46059
.
  • CCke
    Nem tudja valaki, hogy Maxban hogyan tudom előhozni az olyan cuccokat amiből több fajta van?
    (pl motorháztető ) Szeretném ugyanis mindhármat egy kicsit megrövidíteni, de csak az alap verziót tudom szerkeszteni. Így a másik kettő hülyén lelóg a kocsiról a játékban. Szóval ha valaki tudja, pls help.
  • Stöndykoma
    coooool
  • I-NoVa
    Ott a kép pár hozzászólással lejjebb.
  • hali
    baha bug
  • Stöndykoma
    NOVA ez egyébként milyen autó lessz??
    meggyilkol a kíváncsiság
  • I-NoVa
    A vehicle import még nekem is sok, most kezdtem manuálisan átírni a scripteket, úgy alexease cabrio remojára rápakolom.
  • Ferci
    Nagyon king
  • Lt.Balu
    SÜTTTTTTI
  • Falabu #12355

Még lehet, hogy csinosítgatom egy picit! De fáradt vagyok:)))
  • Lt.Balu
    Muta rola 1 képet!pls:)
  • Falabu #12353
    Nahh! Maga az auto kész van! De istennek se akar sikerülni importálni az átalakított dolgokat! Ajátékban sokkal kisebb lesz:))))! Alexease ha vagy akkord dobj egy rövid helpet az e-mailemre, hogy-hogy kell megcsinálni! Köszi:)
  • Lt.Balu
    nem vagy egyedül...
  • I-NoVa
    Szerintem még ma este kész leszek, és belinkelem.
  • Ferci
    Irigylem azokat akik így vágják a modellezést.
  • Stöndykoma
    Csákány!
    A bukócsöves cuccost mikor lehetlessz leszedni??
    NAGYon pöpec!.
  • Lt.Balu
    Oksa
  • Falabu #12347
    Nem kérdezel hülyéket! Az is beletartozik az apró simitásokba!:)
  • Lt.Balu
    Nem akarok okoskodni,vagy nemtommicsinálni,szal nagyon király lett,1 kérdés: a kaszni felénél kb,ahol az ajto vége van,ott az a hupni ki lesz jevitva,vagy majd idővel.....Bocs,ha hülyéket kérdezek....:)
  • I-NoVa
    A többi kocsihoz képest lowpoly, kb fele a remonak.
  • Falabu #12344
    Ez meg egy cukibb változat:))))
  • Falabu #12343
    Huu! Megvan a több órás munka gyümölcs! Már csak a textúrát kell ráigazitani meg még pár apró simítás és kész a mű!
  • Falabu #12342
    Nagyon baba!
  • Lt.Balu
    ASZTAK*RVA!!!
    Ez kegyetlen...
  • Nyiri
    mennyi poly ez az aprosag?
  • I-NoVa
    Már be tudtam illeszteni, csak a motort, nos tartályokat kell még beigazgatni, azért maxos a kép.
  • M@TriX
    jaaaaj :)
  • Lt.Balu
    Ez jol néz ki.Grat!
  • Falabu #12336
    Huhuuu! Ablak már alakul:)))
  • LacX
    Helo fiuk rég irtam, dehat elfoglalt voltam :)
    Akit érdekelnek képek kocsikról:
    http://www.tar.hu/gdclan
    itt a hirt elolvasva találtok egyket kepet a Porsche atalirol ami most volt nemreg a citadellan, egyket kepet kocsimrol, és nemsokara a mult hetvegi vw scirocco tali képei is fent lesznek, bar ebbol nincs sok, a repteren ugyanis tilos volt fenykepezni.. azert 2 ott is keszult :), na a héten az is fentlesz..
    csao
    LacX
  • Falabu #12333
    Jahh! Most is azon dolgozom! Vagyis az ablakon!
  • Alexease
    De ha nem javitod ki, akkor sosem lesz kesz:))
  • Falabu #12331
    Pontosítva Alexease érdeme, mert én csak kijavítom!:)
  • Alexease
    Persze johet!
  • Alexease
    A teljesen uj auto, meg problemas (szamomra). Az editor teljesen kautikusan mukodik. Egyenlore, meg a peldanak adott Remo-val sem tud megbirkozni. Igy eleg nehez kideriteni, hogy hogyan mukkodik, es mit rontott el az ember.
    Elkezdem egy teljesen fake modelt - nem sajat - csak ket alkatreszbol all:)) De ezt sem akarja:O

• Lt.Balu
    Alex: Most mindenki ilyen nagy módositásos lázban ég,de azért ha adok 1-2 decalt,v decal packot,azokat is kiteszed?
  • M@TriX
    sztem valószínű, hogyha már megcsinál párat az ember akkor már a gyakorlattal egyszerűbb a dolog. De mostani szemmel nézve elég kemény vállakozás... :)
  • Alexease
    Az oldalamra felteszek majd minden modositast, ujdonsagot stb. Onnan le lehet majd tolteni oket. De ha valaki kuld valamit, akkor lehetoleg vegleges legyen - mar amennyire lehetseges - hogy ne legyenek problamak.
  • Sero
    Hát igen ezért vannak most a módosítások,mert abból élünk ami már meg van.De ezekből elég sok mindent össze lehet hozni, legalább is remélem.
  • CCke
    A cabriot nem én javitottam. Az Falábu érdeme.
    Ha a semmiből indulsz, nem a kasznit durva megcsinálni, hanem minden alkatrészhez külön a fizikát meg a scripteket. Na az télleg durva.
    Persze nézhetjük onnan is hogy az Invictus-os srácok is megcsináltak párat.
  • Sero
    Mert az eredeti szélvédő nem megy be előre!!!