46059
.
-
#10476 Helyesen (sorry):
Üdv!
A Car Editorral át akartam állítani a Remómat összkerékmeghajtásúra, de csak elkúrta a kocsimat, most így néz ki. Valaki lenne olyan kedves, és elküldené nekem azokat a Remo fájlokat, amelyek ezeket a beállításokat tárolják, hogy újra rendes legyen? -
#10475 Üdv!
A Car Editorral át akartam állítani a Remómat összkerékmeghajtásúra, de csak elkúrta a kocsimat, most -
#10473 halika
hol jár a gamma feljesztése ?
én az 1.2-es pöcs megjelenésénél léptem le azóta van vmi bíztató ? -
Nyiri #10469 hehehe
czerzol: en is fentvagyok most a matrixon es nalam is megvan az sl full iso (lanos vagyok) -
#10468 Hát csak azt tudom mondani, hogy elsősorban a magyar HUB-okon nézz szét...
http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
#10466 nmaszóval. A warezes patch 1-ben van egy crack.zip, abban van az 1.1-es crackelt exe, de azt ne rakd, fel, mert akkor nem megy fel a többi pacs.
Szóval aztán rakd fel az 1.2-es patchet, majd az 1.22-est, majd szerezd meg az 1.22-es crackelt exe-t és kész. Már gémelhetsz is...
A crackelt 1.22-est talán a gamecopyworld-ön nézd meg... -
#10464 A 2-es patch kicsit átalakította a tesztpályát. Ugyanaz a reptér, csak van benne pár újdonság. -
#10462 Az nem sima patch 1., hanem a warezos patch 1. ami tartalmazza azokat a fájlokat amit as hivatalos patchek néznek mielőtt felrakódnak....
Szóval onnatól a RiP úgy viselkedik mint egy teljes CD-s játék (a patchek szempontjából...) -
#10459 Matrix :)
Nekem az nem megy valamiért, legalábbis aktívban nem tudok keresni, szóval felhagytam vele. A többi hub viszont megy passzívban is. Rólam is le lehet szedni az ISOt... -
#10458 DC++, ha nem tudod mi az, akkor dc.hq.hu :)
A rólam elnevezett HUB... :) -
#10457 Akkor most erre mit mondasz? (#10456 ) -
#10454 Szerintem jobban jársz, ha leírod 1-szer egy TXT-be, hogy hogyan kell RIP-et patch-elni, és ha valaki kérdezi, csak CTRL+C, majd CTRL+V, és máris megkíéled a billentyűzeted, az ujjaid, és legfőképp az idegeidet! -
#10453 nem nekem szól a kérdés, de: csak hexaeditorral lehet átírni, mert amúgy értelmezést veszti ha pl. egy szövegszerkesztővel nyitod meg. A lentebb elmített címről lekapva az editort simán lehet firkálgatni... -
#10451 Naszóval. Már leírtam párszor, hogy hogyan kell. Vegyétek a fáradságot és lapozás vissza. Pár napja mondtam. :)
Annyit segítek, hogy nem lesz könnyű dolgotok, ugyanis be kell szerezni az warezes 1-es patchet, majd a hivatalos 1.2 és 1.22-es patchet (az utóbbi 2 már egyszerű lesz).
Ugyanis a patchek nézik az activision.avi-t, ami a RiPben nincsen benne... Ezt is tartalmazza a warezes 1. patch.
A Warezcenteren elméletileg rajta van, gyakorlatilag nekem nem ír ki semmit. De próba cseresznye... -
#10450 Én is ezt kérdem de nem válaszolnak!!! -
#10448 Válaszolhatnátok!!! -
#10447 Még mindíg nem mondtaták hogy kell rip-esre patchot rakni!!! -
#10444 ha lennel olyan kedves azt a motorhangot velunk is megosztani :)) -
#10441 Tényleg tud valaki valamit a motor egyben kiemeleserol? lesz mar az uj pecs utan lehetoseg ra?
jo lenne.. -
#10440 Pesti vagy? -
#10433 Gondolom a köv kérdés az lenne, hogy honnan tudod beszerezni. :)
Ezt megelőzve gyorsan kerestem egy LiNKet. :)
Amúgy érdemes megjegyezni ezt az oldalt. Amúgy most találtam. (http://www.moviecodec.com/ nevében a végzete. :))
http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
#10432 szerintem videocodec. Az Indeo5-ös kell neked. Az SP1-esből kihagyták az észkombájnok... :)
Nekem is az van... -
Ion5 #10429 mi ért? -
#10425 Naszóval elindítod a letöltött rarból bemásolt SLkönyvtárba a cheat3.exe-t.
1. a legfölső legordülőből kiválasztod a mentett állást.
2. Aztán átírod a money-t
3. "Save to main1"
4. bemész a save alkönyvtárba majd avbba a számúba amit átjavítottál a "main1" nevű fájlt átnevezd "main"-ra
5. írja felül a meglévőt...
Start te GAME!!!! :) -
#10422 ennyire ugrottál be, te...! :) -
Redfox #10421 Na csá! -
Redfox #10420 Szevasztok, bocs, hogy ennyi idejig nem jelentkeztem, de jó pár hónapig még nem leszek itt. -
#10419 ha regisztrálod a fórumon akkor tudsz képet berakni. Persze ilyen jó biztos nem lesz. :))) -
#10418 Eltepersz az egyik legjobb SL fan oldalra, (a másik legjobbat most nem reklámozom. :))
Naszóval onnan leszeded a Cheat programot. Annak a readmejében minden szépen benne van: ha mégsem megy, akkor csak szólj... -
#10414 Szóval. Úgy lehet sok pénzzel nekikezdeni a játéknak, hogy versenyzel és akkor azzal nagyon sok pénzt lehet keresni. :)
Ez az egyik lehetőség. A másik meg az, hogy működik a pénzcsináló mentésbuheráló cheat az 1.22-esnél is... -
#10413 Nem jó, mert RIP verzióm van és nem megy fel rá kiír valami hibát!!! -
#10410 HOgy kell patchot felrakni??? -
#10408 Naja. Ez ilyen engine dolog. Gyenge grafika, magas gépigény. Vannak nagyon jól megírt motorok. Pl az Unreal gyenge (400MHz-es) gépen is szépen fut. Vagy itt van a NOLF 2. Ma próbáltam ki, és tátva maradt a szám. 1600*1200 full high grafikán olyan 40-50 fps-t csinált.
DE a nagy kedvencem, az OFP alig döcögött 30 fps-el, nem éppen a legszebben.
Ennyit az motorokról... -
#10405 még optimalizálás alatt van... -
#10403 Beférnek a csúcsfejek. :) -
#10401 Jobb 2x, mint 1szersem. :)) -
#10400 A "http://"-t kihagytad a "www" elől. A böngészőben nem fontos, de a html csak így tudja értelmezni. Ha nem teszel "http://"-t, akkor könyvtárnak értelmezi... -
#10397 -
#10394 Hi lenne egy nagy bajom ilyen instabil gamet még nem láttam, de ezt eddig is tudtam viszont, hogy kell felrakni a patchet??? ( rip verzióm van ) -
#10393 Ha mondjuk egy picit lejjebb olvastál volna, akkor már találtál volna választ a kérdésedre. :)