46059
.
-
#12825 időközbe rájöttem a problémára,de valakinek a segítségét kérem: szükségem lenne az eredeti Ninja_V5 könyvtárra..vki please segitsen -
#12823 Fiuk van egy kérdésem!
Ninjahoz áttexturáztam az egész belső teret,az ajtok egy részét (a szélvédők körüli fekete csikot), a lámpákat,és a következöt csinálja:
Bennt a játékna a motorháztetőn és a viszapillantókon kívül nem tudok mást festeni....Ilyenkor elkeféltem a texturázást? -
#12820 Biztos. Kintrol mar kaptam egy-ket levelet, hogy csinaljak nekik egy Wv Golf II-est:)) Mintha tudnek... -
#12818 THX Alex.hogy kitetted.Most csinálok épp ninjához új belsőt,ha kész azt is odaadom -
#12817 Minden patch-et fel kell rakni (1.0, 1.2, 1.22), plusz az 1.22 path utan megjelent config.class javitast is! -
#12815 PIONERE: Megneztem a leirasodat, szerintem eleg jo. Ha nem problema, akkor kiraknam az oldalamra is. De ahoz, egy kicsit at kellene (-tt) irogatnom, es megformaznom. Az elejet megcsinaltam, nezd meg, hogy ha igy lenne, felkerulhetne-e az oldalra (meg nincs kilinkelve).
Koszi. PionereDevkitManual -
#12814 csatolni elfelejtettem:))))))))))))))
fél perc és küldöm:) -
#12813 nah..elment a friméledre. köszi! -
#12812 Webmozi: Van. File/Multi-Rename Tool (Ctrl-T)
Lt.Balu: Persze, kuld. -
#12811 Alex: ha adok egy képet,azt kiteszed az oldaladra a favourite car részre? egy elég gyenge ninja,de cool a festése. -
#12810 I-Nova vagy Falabuval beszelj nekik is megy biztos van modelljuk :) ... ki ne hagyd mindenkire szukseg van :DDD -
#12809 Nyugodtan tegyetek ki mindenféle modot a buggyról, amíg a txt-ben benne van a nevem. -
Webmozi #12808 win commanderrel van lyan, hogy csoportos átnevezés
-
#12807 ott csinálom,de mire készen lesz.... -
Webmozi #12806 jó neked.
én nem nagyon értek hozzá,d e szeretnék:))
ha nagyon kell, akkor feltltöm és leírom a linket.
nagyon kell?:)) -
Webmozi #12805 próbáld eg nm TCMD.-ben átnevezni -
Nyiri #12804 a street legal catalogra nem lehetne felrakni az SL eredeti autok 3ds fajlait, mert nekem nincs meg a game de egy-ket auton tudnek valtoztatni, mivel "ismerem" a maxet :] -
Webmozi #12803 nem tart semmiből -
#12802 TCMD.-ben,hogyan lehet csoportosan átnevezni a filet?mert külön-külön elég fárasztó -
Webmozi #12801 regizz egyet a tar.hu-n
-
Stöndykoma #12800 nincs weblapom -
#12799 ide is orientalhatnal egy linket :) -
Stöndykoma #12798 megpiszkáltam egy kicsit Nova buggy jának a script CFG -jét, igy a N2O flaskák a pedál mellé két oldalra kerültek, valamint beszerelhető v6 és v8 motorok, és csiszoltam egy kicsit az irányításon ( Go-kart fealing) Amennyíben Nova engedélyét adja, elküldeném Alexease-nak hogy orientálja fel az oldalra. -
#12796 a kis torkos -
Stöndykoma #12795 Nova, nem lenne kedved megelőlegezni egy képet az uj Hungary#1 Buggy -ról? (említetted, hogy ujj vázat kapott)
12764 -
Stöndykoma #12794 másold a FR_seat és a FL_seat scx file-kat az autó/meshes mappába
-
Webmozi #12792 köszi -
#12791 tyűű de baba :D -
#12790 http://twp.frd.hu:8080/index.php 3ds maxot innen lelehet szedni!
Majd az egész autót elküldöm Alexease-nek,hogy rakja ki az oldalra. -
rami-g #12789 jo a motorháztetöd nem tudom valahonan letölteni?
-
Webmozi #12788 Sziasztok!
Nem tud valaki egy helyet, ahonnan le tdnám szedni a 3D Studio Max-et?
-
#12787 És méretezd át kicsit, külön ablakban nem tűnt fel, hogy ekkora. -
#12786 Így tedd be:
-
#12785 nemtom miért nem rakja be a képet.
itt van
-
#12784 Hali!Végre kész van a remom.
de van 1 kis baj.Nemtudom scx be elmenteni.=a plugin bevan másolva)ezt irja ki:runtime error
r6025
-pure virtual function call.
-
#12780 nezelodjetek a CMR2 modelek kozott ugyanis azok mar eleve daraboltak:)) nem pont ugy ahogy a SL be kene de lehet varialni veluk:) -
#12779 Mivel ez az Engine, es lehet hogy ezek az autok az alapjai a kovetkezo jatekuknak, valoszinu nem akartak komplett oda adni. Raadasul az egesz jatek erre a Java/Class szerusegre epul, vagyis szinte uj jatekot lehetne kesziteni. -
#12774 :) -
#12773 Bocsi hogy nem reklamozom a fooldalon nagy betukkel a crack--et:( Amugy a Patch-ek kozott van. Itt a link, nehogy eltevedj>
StreetLegal Catalog -
#12772 ha megnézed, hogy a az 1.31-es (3.1) patch mit javít akkor vetődnél rá. :) Ugyanis javították az intrónál elő álló hibát. Azt amit említettél.
Amúgy ha jól emléxem codechiány miatt lép fel a hiba.