Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
Szerintem a jatekon dolgoznak...

hali
Tütütütütütü. Képeket plzzzzzzzzzzz! 😄D

www.napisajto.hu

hen-tes
😄D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hali
ugylatszik egyedul vagyok! 😊

www.napisajto.hu

hali
JAh, amugy én egy videonak nagyonnagyonnagyon örülnék!

www.napisajto.hu

hali
Heh.
Elvileg holnap lesz a promo, azt irtak! Juj de várom, ma éjjel le sem fekszek!

www.napisajto.hu

Ajánlanám figyelmetekbe a Live For Speed topicot!
(amúgy LFS BestTime: 1:32:66 GP Track 3.kocsi ). Az egeres irányítás amúgy szerintem is az egyik legjobb alternatíva kormányyal nem rendelkezõk számára. Igaz hogy kicsit szokni kell, de megéri....
Ja, és még képeket plííííííz!

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

Rigley
allitsad be ugy, hogy a gaz es a fek valamelyik billentyu legyen , a kormanyzast pedig hagyjad az egernek. en is igy jatszok , es szerintem fantasztikusan jo... a kezifek is lehet bill.

dddstudio.tk

toMpEr
Eleg szokatlan ez az egeres iranyitas

Rigley
nekem a legjobb idom a legszarabb kocsival +egeres iranyitassal a GP palyan 1.37.90 de masoknak 1.35 alatti is van... 😊

dddstudio.tk

toMpEr
hmm nekem uj ez a live for speed...eleg jonak tunik, csak meg egyszer sem sikerult vegigmenni normalisan a palyan 😊

Rigley
A kepeket elnezve (hogy mennyire szet lehet kapni a kocsikat) mar kezdem sejteni, hogy milyenek lesznek azok a szuper utkozesek... csopog a nyalam 😊

dddstudio.tk

Rigley
Lenne egy ujabb kerdesem ( milyen meglepo, ugye ? 😊 a komolyabb fizikaval rendelkezo jatekok, mint pl.: racer,live for speed stb. altalaban tamogatjak az egerrel valo iranyitast. Mivel billentyuvel elegge jatszhatatlanok, az eger egy baromi jo kompromisszum ( A live for speed fele modszerrel ) Jo lenne ha lenne benne ilyesmi iranyitasi mod, mert akinek pl. nincsen kormanya mint pl. nekem , sokkal jobban elvezhetobb lenne a jatek. Bar gondolom , ha eddig nem volt benne, akkor most mar keso... de ki tudja, esetleg majd egy patch...

dddstudio.tk

Rigley
WoOOOooOOooOooooooOOOOooooW !!!

Ma'r huzom a rova'tka'kat a falamon.... Marha jol nez ki. Ugy latom a muszerfal is elegge ki van dolgozva, ugyhogy remenykedek, hogy lesz olyan nezet is. A terep2-t meg ugye Nagymathe Denes csinalta ? Ha jol emlekszem... mekkora jatek volt az is.... ugy erzem ez melto folytatasa lesz.

dddstudio.tk

toMpEr
Enis varom a tovabbi kepeket 😊

Alexease
A 750-es procimmal ugy nez ki csak garazsozni fogok😞
Alexease
Remelem lesz benne alapban osszerakott, mukodo kocsi, mert ha nem, akkor a garazsban fogok megoszulni😊
Alexease
Ez atom alat csucs lesz!!!
petee
Na ezt már nem bírtam ki hogy ne szóljak bele!:
ohhh,miket hallok itten?? NOS,intercolloer, superharger??? ajajajajjjj
Ez ott lesz nagyon ez a játék!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Hitm@n
Már nem is...

