Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tenyleg, nem tud valaki egy Insane letoltest, mert veletlenul letoroltem... es az ftp.recycle.bin pedig nekem ki van kapcsolva, szal egy masik cim kollene
dddstudio.tk
Ha minden jol megy, es a jatek tenyleg jo lesz, akkor ez lesz az elso jatek amit meg fogok venni. De persze csak azutan, hogy loptam hozza egy uj szamitogepet, hogy elinduljon...
dddstudio.tk
Baromira várom már a játékot. Milyen is lesz ez???
Építesz autót és asztán versenyzeé vele???
Vagy milyen???
Építesz autót és asztán versenyzeé vele???
Vagy milyen???
Þór vígi þessi rúnar
Nezegettem a kepeket a formula1.jatekok.hu-n, es a rendorauton eszrevettem, hogy Valo City... :) Nagyon jo otlet szerintem, ez lesz a varos neve ?
(velocity=sebesseg)
(velocity=sebesseg)
dddstudio.tk
hogy kiadnak mellé egybõl egy demót.........ez kimaradt az elõbbibõl
Durrani fog az nagyot arra lehet alapozni...meg szerintem úgy fogják bejelenteni.
Azon gondolkozok, hogy mi lesz vajon a cime a jateknak. Ha mar ugyis megvannak a Gearhead Garage jogai, akkor pl. szerintem jo lenne a GEARHEADZ nev, persze izlesek es pofonok... De tenyleg ha most egy-ket honap mulva megjelenik, akkor mar nem illene hivatalosan is bejelenteni ? Vagy arra epitenek, hogy hirtelen nagyobbat fog durranni ?
dddstudio.tk
poén hogy már volt egy ilyen fórom...na mind1:-)
Megjelenés szeptember vége október eleje, ez szinte biztos
és nézd azt hogy az insane kiadása óta fejlesztik majdnem
Megjelenés szeptember vége október eleje, ez szinte biztos
és nézd azt hogy az insane kiadása óta fejlesztik majdnem
megjelenesrol tud valaki valamit ? azt olvastam, hogy osszel megjelenik, de szerintem ez egy kicsit korai meg...
dddstudio.tk
Kiváncsi vagyok!
Az 1NSANE minden idõk egyik legjobb autós játéka! Remélem nem adják alább a srácok!
Az 1NSANE minden idõk egyik legjobb autós játéka! Remélem nem adják alább a srácok!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?