Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
K. Tamas (Invictus)!
Ha meg erre jarsz esetleg az ejjel, valami friss kepet, infot kuldhetnel, legyszi. Koszi.
(Ja, es a manualis valto, kupplung meg mindig erdekelne:-))))))))))
Ha meg erre jarsz esetleg az ejjel, valami friss kepet, infot kuldhetnel, legyszi. Koszi.
(Ja, es a manualis valto, kupplung meg mindig erdekelne:-))))))))))
Nekem speciel megy, de minek, egy rohadt szó mincs az oldalon errõl a játékról. Az utolsó frissítés dátuma: 2002.05.22
szerintem nem azert adjak ki az autoszerkeszto plugint, mert ok akarnak hozza kiegesziteseket gyartani...
Nem fikazas volt, hanem csak kifejtettem hogy nem tetszik...
De ha akarod elmondom kritikus modon is:
1.: a zold valami micsoda az autok alatt? fu? zold beton? nem illik oda
2.: A hatterben levo varoskep se idevalo, mert ott az a nagy fenyesseg itt elol meg semmi, a kocsik mogott kozvetlen nagy feketeseg, nincs osszhang
3.: Az elmosasoknal (blur) ott pedig olyan mintha megolvattak volna az autot (az audi eleje kifejezetten ronda)
4: Autok elhelyezese. A rendorauto azert borul fel mert nekimegy az audi? De az audi honnan jon ??? a Fold alol? Ugyanez igaz a Hondara is..
Remelem ez a kritika mar jobban all a hajad szinehez
De ha akarod elmondom kritikus modon is:
1.: a zold valami micsoda az autok alatt? fu? zold beton? nem illik oda
2.: A hatterben levo varoskep se idevalo, mert ott az a nagy fenyesseg itt elol meg semmi, a kocsik mogott kozvetlen nagy feketeseg, nincs osszhang
3.: Az elmosasoknal (blur) ott pedig olyan mintha megolvattak volna az autot (az audi eleje kifejezetten ronda)
4: Autok elhelyezese. A rendorauto azert borul fel mert nekimegy az audi? De az audi honnan jon ??? a Fold alol? Ugyanez igaz a Hondara is..
Remelem ez a kritika mar jobban all a hajad szinehez
_Wajk_: Kepzelj nyugodtam... Akkor is szar a kep :]
_Wajk_: Bocsi ha alkoto lelkedbe gazoltam, nem volt szandekomban, en csak kifejtettem a velemenyem, szerintem szar a kep
ha nem tudok ertelmeset alkotni akkor nem kezdek bele 😊
A tolvajtempoban volt az Elenor, en meg beirtam egy kis erdekesseget a filmrol :]
_Wajk_: Jobban tetted volna, ha inkabb lopod a napot, mert ez bun ronda kep :] (bocsi ha nyers voltam)
Azert nem a a Shelby vagy mas tunning mustang a megszerzesre kiirt auto "csak" a Camaro 😄 mert majdnem hogy lehetetlen olyan autot venni.
1.: Kurva draga
2.: Amint akad egy azonnal megveszi mas akinek sok penze van 😄
1.: Kurva draga
2.: Amint akad egy azonnal megveszi mas akinek sok penze van 😄
Lattatok a filmet???
Akkor egy kis erdekesseg:
A film produkciós tervezõje, bizonyos Jeff Mann, aki maga is megszállott fanatikus, eredetileg egy GT40-est szeretett volna (na persze), majd egy Shelby Series I Cobra-t, míg végül megállapodtak egy '67-es Gt500-asban. Legalábbis ezt mondták a nézõknek. A filmben ugyanis, talán nem nagy meglepetésre, mindössze egyetlen eredeti Shelby szerepelt, és azt bizony egyikünk sem látta. A Britanny-kék, fehér csíkos 428-as (7014 cm3) Gt500-ast mindössze a hanghatások felvételére használták! A kocsira Corvette oldalkipufogókat szereltek, és hat órán keresztül rögzítettek a motorbõgést, majd ezt kevertek a film alá, így tehát az egyetlen igazi Shelbyt csak halljuk, de nem látjuk. A többi autó, összesen tizenkettõ, "sima", jórészt 289-es (4736 cm3) Mustang volt, amik közül egyet a belsõ felvételek miatt daraboltak fel, kettõt tettek tönkre az ugratásnál, kettõt a roncstelepen zúztak be. Hét Mustang élte túl a filmezést, némelyiket látványos farolásokhoz, másokat a nagysebességû jelenetekhez módosítottak, ez utóbbiak egy felfúrt 400 lóerõs 351-est (5751 cm3) használtak. Mindegyikük elsõ felfüggesztését megerõsítették, és ültették, 17"-es Schmidt felniket és P245/40ZR-17-es Goodyear Eagle F1 gumikat kaptak.
Akkor egy kis erdekesseg:
A film produkciós tervezõje, bizonyos Jeff Mann, aki maga is megszállott fanatikus, eredetileg egy GT40-est szeretett volna (na persze), majd egy Shelby Series I Cobra-t, míg végül megállapodtak egy '67-es Gt500-asban. Legalábbis ezt mondták a nézõknek. A filmben ugyanis, talán nem nagy meglepetésre, mindössze egyetlen eredeti Shelby szerepelt, és azt bizony egyikünk sem látta. A Britanny-kék, fehér csíkos 428-as (7014 cm3) Gt500-ast mindössze a hanghatások felvételére használták! A kocsira Corvette oldalkipufogókat szereltek, és hat órán keresztül rögzítettek a motorbõgést, majd ezt kevertek a film alá, így tehát az egyetlen igazi Shelbyt csak halljuk, de nem látjuk. A többi autó, összesen tizenkettõ, "sima", jórészt 289-es (4736 cm3) Mustang volt, amik közül egyet a belsõ felvételek miatt daraboltak fel, kettõt tettek tönkre az ugratásnál, kettõt a roncstelepen zúztak be. Hét Mustang élte túl a filmezést, némelyiket látványos farolásokhoz, másokat a nagysebességû jelenetekhez módosítottak, ez utóbbiak egy felfúrt 400 lóerõs 351-est (5751 cm3) használtak. Mindegyikük elsõ felfüggesztését megerõsítették, és ültették, 17"-es Schmidt felniket és P245/40ZR-17-es Goodyear Eagle F1 gumikat kaptak.
Addig nem halok meg mig nem lesz egy ilyen autom, lehet hogy benne halok meg de akkor legalabb boldog halalom lesz 😄
Oszinten szolva mindkettot elfogadnam (ket lerobbant gep) csakha motor van benne, felujitanam en 😄