46059
.
-
#11201 Nem kifejezetten neked szántam, sőt, te még eléggé normális hangnemet ütöttél meg általában :) -
#11200 utánanézek, mert engem is érdekelne. Végülis szerintem nem olyan nagy dolog, hogy egy nézetet a motorháztetőre tennének... -
#11199 már nincs reggel, így nem vagyok ideges. Megmondtam, hogy miért lettem ideges. Ha most írtad volna nem úgy reagáltam volna. Ez egy fórum... Nem a saját hülyeségemen húztam fel magam, ahnem a tieden.
Akkor játsz a DD2-el és kész. Szia! -
#11198 Kár volt magad felhúzni a saját hüjeségeden..... kb 2 hete van meg a játék és kurvára tetszik az egész főleg a szerelős rész. Többször sikerült ezt a bizonyos bugot előidéznem és mivel én nem vagyok ilyen nagyokos mint itt egyesek és nem pofázok itt hónapok óta, nem is tudhattam hogy a nagyérdemű mi mindent tárgyalt ki eddig.... amúgy meg szedjél xanaxot ha ideges vagy.
És DD2 mindörökké mert az legjobb játék míg forog ez ez tetves sárgolyó! -
[Walaki]D`Lair #11197 "A magam részéről ezért húzom fel magam a sok IQ-bajnok emberkén, akik leszólják az SL-t, "mert hát ronda, és bugos"... Menjen, játszon az NFS-el meg a hasonló arcadejátékokkal, az való neki!"
Sztem ez részben nekem is szólt...:) Nos...útálom az NFS-t, mert egy szar arcade fos (bár a 4-5 annyira nem) De! Mint tudjuk az LFS nem = NFS...
Nameg...van akinek a SL pont a szerelgetős része miatt jön be...én is jól szórakoztam vele úgy 2-3 napig, de aztán rettenetesen meguntam...
-
#11196 A GTA3 tenyleg jo lenne. Szep, hangulatos a varos, a forgalom. Jo lenne autokazni, meg ha nem is rendes fizika. Csak belso nezet kellene...:)))
Remelem lesz InCarRealMOD:)))) -
#11195 Na igen, a nagy átlag játékos manapság úgy néz ki, hogy a játékhoz rögtön letölti a Trainert és benyomja a csítet, meg persze alapból Very Easy-re állítja a nehézséget, hogy nehogy véletlenül megeröltesse az agyacskáját... Blah...
És az a legszörnyűbb, hogy a játékkészítők meg ehez a szinvonalhoz kezdenek igazodni, minimális gondolkodásigény, maximális látvány.
A magam részéről ezért húzom fel magam a sok IQ-bajnok emberkén, akik leszólják az SL-t, "mert hát ronda, és bugos"... Menjen, játszon az NFS-el meg a hasonló arcadejátékokkal, az való neki!
Az meg azért a mai játékfelhozatalt minősíti, hogy nemrég elövettem a MechWarrior 2-őt és az MW2: Ghost Bear Legacy-t, ami ugyan 640x480 minimálgrafika, de olyan brutális feelingje van, amit egyszerűen ma nem tudnak elérni a fejlesztőcégek a dollármilliós költségek ellenére sem...
És ha hamarosan nem jön ki az SL 1.3-as patch, akkor kénytelen leszek felrakni a Destruction Derby 2-őt, ami szintén nem mai darab, viszont eszméletlen élvezetesen lehet benne tönkretörni a járgányunkat... Grafikailag nem egy GTA3, nem is egy komoly szimuláció, de élvezetes... -
#11194 Az LFS-ről annyit, hogy a "reális" szimuláció úgy van szimulálva, hogy nincs külön megcsinálva a négy felfüggesztés (mint az SL-ben), szóval annyira mégse lehet reális (na persze az is igaz, hogy az SL sem 100%-osan reális szimuláció)...
Meg egyébként se szeretem a zárt körpályás gamekat, szóval SL rulz
Mikor lesz már 1.3-as patch, én a 4. városrész elején abbahagytam, hogy legyen még némi újdonság azért, és végre végig akarom már vinni a játékot :) -
#11193 most csak azért nem voltan nyugodt és szép mert regel van. Azt tudom magamról hogy reggel harapósabb vagyok. :)
Amúgy. 99%-ban nem állítják nehézre a játék nehézségi fokát, azért nem törik a verda...
Én KB. 50-el menntem neki egy falnak és igen csak szétamortizálódott.
Amúgy akkor játszon az NFS-el. Ha nekimész a falnak biztos totálkár lesz (de nem a kocsi). :)
Az 1.3-as végignyüstölése után mát lehet valós kritikákat írni. A fejlesztők azt mondják, hogy azt tekintik a fejlesztés végének. Szóval várjunk.. :) -
#11191 MOst már nyugodó félben vagyok. Amit akartam írni, amikor bejöttem...
Amíg nem jön ki a patch 3, addig ajánlom, hogy nézzétek meg a GTA3-at RealMOD-al. Egyre jobban tisztelem azt a motort. Megy mint az állat, és közben minden mozgó autónak van belseje és a motortérben motor is van. Igaz csak a karosszéria elemeit lehet elhagyni, de még a hűtő is frankón füstöl. Az autók gyorsulása kicsit irreális, de nem éppen szimulátor a program. A fizika viszont említésre méltó. A grafmotor egyik nagyobb hátránya, hogyha elfordulsz és vissza, akkor más kocsik lesznek ott. :)
DE hát ne forgolódjon az ember.. :) Szóval akinek megvan a GTA3 annak csak 90MB kerül... érdemes. Ha valakit jobban érdekel, akkor GTA3 topic. -
#11190 Reggel van és ilyenkor érzékenyre veszem a dolgokat. Szóval:
Utálom azokat a béna amatőröket akik egy **** opsönszt sem tudnak végigmászni, mielőtt lehúzó kritikát írnak.. MOst nem kezdek *** képeket beszúrni, mert nem akarlak meggyőzni. Te maradsz le valamiről.. Ennyi.
