46059
.
-
#12074 Ez csak egy ilyen elvetemült megoldással kivitelezhető,amit alexease oldalán találsz...költséges,időpocsékolós,súlyfelesleggel jár,csak remora müxik,de jol néz ki -
Sero #12073 de meg van az eredeti is??? Mert attól féltem,hogy az el fog veszni ezért nem mertem belebarmolni -
#12072 A sötétített üveg dolog már jóideje meg van oldva....pl....jó is -
Sero #12071 Hát igen az super lenne,hogy ha pl. neon csővet lehetne rakni a gépek alá!! :) A motorhoz is el kellene még egy 1-2 cucc. pl hiányzik a hűtőrész teljesen és sorolhatnánk.Jó lenne ha vásárolni lehetne sötétített üveget.:)Mekkora poén lenne -
#12070 ...és lehet,h nem lesz belőle semmi:) -
#12069 Nem is igazán autókra van szükség,hanem alkatrészekre,fóleg 1-2hetes távlatban.Én pl a Remo-t és a Sunsetet (vagymi:) ) szeretném egyszer úgy megcsinálni,hogy teljesen azonos legyen a Fast and the Furious c. filmben látott VW Jettával,meg Mitsubishi Eclipse-vel.De ez én vagyok:) -
Sero #12068 mert úgy biztos ismeritek az elődöt a Garage-t ahhoz is volt rengeteg cucc,de csak 1-2 volt profin megcsinálva. -
Sero #12067 Szerintettek heteken belül elképzelhető,hogy lesz pár új gép a gamehoz?? Mert el kellene egy-két újítás.De nem béna cuccokra gondolok.Hanem spéci autókra ,super kivitelre. -
#12066 Ez nem megitélés.csak ő igy hallotta valahonnan...Ennyi.. -
Sero #12065 Neked SUPER képzelet erőd lehet,ha mindent megtudol itélni úgy hogy még nem is láttad!! -
Sero #12063 Akkor már az egyiket begyűjtöttem! :)) De a Real cucc hiánycikk a gyűjteményből!!!! -
#12062 Sero: vaan mind a 2.
A RealCarAddont ha minden igaz Matrix (?) csinálta, a DevKitet pedig az Invictus....asszem -
Sero #12061 Mert ha igen akkor nagyon érdekelne engem is a RealCarAddon -
Sero #12060 Fiúk, most akkor lehet Én vagyok a hülye!! :)) De most akkor van egy RealCarAddon és egy Devkit?
-
#12059 "Az a 2.2-essel csináltam. Lehet újra kell csinálni..."
Matrix: számomra még mindig nem teljesen világos(bocsi érte): A RealCarAddont Te csináltad?
Ha igen,(meg ha nem akkor is) le tudnám szedni valahonnan?Köszi
Lt.Balu(HA-FUN) -
Sero #12055 Én is megnéztem és tényleg nem png. -
krisz073 #12054 nem iso -
#12053 használható, csak bonyolult. Talán Alexease éppen most fordítja a benne található txt-ket. Akkor átláthatóbb lesz.
Van viszont egy egyszerű ptx converter, szóval azzal már egyszerűen lehet a ptx-eket rajzolgatni. Az sárga ikonok nem .png-k. Megnéztem. (Persze lehet elsiklottam felette.) -
krisz073 #12050 nem nincs fent egyik se,de ha megprobálom felrakni a patch-et akkor az 1.22-nél hibát ir és azt nem telepiti.
-
Sero #12047 Nekem meg van az is,de az minden csak nem használható szerintem! :)De lehet csak nekem nem megy. -
Sero #12045 Ez komoly??? Mert akkor nagy jó lenne vissza rakni az eredetit. :) Csaj nemtom melyek azok a fileok. -
#12044 minda4patcthfenntvan? -
krisz073 #12042 Sziasztok.
Kis segitség kellene,felrakom a játékot és amikor elinditom bejön az Activision logo,és utána a kép leugrik a tálcára,ha visszarakom akkor egy nagy kékséget kapok és azt se full képernyöbe.A hang megy a háttérbe,a demokat el tudom nyomkodni szerintem (a hangokbol itélve)de a képernyön csak a nagy kék semmit látom.
Tud valaki megoldást?
