Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rigley
Tenyleg, nem tud valaki egy Insane letoltest, mert veletlenul letoroltem... es az ftp.recycle.bin pedig nekem ki van kapcsolva, szal egy masik cim kollene

dddstudio.tk

Rigley
Ha minden jol megy, es a jatek tenyleg jo lesz, akkor ez lesz az elso jatek amit meg fogok venni. De persze csak azutan, hogy loptam hozza egy uj szamitogepet, hogy elinduljon...

dddstudio.tk

Rigley
a formula1.jatekok.hu -n talalhatsz egy interjut az egyik keszitovel.

dddstudio.tk

Carlos
Baromira várom már a játékot. Milyen is lesz ez???
Építesz autót és asztán versenyzeé vele???
Vagy milyen???

Þór vígi þessi rúnar

Rigley
Nezegettem a kepeket a formula1.jatekok.hu-n, es a rendorauton eszrevettem, hogy Valo City... :) Nagyon jo otlet szerintem, ez lesz a varos neve ?
(velocity=sebesseg)

dddstudio.tk

Rigley
igen, lehet...

dddstudio.tk

hogy kiadnak mellé egybõl egy demót.........ez kimaradt az elõbbibõl
Durrani fog az nagyot arra lehet alapozni...meg szerintem úgy fogják bejelenteni.
Rigley
Azon gondolkozok, hogy mi lesz vajon a cime a jateknak. Ha mar ugyis megvannak a Gearhead Garage jogai, akkor pl. szerintem jo lenne a GEARHEADZ nev, persze izlesek es pofonok... De tenyleg ha most egy-ket honap mulva megjelenik, akkor mar nem illene hivatalosan is bejelenteni ? Vagy arra epitenek, hogy hirtelen nagyobbat fog durranni ?

dddstudio.tk

Rigley
szuper
a topic miatt meg bocs, nem lattam.

dddstudio.tk

poén hogy már volt egy ilyen fórom...na mind1:-)
Megjelenés szeptember vége október eleje, ez szinte biztos
és nézd azt hogy az insane kiadása óta fejlesztik majdnem
Rigley
megjelenesrol tud valaki valamit ? azt olvastam, hogy osszel megjelenik, de szerintem ez egy kicsit korai meg...

dddstudio.tk

Jano
Kiváncsi vagyok!
Az 1NSANE minden idõk egyik legjobb autós játéka! Remélem nem adják alább a srácok!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Rigley
Nekem elarultak , hogy lesz egy Ford Mustang-hoz hasonlo kocsi...

dddstudio.tk

Rigley
Hat ez qrva jo lesz. Aki barmi uj infot szerez a jatekrol , azt irja ide.

dddstudio.tk