Lehet hogy du már beszúrok pár képet, mert akkor nem reggel lesz, de most elhúzhatsz a sunyiba. :)
Remélem nem sértettelek meg... -
#11189 Azért az se gyenge (SL) hogy 178 mph-val neki megyek a tesztpálya végén a falnak, és azon kívül hogy leesik a lökhárító meg a motorháztető, semmi baja a kocsinak....
-
#11187 De ha megakarjatok vitatni (GPL), akkor inkabb ide: GPL Topic
Es ha a LFS-t, akkor meg ide: LFS Topic:))) -
#11186 Ennyi erovel mondhatnam, hogy probald ki a GPL-t (Grand Prix Legends), mert abban aztan tenyleg f*sza fizika van. Raadasul van hozza vagy kb. 150 "valodi" verseny palya, az 1km-estol a 25km-esig.:)))))) -
[Walaki]D`Lair #11185 Live For Speed...
www.liveforspeed.com -
[Walaki]D`Lair #11183 LOLLER :)))
Pedig én is vártam ám nagyon az SL-t! Csak aztán elment a kedvem az egésztől, amikor "kijött" a 1.0...
Amúgy próbáltátok már az LFS-t? Mondjuk nem ugyanaz a 2 játék alaptémája, de próbáljátok ki, mert abba is igen élethű szimuláció van...(én pl azóta el sem indítottam az SL-t:)) -
#11182 Jóvan, de útáld csendben. Nemtom észrevetted-e, hogy ide azok járnak, akik nem utálják, ergo neked itt semmi keresnivalód. -
#11181 szerintem meg igencsak kiraly lenne, csak kell az a javitas. szvsz ha meglesz a patch3 a toca race izé fel nem veheti vele majd a versenyt...az sl-ben legalabb van fizika... -
#11180 M@trix, te meg miért válaszolsz ennek a szellemi rokkantnak? :) Még a végén azt szűri le, hogy van akit érdekel a véleménye, pedig újra és újra mindent elkövet azért, hogy bebizonyítsa, mennyire szánalmas figura :) -
#11179 úgy legyen. :) -
[Walaki]D`Lair #11178 én nem így értettem, mert állatira
útálom a Street Legal-t :DDDD de úgy legyen! Adják csak ki azt a peccset, azt felejtsék el a játékot...úgyis majd csinál valaki 100x jobbat... -
#11177 én is reménykedem. :) -
[Walaki]D`Lair #11176 úgy legyen! -
#11175 lentebb már írtam, hogy Tamás azt írta, hogy napi kapcsolatban vannak. Innen nézve semmi sem történik, de amúgy forog a kerék... -
[Walaki]D`Lair #11174 sztem az AV-nál, már azt sem tudják hogy ők adták ezt ki :DDD -
#11173 nem hinném, hogy Tamás hitegetett volna, amikor azt mondta, hogy rajta vannak az ügyön. Én még hiszek neki... :) -
#11172 soha nem fog megjelenni ez a patch:-( es meg a hsw se megy:-(( -
#11171 nézz egy kicsit lentebb. :)
Szóval nincs... -
#11170 Patch? -
#11169 :) -
#11168 Amikor eZ
a dátum frissül, akkor talán lesz egy patch 3-unk is... -
#11167 vannak zászlók. Az egyik a start a másik a cél. Van pár ilyen szaksz. Meg kell állni a zászló alatt, majd mondja, hogy start és elindul az óra. Szóval ekkor érdemes rátapadni a gázra. :) -
#11165 :)) ja. reméljük visszább veszik a rugózást. :) -
#11164 MElyik útlezárásra gondolsz? Északon a gyár mellett jobbra? Ott régebben a temető volt. -
#11163 Jaja, legjobb oldalnézetből, pillanatgáz, fék, a kocsi 10 centit se mozdul, a fazon feje meg metesz közben előre-hátra 1 métert. :D A belső nézetes vezetést megöli néha.
Bár nekem most a legnagyobb problémám, hogy reggel korán kelek. -
#11162 Nekem a legnagyobb problemam a jatekkal - ami miatt jatszhatatlan szamomra - az a sofor brutalis nyak-nyujtogatos, fejmozgasa. Remelem kigyomlaljak, mert igy lehetetlen kozlekedni. Kell a dinamikus sofor, attol elvezetes a vezetes, de ez egy kicsit durva:)) -
#11159 Akkor azoknak is, akik 1 szÓt sem tudnak angolul:
Nincs 5. város, titkos föld alatti versenypálya, semmi hasonló. Van 1 útlezárás, ami nem nyílik meg a 4. város után sem, de az is csak találgatásra ad lehetőséget, hogy mi lesz. Valószínűleg semmi. -
#11157 Printscreen, kilépés, paint, beillesztés, mentés.
Amúgy van egy beépített screenshot gomb, ha jól emlékszem, F12 (readme-ben benne van), az 1.0-ban azonnali fagyást okozott, azóta nem próbáltam.
NINCS UNDERGROUND RACING CIRCUIT!!!!
5. pálya se. -
#11156 és hova teszi mert én nem találtam.... -
#11155 én speci HyperSnap, de egyszerű printscreen is működik...