46059
.
-
#12871 uccsó próba,és igérem abbahagyom:) -
#12870 hát ezt nemhiszem el:)
-
-
-
#12867 jah:))) THX! -
#12866 de én mit hibáztam??? -
#12865 A megfejtés: a linked jó volt: http://bdeg.sopron.hu/~funflyer/kep/jo1.JPG, csak te a "jpg"-t kisbetűvel írtad, de a szervereden naggyal van. :) -
#12864 akkor ugyanitt van egy jo2.jpg és egy jo.jpg file is...azokat is please:)))
-
Redfox #12863 Nekem nem tudnál segteni? Bármelyik 3ds max-et(4,5) rakom fel mindig a license-l babrál. Xp Prom van. Előre is köszi! -
#12862 Így kell, fiam:
-
#12861 ezt irom be...mi nem stimmel?
-
#12860 < img src="http://bdeg.sopron.hu/~funflyer/jo1.jpg" border="1" > -
#12859 -
#12858 Köszi szépen a segitséget! -
#12857 Szóval. Most szükséged lesz az olvasó és gyorsfelfogó tudományodara:
első lépés: dchun.hq.hu
Olvasd el figyelmes a beköszönő és egyéb szövegeket.
második lépés: "Hub címek"-között bogarász el. Ott magyarok vannak fennt bizti van fennt valaki, akinek megvan.
De amikor elindítod a DC++, akkor ott is van egy halom HUB, ahol szerencsét próbálhatsz. Jelenleg nekem nincs még bruti netem, így nem tudom neked átpasszolni. Sorry. De remélem így menni fog. Ha bármi kérdés van akkor mailre is jöhet. -
#12856 egyre jobb:)) -
#12855 -
#12854 ekurtam:) -
#12853 img src="http://bdeg.sopron.hu/~funflyer/jo1.jpg" border="1"> -
#12852 ott,hogy uninstall után itt állok egy kettétört sl cd-vel,de hadd ne kelljen még 1x elmesélnem..szoval nagyon jol jönne egy link,ahonnan nem rippelve le lehet szedni,vagy vki aki tud ftp-t csinálni,és 1-2 orára felrakja....ebben tudsz segiten? -
#12851 ja bocsi. szóval hol is tartasz? :) -
Redfox #12850 System Information cannot open this NFO file. It might be corrupted or an unrecognized version.- mindkettőre ezt írja(3ds max 5, 3ds max codefix) -
#12849 Mátrix! te sem segitöl nekem? rohadtul szar sl nélkül:( -
#12848 mert sikerült? AZ király lenne. -
#12847 A haverom kormányával tesztelték a Street Legalt (debreceni). :) Megkérdezem tőle, hogy nem tudná-e kikönyörögni tőlük. Mondjuk mint mondták nem nagyon foglalkoznak most ilyen dolgokkal, mert a következő játék fejlesztésével vannak elfoglalva. De egy próbát megér. -
Redfox #12845 Kösz! -
#12843 az src könyvtárban a java filek minek vannak mit kell velük csinánli? -
Redfox #12842 Akárhányszor felrakom valamelyik 3ds max-ot elkezd papolni a license-ről, és bármit csinálok nem működik. Mellesleg Xp pro-m van. Please help! -
#12839 Valaki megtenné nekem azt a szivességet,h felmásolja a cd tartalmát a vinyeszára,és megosztja velem egy pár orára,amig letöltöm?:)
Ha nagyon szépen megkérem:) -
#12838 rdb-t nemtom átalakitani rpk-re
pedig azt csináltam amit pionere leírt.
ezt írja ki:ERRO: cannot load \car\racers\remo_v1
mit szúrtam el? -
#12837 Van egy Street Legal ripem, meg egy SL update 1-em.
Mit kéne még felrakni? Így elég lassú, ami annyira persze nem is érdekel, de amióta felraktam egy újabb detonatort még fagy is.
Ha jól tom' akkor az update #3-nál tart a játék, ezt egyben kell leszedni, vagy kell az első kettő is?
És mivel rip, ezért a kérdés, hol találok ilyent? -
Ion5 #12836 3ful tuning kocsim van!!
ja meg sok 10000 tízezres!! -
#12835 THX..és olyat honnan szerzek?:))))
Használni se tudom ....hát aki analfabéta,az analfabéta....:) -
#12833 a husky-t igy irják egyátalán?:))) -
#12832 Ismét egy kis segijjég kéne:)
Történt kb 10 perce,hogy az én aranyos kis husky-m aszitte az sl cd-re,hogy finom....Hát nem izlett neki,két darabban vissza is adta...Ez viszont a cd-romomnak nem izlett,ugyhogy b*szhatom,mer most uninstaláltam,és akartam ujrarakni:(
Tud valaki vmi letöltési helyet,vagy bármilyen modszert,amivel ismét lesz cd-m?THX -
#12831 I don't think so.
Érdekes kérés mindenesetre :o)
-
#12829 Ha küldenek max modellt, miért ne :D. -
#12828 Az eredeti Invictus DvKit MiniHelp-ben, valamit irtak az ExternalPackageBrowser hasznalatarol. Elvileg onnan kellene behuzgani a kulso auto/alkaresz strukturat, az uj kocsi ala. Ez stimmel is, csak nekem, neha kemenyen gagyott. -
#12827 köszi -
#12826 Tessek: Ninja_V5