46059
.
-
Sero #12322 A Cabro javításodat megosztod a néppel??? -
CCke #12321 A kombi alkatrészei nem egészen kompatibilisek az eredetivel. Mivel uj alkatrészt még nem tudunk betenni, a hátsó ablakot pl megnyújtottam akkorára, hogy a csomagtér oldalablaka is egyben, meg hasonlók. De azért a legtöbb alkatrész ugyanaz mint az originalban. És egyelőre még nincs belőle full verzió. Kicsit még tényleg "csiszolgatni" kell :) -
Sero #12320 Gondolom egy teljesen új kasznit csinálni nagyon durva,mert ezek csak módosítások,de akkor is brutál.De várom már az újdonságokat. -
Sero #12319 Magyar termékhez magyar fejlesztésű kocsik!! :))) -
Sero #12318 Eddigi képek alapján
csak gratulálni tudok a munkádhoz,
nagyon pipec.
-
#12317 öregem, elbujhatnak a külföldi fanok. :) -
Sero #12316 :(((( De azért hamarossan meg lesz?? -
#12315 Ezen még dolgozom! Szal sehonnan! :) -
Sero #12314 Kérdés??? Az kombihoz az alkatrészek ugy kompatibilisek az eredtivel??? -
Sero #12313 Hi, remo cabriot amit kijavítottál,honnan lehet leszedni?? Jah és kombi is érdeklne,mert szerintem Brutál lett!!! Csak így tovább,alakulnak itten az utángyártót cuccok!!!
-
#12312 Nahh! Tovább "fejlesztettem" Alexease Cabrio Remoját! Az szélvédő belső részét megcsináltam meg pár vertex hibát kijavítottam! Az szélvédő illen!
UI: Alexease: Nemtom, hogy így gondoltad-e de sztem ez jó!:)) -
#12311 pöpec:)
Még 1 picit csiszolsz rajt,és mehet a szériagyártás:) -
#12310 Király -
CCke #12309 Na teszek még egy próbát, hogy megmutassam egész napos elfoglaltságom eredményét :)
-
#12308 áááááááááá
SZORRI!
rajzoltam remot...és elkurta....:( -
#12307 __ <------------< __
__!!___/_____/ \/
/ \
]__/""\________/""\____[=
\__/ \__/ -
CCke #12306 Tom, hogy html-ben minden relatív (legalábbis az elérési utak) de itt mi a halálhoz viszonyítsak? -
CCke #12305 Bocsesz, az elérési utat hogyan adjam má meg ahhoz a rohadt képhez? -
#12303 hát ezt mi nehezen fogjuk látni. :) C:... -
#12302 ez nálam nem jelent meg......a többieknél se? -
CCke #12301 Ha esetleg valaki családi őrületre vágyik.... :)
-
#12300 Ne is bosszankodj tovább mert ha jól tudom a játék még nem igazán támogatja az Ati kártyákat.Ilyen fagyás dolgokra meg nem igazán tudok mit mondani mert Gforce2 gts kártyám van és Xp+Sp1 alatt gond nélkül megy. -
#12298 Nekem se fagyott még ideáig 1x sem.Pedig aztán nyúzom mint állat -
Kacsa_ #12291 Mér kéne kapargatni a fogáról?
Egyuttal meg is ebédel :DD -
CCke #12290 Egy ilyen menet után kapargathatja a sofőr a bogarakat a fogairól :) -
#12289 -
#12288 -
#12287 király. :) -
#12286 Megkaptam a resdecode progit, ami a RPK file-okbol csinal RDB-t:)) Most levelezem le, hogy kitehessem az oldalamra:) -
#12284 De TotalCommanderrel egyszeruen kicserelheto az osszes file-ban, egyszerre, automatan. -
#12283 Eleve a Max-ben hianyzik az alahuzas az alkatresz nevekbol:( -
CCke #12282 Kösssssz! én hülye az rpk file-t hagytam ki -
#12280 A DevKit-et barhova masolhatod.
De ahoz, hogy az autot lassa a jatek, a Remo_V12 konyvtarat es a RemoCabrio.rpk-t a jatek ../cars/Racers/ konyvtarba kell masolni. -
CCke #12279 A DevKit-et meg a játékkönyvtárba? -
#12278 A Max file-tol nem fugg a jatekban a megjelenes.
A Max file-t a DevKit konyvtarszerkezeteben a: #1 Vehicle import/Maxs konyvtarban kell masolni. -
CCke #12277 Azt azér tudom melyik a Max file, meg mi az, csak a helyével nem vagyok tisztában :) -
CCke #12276 Alex ne haragudj, megin buta vagyok, vmit biztos el**sztam , nem jelenik meg a Remo cabrio a játékban. Mit jelent ponosan az hogy "A MAX file-t abba a konyvtarba kell masolni, ahol az eredeti DevKit-es pelda file volt, mert keresni fogja a texturakat." Ez melyik könyvtár? -
#12275 sosincs szerencsém semmivel.... -
#12274 Mas. Ugy tudom a GTA3 varosa, teljesen 3D Studio Max-ben keszult. Ha at lehetne konvertalni, teljes lenne az elvezet:)))
Bar valoszinuleg, meg sem mozdulna a jatek:)) -
#12273 Nem hinnem, hogy valahonnan le lehet tolteni, mar eleg regi:(
De erdeklodj a PC World-nel. Ugy tudom teljes verzio, csak "munkara" nem hasznalhatod. De a SL auto szerkesztes nem penzkereses.
Ha nincs mas lehetoseg, 1200 forintot meg er:)) Jo lesz masra is.:)))