46059
.
-
Toya #10624 Azt hiszem nektek van igazatok ebben a kérdésben (is).
Azért a 3-as javítást én is várom és nem véletlenül van fenn a gépemen sem a program, szóval valami biztos van a játékban ami odaragasztja az embert a monitor elé :-) -
#10623 De hogy "árny" oldalt is mutassak:
Remélem nem átkoztok ki a képek miatt! :) De nem bírtam kihagyni őket... MOst Vodanettel nyomom, így azért megértem a lassú nettel rendelkezőket... :) -
#10622 Ezt most találtam!
Na ez azért kicsit bruta!! NoS meg minden! :))
-
#10621 A www.activisionvalue.com-on megtalalod.
A kepek alapjan meg lehet hogy jo lenne, de a fizka, szimulacio olyan szinten le van butitva, hogy szornyu. Sokat mondok, hogy ha 5 percet volt a gepen. Pedig a jo oldalat probaltam nezni, mert Magyar. Ha jol emleszem, 3 honap alatt raktak ossze:)) -
#10620 Bocsi. nem tudtam, hogy nem töri le autómatikusan az egymás mellé illesztett képeket... -
#10619 Előre leszögezem, hogy nekem nem tetszik a Suzuki és nem is lesz (csak mindig szeretem védeni a gyengét. :)), dehogy csak ronda tuningok vannak rá azt döntsétek el ti. Ez a járgány nekem kifejezetten tetszik:
Szóval szerintem minden ízlés kérdése. Szerintem egy Dodge Vipert is el lehet rontani ocsmány tuningal, mondjuk nagy rózsaszín szárnyakkal... :)
Szerintem lehet szépen is tuningolni még a Suzukit is. :) Jah ez sem rossz...
És még egy utóljára bocsi a képekért, de a Tuning a gyengém... IloVe iT!
-
#10618 ne akard... :) -
#10614 Erről egyébként annyit, hogy az SG is hírbe lehozta, hogy az ID frontembere (valami Carmack:)) 2 millió $-os tőkével létrehozott egy kis céget, amely az X-prize-on (olcsó, újrafelhasználható, a légkör legfelső részébe feljutni képes 'majdnem-űrhajó' építésére kiírt verseny) indul.
Ebből lehet sejteni, hogy fut az ID szekere :) -
#10613 "Nézd meg a Cabellas OffRoad Adventure 2-t amit a Clever's adott le az Activision-nek a Budget kategóriában..."
Meg ez. Nézd, ott az volt a szitu, hogy kész grafikus motor állt a rendelkezésükre. Tuti mert láttam, megmutatták. 1 uj dolog került bele a fizikába is: a kocsi rugózásánál a kód figyelembe vette a gumi rugalmasságát is.
Meg úgy egyáltalán gyártottak bele kocsikat, pályákat és ennyi. Ugyanmár, hol van ez a SL-hoz?
Ha ezeket szépen végiggondolod, rájössz, hogy igenis bravúr volt ezt ennyi idő alatt megcsinálni. :) -
#10612 "Az Unreal vagy a Doom fejlesztési idejéhez, hasonlítani pedig elég botorság, mivel ezeknél a programoknál a 6-7x annyi fejlesztési idő 100 vagy 1000x bevételt vonz maga után."
Igen, de egy elég fontos dolgoról megfelejtkezel. Mépedig arról, hogy nem feltétlenül bízik meg egy kiadó annyira az Invictusban, mint pl az ID-ben. Te most azt hiszed, hogy egy budget kategóriára szakosodott Activision Value csak úgy belead annyi lét a SL-ba, mint amennyit a Doom3-ra költenek? Állítólag az ID épülete előtt áll a legtöbb Ferari céges szinten. Majd ha ez lesz debrencenben is, akkor gyere ilyenekkel ;) -
[Walaki]D`Lair #10611 Trabant 601S 4EVA' -
#10610 Hogy mi lesz a #3 patch utan az holnap kiderul... -
#10609 Igen, igen igen, végre megjavították a servert és lejött a patch, na így már tényleg jobb nem vibrál és jobban is megy ez az!!! -
#10608 Suzuki: Nekem csak egy bajom van a suzukival: nem férek el benne, mivel két méter magas, és több mint 105 kg vagyok. Bár ez a legtöbb japán kocsira igaz :(
Patch: Ha jól sejtem, a #3-as patch az utolsó, utána a max. a fan-made dolgokban lehet bízni... -
#10607 hó de jó logo:)
jövöhéten patch ?
na majd benézek :) -
#10606 A sajat linkemet elcsesztem, de ez tipikus:))))) -
#10605 Ja a reklam:))) Az OfflineChat-et:)) a kovetkezo oldalak tamogattak:))
Hungarian SimWorld
Hardwired
StreetLegal Catalog
-
#10604 Beszeltem Kozak Tamassal egy felorat. A tegnapi chat-ben minden kerdesre valaszolt amit megkapott. A kerdeseket a Moderator szerkesztette, valogatta ossze, hogy egy alltalanos kepett adhasson a jatek keszitesrol.
