46059
.
  • SZilaJMaGGoT
    Phanteon??
  • zoolee
    Nahh... valaki megint formába lendült.

TLG. az a passat vagy milyen vw amiben az a w12 -es moci dübörög, azzal mi van ???
  • Erneszt
    Az SLM-en az áttcsinált Mufflerpack nem lessz áttkonvertálva 2.2.1-be.Tudom hogy abból van átkonvertálva 2.3.0-ra de ez már cromo
  • malter
    igényes munka
  • streeter
    Akkor újra.

• malter
    pedig már mondtam hogy tiltva van a site!:))
  • 12346
    told át a linket böngészőbe. azóta itt is behozza^^
    mellesleg vw és audi logó figyel rajtuk:)
  • passatgt
    Légyszi töltsd fel máshova:)sgtagok.srv.hu
    a vr6 a kép nevében már megfogott,remélem passat:D
  • 12346
    geciszép
  • streeter
    Hmmmm....hmmmmm....hmmmmm.....

• Erneszt
    Erről a kocsiról már sokan tettek fel képet,gondolom már feltűnt és én is úgyéreztem hogy nekem is fel kell raknom egy képet,az én Mercedes Benz-emről

• Vlala #42669
    Ungarische Wagentuning und rennenspiele, UTRS.

Na jó, befejezem a baromkodást :)
  • n0rad
    Racers of the Street
    Fast pace
    Sons of the street
    Born to be wild
    Born to race
    Born in the streets
  • Vlala #42667
    Közúti legális.
  • SZilaJMaGGoT
    Streeter... :DDD Neeem... CRC UNDERGROUND... :D Vagy SRC.. Street Racing Championshit... :)
  • Vlala #42665
    Vagy legyen inkább Street Lego. Vagy Street Legjobb, bár ez már nagyon elvont.
  • maffioso
    dobjuk össze a oénzt és vegyükemg:D
  • SZilaJMaGGoT
    Nem is lehet street legal a neve, mert a jogai az activisonél vannak..
  • ALIENwoods
    Újabb audio képek !
  • ALIENwoods

• n0rad
    hát nehogy Street Legal legyen, mert nem fogják szeretni --> Azt hiszik majd, hogy az is beta lesz
  • 12346
    városos téma se rossz, csak abból kihozni vmi überállatot jóval több meló. mafiában pl sikerült, sokat is randalírozom benne:) (mondjuk, ha ragdoll gyalogosok lennének, mégtöbbet...^^) gondolom kellő idővel az invictusnak se lenne para egy hangulatos város összedobása, viszont a crc után biztos vagyok benne, hogy vmi hazai jellegű erdős-mezős környezetet gecijól meg tudnának hegeszteni. szal én csak ebből indultam ki kb.:)
    bár azért inkább mégiscsak a szép tájakra szavaznék:D
  • SZilaJMaGGoT
    Még lehet, csak kitudja mikor... Ha jövőre elkezdenék(amit nem tartok valószínűnek :() akkor 2010ig elég ütős dolgot tudnának összerakni... Viszont crc enginnel kevés változtatással, meg modellek cseréjével simán összetudnának rakni egy nfsu szerű street racing game-et.. Persze jobb lenne sokkal...Nem tudom mikor végeznek a jelenlegi projectjükkel, és az meddig köti még le őket, de remélem, hogy hamarosan belekezdenek egy új SL-be, vagy hasonlóba.. Persze a név nem az semmiképp, de az nem baj..
  • 3Error #42657
    123456: Engem is nagyon vonzanak ezek a mezei tájak, kis dombokkal meg fákkal, ilyesmivel... szép ! (parasztgyerök vagyok bazmeg, otthonos hely kell, nem neon-város :)))

Az SLR írtózatosan megdobhatta volna a ! SZIMULÁTOROK ! piacát, ha kapnak elég időt, pénzt és támogatást az invictusék ! Még így is mennyi rajongója van, pedig még most is (az invictus-ból kiindúlva) egy béta game. (sőt, alfa :))
    Rengeteget kihozhattak volna belőle (bizonyára ki is akartak), de vannak szar, tahó kiadók, akik csak a pénzt lesik, Minket nem...
  • maffioso
    jobb felső gomb alul
  • meril
    és az hol van???
  • Vlala #42654
    Ráhúzod az "eladás" ikonra.
  • meril
    Ami már nem kell cucc azt hogy lehet eladni???
  • Vlala #42652
    Na igen, a szakmai magyar nyelv eléggé rögös, minket az Isten sem autószerelőnek teremtett.
  • ALIENwoods
    igaz illene magyar nyelvűnek lenni, csak az alkatrésznevek miatt állatí hosszúak lennének, na meg készítés közbe is angol nyelven hasnzálják, s csak a vége felett jön a lokalizálás :P
  • KapuBen
    Nekem meg bejön az oldal aztán beakarok lépni és úgycsinál mintha belépne de utánna újra visszadob mintha be se léptem volna.
  • zoolee
    Nekem meg se nyitja annyit ír ki a "hely azonosítva, válaszra vár".
  • KapuBen
    Te betudsz lépni?
  • zoolee
    Asszem mert minden törölve lett csak a regek nem.
  • KapuBen
    Hello mindenkinek!Tudjátok ti hogy GOM-on miért lettem csak simán Vendég?
  • 12346
    talán még azok se. insanyit, crc-t nézve, ezzel is tudtak volna még mit kezdeni. a peccsek inkább már csak használhatóbbá tették, nem befejezték.
  • Vlala #42644
    Igen, erről hallottam szépeket... a játékot kb. 80-85%-os állapotban adták ki, ezért húzták le minden gamerújságban. Szaggat, bugos, kifagy - persze, mert nincs befejezve! Kb. a 2.1.9 vagy a 2.2.1 tekinthető 1.0-nak.

• meril
    OKÉ Kössz
  • maffioso
    szerintem a játék készitésekor az activision egy kicsit nagyott képzelt magárol(mert ugye sok jo gammájukl van) és ez miatt lehetett a vita

persze ez csak elmélet:D
  • zoolee
    Mer nem kaptak pénzt és időt .
    Amúgy lett volna csak az invictus meg az activision összeveszett és ezért még megyer országon ki sem adták.