Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MuERTe
Kuplung??? Ne viccelj már, max kuplungos pedálszettel. A manuális váltó viszont kötelezõ!!
Alexease
K. Tamas (Invictus)!
Ha meg erre jarsz esetleg az ejjel, valami friss kepet, infot kuldhetnel, legyszi. Koszi.
(Ja, es a manualis valto, kupplung meg mindig erdekelne:-))))))))))
Alexease
Irtak hogy nincs idejuk ra. Majd ha meg jelent.
MuERTe
Nekem speciel megy, de minek, egy rohadt szó mincs az oldalon errõl a játékról. Az utolsó frissítés dátuma: 2002.05.22
I.C.ram
Akkor azért nem jött be. 😞
Alexease
😊
Alexease
www.invictus.hu - de most nem megy, valoszinu szolgaltato hiba
I.C.ram
Mi a honlapja az Invictusnak?
toMpEr
szerintem nem azert adjak ki az autoszerkeszto plugint, mert ok akarnak hozza kiegesziteseket gyartani...

MuERTe
Nem öncélú linkelés 😊)
Ötleteket adunk milyen autókat kellene még berakni a játékba 😊
toMpEr
szerintem nyissatok egy kulon topicot ezeknek az autoknak, kezd eldurvulni a helyzet

hali
na, ugylatszik ma már kitamas nem jön, én mentem aludni. csao

www.napisajto.hu

hali
Az egy audi? nem egy jetta?

www.napisajto.hu

Nem fikazas volt, hanem csak kifejtettem hogy nem tetszik...

De ha akarod elmondom kritikus modon is:

1.: a zold valami micsoda az autok alatt? fu? zold beton? nem illik oda
2.: A hatterben levo varoskep se idevalo, mert ott az a nagy fenyesseg itt elol meg semmi, a kocsik mogott kozvetlen nagy feketeseg, nincs osszhang

3.: Az elmosasoknal (blur) ott pedig olyan mintha megolvattak volna az autot (az audi eleje kifejezetten ronda)

4: Autok elhelyezese. A rendorauto azert borul fel mert nekimegy az audi? De az audi honnan jon ??? a Fold alol? Ugyanez igaz a Hondara is..

Remelem ez a kritika mar jobban all a hajad szinehez

hali
bu

www.napisajto.hu

MuERTe
Csak építõ jellegû kritika létezik. A többit fikázásnak hívják és nem kell vele foglalkozni 😊))
MuERTe
Ahem! Mindjárt jobb! 😊)
hali
nekem is tetszik.

www.napisajto.hu

MuERTe
Ne vedd a lelkedre, nekem tetszik, csak az a lángcsóva nem kellene 😊)
MuERTe

_Wajk_: Kepzelj nyugodtam... Akkor is szar a kep :]

hali
a jo öreg beszélos auto 😄DDD

www.napisajto.hu

_Wajk_: Bocsi ha alkoto lelkedbe gazoltam, nem volt szandekomban, en csak kifejtettem a velemenyem, szerintem szar a kep

hali

www.napisajto.hu

MuERTe
ilyet is akarok a játékban 😄DD
MuERTe
Az a lángcsóva nem kellene szerintem 😊))
hali

www.napisajto.hu

ha nem tudok ertelmeset alkotni akkor nem kezdek bele 😊

hali
fasza lett

www.napisajto.hu

A tolvajtempoban volt az Elenor, en meg beirtam egy kis erdekesseget a filmrol :]

_Wajk_: Jobban tetted volna, ha inkabb lopod a napot, mert ez bun ronda kep :] (bocsi ha nyers voltam)

Azert nem a a Shelby vagy mas tunning mustang a megszerzesre kiirt auto "csak" a Camaro 😄 mert majdnem hogy lehetetlen olyan autot venni.

1.: Kurva draga
2.: Amint akad egy azonnal megveszi mas akinek sok penze van 😄

MuERTe
Most mirõl beszélsz?
MuERTe
Elnézést: Boss 429 Mustang 😊
Lattatok a filmet???
Akkor egy kis erdekesseg:

A film produkciós tervezõje, bizonyos Jeff Mann, aki maga is megszállott fanatikus, eredetileg egy GT40-est szeretett volna (na persze), majd egy Shelby Series I Cobra-t, míg végül megállapodtak egy '67-es Gt500-asban. Legalábbis ezt mondták a nézõknek. A filmben ugyanis, talán nem nagy meglepetésre, mindössze egyetlen eredeti Shelby szerepelt, és azt bizony egyikünk sem látta. A Britanny-kék, fehér csíkos 428-as (7014 cm3) Gt500-ast mindössze a hanghatások felvételére használták! A kocsira Corvette oldalkipufogókat szereltek, és hat órán keresztül rögzítettek a motorbõgést, majd ezt kevertek a film alá, így tehát az egyetlen igazi Shelbyt csak halljuk, de nem látjuk. A többi autó, összesen tizenkettõ, "sima", jórészt 289-es (4736 cm3) Mustang volt, amik közül egyet a belsõ felvételek miatt daraboltak fel, kettõt tettek tönkre az ugratásnál, kettõt a roncstelepen zúztak be. Hét Mustang élte túl a filmezést, némelyiket látványos farolásokhoz, másokat a nagysebességû jelenetekhez módosítottak, ez utóbbiak egy felfúrt 400 lóerõs 351-est (5751 cm3) használtak. Mindegyikük elsõ felfüggesztését megerõsítették, és ültették, 17"-es Schmidt felniket és P245/40ZR-17-es Goodyear Eagle F1 gumikat kaptak.

hali
gyerekek, még egy klasszikust benyomok!

www.napisajto.hu

MuERTe
Újabb tipp: 1969 mustang mach 1

Itt van hozzá egy kép a belsõ nézethez 😄DD
hali
Persze hogy a gammábol!

www.napisajto.hu

Alexease
Miert, ezek nem a jatekbol vannak??????😊))))
MuERTe
Muhaha, kezd érdekes lenni a topik 😊))))
hali
Elenor...

www.napisajto.hu

hali

www.napisajto.hu

Addig nem halok meg mig nem lesz egy ilyen autom, lehet hogy benne halok meg de akkor legalabb boldog halalom lesz 😄

Oszinten szolva mindkettot elfogadnam (ket lerobbant gep) csakha motor van benne, felujitanam en 😄

hali
😊

www.napisajto.hu

MuERTe
A sok csilivili csodaautó mellett jó lenne látni ilyeneket is!

hali

www.napisajto.hu

MuERTe
Ezt nem hagyhattam 😊)
hali
nesztek

www.napisajto.hu

hali

www.napisajto.hu

hali
azaz 😄

www.napisajto.hu