46059
.
  • Alexease
    Megneztem es elkezdtem leforditani az DevKit-hez adott mini-hepeket, de rajottem nem sok ertelme.:(( Nincs benne semmi konkret a hasznalatrol.
    A kis utilok (ITC.EXE, Resconvert.exe) hasznalata egyertelmu. A problamasabb az Slresman.exe amivel tenylegesen kellene osszehegeszteni az autokat, a fizikat, s egyebeket. De ahoz nincs semmi leiras.
    Biztos lesznek akik nagyon raizgulnak, es meg kezdeni is tudnak majd valamit, es akkor biztos irnak majd egy normalis helpet hozza.
    Nekem egyenlore "magas", vagy egyszeruen lefagy:(((
  • Alexease
    Az oldalamra feltettem az elso DevKit-tel keszult egyszerubb modositast. A Remo-ba turtam bele egy kicsit, sotetebb uvegek, jobban tukrozodo, csillogo kaszni. Csak a Max-et es az Export reszt hasznaltam, vagyis semmi extra.:))
    StreetLegal Catalog
  • CybearBoy
    Köszi, majd megnézem.
    Amúgy arra a hanngra én is turbot tippeltem, csak kár hogy azoknál a kocsiknál is szól, amelyekben nincs turbo. :)
  • Gyiik
    khm...talaltam egy ujitast, legalabbis nem lattam eddig nyomat a forumban. VEEEGRE, veeegre karosodik a motorblokk magas fordulatszamoknal:D (lehet, hogy csak a high nehezsegi fokon,de akkoris). Most mar van ertelme a kulonfele fordulatszamszabalyozonak
  • Alexease
    A fizkat, alkatresz csatolast, torest beallitani az a huzos:-)
  • Alexease
    Megneztem megint a DevKit-et egy kicsit. Irtozatosan profi - lesz - ez az engine! Amit a 3D Studio Max-ban beallitok "anyagtulajdonsagnak" - szin, textura, tukrozodes, csucsfenyek, atlatszosag, enviroment-map stb. - utana sima export, es minden valtoztatas nelkul, a jatekban korrektul rendereli realtime. A Max-ban, csak az autot, 640x480-ban, egy kepet 10sec a render. Nem csodalkozom ezutan, hogy lassu a jatekban - de mihez kepest?
    Ha nagyobb ceg lenne az Invictus, vagy lenne egy normalis kiadoja, a majdan elkeszulo engine-jukert, sorban allnanak az autosjatekokat gyarto cegek, kiadok:)))
  • Alexease
    SCM file-okat keressel, a Maps/Palyaneve/Meshes konyvtarakban.
  • Alexease
    - A sivitas a turbo-hang
    - A gumi csuszast, talajonkent lehet allitani. Mar lent leirtam valahol.
  • CybearBoy
    Meg mi az a magas sivító hang a motorhang mellett??
  • CybearBoy
    Sztem is kicsit 'furább' lett a fizika, elég sok időt töltöttem már a játékkal, rendesen kiismertem. De azért most túlságosan is kipörögnek a kerekek... Na mind1, majd megszokom vagy lesz vmi. :)
    Amúgy ezek a non linear control beállítások pontosan mit is szabályoznak?
  • M@TriX
    :)
  • M@TriX
    a game options-ba high a legfelső?, most nem jut eszembe a neve. :)
    Ha igen és végigcsinűltad akkor igen. :)
    Akkor kezdj el ismerkedni a DevKiTel. :)
    Multi sztem nem is lesz. Nagyon sok adatot kellene sztem elküldenie.
  • CybearBoy
    Re.
    Ezek a non linear control beállítások pontosan mit is szabályoznak? Thx
  • M@TriX
    lentebb van hozzá link. az új nocdpatchez
  • M@TriX
    Kicsit leamortizáltam a SuperChargeremet. :)

• HooDoo
    De azt nemtom hogy melyik az "új".
  • HooDoo
    igen!
  • krisz073
    Ebbe tudtok nekem segiteni?

Felrakom a játékot és amikor elinditom bejön az Activision logo,és utána a kép leugrik a tálcára,ha visszarakom akkor egy nagy kékséget kapok és azt se full képernyöbe.A hang megy a háttérbe,a demokat el tudom nyomkodni szerintem (a hangokbol itélve)de a képernyön csak a nagy kék semmit látom.

Elöre is THX.
  • HooDoo
    #12114 ez mi szerinted?? :)
  • M@TriX
    sztem ezek a hibák a rosszul felmennt patchek miatt lehetnek nem, valamiért a kicsomagoláskor megsérülhetnek. Sztem töröld le a StreetLegal-od, és rakd fel újra az elejétől. Ha megint ua a hiba, akkor lehet a patch rossz, mondjuk azt kétlem...
  • M@TriX
    hát nem elcsesztem. :)

Na készülget a Honda Civic is.
    Most éppen BETA verzió. Mondjuk tökéletesek sosem lesznek, mert mindig lehet mit finomítani a dolgon. :)

Így bízzam az explorerre. :)

• M@TriX
    Na készülget a Honda Civic is.
    Most éppen BETA verzió. Mondjuk tökéletesek sosem lesznek, mert mindig lehet mit finomítani a dolgon. :)

• M@TriX
    király! :)
  • Alexease
    Az a jo patch! A regebbit mar nem tudod le szedni sehonnan.
    Patch+NoCD
  • krisz073
    Jó csak nem indul el!!!
  • Alexease
    Patch#3: 22,910,364 byte
  • Taranov
    Jó játék ez a Street Legal? Mihez hasonlít? Olyan, mint a driver?
  • Alexease
    VAN. Az ujat erdemes leszedni, mert abban eszkozoltek egy-ket modositast. Fent van nalam, es az Invictus oldalan is.
  • Alexease
    Es itt a cuccos akinek kell: Remo Dark Windscreen
  • Alexease
    Tessek, fekete:))
  • M@TriX
    inkább olyan fekete lenne király. :)
  • M@TriX
    Szóval a RealCarAddon fejlesztését abbahagytam, mert megvártam az utolsó nagy patchet. De utólag kiderült, hogy a textúrákhoz nem lett nyúlva. :)
    Szóval az RCA, még csak 0.1-es verzió, ugyanis még csak a REMO van kész. De mostmár ráfexem a dologra. Megvannak a textúrák az AXIS-hoz (Opel Calibra) és a Ninja-hoz (Honda Civic), csak meg kell már csinálni.
    RealCarAddon oldal
  • rami-g
    hogy lehet csinálni a remora sötét ablakot?
  • M@TriX
    Jah ezt már én is láttam, hogy 1nsane2, lehet, hogy lelepleztük az új játék címét? Mondjuk szerintem ez nem biztos, meg inkább ilyen városo tuningolós cuccot szeretnék, nem offroad-ot. :)
    De az is jöhet. :)
  • Alexease
    Azert a sotetitett ablakokat is mar egyszerubb megcsinalni:))
    (Szandekosan ilyen sotetre vettem, hogy lehessen latni.)
  • Alexease
    Bingo!
  • Sero
    IDListing:
    0x0001..0x0001 -ig :)))
  • Lt.Balu
    ???
  • Sero
    Hát ezaz!De ha lehetne vásárolni akkor mindegyikre lehetne és nem lenne súlyfelesleg ....stb.
  • Alexease
    Ki milyen erdekesseget fedez fel ezen a kepen (a fagyast leszamitva)? :)))))))))))