46059
.
  • Jacek
    pl F12002 sok model van de vegeredmenyben az SL-hez teljesen at kell alakitani oket mert itt a szerelhetoseg a lenyeg:)
  • Jacek
    na a legujabb Zmodeler nagyon sok jatek modeleit meg tud nyitni kb 25 komoly jateket SCGT\NFS osszes\colin\nascarok\GTA\F1-2001\2002 namost a modeleket ki lehet importalni 3DSMaxba!!!!
    Na de pl szerintem egyszerubb a Rhino3D modelezni az elejen az csak profi modelezo progi es kezeli a 3ds filet!!
    Na majd megnezegetem mit lehet berhelni:)
  • Stöndykoma
    ja egyébként street-legal.tk éknak sikerült ujj spoiler a teg-hez meg kipufogo a remohoz.
    Alexease Te nem letölthetővé tenni a napfénytetőt és a vagdalt motorházat?
  • Stöndykoma
    és a szélesítés??
  • Alexease
    Az a problema, hogy uj autohoz kellene az SLResman, de ossze-vissza mukodik nalam. Egyszeruen nem ertem...

A cabrio talan megoldhato, mert csak modositani kell.
  • M@TriX
    Amúgy a REMO cabrio nem kivitelezhető?
  • M@TriX
    Egyébként, jó hogy vannak még ilyen megszállott rajongók akik belemásznak a játékba... :)
  • M@TriX
    :)
    Ja látom be vagy loginolva.
    Ja bírom ezt az also avatarokat. Vagy 2 opercig jön le minden....
  • Alexease
    Ez is a Builderedge forumbol van:)) Van aki mar tuljutott az alapveto problemakon.
    Falramaszok attol a forumtol, a nevekhez beszurt kepektol, olyan mint egy szemetdomb, nem latni semmit. Neha ot sor uzenet, ot kepernyo.
  • Alexease

• M@TriX
    valószínű. :)
    Beszúrnád azt a fórumot? Marha kiváncsi lettem...
  • M@TriX
    abszolut egyetértek kicsit szerintem is túlzás a kaparás. Egy sima Inline-4-el, Axissal a legbrutibb kerekekkel valahogy elviselhető, de a nélkül sima gumikkal egyszerűen lehetetlen. Pedig alig lépek rá a gázra. :) (pedál)
  • M@TriX
    héhéhé. :)
    alakul. :)

