Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
H!
Én akkor lennék teljes euforikus hangulatban, ha a Srácok ma elorukkolnanak egy demoval!
Én akkor lennék teljes euforikus hangulatban, ha a Srácok ma elorukkolnanak egy demoval!
www.napisajto.hu
Es az en kedvencem??
ZIL Diesel billencs, "baba kek". Nekem nincs meg Matchbox®-ban, de talan az utcan tologathatom😊))))))))))
ZIL Diesel billencs, "baba kek". Nekem nincs meg Matchbox®-ban, de talan az utcan tologathatom😊))))))))))
Nekem még megvan a Dodge Charger Matchbox-om is, igazi ritkaság volt a maga idejében...
Pedig már lassan 30 leszek😊))
De most elõkerestem, hehh majd tologatom míg megjelenik a gáma..
Pedig már lassan 30 leszek😊))
De most elõkerestem, hehh majd tologatom míg megjelenik a gáma..
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Köszönõõõõõõõõõõõm!!!! VAN ISTEN!!!!! (najó nincs 😄D) Még egy játékban sem volt benne az én szívemcsücske a Dodge Charger!!!! Köszi Invictus! Az én pénzemre számíthattok 😄DDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
kedves K. Tamás
Szeretném kérdezni hogy lesz-e olyan opció hogy, egérrel irányítás?
válaszát elõre is köszönöm
Ams
Szeretném kérdezni hogy lesz-e olyan opció hogy, egérrel irányítás?
válaszát elõre is köszönöm
Ams
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Hát ja sajnos Steel of Haste nem rug labdába e mellett...kár pedig öröm lenne sok jó magyar fejlesztés.
Kiváncsi leszek egy ilyen game mekkora kézikönyvet kapna:-)
Kiváncsi leszek egy ilyen game mekkora kézikönyvet kapna:-)
JAJA. Amugy Steel Of Haste elég arcadosnak néz ki a videobol itélve, és az suxxx. sztem...
www.napisajto.hu
Kurva élet! Remélem lesz benne Dodge Challenger!!! Megdobva V10-el meg Superchargerrel... Feketére. 1-1 mint Halálos iramban. KELL EZ A JÁTÉK! És meg fogom venni eredetiben! Szarok rá mennyibe kerül. ( Clever's Steel of Haste SuXXXX)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Azt nem mondták hogy tudják-e tartani a 8-i kiadási dátumot??? Már számolom a napokat... 

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
Nah, azt irtak a sracok, hogy most nem tudnak képet kuldeni, mert 1000L dolgoznak a gamman!!!!! Ami nagyon helyes! 😄D
www.napisajto.hu
de inkabb regisztralj valami freeweb-et, ha maskor fel akarsz rakni valamit, mert az FTPt nem erre talaltak ki
NAH, valaki böfögje mán ki hogy hogyan lehet igy megjeleniteni a képet!!!!!! Kulonben nem kuldok többet!
www.napisajto.hu

ilyen lesz a gáme?