Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
dddstudio.tk
" jovo het hetfotol keszul, es folyamatosan adjuk kozze oket"
Nem erzed az ellentetet?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Pre-Order: Ships on 10/
15
/2002Vagy ez nem igaz?
De még nincs a boltokban a gamma az biztos

Dav:Vki új bejön ide, az vegye a fáradságot ésolvason már vissza, ne üvöltse be hogy hol lehet letölteni? mert ez fáj.Te is visszaolvastál,mert akkor nem tudnád hogy 1900 hozzászólásból 100 a játékról szól.Látod, te is ezt teszed.Abban igazad van, hogy szétbasszuk a forumot, de akkor mondd már meg mi az isten faszáról irjunk? már bocs. Itt vannak olyan arcok akik nagyon szeretik az autókat, és már rég játszottak már hasonlóval mint a Street Rod.Ilyen pl.Hali.
Persze hogy már nem bír magával,hiszen kiváncsi rá.Ott vannak még a többiek is. Hadd döntse el õ hogy miket írkál bele, azt majd kiderül hogy a többiek hogyan fogadják a hozzzászolásait. Engem személy szerint, kurvára nem zavar,hogy mit ir be,fõleg hogyha vicceset ír.
ha ezt téged zavar,1ne olvasd el,2csinálj egy uj topikot,3.huzd le magad a wcn
Bocs a hosszuért!!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
www.napisajto.hu
Nem szeretek ilyen köcsög lenni, de már nagyon felhúztatok a sok szarsággal. Hétvégén nem voltam netközelben, és most olvastam el 400 új hozzászólást, de egyik sem szólt érdemben a játékról.
De nem gond: ezért kell egy új topic Street Legal címmel, aztán ott normálisan írni, ide meg jöhet a szemét.
Üdv:
dav
A játékra pedig szerintem még legalább egy hetet várni kell, és addig hiába írogattok percenként, attól nem fog elõbb kijönni.
Üdv:
dav
Szétoffoljátok a topicot géptuninggal, LFS-sel, meg minden egyébbel, amikor meg nem jut eszetekbe semmi, akkor meg nyomatjátok a sok smiley-t, meg káromkodást. Az 1900 hozzászólásból talán néhány száz szól a játékról, a többi baromság. És mikor ide jön egy új ember, akkor ráförmedtek, hogy olvasson vissza. Így kurv@ jó reklámot csináltok a játéknak. Asszem elkelne egy új topic.
Üdv:
dav
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.