Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, bár amit ott látsz, az a patcheletlen, moddolatlan verzió 2003-ból. Külön büszkeség, hogy a miénk! 😊

Most egy kicsit eltévedtem. Ez a játék, amirõl a topic szól, megegyezik ezzel?

12346
pár hsz-el lejjebb ezekrõl beszéltem, hogy kicsik😊

SZilaJMaGGoT
Mr X.... Ja és õ buildersedge-es volt...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

M@TriX
szép darab

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

2.3.0-ás patch után ti tudjátok tuningolni a methanol befecskendezõtt, mert akit mit csinálok nálam nem megyen az a funkció.
streeter
Na mi van az E.C.C

Ez még CSAK 2.2.1-hez van!

EZ viszont már 2.3.0-hoz és jó a link meg fixálva van a cucc.

Jönnek végre a régi amcsi vasak, de valami hot-rod tényleg kellene már.
Aki csinálta a Vipert, nem jut eszembe a neve talán Furball volt az, de õ egyszer elkezdett egy fasza hot-rod-ot de azóta se fejezte be. Arról még XI-n láttam képeket.

Valami ilyesmi volt:

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
<#wow2> gecoák

Igen, aztán közölték, hogy a 2.3.0-s cuccokhoz 50 kell.

12346
50et??😊 10 hsz kell "csak" még mindig tudtommal. valszeg így is van, mer én is kb 11-12-nél járhatok.

Csak azt nem tudom, mikorra fogok 50-et beszélni azon a fórumon.

12346
ecc-n jó, hogy készülnek oldszkúl vasak, de a gto is olyan aránytalanul kicsi, mint pl az impala😞 görnyed benne a csóka, és fejelgeti a tetõt:/

A GOMról leszedett Einwagen V6 megy, az V6-os középmotoros. Kis trükközéssel bármelyik motort bele lehet pakolni bármelyik autóba.

Nálatok sem megy kormánnyal a 2.3.0-ás patchelt verzió?
a3a
furi de nekem nem megy<#rinya>

ALIENwoods
Einvagen? 😄

a3a
melyik autóba lehet begyömöszölni a v12es és a v6os motort?<#help><#conf><#finom>

Ombika
Ha belegondolsz eletben persze ,hogy befolyasolj....

Köszi szépen. Azt hittem, hogy az is befolyásol valamit az írányitásban vagy ilyesmi. Mostmár tisztában vagyok a dologgal.
Végre, valamit eltaláltam. 😊

Ombika
Tokeletes valasz! 😛

Az ET szám csak azt jelzi, mennyire áll ki a felni.
a 0-snál pont a felni felénél van a felfogatás, a "-" -osnál beljebb, a "+" - osnál kijjebb. Az ET után írt szám a kitérés mértéke, mm-ben.
Ízlés kérdése.

Valaki tudja, hogy a felniknél mit jelent az ET+/- és egy érték, és melyik a jobb
Lõrés. (aki nem érti, vár-lyuk 😊 )

attilaswf
tudom, de azt nem tudtam hogy létezik 2.0.0-2.2.1 es patch, és én sorba akartam felpatchelni

SZilaJMaGGoT
200->221 patchhez nem kell a 2.1.4 stb patch...

romet
azt jól tetted de még mindig ne tudom hogy lehet belerakni a Braien 325i motort egy gyári autóba

streeter
Na kitakarítottam a szemetet a topicból. Kicsit sok ez a lámaság meg vita. Nem kell reklamálni!!!!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nah jövõhéten éretségi szünet van egész héten és ha megjön a kedvem akkor megcsinálom végre az S2000-et.

romet
ti fel tudtok menni a GOM-ra ?

attilaswf
szovhoz,GMI thx!
ombika: live-al nem frissit nekem!
SZszilaJ, tudom éppen azért kell<#alien2>

Elszállt a GOM?

Ombika
Basszus tedd mar fel invictus live-ot es az megold mindent!!!!

12346
ez kell csak neked egyébként egy reinstall után.

SZilaJMaGGoT
Minek az neked?? Már van 2.2.1 sõt 2.3 is.. De ahoz kell a 200->221...

12346
hû buildersedge... de rég láttam ezt a nevet😊 anno igencsak úgy tûnt, hogy az lesz a beszteszt sl fan oldal. meg az xi😊
aztán változnak az idõk^^

Szûzen volt vele baj, de csak miután bele kerültem a kék csapatba. Azóta próbáltam rakni fel kocsikat meg cuccokat hátha változik valamit pozitív irányba de így is kilép.
Most nem még elösszöris letesztelem fresh 2.2.1-el meg kicsi finomítást csinálok, mármint a felesleges fálokat törlöm meg egyebek. kb hétvégén vagy még hétköznap.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

KapuBen
Nyomassad má'!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Énis csak unatkozásléppen ja amugy csináltam hangcuccotis 😄

SZilaJMaGGoT
Hát én azér nem rakom majd tele minden bigyóval... Majd a hétvégén tuti megcsinálom az evot is.. 😄

Na ja amugy lesz hozzá soksok eXtra, see more details at www.slmodders.extra.hu

KapuBen
Ha csak arra vagy akkor már szednénk a polát;D

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Nem vagyok, de arra igen amit már negyvenötegészhatvankétszer leírtam már.

KapuBen
Ne legyé lusta😄DDD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Szintén már a GOM-on is sokszor leírtam.

SZilaJMaGGoT
"mosot"??<#confused> No ja... Megfogja kérdezni.. De arra már nem én válaszolok.. lusta vok én ahoz..

És ha jól olvasok most jön az hogy hogyan kell beleírni 😄😄

Huu most nézem mik történek itt van egykét dolog, addigis bejelentem hogy a Polski már készen van már csak a lustaságomon múlik hogy mikor uploadolom fel 😄😄 amugy elkezdtem egy SLM mosot csinálni késöbb lehet más lesz a neve ami sokmindent fo cserélni pl. új fõmenü....

KapuBen
Hogy hátsókerekes váltót raktam bele<#wink>

LAMBORGHINI THE BEST CAR