46059
.
-
Webmozi #10534 Mé nem müxik?
Úgy írtam be, ahogy kell!
Úgy írtam, hogy -
dashed_ #10533 Kerdezzetek Kozák Tamás -tol Holnap
info -
dashed_ #10532 -
Webmozi #10531 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mitől lehet ez?:#10530 huáHUÁHUÁHUÁhá :))))
ez komoly
< img src="felkőtöteni és ide a cimét >
csak ezek <> után/elé nemkő szóköz -
Webmozi #10529 Bocs, most jól beégtem!:-))
Hogyan tudok képet beszúrni? -
Webmozi #10528 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mitől lehet ez?:[#C:\miez.jpg] -
Toya #10527 Nem állt le a Steel Of Haste fejlesztése a legjobb tudomásom szerint.
Próbálok a srácokból néhány új képet kikönyörögni, de valahogy nem akar összejönni a dolog. -
Toya #10526 Azért a Clever's programja nem teljesen reménytelen eset. Amúgy nem kell "dobozt tologatnod" mivel legalább motorháztető nézet lesz a játékban.
Szerintem a készítőkről sem kell teljesen lemondani, mert amikor náluk jártam nem zárkóztak el az XBOX-os programok átportolása elől. -
#10525 Már ne haragudj, de az ilyen üzeneteknek mi értelme? :) Mondhatnám énis, hogy tudom min dolgozik most épp a Clevers, de nem csinálom itt a feszültséget a többi fórumozó miatt :) -
#10524 Meg nics beallitva rendesen. Hasznalj manual valtot. -
darkman #10523 Mitől szarozik a váltó, ha nagyobb turbót, vagy biturbót használok? 4000-es ford. környékén felvált, majd vissza, akár többször egymás után is. Köszi! -
#10522 Vannak infok, de nem mondhatok semmit:((
Irj nekik... -
#10521 Én is beindultam, a Steel of Haste-ra, de elég nagy a csönd már arrafelé. Jöttek képek videók, aztán némaság...
Remélem nem csak konzolra dolgoznak... -
#10520 Sajnos ez a piac:( A Clever's is konzolban gondolkodik...
Amikor megtudtam, hogy mind ket ceg konzolra akar fejleszteni, erosen elgondolkodtam hogy veszek egyet. Gondoltam, vegre lesz valami, igazi "magyar" fizikas, szimulacios autos jatek, konzolon is. De valoszinuleg a jatekstilust is a piac diktalja...
(A Clever's S.o.H.-jaba - ami igen jol nez ki es jo nak igerkezik -, egy nyamvadt belso nezetet nem tudtam beleimadkozni:(( Milyen autos jatek az, amiben nincs belso nezet!? Tudom arkad... De akkor minek fizika, meg FFB stb!? Bocsi, ilyenkor zabos vagyok, amikor csinal valaki egy jo autos gamet, es kimarad az alap. Aztan tologathatok kivulrol egy "dobozt"... Persze ez nagyon leegyszerusitve...) -
#10519 -Peccs nemsokára.
-Devkit nemtom :)
-Kocsiaddon sem tudom. De szerintem a 2 ugyanaz lesz.
-hehe :)
-Remélem hamarosan. Engem jobban érdekelnek a tunning verdák, mint a traktorkerekűek, de meglátjuk mit hoz a jövő :) -
#10518 az remélem nem igaz, hogy konzolra mennek át, mert kiátkozzuk őket. :) -
#10517 En arra lennek kivancsi - tobbek kozott - hogy mi lesz a kovetkezo "nagy" jatekuk. Mivel az SL - elvileg - csak "beugros", gyors, teszt munka volt.
Az Insane utan ugy volt - kiadoi es penzugyi dolgok miatt - hogy csak PS-re es Xbox-ra fognak fejleszteni. stb... -
#10516 Ez ennyire most jött elő a hír? Benne feküdt a levládámba, de csak most kapcsoltam. :)
Ezt elég egyszerre tudattuk a néppel. :)
Na lehet gyűjtögetni a kívánalmakat. :)
- mikor lesz már patch!
- Mikor lesz devkit?
- Mikor lesz kocsiaddon?
- Mikor fug rendesen futni a game? :)
- Mikor lesz Street Legal2? -
#10515 Az Invictus egyik fõmuftija, nevezetesen Kozák Tamás lesz a Trefort.net chat vendége holnap, január 28-án 14-17 óráig. A témák várhatóan a következõk lesznek: "Invictus", "Street Legal", "Insane", "Mit hoz a jövõ?", meg ami még elõjön.
http://www.jatekhirek.hu/ -
#10514 Friss, ropogos hirek az oldalon!!!!
Reszletek itt: StreetLegal Catalog -
#10513 Naszóval. A tartály és a motor között nincs látható összekötettés, szóval nem kell plusz alkatrész venni az összekötéshez.
A kisebb kocsikba kisebb NOS palack kell, aztán ahogy egyre jobb kocsik, akkor több megy bele, 1 nagy egy kicsi, 1 nagy 2 kicsi, 2 nagy stb stb stb... -
#10510 Köszi ez rendben de mikell a motor és a
tartály közé, vagy kelle valami egyáltalán????
Melyik tartály a jó? -
#10508 Sziasztok, hogy lehet NOS-t belerakni a motorba
valaki mondja már meg mert a tartájt nem tudom össze kötnia motorral.?????????????????? -
#10505 Elkezdtem "tetoválni" siman spray -vel egy ninjat, ha kész lesz (kb egy honap :))) ) felrakom had gyonyorkodjetek benne, persze nehany matricat is raktam ra az alap matrica csomagbol de a lényeg a kocsi tetejére kerülő képecske lesz :)
(Az a baj Valodi ihlet es nehany szabad ora kell minden negyzetcentihez, de kb mar az 1/8 a kész van a képnek..)
Várjátok már hogy megnezhesseetek? -
#10504 StreetLegal Catalog
Felkerult az ujabb DecalsMegaPack! Most a C (-kezdobetus) sorozat. (Most mar 140 db van fent.)
Megprobalok belehuzni, talan hetvegere meg lesz mind a 700.
Jo ragasztgatast:)))) -
#10503 StreetLegal Catalog
Olvassd a Patch reszt... -
#10498 Help me please. -
#10497 Az elég gáz mert egyáltalán nem jön le:( -
#10496 Én csak arról tudok... -
#10495 Feltetem az oldalra (StreetLegal Catalog)Skyline, valoban jo, V8-as motorhangjat. Erdemes kiprobalni. (De elotte mindenki bachup-oljon, biztos ami biztos...) -
#10494 Ez az 1.1 es crakes patch csak a warezcenteren van fenn??? -
#10491 Skyline en nagyon illetekes vagyok mert én kertem, de nem jott emil...
kérem énis a v8 as hangot -
#10487 na azzzé :D
akkor lehet hogy ujra felteszem.... -
#10486 sorry! elsiklottam feledted. Dehogy ezért egy kicsit kárpótoljalak: annyi +hír még van, hogy az Invictus kinyilatkozatatta :), hogy pár héten belül tőlük letölthető az új patch... -
#10484 senki nem bír válaszolni vazzze ? -
#10482 de legalább jön. :)
optimizmus!!! :)
Amúgy iTT a crackelt 1.22-es exe... -
#10481 csak crackek vannak... -
#10480 Alig jön az a retkes patch a warezcenterről -
#10479 Lenne egy kérdésem a Gamecopyworld röl játékokat is le lehet szedni, mert mindehol csak a crack-eket látom de magát a gamet sehol?