Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A felhők felett mindig süt a nap
(jó a logód! csinálsz nekem 1 et plíz
)지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Elõször is: Requirements:
Pentium 300 or higher processor; 32 MB RAM; 95 MB free hard disk space; 8 MB or higher DirectX compatible video card; Windows 95/98/ME/2000/XP operating system; DirectX 7 or higher
De szerintem ez kamu.
és itt a doboz fényképe:
Infót innen szedtem
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Akkor boltokban van..Tehát lesz ISO.Belebetegszem ha még nem ma.....Csak vasárnap jövök haza.....
Waooooooooo!!
Tehát reméljük hogy igaz....:))
Akkor, ha igaz, lesz éjjel vagy este ISO:)
Waooooooooo!!
Tehát MOSTANTOL kapható....:))
Akkor lesz éjjel vagy este ISO:)
Price: $19.99 Platform: PC
Availability: Usually ships in 24 hours
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
www.napisajto.hu
Amikor az AV-nel megjelent a masik magyar csapat uj jateka (hasonlo 3 honapos fejlesztessel), tudtam hogy "egyszeru" lesz, de egy kicsit biztam benne, ha masban nem is, a fizikaban. Arrol sem volt semmi hir, polcra keszult az is, europaban nem is hallottak rola, meg sem jelent. Meg ujsagban (nyomtatott, online) sem volt semmi hir. Egy ev utan megszereztem nagy nehezen, es nem illik ilyet mondani, de olyan szar amit meg eletemben nem b*szt*m... De uzletnek tokeletes, mert olcso, gyors a fejlesztes, kiteszik a polcra nehany dollarert, bemegy a kolok, meglatja a dobozat - mivel hallani nem hallott rola, de a doboz csicsa - es beteszi a kosarba (hetente 3-4 hasonlot). Itt az a cel, hogy minnel tobb AV-s szemetet vegyenek. Senki sem panaszkodik, mert a kinti igenyt kiszolgalja. A bazi piac miatt a bevetel tokeletes. Folosleges a reklam, a weboldal stb.
Azzal egyetertek, hogy igy, hogy az AV adja ki, gyorsan kint lesz (???), de sajnos csak a polcon. Ha masik kiado talalta volna ki, akkor lehet hogy meg 1 ev, de akkor vilagcsucs!!!
De az Invictusban megbizok. Ha jatek menet nem is biztos, de a fizika, az autok biztos jok lesznek. Max szerelek, es autokazok... ...f*szom, meguntam a gepelest... ... meg amugy is ossze-vissza dumalok...
- kikapcsoljuk a hiperszuper törést
- kikapcsoljuk a gyalogosokat
- kikapcsoljuk a forgalmat
- kikapcsoljuk a házakat
- kikapcsoljuk az élethû szimuláciot
- és a végén kikapcsoljuk az egész gépünket, mert rájövünk, hogy a lebutított játéknál, még a Street Rod is jobb...
dddstudio.tk