Az ujabb kerdeseket "bevallalta" - offlinechat:)) - az EN cimemre kuldjetek a megvalaszolattlan kerdeseket, ma estig. Koszi.
[email protected] -
#10603 "Az Unreal vagy a Doom fejlesztési idejéhez, hasonlítani pedig elég botorság, mivel ezeknél a programoknál a 6-7x annyi fejlesztési idő 100 vagy 1000x bevételt vonz maga után."
A lényeget elmondtad: "6-7x annyi fejlesztési idő" "100 vagy 1000x bevétel"
Pontosan hát mi is ezt mondjuk.
Ha az Invictus 6x fél évet szánt volna rá, akkor nem is tudom elmondani mekkora gém lenne. :)
Habár a patchekkel majd helyrerázódik... remélem... :) -
#10602 Szerintem hülyeséget mondasz. A Cabellas OffRoad Adventure 2 szerintem nem lehet a Street Legal-hoz hasonlítani.
Ráadásul a CORA2-ről a Clevers is mondta, hogy csak átfirkantották egy kicsit a motort a kis amerikai srácoknak. (Mert ők a Screamer 4x4-el nem tudtak elindulni. :)) -
#10601 Ezt nem ertem:) -
Toya #10600 Nem akarok veled vitatkozni, de ezek az érvek elég gyengék az Invictus mellett.
Nézd meg a Cabellas OffRoad Adventure 2-t amit a Clever's adott le az Activision-nek a Budget kategóriában...
Az Unreal vagy a Doom fejlesztési idejéhez, hasonlítani pedig elég botorság, mivel ezeknél a programoknál a 6-7x annyi fejlesztési idő 100 vagy 1000x bevételt vonz maga után. -
#10598 jolvanna
sl rulz az a lényeg..
:P
-
#10597 Jelzett alkatrész egyértelműen onnan van kivéve, aztán beszürkítve :)))) -
#10596 Ezeket már annyiszor kiveséztük.
Hogy miért ilyen a Street Legal.
Aki ennyire nem figyel, vagy újonc akor olvasgasson vissza.
Miért várjátok el, hogymindent leírjuk többször. Nálam a többször az nem 2x jelent, hanem annál többször.
1. ilyen törést egy játékba sem láthattál.
2. optimalizálják még most is a grafikai motort, szóval nem ez a végleges.
3. magyarítás valószínű, lesz, mivel megjelenik Magyarországon is a játék. (Legalábbis az rémlik azt mondták, itt teljesen magyar lesz.)
4. Addig meg van 2 rajongói oldal, ahol magyarul(!) találhatsz segítséget mindenhez. Sőt! Itt még kérdezhetsz is. Mondjukmindent csak egyszer és előtte nem árt rákeresnii afórumkeresővel... :)
Na most csak ennyi. :)
(Ha van helyesírási huba(:)), azért bocsi, csak most órán vagyok... és a tanár éppen em figyel. :))) -
#10595 Ha mar hasonlitgatni kell, szerintem az Invictus nyer!! Melyik kulfoldi ceg tudja ezt megcsinalni?
Az Invictus FEL EV alatt: megirt egy engine-t, lemodelezett 4 varost, 16 speci autot + forgalom, tobb mint 1000 alkatreszt, es ott van meg a fizika, tores, AI stb. stb. Szserintem vilagcsucs:))
Kint 10x ennyi ember keszit egy jatekot 2-3 evig, es dollarban ennyi penzert.
Es azert eleg korrekt a jatek, ha a reszletekbe merulunk. Erdemes osszehasonlitani az alkatreszeket az eredetikkel. Meg lepo.
Pl. Ezt a kepet Bazsalikomtol kaptam (remelem, olvashato alatta a szoveg).
-
#10594 LacX, összes jószándékod mellett az UT-t már tényleg ne keverd bele az összehasonlításba!
1. az nem autós játék
2. az Unreal-t is beleszámítva azt a motort úgy 3-4 évig hegyezgették, vagy elfelejtetted, hogy az Unreal mennyit csúszott?
3. majd ha ráéesz számolgasd már össze a megmozgatott poligonszámok és a fizika bonyolultsága közti külömbséget, merthogy valamikor az is ki kell számolni ami bizony csúnyán rámászik a prociteljesítményre.
