46059
.
-
#10392 Viper : Dc-n fent van egy csomó embernek.
Ha nem tudod mi az a dc, akkor dchun.hq.hu
-
#10390 Ha a mentéseket még az 1.0-ban mentetted, akkor azokat nemtudod behívni az 1.22-es verzióba.
Nem tudok arról, hogy lenne "1.0mentés to 1.2mentés"-konverter...
http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
#10387 A patch #3 még hivatalos, a kiadó azt támogatja. A 2.2 volt nem hivatalos. -
#10386 Vagyis ez már nem hivatalos peccs lesz ha jól értem. -
Nyiri #10385 Hela!
21-en rakerdeztem az sl patchre az invictusnal es ezt irtak vissza:
"
Szia!
Kb. egy het mulva lesz letoltheto az oldalunkrol.
Udv,
Invictus
" -
#10384 Patch csak olyan hatalmas méretben van??? -
#10382 ja es persze masolj a helyere *.png fajlt ha nincs ott -
#10381 ptx-et nem muszaj szerkesztgetni inkabb ird at az rpk fajlokban a kiterjesztest pl:
cars.rpk >>>
sourcefile cars\textures\Speedo.ptx
sourcefile cars\textures\Speedo.png
es lehetoleg hex editorban csinald.
(ha nincs ilyened : http://www.hexworkshop.com/)
bocs ha nem ertheto meg koran van -
#10380 Úgyis lenne jópár gyíkarc, aki nem viselné el, ha nem ő lenne a leggyorsabb. SZVSZ ezek miatt semmi értelme a rekordoknak. -
#10376 próbáld meg a már 1000x elmondott módszert, azaz vedd fel a virtuális memóriát...
Amúgy talán még az ATI ami miatt lassú. Még nem teljes a támogatottsága ha jóltom.
Vagy legalábbis az 1.2-ig érdekes dolgokat csinált. :) -
#10375 Szerintem memória probléma lesz... Nekem is 256 RAM-mal ha be van kapcsolva a alacsonynál nagyobb forgalom, akkor kinlódik. -
#10372 Valamikor lesz... -
Nyiri #10371 lesz valamikor uj patch
-
#10370 Alapvetően én nem látom a keleti felfogás és a manga közötti összefüggéseket, pedig tanulmányoztam egy némileg, külömböző okokból kifolyólag. De szerintem ezzel le is zárhatjuk a témát, mert neked tetszik, ezért nézed és meg röhelyesnek találom sokszor ezért nem. Kész. :) Nekem semmi bajom azokkal akik ezt élvezik, csak ne akarjon senki meggyőzni hogy ez nekem jó, ennyi az egész ;) -
#10369 Na, egyrészt nem játszottam végig, másrészt ha ismernéd a 8. részt, tudnád, hogy erősen europaizált játék. :) -
#10368 Végre megtaláltam:) -
#10367 Na elkészült a Real Car MOD 0.1 :)
Azaz a REMO nyerte el végső formáját:
Akit érdkekel:
#10365 Rádudálsz egy járókelőre, és megmondja hol van. (megjelenik a térképen...) -
#10363 béefgé még jó hogy a Final Fantasynak semmi köze a japánok agyatlanságához, mert különben biztos fájt volna amikor végigjátszottad -
#10360 Hát köszi, de volt szerencsém pár dolgohoz és nekem nem tetszik, ez van. A japán agyatlanság amugyis elég távol áll tőlem. Elhiszem hogy neked tetszik, de én meg felfordulok tőle. -
dav #10358 Na csak ne fikázd a mangákat! Főleg úgy ne, hogy nem is ismered a stílust. Mondjuk én személy szerint jobban kedvelem az animét, de akkor is.
Üdv:
dav -
#10357 Matrix:
Thanks!!!
-
#10356 dchun.hq.hu
vagy próbálkozhatsz más fájlcsere programmaml is, de valamelyik magyar HUB-on szerintem fennt van a CUCC (Mondjuk a rólam elnevezttről. :)) -
Roberto-g #10355 Hi, ne nézz hülyének, de mi az a DC++? -
#10354 A manga az izé... Engem pénzzel sem tudnál ráveni hogy megnézzek egy manga szart. ;) -
#10353 Én a DC++-t ajánlom...
Ha nincs ismerős... :) -
Roberto-g #10352 Hello, nekem megtudná valaki mondani, hogy honnan lehet full cd-s STreet legal-t szerezni? -
#10351 Ha nem is táblázatban, de képekkel illusztrálva iTT találhatsz segítséget.
#10348 Hi!
Létezik olyan táblázat, ami összefoglalja a motorokra szerelhető alkatrészeket járgányonként?
-
#10347 Nem:( -
#10346 Bezzeg kiszakadt főtengellyel még eldöcög vidáman :).
Amúgy fullos forgalomban megyek, ez főleg a 2. városrész sikátoraiban élmény, de ha néha akad 1-2 üres sáv, igazán nyomhatná a gép. Az irányválasztása sem semmi, ha a várost kerülő körúton versenyzek, én körbemennék, ő meg át a városon, át a sikátorokon, stb. Szívesen ránéznék az AI scriptekre, biztos tudnék rajta mit javítani. -
#10344 Ez nem ilyen egyszerű, ennyivel nincs elintézve kis barátom, de nem ám...
