46059
.
-
rami-g #11268 bocsi de müszakilag teljesen hülye vagyok -
rami-g #11264 www.chat.gyalogló.hu chat oldal lehet nyomni privátba -
rami-g #11263 vagy küldhetek mailt is ha neked jó! -
rami-g #11261 nem értek a progikhoz csak játszani szoktam meg netezni -
rami-g #11260 nincs de a gyaloglo bajai cheat szobában meg tudjuk beszélni vagy a pécsiben nekem8 -
rami-g #11257 hogy kell ircben bejöni
-
rami-g #11255 semimim sincs erre amadár se jár -
rami-g #11253 az xp nem minden játékot szeret
-
rami-g #11250 bajai
-
rami-g #11246 légyszi mondja azt valaki hogy megvan és elküldi!!!adok érte 1000ft-ot meg fizetem a postát is!
-
rami-g #11245 hi all!
valaki nem tudná lemásolni nekem a játékot?
nagyon játszanék már vele!csak hozánk soha nem ér ide:((
-
#11244 Típusból mind1, (kivéve a stock és az old style) a lényeg a szélesség. 21" kerekeket nem is használok, csak ha 2 kerekezni akarok. 19"-ból is van ugyanolyan széles, és jobban megy a legtöbb kocsiba. 375-ös gumik tapadáshoz, keskenyebbek csúszkálós, kézifékezős vezetési stílushoz jók. Motorból V6 biturbo, ha keményet akarsz, V8 80CCM hengerrel, ha olcsón nyerő gépet, V8 120CCM +supercharger 2 kerekezéshez, V10 nagyon drága kocsihoz :).
Én is yottázok már 1 ideje, tető, szárny nélkül alap karosszériaelemekkel, vékonyabb 19" kerekekkel, olcsó motorral. Kb ugyanaz, mint a szakadt badge, lehet finoman lökdösni az ellenfelet, nem kár a karosszériáért, de megy annyira, hogy nyerek bármikor. -
#11243 HO! Melyik motorral melyik kocsi megy nektek legjobban? Meg a 21-es kerekekbol melyik tapad legjobban, csuszik legkevésbé? -
#11241 A 400 lóerős sunsetem ellen is esélytelenek, és még csak nem is került sokba. -
#11235 Meg nem biztos, "kint" meg reggel van.
De az is igaz, hogy ezt mondtam multheten is, es azelott is... -
#11233 alapban "N" -
#11230 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#11229 Szerintem az autoszerkesztot (DecvKit) tesztelik ennyi ideig. Nem tudnak vele mit kezdeni:))) -
#11228 Sülyed a topic emberek...
Csináljon már valamit az AV, vagy kihalunk! -
#11227 szar ügy :( -
#11226 Addig vigasztalásul !!!így!!! fog kinézni a link. Próbaképp lehet rá kattintgatni, akit ez vigasztal. -
#11225 Még ne, még nem tudok 30 alatt teljesíteni IQ teszten. Talán ha késik még a patch 1 hetet, már vizsgálat nélkül is egyértelműen látszani fog, hogy bekattantunk :D. -
#11224 :)) -
#11223 Most egy picikét félrebillentettem piciny buksimat, és arra jutottam, hogy mi aztán tényleg kórtani esetek lehetünk.
Javaslom vegyük fel az AV elleni per pontjai közé a fanoknak okozott maradandó szellemi sérülésokozást is. -
#11222 Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiissss! -
#11220 nem, már done, amikor kedvük van. -
#11219 maksi: p2p félcserélő rpogikban kereshetsz rá, talán szerencéd lesz. Javasolt: Direct Connect (DC), Kazaa, stb..
Most mi lesz az 1.3-al? :)
Olyan lesz mint a Duke Nukem 4 Ever? :)
Naponta téma, de konkrét kiadási dátum "when it's done"?! :) -
#11218 Mivel mar regen jelent meg, igy nem valoszinu hogy talalsz letolto helyet:( Esetleg DC. -
[Walaki]D`Lair #11216 Így van! Itt meg mehet nyugodtan tovább a sírás a peccs után... -
#11215 Hát nemigaz, hogy walaki idenjön és akkor 2 oldalon keresztül mindíg csak a LFS megy. Aki erről akar beszélgetni, az menjen át egy másik topikba. -
#11213 Ja, büdös AV! -
#11212 Óriási 5letem támadt!:D
Ugye most fogják kiadni a végleges peccst ami az 1.3-s lesz! Ha eredetileg a játékot megjelelnésétől fogva 0.7 verziójúnak nevezték volna akkor msot lehetne ez az 1.0!!! -
#11211 Muhahaha :)))
Csak egérrel vagy kormányal lehet irányítani az LFS-t, mivel a "reális" szimulációhoz nem illik a billentyűzet :)
Most reggel van, ilyenkor lehet szídni? :P
Rohadt AV!!! :)))) -
#11210 Hogy ma se hiányozzon: Patch??? -
#11207 nem szid senki! :)
Mindenki szeret mindenkit. :) -
#11206 jé tényleg ez eszembe se jutott. :) Mámeg este van. :) -
#11205 csak bill., vagy kormány... tudtommal -
#11204 hát ez a kérdés most rohadtúl idevág !!!!!
GRR!
és még engem szidnak.. -
#11203 .......majd én eldönötm hogy mivel akarok játszani..... amúgy meg ha ez egy fórum, had legyen már jogom leírni a tapasztalataimat. na szóval kész, téma lezárva.
LfS-ben lehet bill-ről nyomni vagy csak egér mint abban a demoban ami vmelyik újság cd-jén is fent volt??? -
#11202 Van lokharito kamera. Azt kellene a kocsiba varazsolni:)