46059
.
  • rami-g
    bocsi de müszakilag teljesen hülye vagyok
  • rami-g
    www.chat.gyalogló.hu chat oldal lehet nyomni privátba
  • rami-g
    vagy küldhetek mailt is ha neked jó!
  • rami-g
    nem értek a progikhoz csak játszani szoktam meg netezni
  • rami-g
    nincs de a gyaloglo bajai cheat szobában meg tudjuk beszélni vagy a pécsiben nekem8
  • rami-g
    hogy kell ircben bejöni
  • rami-g
    semimim sincs erre amadár se jár
  • rami-g
    az xp nem minden játékot szeret
  • rami-g
    bajai
  • rami-g
    légyszi mondja azt valaki hogy megvan és elküldi!!!adok érte 1000ft-ot meg fizetem a postát is!
  • rami-g
    hi all!
    valaki nem tudná lemásolni nekem a játékot?
    nagyon játszanék már vele!csak hozánk soha nem ér ide:((
  • I-NoVa
    Típusból mind1, (kivéve a stock és az old style) a lényeg a szélesség. 21" kerekeket nem is használok, csak ha 2 kerekezni akarok. 19"-ból is van ugyanolyan széles, és jobban megy a legtöbb kocsiba. 375-ös gumik tapadáshoz, keskenyebbek csúszkálós, kézifékezős vezetési stílushoz jók. Motorból V6 biturbo, ha keményet akarsz, V8 80CCM hengerrel, ha olcsón nyerő gépet, V8 120CCM +supercharger 2 kerekezéshez, V10 nagyon drága kocsihoz :).
    Én is yottázok már 1 ideje, tető, szárny nélkül alap karosszériaelemekkel, vékonyabb 19" kerekekkel, olcsó motorral. Kb ugyanaz, mint a szakadt badge, lehet finoman lökdösni az ellenfelet, nem kár a karosszériáért, de megy annyira, hogy nyerek bármikor.
  • KeyBoarder
    HO! Melyik motorral melyik kocsi megy nektek legjobban? Meg a 21-es kerekekbol melyik tapad legjobban, csuszik legkevésbé?
  • I-NoVa
    A 400 lóerős sunsetem ellen is esélytelenek, és még csak nem is került sokba.
  • Alexease
    Meg nem biztos, "kint" meg reggel van.
    De az is igaz, hogy ezt mondtam multheten is, es azelott is...
  • M@TriX
    alapban "N"
  • Falabu #11230
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Alexease
    Szerintem az autoszerkesztot (DecvKit) tesztelik ennyi ideig. Nem tudnak vele mit kezdeni:)))
  • [NST]Cifu
    Sülyed a topic emberek...

Csináljon már valamit az AV, vagy kihalunk!
  • hen-tes
    szar ügy :(
  • I-NoVa
    Addig vigasztalásul !!!így!!! fog kinézni a link. Próbaképp lehet rá kattintgatni, akit ez vigasztal.
  • I-NoVa
    Még ne, még nem tudok 30 alatt teljesíteni IQ teszten. Talán ha késik még a patch 1 hetet, már vizsgálat nélkül is egyértelműen látszani fog, hogy bekattantunk :D.
  • M@TriX
    :))
  • [NST]Cifu
    Most egy picikét félrebillentettem piciny buksimat, és arra jutottam, hogy mi aztán tényleg kórtani esetek lehetünk.

Javaslom vegyük fel az AV elleni per pontjai közé a fanoknak okozott maradandó szellemi sérülésokozást is.
  • M@TriX
    Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiissss!
  • I-NoVa
    nem, már done, amikor kedvük van.
  • [NST]Cifu
    maksi: p2p félcserélő rpogikban kereshetsz rá, talán szerencéd lesz. Javasolt: Direct Connect (DC), Kazaa, stb..

Most mi lesz az 1.3-al? :)
    Olyan lesz mint a Duke Nukem 4 Ever? :)
    Naponta téma, de konkrét kiadási dátum "when it's done"?! :)
  • Alexease
    Mivel mar regen jelent meg, igy nem valoszinu hogy talalsz letolto helyet:( Esetleg DC.
  • [Walaki]D`Lair
    Így van! Itt meg mehet nyugodtan tovább a sírás a peccs után...
  • bfg900
    Hát nemigaz, hogy walaki idenjön és akkor 2 oldalon keresztül mindíg csak a LFS megy. Aki erről akar beszélgetni, az menjen át egy másik topikba.
  • I-NoVa
    Ja, büdös AV!
  • Falabu #11212
    Óriási 5letem támadt!:D
    Ugye most fogják kiadni a végleges peccst ami az 1.3-s lesz! Ha eredetileg a játékot megjelelnésétől fogva 0.7 verziójúnak nevezték volna akkor msot lehetne ez az 1.0!!!
  • [NST]Cifu
    Muhahaha :)))

Csak egérrel vagy kormányal lehet irányítani az LFS-t, mivel a "reális" szimulációhoz nem illik a billentyűzet :)

Most reggel van, ilyenkor lehet szídni? :P

Rohadt AV!!! :))))
  • I-NoVa
    Hogy ma se hiányozzon: Patch???
  • M@TriX
    nem szid senki! :)

Mindenki szeret mindenkit. :)
  • M@TriX
    jé tényleg ez eszembe se jutott. :) Mámeg este van. :)
  • M@TriX
    csak bill., vagy kormány... tudtommal
  • hen-tes
    hát ez a kérdés most rohadtúl idevág !!!!!
    GRR!
    és még engem szidnak..
  • RatBaG #11203
    .......majd én eldönötm hogy mivel akarok játszani..... amúgy meg ha ez egy fórum, had legyen már jogom leírni a tapasztalataimat. na szóval kész, téma lezárva.

LfS-ben lehet bill-ről nyomni vagy csak egér mint abban a demoban ami vmelyik újság cd-jén is fent volt???
  • Alexease
    Van lokharito kamera. Azt kellene a kocsiba varazsolni:)