46059
.
-
Redfox #12438 Szokott valaki Kazaa-zni? -
magyar ember 2 #12437 Elite 4? :D -
#12433 Az alkatrészekkel nem lesz gond, de a belső teret eltart majd egy ideig megoldani.
-
#12432 itt mindenkinek elindul, úgyhogy írd le a konfigot vagy cserélj drivert.... -
#12431 Hát így se jó! Minden kisebb lett és nem passzol! Nemtom, hogy én csinálok rossul valamit, vagy a progi szar, de valami rossz:)! Alexease: az Xformot is megpróbáltam:((( -
#12429 Ja. A legjobb a TotalCommander. De legjobb lenne, ha rendesen mukodne az Exporter:)) -
#12425 Bazee! Sehogy se megy ez a szar! Nemtom mnormális megcsinálni az exportot mert fos. Az aláhúzás néhány fájlból hiányzik és elég nehéz lenne atnevezni az összeset:(((! pl.: ez a maxos exportált:FR seat.scx és nekem illen kéne FR_seat.scx, de a maxban nem így van megadva a név és így bonyolult! PLííz help:) -
#12424 ja. Nekem is golyózott a szemem, pedig elejtenek ott is jó dolgokat... -
#12423 de tök király lenne ha vérbeli magyar járgányok lennének benne. Skoda 120, LADA, Trabi, VW Bogár... -
Sero #12420 Fiúk ,remélem azért másoknak is tetszik a BMW??? -
Sero #12419 Igen ez már valami!!! De már képet nézve is elolvadok,pláne ha egy ilyet hajthatnék és tuningolhatnék!!! Az nagyon ÁSZ lenne. -
#12417 Ilyet?
-
#12416 A BE forum jo lenne, biztos van ott is sok hasznos info. De olyan szar az a forum megjelenesre, hogy atlathatattlan. Rengeteg a topic, es a beszurt kepektol teljesen hasznalhatatlan, olvashatattlan. -
Sero #12414 Én jobban eltudnék képzelni egy BMW M5 vagy egy Audi TT. De egy KisPolák is nagyon ász lenne!! :) -
Sero #12413 Hi nagyon irigyelek,hogy ennyire vágod a modellezést,sőt mindenkit irigyelek aki nagyon vágja modelezést. Hajrá srácok nagyon tutti amit csináltok csak így tovább!!!! -
#12411 Arra meg en sem jottem ra, hogy pontosan mi a szart akar.
Elvileg a RDB betoltese utan, be kell tolteni az External Package Browser-be az egyebb kulso Pack-eket (Racers.rdb, Cars.rdb stb.) - jobb gomb, Browse new package, ez mukodik is - es innen at kellene huzgani az "uj" autohoz, a mar letezo linkeket, elereseket stb. De nem foglalkozik vele, rosszabb esetben "Brutal Error-ral" elszall:))
Ezeket meg a Vehicle Import elott kellene megcsinalni. -
#12409 mondjuk egy Skoda 120-ast, vagy egy Trabit... :) -
#12408 Egy kis help (ha valakinek meg segit): A kulonfele plusz alkatreszek, sofor, kormany, pedalok, valto, slotok helyzetet, a Max-ben lehet megadni. A _slot_, _extra__ kezdetu objektumok (kis kockak) adjak meg a poziciot. Azokat kell beloni a megfelelo helyre. Azutan exportalni Invictus Groupnak (txt) amiben felsorolja az alkatreszeket, a koordinataival. Az SLResman irna meg a script file-okat, de az nalam szarakodik, nem ertem. Igy ezeket a poziciokat, ertekeket, kezzel kell atmasolni az exportalt txt-bol a megfelelo scriptbe.
Azert elobb-utobb jo lenne a progit is mukodesre birni, egyszerubb lenne autot ggyartani... -
#12407 rakd föl a többi patchet is... -
#12404 I-NoVa: Modositottam a franko Buggy-dat.
Atirtam az RPK file-t Buggy_V8-ra, az RPK-ban minden elerest, es az osszes scriptet. Igy kulon autonak latja, meg lehet rendesen venni az eredeti Remo es a Remo Cabrio melle.
