46059
.
  • M@TriX
    amúgy király, hogy hányja a földet a kocsi, meg nyomot hagy a füvön, gondolom ezt az új játékhoz fejlesztették ki, de kiadták nekünk a patchbe. :)
    A füst is jól néz ki.
  • M@TriX
    de felvettem mindent fullra a látotávolság mid és jól elvagyok a tesztpályán. :)
  • M@TriX
    800x600. min graf :)
  • Alexease
    Szerintem a menettulajdonsagok sokkal jobbak lettek. Azert a 0.1sec gyorsulas, es a 350Mph azert tulzas volt.
  • M@TriX
    Úgy tűnik a textúrákhoz nem lett nyúlva, szóval leszedheted...
  • M@TriX
    Na már az Axis tunningom már kész. A keréknek mostmár szerintem nagyobb szerepe van. Sima Inline-4-es motorral 7 mp-es gyorsulásom volt. Persze full spoiler és 17-es bazi kerekek. :)
    Na megyek is vissza. :)
  • Ferci
    Valakinél előfordult már: rá megyek a fűre, nyomok 1 padlót és olyan hangot ad mintha az aszfalton kaparna
  • Ferci
    Én is olyan kék festést kaptam:))
  • Ferci
    Nekem igen de csak néha
  • M@TriX
    Egy kicsit teszteltem a cuccost.
    nVidia driver teszt:
    43.45:
    - tesztpálya: 30-40 frame
    - város 15-20 frame
    43.03:
    - tesztpálya: 40-60 frame
    - város 15-20 frame
    30.82:
    - tesztpálya: 40-60 frame
    - város 15-20 frame

A gép: PIII [email protected] TU, 256MB, Gef3Ti200. XPSP1, 1GB virtuális memória.

SZóval én maradok garázsos tuningoló. :) A város nekem majd csak később lesz, mondjuk ha lecserélem a gépet. Pedig a Generals olyan szépen megy, és a Tualatin jobb is, mint egy P4 cel. Kár.
    De így legalább belebújok a DevKiT-be a RealCarADDON-ba. :)