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
bugos az sg 😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

toMpEr
nemtudom mi bajotok van a kepekkel, szerintem semmi gond nincs veluk...ez nem az a jatek, ami a grafikajaval hodit...szerintem a proci fog eleget szamolni a fizikaval, es ez igy van jol

Manta
Ami a HSW-n volt az interjúban. Igaz, csak modellek voltak, de gyönyörûen kivitelezve, nem ilyen borzasztó igénytelenséggel, mint ez a szürke kocsi. Mindenesetre a vido alapján a kocsi mozgása miatt megér egy próbát.
dikki*yysw
640x480ban volt az is?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hitm@n
Vajon miért érzem úgy,hogy a játékidõ felét a garázsban fogom eltölteni? 😊))

dikki*yysw
Ha nem modemem van, enyém a kép 😞

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Manta
Hát fél éve sokkal szebb volt a játék 😞
toMpEr
Ime meg 2 kep, most a garazsrol:

Manta
Na jó, de mindjárt megjelenik, azt mondjátok.
toMpEr
gondolom a hud nem vegleges, meg a kornyezeten is javithatnak meg

Manta
Jetta, hmm. Kár volt így elmaszkolni. Táj kicsit egyszerû. Gagyi HUD. Ettõl függetlenül biztos jó.
toMpEr

toMpEr
csak az enyem, az enyem es senki mase..beee 😊

toMpEr
megvan a kep 😊 (csak hogy borzoljam a kedejeket)

toMpEr
Most felvaltva frissitek a Mail progi es az SG forum kozott, (hatha valaki megelozott) 😊

toMpEr
Jajj, ezt direkt csinaljak? 😊

toMpEr
jajj de izgi 😊

toMpEr
Na, neveztem, valaki megelozott mar?

[Walaki]D`Lair
Ajánlom is 😄DDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

toMpEr
szerintem ezzel is kielegitheted majd off-road hajlamaidat

toMpEr
Nemsok jatekot tudok mondani, amit most jobban varok ennel 😊

Rigley
na megyek aludni, hogy egy nappal kevesebb legyen még hátra, de holnap itt már joo sok képet szeretnék látni 😊)

persze azzal is beérnénk szerintem, ha belinkelnétek ide, a full játékot, hadd teszteljuk egy kicsit...

dddstudio.tk

toMpEr
ja, valahogy enyhithetned a varakozas pillanatait

Rigley
koszi, majd, ha ott tartok, lehet, hogy kérdezek egy-két dolgot. de az még baromi távolinak tûnik sajnos. ez a legrosszabb, hogy komolyabb info.-k nélkul, kell kiszenvedni azt a pár hetet a megjelenésig. Persze legalább tudjuk, hogy meg fog jelenni nemsokára, azért ez se semmi...
Azért Kitamas rakhatsz be pár kicenzúrázott képet a játékbol, had rakjam be háttérnek, hogy addig is lássam 😊

dddstudio.tk

toMpEr
Javahoz picit ertek, ha kell megprobalok segiteni, bar ha python-ba lehetett volna scriptelni, annak jobban orultem volna (a'la Blade of Darknes)

Rigley
Az lesz a legjobb a játékban , hogy biztosan baromisok kocsit, meg mindenfélét lehet majd letolteni hozzá, én is megprobalok szerintem majd csinalni kocsit , de lehet, hogy nem fog sikerulni , mert csak a modellezéshez értek ugy ahogy valahogy, de valamit állitolag kell buzerálni java-val is , na az nem az én teruletem , jo lenne majd valami tutorial , de lesz ugyis szerintem... (remélem)

dddstudio.tk

Rigley
hehe, valaki a multbol is érdeklodik a játék iránt...

dddstudio.tk

toMpEr
Ezt en mar a video nelkul is tudtam 😊

Rigley
jaja, nem volt rossz, csak tényleg szar volt, hogy nem lehetett kiprobalni, na majd most háhááá ! 😊 De azééé remélem nem csak a szerelésre koncentral a progi, az autozas meg csak olyan : háá azé kipróbáloom, hogy néz ki menet kozben jellegû lesz. Nem lenne rossz egy kis szimulator jelleg sem...

dddstudio.tk

Rigley
kéépek kéépek, hatalmas kéépek...

én arra a kocsira lennék kiváncsi ami az uj Ford Mustang-ra hasonlit. Mert azt mondtatok egy mail-ba , hogy lesz olyasmi 😊

dddstudio.tk