A jatekban meg Remo neven szerepel, arra meg nem volt idom raturni...
Itt van: Buggy_V8 -
#12403 Frissítettem, pár alkatrészt igazítottam, még egy kevés gond van vele. Az ellenfelek pl nem használják a karosszériaelemeket, és mivel a sebváltó, és a hátsó lámpa az ajtóból lett kialakítva, nyílnak ütközésnél :).
Majd délután töltöm fel, az uw 22 kb-nál megszakad most. -
#12394 szuper. Majd mindig frissítjük ha javítod majd a kocsikat. De ha hazaértem rángatom is le a buggyt, hogy teszteljem. :) -
#12393 Tegyétek nyugodtan, de jó lenne kijavítani előtte a bugjait, meg esetleg angol helpet bele.
A modelleket a már korábban betett free gyűjtőhelyről szedtem, és kicsit növeltem a poligonszámon. -
#12391 nagyon tutik. Amúgy honnan vannak neked ilyen részletes modelleid?
Amúgy ahogyan Alexease is ígérte majd én is felteszem a kocsikat a honlapra. Inkább legyen fennt 2 helyen a biztonság kevéért. -
#12390 Coming soon :)
-
#12389 Most tűnt fel, hogy végre ki lehet végezni a motort, ha 6-osból gyorsan visszaváltok. Egy durranás, és már csak az indítómotort hallom. -
#12388 Feltettem, itt van.
Még nem végleges, majd frissítem. -
#12387 Szerintem igen! GRATULALOK! -
#12386 Megnéztem a builders edget, nem úgy néz ki, mint akik már használnák a devkitet. Ezek szerint enyém az első teljesen új kocsi? -
#12384 Esetleg a vezetőt kéne még balra tenni, eléggé kilóg jobbfelé, de azt végképp nem találtam. A kezét a kormányon tartja legalább. Pár apró igazítás, és a súlyt is belövöm pontosabbra.
Könnyű a kocsi, elöl alig van súly, ezért simán 2 keréken gyorsul 200 lóerővel :). Borulgat is, de legalább visszaborul talpra. Nehéz felborítani. -
#12383 Na, aki eszembe juttatja, hogy lehet a hátsó kereket+lengéscsillapítót előrébb rakni, az kap egy ilyet:
-
#12382 A kombi Remo nagyon durva, hátulról a kombi Subaru Legacy-ra emlékeztet engem, szép munka CCke! -
#12381 Tök bírom, hogy mindenhol akad olyan ember, aki csak azért megy be a fórumokba, hogy ott flamejen, mint a gép. Biztos erre áll a picike farkuk...
Ha nem tetszik az SL, akkor ne játsz vele banyek, és ami még fontosabb, ne pofázz bele olyan fórumba, ahol a játékkal elégedett user-ek tobzódnak! Vili? -
CCke #12380 Thx ! -
#12379 Az tény,hogy szereti a nagy vasat de a Patch3 óta pl. nekem nem fagy nem lép ki stb. Azt nem mondom,hogy még nincs így is tele buggal de ettől függetlenül is nagyon jó játék szerintem mert hosszú időre leköt és szerintem nem csak engem. Nem véletlenül a 12xxx hozzászólásnál tart a topic. -
Stöndykoma #12375 egyébként ROTTY
Ízlések és pofonok -
Stöndykoma #12373 lehet hogy a géped nem megfelelő hozzá!
Nekem
Win Xp
DirectX9
P3 celeron 1300
512Ram, meg egy gefforce3 Ti400- al kisebb akadásokkal jáccható, és meg vagyok "elégedve" a játékkal. -
#12370 Amúgy meg kíváncsi lennék rá,hogy te 6 hónap alatt milyen játékot raknál össze. -
#12369 Azért mert te egy "bugnak" tartod még elég sokan gond nélül tudnak játszani vele mert még így is érdekli őket a játék. -
#12364 FALABU: A Max-ben a skalazott dolgokat a progi megjegyzi, es az eredetit exportalja.
A Utility reszben (jobb szelso ikon) a Reset XForm-mal tudod "veglegesiteni". Utana mar jol exportalja ki.