Játék teszt:
    Süti. Sokkal jobban érezni a kocsit. Gyengébb gumi/erős motor-nál visít a gumi és füstöl mint állat. A hátulja tök jól csúszkál. Mondjuk a házak sarkánál beleestem a nagy semmibe, dehát nem kell odaállni. :) Mondjuk véletlen volt nem kerestem. :)
    Szóval jó játék, de nekem csak a garázstuning marad. Ugyis azt élvezem. :)
  • Alexease
    A madarcsiripeles, a hatterzaj jo lett. Ez mar ez elott is tettem be egyet:) Kiszedtem a GTA3-bol a varos zajt, ami igen jo es hosszu, es azt tettem be "zenenek".:)))
  • JohnnySmith
    HI ALL!
    Mi ez az mp3 támogatés SL alatt ? Tehát hova kéne tenni az mp3 fájlokat ?
  • M@TriX
    Úgy tűnik valaki nagyon gyors volt. :)
    iTT a link a nocdpatchhez.
    Biztos hogy jó, mert a crackelt exe ma készült közel 15 órakkor. :)
  • CaviaR
    2001 ???
    Azt hogyan csinálták Hol volt még akkor az SL? :)
  • HooDoo
    olvass vissza és rájössz hogy van újabb patch3, amivel nem jó a nocd crack!
  • M@TriX
    de nálam ok, de mint lentebb írtam a NOcD patch nem müxik. Tegnap este mielőtt kijött a NOCD patch már hexeditorral is megnéztem már megtaláltam azt is, hogy hol van az ellenőrzés (inster disk szöveg), de nem tudtam kivágni.. :)
    Mármeg nincs kedvem újrakezdeni...
    Pedig szépen feltettem mindent, 1espatch, 2es, 2.2es, az újabb hármas. Gépet restartolom, hogy minden szűz legyen. Aztán Nocd patch és ááá stb. :)
    Persze a másik patchet meg előtte 5 perce töröltem le. Addig pedig kihúzhattam volna a nocdpatchig. :)
    Mostmár cseszhetem. :)
  • csudiboy
    szevasztok !!!!! Léci segicsen valalki felraktam a 3 as pöcsöt és a nocd gekkót is de ezt a mikor elindítom keres street legal exe -t és nem yó a 2.2 es valaki sssssssssseeeeeeeeeeeeeeeegggggggggggggíííííííííííííííííícccccccccccccssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • Alexease
    Ez nem jott ossze:(( Meg sem (csak) az AVI-t keresi...
    Osszehasonlitottam a ket kodot, es csak 1 byte-ban ternek el.:))
  • M@TriX
    na mostmár levezzettem a feszültséget a GTA3Ralben. :)
  • Alexease
    Megneztem. Valoszinuleg az lesz az.
  • rami-g
    a devkit-et hogyan lehet használni?
  • Alexease
    Elofordulhat:) Majd' tesztelem.
  • Alexease
    Ki kellene mar deriteni, hogy mit keres a CD-n.
    Meg amit megveszek eredetiben is, ahoz is hasznalok NoCD-t, mert nem szeretem pakolgatni a CD-t.
  • M@TriX
    nem hiszem el. :)
    Nincs itthon a CD, az exehez meg már nem jó a NoCD patch. :)))) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • M@TriX
    akkor jó, el is hiszem, mert biztos nem véletlenül nagy cég az ATI, csak leírtam a véleményem. Az ismerőseim csak kis százaléka használja játékra az ATI-ját. Amúgy itt nálam is van az alsó szinten egy 8500-ös, szóval nem ATI ellenes vagyok. :)
  • M@TriX
    megfogtál, a pontos definíció, most nem jut eszembe. Valami olyasmi, hogy csökkentett értékű játék. Aminek a lényege a nagyon rövid fejlesztési idő. Vannak játékok amiket 2 évig, vagy még évekig fejlesztenek. A budget kategóriások fejlesztési ideje 1 év alatt van. Úgy tudom a Street Legal hivatalos fejlesztési ideje 6 hónap. Ami nem semmi...
  • M@TriX
    a link megegyezik a régi patchel (hogy mondjuk az AV se vegye észre. :)) apár plusz kb a javítás amit beletettek.
  • Jacek
    nem tudom engem a 9700rom hamar meghoditott:)))
  • M@TriX
    hát én nem vagyok nVidia párti, de sajnos ezidáig sokkal támogatottab mind driver, mind játékok terén. Ha ezt a játékot nézzük is.
    A Radeon nagyon jó, de inkább munkára. Gémer kártya sztem még mindig az nVidia.
    Tudom, hogy rebesgetnek nagy változásokat, hogy az ATI hódít, de arra sajnos vagy nem sajnos még várni kell. Persze ez csak egy(éni) vélemény.
  • M@TriX
    :)
    Erről volt szó régebben. :)
    Akkor te még nem jártál erre (úgy tűnik).
    Ez egy budget kategóriás játék. Az ilyen kategóriás játékok ára 10e alatt van.

Régebben volt szó erről, csak le akartam fixálni.
    Nem hinném, hogy teljes árú lenne. Nem mintha nem érdemelné meg, mert sok teljes árú játék szar. A Budgetbe meg vannak királyak. (Hogy mondjuk a Line of Sight-ot említsem.) Szóval a budget nem szart jelent, hanem kategóriát. :)
  • M@TriX
    Mire felinstallálom megint, akkora talán le is ér az új patch. :)
    kitamas: a magyar verzió tudom, hogy az Activision Europe-tól függ, de kb. mikorra várható? A játék teljesen magyar nyelvű lesz?
    Az ára akkor budget (kb.5-7e) kategóriás lesz?
  • M@TriX
    :)) Jó 5let volt. :)
  • M@TriX
    a régi 3as patchre lehet ráteni az új 3ast?
  • M@TriX
    Király
  • krisz073
    Gondoltam nem irok én is fél oldal THX-t,de ha neked igy nem felel meg akkor:

THX,THX,THX.
  • Alexease
    Ezt most miert kellett basszus?!?!
  • krisz073
  • Alexease
    THX, THX, THX, THX, THX, THX, THX, THX, THX, THX, THX, THX, THX, THX, THX!!!!
  • Alexease
    Van valaki aki leforditotta mar, vagy elkezdte forditani a DevKit MiniHelp-et?
    Ha nem, akkor megcsinalom, csak szoljatok, hogy ne csinaljuk meg tobben is (nincs sok idom).
  • M@TriX
    ha 5ig nem rakjatok ki, akkor felsuvvasztom az oldalra. :)
    Persze csak egy temp könyvtárba amiről nem tudok. :)

De írok nekik mailt, hoyg mi van. Nehogy lecsukjanak. :)