46059
.
  • Alexease
    StreetLegal Catalog
  • asterx^^
    eltalatad csak gondolom :)
  • asterx^^
    rakd fel a 2.2 es a 3-as pocsot is
  • I-NoVa
    Lol, ráadásul még a régi vázzal :). Ha látnák az újat!
  • Alexease
    Folytatam az oldalamon a DevKit segedletet.
    Most a Max-ben az objektumokhoz fuzheto (kotelezo) script-tek leirasat csinaltam meg (uszkve). Ezek a "rejtejes" Java (Class) es konfig (cfg) file-ok generalasahoz kellenek az SLResman.exe-hez. Ha valaki uj autot, vagy alkatresz keszit, mindenfelekeppen erdemes attanulmanyozni, mert ezek nelkul nem fog mukodni.
    Persze en sem tudok mindenre ra jonni - xtra idohiany - es nem is biztos hogy minden stimmel. Ha valakinek van otlete a DevKit-tel kapcsolatban, nyugodtan irjon.

StreetLegal Catalog
  • asterx^^
    Nova nagy sikere van a buggydnak ;D
    http://www.pixum.de/viewalbum/?id=730890
  • ViolaBoy
    nekem csak az s8-ast nyitotta meg.a többivel nemtom mivan.de azért kiraktam őket
  • asterx^^
    buildersedge-en talaltam egy nagyon LOL kepet :)
  • ViolaBoy
    bocsi!
    itt van a többi is
    Lada 1.6
    Lada 2106
    Trabant
  • ViolaBoy
    van 1 audi s8-as is.
    Audi s8
    Bogár
    href="http://violaboy.freeweb.hu/Lada 1.6.zip" taget="_blank">Lada 1.6
    href="http://violaboy.freeweb.hu/Lada 2106.zip" taget="_blank">Lada 2106
    href="http://violaboy.freeweb.hu/Trabant_ P_601.zip" taget="_blank">Trabant
    zmodelerrel átlehet alakítani 3ds-re.
    lehet,hogy a zmod. nem nyitja meg az autokat. :(
  • asterx^^
    dejo :) pentekig en is sajatgep nelkul leszek ugyhogy raer
  • I-NoVa
    Még csak 0.99, de hétfőig nem kerülök saját gép elé. Utána 1 hétig nem lesz monitorom, akkor irány a hegyek, megjáratom a bringámat, gép meg tvouton. Ha szerdáig lesz időm, 1.0 buggy lesz belőtt alkatrészekkel Hungary#1 logoval.
  • bfg900
    Nah énis megkerültem és látom itt hogy mennek a devkites cuccok. Ha esetleg valakinek problémája van a max-al és emiatt nem tud haladni, annak esetleg válaszolhatok. Nem ígérek gyors választ (magánjellegű problémák..), de írjatok nyugodtan.
  • Falabu #12754
    Hát igen! Kell hozzá egy középminimális 3dStudio max tudás! Másképp nemlehet sajna!:(
  • Falabu #12753
    Kiválasztod az egyik objektumot! És asszem a Modifiers fülnél lezs ollan( csak akkor, ha a tárgy/ak Editable Mesh), hogy Attach arra klikk utána kiválasztod az objetumot amit hozzá akrasz csatolni! Léci a linket:)
  • Webmozi
    Nem vagy egyedül.
    :)
    én is irigykedem.
    jó volna már megtanulni azt a qrva progit és azzal elvileg nagyon sok mindent lehetne csinálni
    :(
  • Ferci
    Én értem,de szerintem kell tudás a 3ds maxhez mert ha jól követtem itt a történteket akkor azzal alkotnak a mesterek.Irigylem is őket ezért.
  • Webmozi
    én a 3dsmaxhoz nem értek, de a géphez, meg indenhez (nem akarok nagyon szerény lenni), de értek. :))
  • Ferci
    Ha jól tudom akkor nagyon kell vágni a 3ds maxet,hogy tudjál alkotni.De lehet,hogy tévedek. Én inkább meg se probálom mert tök hülye vagyok hozzá :)
  • Webmozi
    de nem nagyon értek hozzá.
    és valaki végülis csak tudja, mert különben nem lennének ott azok az átalakított autók.
    mert ami a DevKitben vannak progik, azokaal nem tudok.
  • Ferci
    Szerintem egy kicsit bonyolultat kérdeztél.
  • Webmozi
    Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogyha letöltöttem a DevKit-et, akkor hogyan tudok autó alkatrészeket, kasznit, átalakítani.?
  • Ferci
    Szerintem az ITC a PTX-et konvertálja PNG-re nem?
  • Ferci
    Lehet, hogy hülye kérdés de azért felteszem.
    Mivel lehet a .PNG fájlt .PTX-re vissza konvertálni.
  • Ferci
    Ment mail
  • Falabu #12739
    Ki kell jelölni azokat a faceket amiket ki akarsz szakítani! És Shift nyomvatartása közben elhúzod valamerre feljön egy ablak ami "Clone part of mesh" és itt a clone to obnjectet kell pipálni és egy nevet odaírni és ennyi:)
  • asterx^^
    buggy-hoz kellene reszletesebb motor meg miegymas hatuljan csak lognak lampak .. 2.0 mikor lesz mar kesz ?:))))
  • I-NoVa
    Szép darab, alig várjuk, hogy guruljon :D Már csak a trabantot kell menetképessé tenni, egy ladát, és egy skodát :D Kéne csinálni lada niva rendőrt is :D.
  • asterx^^
    aze hulye nem vagyok csak figyelmetlen :)
  • M@TriX
    Amúgy itt van az inline-4 SC motor felépítése és összeszerelési útmutatója:
    http://www.jatekhirek.hu/index.php?inc=SLi4sc
    (angol nevekkel, képekkel, stb.)
  • Falabu #12729
    bazz:)
  • Falabu #12728
    Nahh! Me elkezdtem Norbi polákját szétvagdosni! eddig itt tartok!
    UI: Alexease elküldöm majd neked a Remo Cabriot! Hátha neked sikerül átvarázsolnod az ajtót rendes formába!:)
  • LacX
    Képet én csináltam.
    téma a kocsim..
    Kicsinyitve raktam be, ugyanott ahol ez van ottvan bmp ben is ha valakinek tetszik..
  • LacX

Igykell..
  • I-NoVa
    Asterx:
    A motorból valamit lefelejthettél. A buggy ugyanúgy reagál, ahogy a többi kocsi, ilyen hibát külön nem képes okozni. Az alapvető különbség a forma, a súlyeloszlás, és az alig 0.5 tonna+motor súlyból ered, ezért kis motorral alig 200 lóerővel is odaver mindennek, a végsebessége meg 122 körül van.
  • Alexease
  • rami-g
    de amugy fogalmam sincs hogy kell képet felrakni ide:(
  • rami-g
    csak egy sima remot
  • CCke
    És ezzel lehet több file- ban egyszerre?
  • asterx^^
    lusta dög