Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
amugy az usa-ban mar van aki jatszik vele...

toMpEr
Ezt nem a madarak csiripeltek, hanem invictusek is leirtak vilagosan

zippofcy
Nekem a "madarak" azt csiripeltek hogy a fizika meg az auto tuningolasa nagyon allat lett, de a varos kidolgozasara mar nem jutott eleg ido az alig fel eves fejlesztesi ido miatt. Hat majd "meglassuk" 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Taranov
Igen, az koreai volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Az nem rajtuk múlik,hanem a fejlesztõkön.
Rigley
Az EB-Games is egy nagy kamu szerintem, mert emlékszem nemrég még 9.-e volt odairva, de hamar megtoldották kicsit a dátumot 😊) szerintem holnap is átírják pl. 25-re.

dddstudio.tk

toMpEr
"Valoszinileg folyamatban van s amig nincs kesz addig nem is lesz elerheto..."

" jovo het hetfotol keszul, es folyamatosan adjuk kozze oket"
Nem erzed az ellentetet?

Ams
folytál volna le kurva anyád lábán

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

toMpEr
hagyd mar abba, itt nem lesz warez, ne is szamits ra

Talán estére,de holnap mindenképp😊)Bízzunk😊
hali
Reggelt! Még sehol semmi! Vihar elotti csend!
Go szkúl!

www.napisajto.hu

Mindegy...jövõ héten már meglesz😊
toMpEr
Nem csuszott semmit, 15-e volt eddig is kiirva

De igen...😞(Megint csuszott 1 napot😞
toMpEr
most az az 1 nap nemmindegy? 😊

Ams
Street Legal
Pre-Order: Ships on 10/

15

/2002
Vagy ez nem igaz?

Azt nem tudom...de tuti,hogy még nincs a boltokban😊
petee
mivan??

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Hustler_hu
1337 gyulekezo ... szolok meg nehanynak hogy jojjon ide irni mert az akkkora poen ... jeee tudok irni ... jeee de jooo ez a forum ... >😊
petee
gyakorlatilag?

igen.Elvileg....
petee
Biztos ez??

fos game

Nos:Az EB Games okt.14-én kezdi szállítani az elõrendelõknek a játékot.Tehát holnap.Ugyhogy holnap estére biztos lesz ISO.
De még nincs a boltokban a gamma az biztos
petee
jol van nyiri,ugyes vagy!!!

hali
no comment...

www.napisajto.hu

hali

www.napisajto.hu

petee
vita vége! Itt senki sem akar megbántani senkit világos?
Dav:Vki új bejön ide, az vegye a fáradságot ésolvason már vissza, ne üvöltse be hogy hol lehet letölteni? mert ez fáj.Te is visszaolvastál,mert akkor nem tudnád hogy 1900 hozzászólásból 100 a játékról szól.Látod, te is ezt teszed.Abban igazad van, hogy szétbasszuk a forumot, de akkor mondd már meg mi az isten faszáról irjunk? már bocs. Itt vannak olyan arcok akik nagyon szeretik az autókat, és már rég játszottak már hasonlóval mint a Street Rod.Ilyen pl.Hali. Persze hogy már nem bír magával,hiszen kiváncsi rá.Ott vannak még a többiek is. Hadd döntse el õ hogy miket írkál bele, azt majd kiderül hogy a többiek hogyan fogadják a hozzzászolásait. Engem személy szerint, kurvára nem zavar,hogy mit ir be,fõleg hogyha vicceset ír.
ha ezt téged zavar,1ne olvasd el,2csinálj egy uj topikot,3.huzd le magad a wcn
Bocs a hosszuért!!

hali
énnemwarezoltam!

www.napisajto.hu

toMpEr
viszont mindenkit megkerek,hogy ne itt warezoljatok, arra van kulon kategoria

hali
ez igaz

www.napisajto.hu

toMpEr
szerintem uj topicot nyitni nem erdemes, ugyis jon a hp, ahol midnent leirnak vilagosan

toMpEr
viszont abban igazad van,hogy nem sok ertelmes dolgot irtunk az utobbi 1 hetben...

toMpEr
Hat kurvara nem hivatalos, mar nemazert 😊

hali
Senki egy szoval sem mondta, hogy kötelezo ide bejönni! Vagy igen? Be lehet jönni, de nem kötelezo!

www.napisajto.hu

toMpEr
JA! ahogy ilyenkor mondani szokas: kivul tagasabb 😊

Hali: ez aztán a jó hozzáállás. Ez a játék hivatalos fóruma, nem? A készítõk is ide írnak, ide küldik a képeket. Akkor mégis hova kéne menni?
Nem szeretek ilyen köcsög lenni, de már nagyon felhúztatok a sok szarsággal. Hétvégén nem voltam netközelben, és most olvastam el 400 új hozzászólást, de egyik sem szólt érdemben a játékról.
De nem gond: ezért kell egy új topic Street Legal címmel, aztán ott normálisan írni, ide meg jöhet a szemét.

Üdv:
dav

hali
nem kötelezo bejönni

www.napisajto.hu

Ams
nekem nem úgy tünt...

Egyaltalan nem voltam rosszindulatu, ti meg igy alltok hozza... Ez aztan a kedvesseg

Egyébként én úgy vettem ki Tamás szavaiból, hogy jövõ héten csinálnak új honlapot, és nem jövõ hétre! Szóval szerintem ne reménykedjetek a hétfõben.
A játékra pedig szerintem még legalább egy hetet várni kell, és addig hiába írogattok percenként, attól nem fog elõbb kijönni.

Üdv:
dav

Ams
...

Ams
ez igaz...

Akkora f@szok vagytok, hogy az már fáj!
Szétoffoljátok a topicot géptuninggal, LFS-sel, meg minden egyébbel, amikor meg nem jut eszetekbe semmi, akkor meg nyomatjátok a sok smiley-t, meg káromkodást. Az 1900 hozzászólásból talán néhány száz szól a játékról, a többi baromság. És mikor ide jön egy új ember, akkor ráförmedtek, hogy olvasson vissza. Így kurv@ jó reklámot csináltok a játéknak. Asszem elkelne egy új topic.

Üdv:
dav

Ams
én + még akkor sem tudnálak sajnálni ha alulról szagolnád az ibolyát...

hali
kabbefaszom

www.napisajto.hu

Nagyon tudnalak titeket sajnalni ha tobb het oriasi varakozas utan kibaszott nagyot csalodnatok, bizom benne, hogy nem igy lesz...

Taranov
Holnap új hét kezdõdik, új hét, új reménység :-) Jóéjt! :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hali
Hát, reméljuk friss képek és video!

www.napisajto.hu