4. képzeld nekem az x-com 1 még az UT-nél is gyorsabban megy, tehát nyílván jobb -
#10593 Na mondom.. :)
1. Szerintem azért annyira értelme nem lenne a magyar nyelvű változatnak, mivel a menüpontokat remélhetőleg mindenki érti, az alkatrészeket lefordítani szintén nem annyira fontos, mert egyrészt látod, másrészt van pár ami nem is fordítható, de előbb utóbb úgyis lesz valami ezügyben szerinte. Amúgyis, te mikor érezted úgy hogy a magyarok nincsennek leszarva? :)
2. Ennek megint nem sok értelme van, pont azért nem az eredeti nevek vannak a játékban, mert licensz meg stb. Most akkor csinálják át az egészet?
3. Ez igaz, de az UT-ben meg fizika nincs :) De nem értelek. Mér lenne butítás? Én nem tudtam hogy az Invictusnál az UT motort butítják, ámbár nekem sose mondanak el semmit, mindent mástól kell megtudnom ;) -
#10592 Invictushoz:
1. Alap kérdésnek éreztem volna, hogy ha már magyar emberek fejlesztik miertnincs magyar nyelvi pecs a játékhoz, enyire levannak már sz@rva a magyarok? ha jol emlexem az insane ben még volt magyar nyelv..
2. egy olyan modositot is készithetnének ami a kocsik eredeti nevét faját stb t irná ki nem ilyen hujesegeket hogy axis ninja.. legalabb "nem hivatalosan"
3. a motoron még van mit tokéletesiteni sztem..
az ati 8500 alatt az unreal tournament (5 éves már..) szebb képet ad mint a street legal, és kb 200 korul van az fps mig sl alatt...
szal nemértem ez most fejlesztés vagy butitás?
najo kb enyi
LacX -
#10591 Na most akkor megkérdezem én miért fikázátok a suzuukit?
1. aztmondod 2-ik generacios trabant? Mutass egy embert itt aki nem imadja a trabantot, és nem varja már ezerrel hogy berakhassa a strít legálba hogy agyontuningolhassa, fiat motort tehessen bele stb..
2. Amugy azt vettem észre csak az "huzza le" a suzukit aki még sosem vezette..
3. egyszer a haverom nissanja szervizben volt, kapott egy suzukit addig kölcson:
2 uleses hatad mogott racs hatso ules nuku, hatul sotetitett uvegek tehat ugymond pickup suzuki.. namost az a kis "sz@r" ugy fel volt tuningolva hogy 20 perc alatt lent voltunk pestrol a velencei tonal, es még el is fertunk, pedig mind2 en 190 cm folott es 110 kilo felett vagyunk..
ergo: nem fikazni a suzukit, vegyél egyet vagy kerj kolcson egy haverodtol es probald ki..
LacX -
#10589 Hmm. ha jól emléxem egy ember mondta, hogy szar a Szuzuki. Én azt mondom, hogy a leglcsóbb autó amit meg lehet veni, mondjuk én nem vennék.
De vezettem már. A motorja nagyon jól húz. Lehet vele brutálisan meni. A kaszni viszont a trabantéval vetekszik (ez enyhe túlzás. :)).
De ha óvatosan vezetsz (én nem szoktam. :)), akor jó kocsi.
Enyi.
Amúgy én is gondoltam rá, hogy a Ninja-t Szuzuki-ra textúrázom... :) De az orra azért eléggé honda... -
Toya #10585 Igazad van :))) -
#10584 lentebb kihámoztam a Chat-ből a lényeget. Mostmár fáradt vagyok. Nézd meg. :) -
#10583 Tudja fene, ha ránézel most arra a fórumra... :)) -
Toya #10582 Klasszikus idézet - hmmmmmm, csak nem a Hardwired fórumbeli hozzászólásaitokra gondoltál ? -
#10581 Patch semmi hír hogy nekem is lesz valamikor??? -
#10580 A vita - a tudás cseréje.
A vitatkozás - a tudatlanságé.
R. Quillen
:DDD -
Toya #10579 Itt nincs vita.
Én ott sem vitatkoztam senkivel :-) -
#10578 Na, lehet tippelni, hogy még hány fórumban fogunk vitázni párhuzamosan? :DDD -
Toya #10577 Nem volt jó riportnak sem.
Akik ott voltak pontosan tudják hogy zajlott az egész.
A SLC, a Hardwired, a HSW is szórta a kérdéseket de egyre sem érkezett elfogadható válasz :-(
Ezért van kinn a SLC oldalán a felhívás és ezért kerül ki majd hozzánk is hamarosan.