Amúgy itt beszúrtam egy Ninjaból lett Honda Civic-et, de semmi reakció nem volt.
    Van kereslet a RealCarAddonra, mert akkor hiába nem cöncögök vele, mert azért nem annyira egyszerű a dolog.
  • Alexease
    Ha valainek sikerul megfejteni ez a "Type 8 is not found" szarsagot, az szoljon:)))
  • Alexease
    En feladom egyenlore ezt az slresman-t:( Erre nincs idom. Vagy valamit nagyon nem ertek, vagy olyan bugos mint a jatek. Vagy abszolut nem muxik, vagy lefagy, vagy hibat ir ki olyanra amire maskor nem, vagy mindent megcsinal de a jatekban nem muxik:((
  • I-NoVa
    Egyelőre sehol tartok, de már készül a jó kis uaz :D, a 3dsmax tudásomat is újraalapoztam, szóval lesz minden. Reélem azért profibb modderek is belefogtak a faragásba, és készülnek színvonalasabb szekerek is. Kockalada rulz :D.
  • Lt.Balu
    THX:)
  • Sonajk @:o)
    Köszönöm, már rájöttem.
  • Lt.Balu
    3Dsmax-hoz tud valaki magyar helpet,vagy manualt?????????Ngyon jól jönne:)
  • Alexease
    Meg mindig nem az igazi:)
  • Alexease
    Azert vannak meg erdekessegek
  • Dekka
    bazzz,ekkora shitet mint ez a 3-mas patch....olyan szinten lehal a gepem,akar hacsak a tesztpalyara megyek is ki...a fust-tol nem lehetne valahogy megszabadulni? nevetséges hogy az Athlon Xp1700+ -szal es egy 64 mb-s gef2-vel gyök2 fps-em van...
  • Alexease
    Összeírkáltam a DevKit-tel kapcsolatban néhány dolgot. Mivel én sem tudom hogyan mûködik pontosan, csak azt írtam le, ami eddig kiderült, kiprobáltam és müködött. Remélem lesz bene valami ami használható.
    Itt megtalaljatok: MiniDevKitHelp:-)
  • Alexease
    :)))
  • M@TriX
    á, ismerkedési est. :)
  • M@TriX
    dettó. neki is ez a hiba... akkor vessétek össze mitek hasonló, hátha le lehet szűkíteni a kört.
  • M@TriX
    Bocsi. Érdekes a hibaüzi. Ilyen hibaüzenettel, mondjuk mással sem találkoztam. még.
    Az a baj, hogy csak akkor kerül elő ez a fájl, ha megy a játék. Próbáltad már újratenni?
  • Shongi
    baz ennyire nem vagyok alma, elküldtem a mailcímedre a hibaüzenetet nézd meg please
  • M@TriX
    nem config.java, hanem config.class. :)
    innen szedd le és hogy hova másold?
    "Használata: bemásolni a ../Street Legal/data/script/ könyvtárba, és a ./.Street Legal/save/game/options file-t törölni."
    Talán így menni fog.
  • M@TriX
    alakul. :)
  • rucsi
    Ez most nekem szólt?
    Ha igen akkor légyszi egy kicsit bővebben. Mit hol??? Nem értem.
    Ha nem nekem szólt akkor bocsi!
  • Shongi
    A data/script/src mappában írja
  • rucsi
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem:
    hogy lehet képet berakni az üzenetbe???
    Lehet, hogy hülye kérdés, de tudatlan vagyok.Köszi
  • CaviaR
    Config.java? Rékerestem, de csak config.class-t talált. Lehet, hogy vmit nem jól csináltál?
  • Shongi
    Please segítsetek!
    Az van hogy leszedtem a RIP-es gamemhez a Patch#3-at, fel is sikerült rakni, megszereztem hozzá a no-cd-t, és monst jön a gond, a játék indításakor azt mondja hogy nincs meg a config.JAVA nevű fájl, ezt régen a többi patchel nem kérte, ha nem túl nagy a fájl akkor szóljatok és adok e-mail címet!!!
  • Alexease
    Persze. csak elobb nekem is at kell ragnom magam rajta. En sem tudom hogyan mukodik:(
    Otleteket adok, de normalisan modellezni nem tudok:(((
  • Lt.Balu
    Alex akkor tudsz majd segiteni Remo-alkatrész ügyileg(ha szépen +kérlek)? (#12153)
  • Alexease
  • Alexease
    A nagyobb baj, hogy csak a Remo van meg Max-ben, vagyis csak azt lehet modositani. A masik problema, hogy uj alkatreszt - meg - nem tudok hozza fuzni, mert ha exportalom, "nyers" lesz az egesz bellitas, mert a jelenlegi adatbazisa nincs meg:(( Elorol kellene a fizkat, es az egyebeket allitgatni.:((((
    Meglevo alkatresz lehet modositani, cserelni, azzal nincs gond. Pl.:
  • Lt.Balu
    Hy megint!
    Van egy kérdésem,mivel én abszolute süket vagyok a 3Dmax-hoz: Ha valakinek van ideje,és türelme,meg ért hozzá,meg van energiája....szoval kéne pár dolog a Remohoz.Történetesen maszkolt fényszóró,hűtőrács,küszöbök,spoiler...:)Itt van a kép linkje:
    http://members.cox.net/thefastandthefurious/637_1.jpg

Én most lehet,hogy nagyon abszordumot kérek,bocsi érte,de én télleg tök hülye vok hozzá....Azért valami reagáljatok:)
    Ha valaki van olyan elvetemült,hogy segit,akkor megosztom vele(és persze utána másokkal is) a kocsihoz készülő matricákat.THX

Lt.Balu(HA-FUN)