Elöre is THX. -
#12038 még nem mélyedtem bele, de talán azt lehet, hogy egy meglévő autó fizikáját módosítítod, vagy ez egybe átülteted. Nemtom lehetséges-e, még csak elmélet. -
#12037 http://www.createandshare.com/3dobjects.asp?page=1§ion=objects
Ezek is ingyenesek:)) -
#12036 Akkor még 1 kérdés: Accustudiobol lehet 3Ds-be konvertálni?:)Hogy miért kérdem? Itt a válasz:
http://www.accustudio.com/exchange/objects/obj_dodge_viper.htm
Ingyenes! -
#12034 elméletileg igen. A devkitbe van egy 3Dmax plug-in. Amúgy Alexease a napfénytetős REMO-ját be tudta vinni a játékba, úgyhogy biztos lehet. :) -
#12033 Épp néztem a Conrad-nál Ausztiába egy 3D scannert..A csávó beszkennelt a boltba egy makettkocsit,és utána még tudta formázni.Van ilyenje valakinek?:)
Lt.Balu(HA-FUN)
-
#12032 Nah..végignyálaztam az egész oldalt,(szegény monitort 10 perce törlöm:) ),és arra a megállapitásra jutottam,h K*RVA JÓK:)
Ha vki csinál 3dsmax-ban egy ilyet,akkor egyazegybe át is lehet vinni SL-be????
Amugy ma jön meg servicéből az uj gépem,tök várom már,h kiproszáljam a paccs3-at:)
Lt.Balu(HA-FUN) -
#12031 molndjuk abban igazat adok, hogy tényleg pár hiba visszaköszön. Ha leszedjük mind a négy kereket nálam visítanak a nemlétező gumik. :) -
#12030 Húú, gyerekek. Ezeket a modelleket kellene mexerezni! :)
Pár szívdobogtató:
Ez a legutolsó magyar munka. :) Ballok Gergely (Hungary)
Meg találtam egy elméletileg free helyeket gyűjtő oldalt iTT. -
Sero #12029 Most azt nem tudom,hogy a srácok ilyen Copy+Paste programozók??? :))) Mert volt nem is egy olyan feature ami benne volt az alapban,de 1-ben kiszedték utána vissza,most megint ki.Nemtom,hogy nem megy ez??? (Megjegyezném Én is programozó vagyok és ilyen munkát nem engedhet magának egy cég sem, 2003 irunk emberek!!!!) -
Sero #12028 Hi, Felraktam a 3 Patchet amit már nagyon vártam.De sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak és vissza is raktam az előzött mert úgy sokkal játszhatóbb volt.
Sokkal lassabb lett az előző patchhez képest.Ezzen a téren nem hogy javítottak,de szerintem valamit elcsesztek a srácok.A garázsban az jól megkedvelt ikonok lecserélték erre a szörnyű sárga ikonokra.Ami szerintem undorító.Az autó verseny közben sokkal jobban csúszkál mint eddig.:( Most akkor mi lesz??? Jön majd a 4. patch ????
-
#12027 jaja
közbe rájöttem :)
nem lett rossz -
#12026 Sztem a 2_2-t is kéne... -
#12025 igy nem jó
akkor hogy kel ? -
#12024 akkor elöször :
uninstall
install
patch1
patch2
és a patch2_2-t nem
és a patch3
igy jó ??? -
#12023 wow
na ez igen :))
már jön le nekem is :) -
#12022 Kisakkosztam a beallitast, amivel jatszhato:
640x480x32, Texture: High, Shadow: Off, ViewRange: Mid, Traffic: Mid, Pedestrian: Low.
Igy 18-85 fps kozott van (varosban), de atalaban 35 fps-el megy. Ritkan esik 20 fps ala, akkor leggyakrabban tomeg van, fusttel, balesettel - de akkor mar regen rosz:-)
Eleg kicsi a felbontas, de mivel ugy sem annyira szepek a texturak, feny-arnyek meg amugy sincs, jotekonyan "takar":-) Kicsit retro hatasa van, olyan filmes:) Meg lehet szokni, nekem tetszik:))))
(AMD XP 2000+, 512Mb DDR333, Gf4Ti4200/64Mb, WinXp Prof. Eng., 41.09) -
#12021 ja most jut eszembe. Nálam a shadow high-ban is szögletes, tépett széllű. Emléxem, hogy ez már régóta hiba.