. insanyit, crc-t nézve, ezzel is tudtak volna még mit kezdeni. a peccsek inkább már csak használhatóbbá tették, nem befejezték. -
Vlala #42644 Igen, erről hallottam szépeket... a játékot kb. 80-85%-os állapotban adták ki, ezért húzták le minden gamerújságban. Szaggat, bugos, kifagy - persze, mert nincs befejezve! Kb. a 2.1.9 vagy a 2.2.1 tekinthető 1.0-nak.
-
meril #42643 OKÉ Kössz -
#42642 szerintem a játék készitésekor az activision egy kicsit nagyott képzelt magárol(mert ugye sok jo gammájukl van) és ez miatt lehetett a vita
persze ez csak elmélet:D -
zoolee #42641 Mer nem kaptak pénzt és időt .
Amúgy lett volna csak az invictus meg az activision összeveszett és ezért még megyer országon ki sem adták.