És mit nyomtál helyette, LFS-T? -
3 het nem játszom az Sl-el! Bocsássatok meeeeg! KÉRVE-KÉRLEK TITEKET!!! -
#10342 VÉDKEZTEM!!!!!
Hadd gyónjam meg bűneimet!!!..... -
#10341 Akinek engedi a gépe, mindenképpen full forgalomban versenyezzen. Van egy oylan sejtésem, hogy azért mennek oylan lassan az ellenfekel, mert full traffic-ra lettek kalibrálva. Ott tényleg nem lehet büntetlenül száguldozni :) -
#10340 Ez jó, de azért a legtöbben inkább erősebb ellenfeleknek örülnének. Jobb egy nagyon kemény verseny végén kikapni, mint idegeskedni, hogy pillanatok alatt nyertél egy versenyt, erre hazafelé egy leesett lökhárító miatt a 3x-osát fizetted ki büntetésben.
Először is az ellenfelek nem lépik át a 80-at, csak nagyon széles egyenes utakon, ott sem sokkal. Azért ez nem 223, ahol a badge-om végsebessége... A gyorsulásuk is siralmas, csak az első tizedmásodpercben gyorsulnak le, amikor a motorom esetleg lefullad. Ez is messze van a jótól. Mindig, mikor eljutok a 4. városrészbe, visszaírom magam az elsőbe, és badge-al versenyezgetek, amíg a karosszéria tűri. Utána nagyjavítás, aztán amíg gurul, megint ki az utcára. Addig be sem megyek, amíg vontatni nem kell. Végig egyesben megyek, 400 lóerős motorral ez 73Mph végsebesség, így van harc. A legjobb versenyek a totálkár közelében alakulnak ki, mikor minden mindegy alapon, meg a kocsi amúgy is már csak balra fordul, szépen ráakaszkodok az ellenfélre, esnek az ajtók, gyűrődik a kaszni, aztán megpróbálom letörni az oilpanját 1-2 padkán, nekifeszítem az oszlopoknak, kocsiknak, és megpróbálok centikkel elékerülni, hogy áttoljon a célvonalon. Nem egyszer már működésképtelen volt a kocsim, mire megnyertem, mert a 2 összeakadt kocsi még átcsúszott. Van, hogy az egyik kerék nélkül még megyek 1-2 versenyt, hátha szerencsém lesz... Erősebb, agresszívabb ellenfelekkel sokkal élvezetesebb lenne, csak 10x nagyobb nyeremény kell, hogy fedezni tudjam a károkat :).
Ha a devkittel, vagy bárhogy lehet AI-t módosítani, írok hozzá egy kemény roncsderby-s AI scriptet... -
#10339 Én úgy gondolom, hogy először is: a rendőr jobban büntessen meg, ne rongyos 250-re, vagy mittudomén (igaz, már presztizsből se állok meg soha), de legyen olyan súlyos a bünti, hogy meggondolja az ember, hogy fizet, vagy meglóg (ha tud) és kockáztatja, hogy töri az autót. Másodszor: nézze a progi, hogy valaki visszaeső-e, és exponenciálisan növekedjen a bünti + minnél magasabb számú városban vagyunk, annál nagyobb szorzó jáccon bele a kiszámításba. És végül harmadszor: ha szabályosan is közlekedik az ember, de a kasztni nem megfelelő állapotban van, akkor is kergessen. (magyarul így meggondolná az ember, hogy súlycsökkentés, ill. spórolás miatt leszedjen-e minden mozdíthatót a kocsiról), és talán lehetne sűríteni a rendőri forgalmat...
Uff, én beszóltam :) -
#10338 En is inkabb a roncsderbire hasonlitottam:)))
Sosem volt egy egeszseges autom. A kaszni mindig torott, zuzott, hianyos volt. Amennyi penz volt, abbol csak a futomuvet es a motort javitgattam, fejlesztgettem, es fogadtam.
Elso lokharitom csak a harmadik varosreszben volt a Kurumman. Ott is azert, mert annak konnyen hullott az olajteknoje, igy legalabb fenn akadt valamin:)) Tobb versenyt buktam, az utkozben lepottyant olajtekno miatt:(( -
#10337 Jah :) Megpróbáltam ugy megcsinálni az 1. városrészt, hogy full optikai tunning legyen rendesen, de mivel csak egy rear bumper 900 pénzbe kerül és általában elhagytam, ezért letettem a dolgoról :) -
#10336 Most oszinten. Ha elvesztened a jo kis tuning autodat visszatoltened az elmentett allast?
Szerintem igy is elegge free a jatek, hogy szabadon lehet menteni, tolteni. Szerintem, igazan komolyan senki nem hasznalna ki, csak addig amig O nyer.
En speciel nem hasznalok "visszatoltest", igy 4-szer kezdtem ujra a jatekot totalkar, vagy olyan merteku tores miatt, amit mar nem tudtam finanszirozni. De meg igy is lehet(-ne) "csalni" a script hibak miatt (nem figyeli a pentz, nehgativba fordulhat stb.).