46059
.
  • Lt.Balu
    időközbe rájöttem a problémára,de valakinek a segítségét kérem: szükségem lenne az eredeti Ninja_V5 könyvtárra..vki please segitsen
  • Lt.Balu
    Fiuk van egy kérdésem!
    Ninjahoz áttexturáztam az egész belső teret,az ajtok egy részét (a szélvédők körüli fekete csikot), a lámpákat,és a következöt csinálja:
    Bennt a játékna a motorháztetőn és a viszapillantókon kívül nem tudok mást festeni....Ilyenkor elkeféltem a texturázást?
  • Alexease
    Biztos. Kintrol mar kaptam egy-ket levelet, hogy csinaljak nekik egy Wv Golf II-est:)) Mintha tudnek...
  • Lt.Balu
    THX Alex.hogy kitetted.Most csinálok épp ninjához új belsőt,ha kész azt is odaadom
  • Alexease
    Minden patch-et fel kell rakni (1.0, 1.2, 1.22), plusz az 1.22 path utan megjelent config.class javitast is!
  • Alexease
    PIONERE: Megneztem a leirasodat, szerintem eleg jo. Ha nem problema, akkor kiraknam az oldalamra is. De ahoz, egy kicsit at kellene (-tt) irogatnom, es megformaznom. Az elejet megcsinaltam, nezd meg, hogy ha igy lenne, felkerulhetne-e az oldalra (meg nincs kilinkelve).
    Koszi. PionereDevkitManual
  • Lt.Balu
    csatolni elfelejtettem:))))))))))))))
    fél perc és küldöm:)
  • Lt.Balu
    nah..elment a friméledre. köszi!
  • Alexease
    Webmozi: Van. File/Multi-Rename Tool (Ctrl-T)
    Lt.Balu: Persze, kuld.
  • Lt.Balu
    Alex: ha adok egy képet,azt kiteszed az oldaladra a favourite car részre? egy elég gyenge ninja,de cool a festése.
  • asterx^^
    I-Nova vagy Falabuval beszelj nekik is megy biztos van modelljuk :) ... ki ne hagyd mindenkire szukseg van :DDD
  • I-NoVa
    Nyugodtan tegyetek ki mindenféle modot a buggyról, amíg a txt-ben benne van a nevem.
  • Webmozi
    win commanderrel van lyan, hogy csoportos átnevezés
  • ViolaBoy
    ott csinálom,de mire készen lesz....
  • Webmozi
    jó neked.
    én nem nagyon értek hozzá,d e szeretnék:))
    ha nagyon kell, akkor feltltöm és leírom a linket.
    nagyon kell?:))
  • Webmozi
    próbáld eg nm TCMD.-ben átnevezni
  • Nyiri
    a street legal catalogra nem lehetne felrakni az SL eredeti autok 3ds fajlait, mert nekem nincs meg a game de egy-ket auton tudnek valtoztatni, mivel "ismerem" a maxet :]
  • Webmozi
    nem tart semmiből
  • ViolaBoy
    TCMD.-ben,hogyan lehet csoportosan átnevezni a filet?mert külön-külön elég fárasztó
  • Webmozi
    regizz egyet a tar.hu-n
  • Stöndykoma
    nincs weblapom
  • asterx^^
    ide is orientalhatnal egy linket :)
  • Stöndykoma
    megpiszkáltam egy kicsit Nova buggy jának a script CFG -jét, igy a N2O flaskák a pedál mellé két oldalra kerültek, valamint beszerelhető v6 és v8 motorok, és csiszoltam egy kicsit az irányításon ( Go-kart fealing) Amennyíben Nova engedélyét adja, elküldeném Alexease-nak hogy orientálja fel az oldalra.
  • asterx^^
    a kis torkos
  • Stöndykoma
    Nova, nem lenne kedved megelőlegezni egy képet az uj Hungary#1 Buggy -ról? (említetted, hogy ujj vázat kapott)
    12764
  • Stöndykoma
    másold a FR_seat és a FL_seat scx file-kat az autó/meshes mappába
  • Webmozi
    köszi
  • hali
    tyűű de baba :D
  • ViolaBoy
    http://twp.frd.hu:8080/index.php 3ds maxot innen lelehet szedni!
    Majd az egész autót elküldöm Alexease-nek,hogy rakja ki az oldalra.
  • rami-g
    jo a motorháztetöd nem tudom valahonan letölteni?
  • Webmozi
    Sziasztok!

Nem tud valaki egy helyet, ahonnan le tdnám szedni a 3D Studio Max-et?
  • I-NoVa
    És méretezd át kicsit, külön ablakban nem tűnt fel, hogy ekkora.
  • I-NoVa
    Így tedd be:
  • ViolaBoy
    nemtom miért nem rakja be a képet.
    itt van
  • ViolaBoy
    Hali!Végre kész van a remom.
    de van 1 kis baj.Nemtudom scx be elmenteni.=a plugin bevan másolva)ezt irja ki:runtime error
    r6025
    -pure virtual function call.

• Jacek
    nezelodjetek a CMR2 modelek kozott ugyanis azok mar eleve daraboltak:)) nem pont ugy ahogy a SL be kene de lehet varialni veluk:)
  • Alexease
    Mivel ez az Engine, es lehet hogy ezek az autok az alapjai a kovetkezo jatekuknak, valoszinu nem akartak komplett oda adni. Raadasul az egesz jatek erre a Java/Class szerusegre epul, vagyis szinte uj jatekot lehetne kesziteni.
  • M@TriX
    :)
  • Alexease
    Bocsi hogy nem reklamozom a fooldalon nagy betukkel a crack--et:( Amugy a Patch-ek kozott van. Itt a link, nehogy eltevedj>
    StreetLegal Catalog
  • M@TriX
    ha megnézed, hogy a az 1.31-es (3.1) patch mit javít akkor vetődnél rá. :) Ugyanis javították az intrónál elő álló hibát. Azt amit említettél.
    Amúgy ha jól emléxem codechiány miatt lép fel a hiba.