46059
.
  • Alexease
    Leszedtek:(
    Most vagy az AV nem engedte, vagy az Invictus meg drotoz rajta. Lehet, hogy erdemes lesz meg varni kovetkezot?:))

De ha ad valaki egy FTP cimet, akkor feltolom (22 Mbyte).
  • M@TriX
    aha. Leszedték volna?
    Phü. Még jó, hogy már leszedtem. :)
    Lehet az Activision nem adta áldását a dologra? :)
  • M@TriX
    Na . 10:30-kor keltem, 11:15-kor el kellett jönöm otthonról és ebédelnem is kellett. :) De gyorsan elindítottam a Street Legalt, hogy belekukantsak. Az autók szerintem szebbek leteké és a textúrák is. Ma este jobban megnézem. Úgy tűnik ki lesz töltve az időm, mert ki kell ismerni a DevKiT-et meg fel kell tenni a 3Dstudio-t. :)
    Lesz itt meló bőven.
    Valakinek nincs kedve lefordítani a DevKit-ben lévő .txt-ket. Szerintem sok hálás ember lenne. És szerintem Aexease biztosan kitenné a honlapjára ahogyan én is. Egy kis reklámot kapna az illető. :)
  • krisz073
    Sziasztok

Nwem tudja valaki,hogy a Street Legal oldalrol miért nem tudom letölteni a Patch 3-at.
    Állandoan az explorer nem találja a megadot file-t hibaüzenetet kapom.
  • Atika :o)
    es a festes az hogy van ha zavarhatlak egy ilyen kerdessel
  • Alexease
    Minden alkatreszt le kell rola szedni.
    en nem tudok festeni miert??a patchok utan nem akar mukodni
  • Alexease
    Az elozo verziokkal elmentett allasokkal problema lehet! Kompatibilis, mukodik, de valtozott nehany autoparameter is. Pl. fizkalisan az autot az elmentesbe tarolja (toresek, festesek miatt), igy elofordulhat lebeges, furcs mukodes, alkatresz nemilleszkedes stb. Erdemes nullarol kezdeni.
  • Nyiri
    Azert a kerekitesekkel vigyazzatok mert egy polygonszam gyorsan emelkedik es annyi az eddig is alacsony framratenek?
  • M@TriX
    Még várj vele. Az a 2.2-essel csináltam. Lehet újra kell csinálni most, a 3.1-esnél.
    De mindenképpen lesz folytatva a projekt, csak a 4. patchre vártam... :)
    nekem is mukodik a no cd-patch :o) supiii
  • Lt.Balu
    Halee!

Lehet,hogy egy pár honappal el vagyok maradva töletek,de csak most figyeltem fel erre a RealCarAddon nevű akármire...ez beszerezhető?:)
    THX

Lt.Balu(HA-FUN)
  • [negativ] Cirek
    Van 3as patch?
    lenne egy olyan kerdesem,hogy betettem a patchokat es azota nem megy az auto festese miert?
  • Alexease
    Uj autokat lehet csinalni, azzal nincs gond.
  • Ferci
    Ez így tényleg szívás
  • M@TriX
    valamire csak jó lesz. :)
  • Alexease
    Uj autot lehet csinalni, de a meglevokhoz az alkatreszgyartas sem lett volna rossz. Meg ha minden uj alkatreszhez ujra kell "forditani" az RPK-t, akkor "idegen", letoltheto plusz alkatreszt, nem is lehet hasznalni:(

De ez meg nem biztos, mivel fingom sincs hozza, valszeg tevedek.
  • Alexease
    Szerintem ne varjatok a full-t, mert beerdoztem:((

Meglevo, barmelyik objektumot (csak Remo) tudok modositani, es be is tudom tenni. De. Uj objektumot mar nem igazan. Ahoz az egesz auto script-jet ujra kell generalni, ami egyenlore hatalmas erdo.

Es ha jol lattam, egyebb meglevo autokat (a Remo-n kivul) nem lehet modositani, mert kellene hozza az eredeti Max file:(
  • M@TriX
    és megcsináltad... :)
    Sztem nem lenne rossz 5let, ha egy pár soros magyar tutorialt irkálnál. Vagy hallgathatod mindenki rimánkodását. :)
  • ceas
    Hát gyerekek 1024x768x16, med. texture, no shadows, low látótáv. és játszhatatlanul szaggat. Tanácstalan vagyok.
  • Alexease
    Itt a Beta Remo:)))))))))))))))))
  • Alexease
    A 2.2-es patch utan bemasoltad az uj config.class-t?? (Az oldalamon fent van)
    Szerintem a fiuk (Invictus) erre patch-eltek ra, es elfelejtettek, hogy ez plusz volt a patch utan:)))
  • M@TriX
    sok szerencsét!! :)
  • ceas
    bizony-bizony
  • M@TriX
    azért azt sem olyan egyszerű kezelni. :)
    Én dolgoztam már vele, csak sok szabadidővel rendelkezőkvágjanak bele a 3DMAx-ba...
  • ceas
    És azt hogyan? Én már most full med. 1024x768x16-nál járok, és még mindig ráncigál néhol. Egyébként, hogyan lehet pénzt keresni?
  • Alexease
    Varjatok! :)))))
    En sem tudom hogy mukodik:)) Az hogy kivagtam a Remo tetejet, az nem jelent semmit.

Egy 3D Studio Max biztos hogy kell hozza. Olvassatok a hozza adott mini help-eket, es teszteljetek a minta 3D file-t, a Remo-t.

De egyenlore, meglevo autot nem tudtam behivni. Eddig csak a Max-bol tudtam a "jatekfele" konvertalni, visszafel meg nem:(

• CaviaR
    Nekem szinte ugyan ez a konfigom, csak nem 256 mega rammal, hanem 512-vel. A többi stimmel. De nekem nem szabad megszólalnom, mert kihoztam 30 fps-t is maxon a városokban :)))
  • WiZZaRD
    hat ez nagyon komoly! asszem hetvegen atertekelve kezdem ujra az ismerkedest a progival
  • M@TriX
    Az angol amúgy sem árt hozzá. Olvasgassátok a "What2do.txt"-ket.
    Én most bogarázgatom. :)
  • Ferci
    Alexease,én is nagyon szépen kérlek segíts!
  • M@TriX
    Jaj. Kissé káosz a DevKIT, de nem adom fel... :)
  • Ferci
    Akkor kezet foghatunk, mert nekem se sikerült megnyitni semmit.
  • Ferci
    Értem.Sztem a videókártyával lesz a gáz.Ha jól tudom nem igazán kamázzak az Ati kártyákat bár lehet hogy tévedek. Nekem hasonlo konfigom van csak az én kártyám az Asus V7700 GTS 64mb és ezzel gond nélkül hasít max felbontásban.
  • ceas
    XP 1800+
    Radeon8500 Catalyst 3.2
    256 MB DDR
    WinXP
    DirectX 9
  • Ferci
    dobj 1 mailt ha érdekel
  • Ferci
    tudom=tudok
  • Ferci
    Én még tudom 1 helyet ahol fent van isoban