46059
.
-
#12219 pl F12002 sok model van de vegeredmenyben az SL-hez teljesen at kell alakitani oket mert itt a szerelhetoseg a lenyeg:) -
#12218 na a legujabb Zmodeler nagyon sok jatek modeleit meg tud nyitni kb 25 komoly jateket SCGT\NFS osszes\colin\nascarok\GTA\F1-2001\2002 namost a modeleket ki lehet importalni 3DSMaxba!!!!
Na de pl szerintem egyszerubb a Rhino3D modelezni az elejen az csak profi modelezo progi es kezeli a 3ds filet!!
Na majd megnezegetem mit lehet berhelni:) -
Stöndykoma #12217 ja egyébként street-legal.tk éknak sikerült ujj spoiler a teg-hez meg kipufogo a remohoz.
Alexease Te nem letölthetővé tenni a napfénytetőt és a vagdalt motorházat? -
Stöndykoma #12216 és a szélesítés?? -
#12215 Az a problema, hogy uj autohoz kellene az SLResman, de ossze-vissza mukodik nalam. Egyszeruen nem ertem...
A cabrio talan megoldhato, mert csak modositani kell. -
#12214 Amúgy a REMO cabrio nem kivitelezhető? -
#12211 Egyébként, jó hogy vannak még ilyen megszállott rajongók akik belemásznak a játékba... :) -
#12210 :)
Ja látom be vagy loginolva.
Ja bírom ezt az also avatarokat. Vagy 2 opercig jön le minden.... -
#12209 Ez is a Builderedge forumbol van:)) Van aki mar tuljutott az alapveto problemakon.
Falramaszok attol a forumtol, a nevekhez beszurt kepektol, olyan mint egy szemetdomb, nem latni semmit. Neha ot sor uzenet, ot kepernyo. -
-
#12206 valószínű. :)
Beszúrnád azt a fórumot? Marha kiváncsi lettem... -
#12204 abszolut egyetértek kicsit szerintem is túlzás a kaparás. Egy sima Inline-4-el, Axissal a legbrutibb kerekekkel valahogy elviselhető, de a nélkül sima gumikkal egyszerűen lehetetlen. Pedig alig lépek rá a gázra. :) (pedál) -
#12203 héhéhé. :)
alakul. :)
Amúgy itt beszúrtam egy Ninjaból lett Honda Civic-et, de semmi reakció nem volt.
Van kereslet a RealCarAddonra, mert akkor hiába nem cöncögök vele, mert azért nem annyira egyszerű a dolog. -
#12200 Ha valainek sikerul megfejteni ez a "Type 8 is not found" szarsagot, az szoljon:))) -
#12199 En feladom egyenlore ezt az slresman-t:( Erre nincs idom. Vagy valamit nagyon nem ertek, vagy olyan bugos mint a jatek. Vagy abszolut nem muxik, vagy lefagy, vagy hibat ir ki olyanra amire maskor nem, vagy mindent megcsinal de a jatekban nem muxik:(( -
#12189 Egyelőre sehol tartok, de már készül a jó kis uaz :D, a 3dsmax tudásomat is újraalapoztam, szóval lesz minden. Reélem azért profibb modderek is belefogtak a faragásba, és készülnek színvonalasabb szekerek is. Kockalada rulz :D. -
#12186 THX:) -
#12182 Köszönöm, már rájöttem. -
#12180 3Dsmax-hoz tud valaki magyar helpet,vagy manualt?????????Ngyon jól jönne:) -
#12179 Meg mindig nem az igazi:)
-
#12178 Azert vannak meg erdekessegek
-
Dekka #12177 bazzz,ekkora shitet mint ez a 3-mas patch....olyan szinten lehal a gepem,akar hacsak a tesztpalyara megyek is ki...a fust-tol nem lehetne valahogy megszabadulni? nevetséges hogy az Athlon Xp1700+ -szal es egy 64 mb-s gef2-vel gyök2 fps-em van... -
#12176 Összeírkáltam a DevKit-tel kapcsolatban néhány dolgot. Mivel én sem tudom hogyan mûködik pontosan, csak azt írtam le, ami eddig kiderült, kiprobáltam és müködött. Remélem lesz bene valami ami használható.
Itt megtalaljatok: MiniDevKitHelp:-) -
#12175 :))) -
#12174 á, ismerkedési est. :) -
#12171 dettó. neki is ez a hiba... akkor vessétek össze mitek hasonló, hátha le lehet szűkíteni a kört. -
#12169 Bocsi. Érdekes a hibaüzi. Ilyen hibaüzenettel, mondjuk mással sem találkoztam. még.
Az a baj, hogy csak akkor kerül elő ez a fájl, ha megy a játék. Próbáltad már újratenni? -
#12168 baz ennyire nem vagyok alma, elküldtem a mailcímedre a hibaüzenetet nézd meg please -
#12167 nem config.java, hanem config.class. :)
innen szedd le és hogy hova másold?
"Használata: bemásolni a ../Street Legal/data/script/ könyvtárba, és a ./.Street Legal/save/game/options file-t törölni."
Talán így menni fog. -
#12166 alakul. :) -
rucsi #12165 Ez most nekem szólt?
Ha igen akkor légyszi egy kicsit bővebben. Mit hol??? Nem értem.
Ha nem nekem szólt akkor bocsi!
-
#12164 A data/script/src mappában írja -
rucsi #12163 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
hogy lehet képet berakni az üzenetbe???
Lehet, hogy hülye kérdés, de tudatlan vagyok.Köszi
-
#12162 Config.java? Rékerestem, de csak config.class-t talált. Lehet, hogy vmit nem jól csináltál? -
#12161 Please segítsetek!
Az van hogy leszedtem a RIP-es gamemhez a Patch#3-at, fel is sikerült rakni, megszereztem hozzá a no-cd-t, és monst jön a gond, a játék indításakor azt mondja hogy nincs meg a config.JAVA nevű fájl, ezt régen a többi patchel nem kérte, ha nem túl nagy a fájl akkor szóljatok és adok e-mail címet!!! -
#12158 Persze. csak elobb nekem is at kell ragnom magam rajta. En sem tudom hogyan mukodik:(
Otleteket adok, de normalisan modellezni nem tudok:((( -
#12157 Alex akkor tudsz majd segiteni Remo-alkatrész ügyileg(ha szépen +kérlek)? (#12153) -
#12156 -
#12155 A nagyobb baj, hogy csak a Remo van meg Max-ben, vagyis csak azt lehet modositani. A masik problema, hogy uj alkatreszt - meg - nem tudok hozza fuzni, mert ha exportalom, "nyers" lesz az egesz bellitas, mert a jelenlegi adatbazisa nincs meg:(( Elorol kellene a fizkat, es az egyebeket allitgatni.:((((
Meglevo alkatresz lehet modositani, cserelni, azzal nincs gond. Pl.:
-
#12153 Hy megint!
Van egy kérdésem,mivel én abszolute süket vagyok a 3Dmax-hoz: Ha valakinek van ideje,és türelme,meg ért hozzá,meg van energiája....szoval kéne pár dolog a Remohoz.Történetesen maszkolt fényszóró,hűtőrács,küszöbök,spoiler...:)Itt van a kép linkje:
http://members.cox.net/thefastandthefurious/637_1.jpg
Én most lehet,hogy nagyon abszordumot kérek,bocsi érte,de én télleg tök hülye vok hozzá....Azért valami reagáljatok:)
Ha valaki van olyan elvetemült,hogy segit,akkor megosztom vele(és persze utána másokkal is) a kocsihoz készülő matricákat.THX
Lt.Balu(HA-FUN)