46059
.
-
#13102 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#13101 jo told nekünk new dolog. Mi dont know mire you thinking. Én úgy know, hogy keine registry fix, only nocd pöcs -
#13097 Mberek! Hogy lehet az hogy van akinek másmilyen a kilóméterórája? -
#13096 köszi -
#13095 Akit erdekel az FPS noveles egyik lehetosege, az latogasson el ide:))
StreetLegal Catalog -
#13093 mi az a Dc? -
#13091 Honnan lehet leszedni Iso-ban tudja valaki? -
#13089 köszi..talán a többinél is megy! -
#13086 segítsetek ugyanis 1 patchse akar felmenni a gamehez ha akármit is felrakok akkor se ha pedig a no cd.felrakom akkor meg el se indul a játék (Rip)-be van meg.előre is kösz -
#13085 nagyon le vagytok halva... -
#13084 jah és még egy kérdés:
a main.cfg-kbe gondolom ugyanugy ahogy a motortipust,úgy azt is be lehet állitani,h milyen mélyen feküdjön a kocsi....valaki megtudná mondani,h pontosan melyik értéket kell változtatni?
Köszi -
#13083 vettem pár matricát,de csak fehérség végig...ráadásul ha a fehérséget kiválasztom,és a kocsira kattintok,akkor hallom,h rárakja,de meg nem jelenik! -
#13082 - Az ures, matrica nelkuli reszeket igy jeleniti meg:( Egy kicsit ronda, de ez van...
- A vasarolt matricakat berakja, csak nem sorba, egymas utan. Erdemes vegig lapozni az oldalakat, mert ott lesz mind.
(Vagyis nalam mukodik rendesen) -
CCke #13081 Nekem is csinálja, különböző driverekkel.(Nvidia)
Egyébként a matricázással vannak más gondok is pl amit hátulra felragasztok az elöl is megjelenik fordítva.
De ez már az eleje óta így van. -
#13080 EZT MÉÉR CSINÁLJA????????????????????
légyszi valaki!nemtok matreecázni:( -
#13079 -
-
CCke #13076 Az slresman-ban a fa rendezése milyen hatással van az alkatrészek beszerelésére?
Nekem ugyanis van olyan, hogy néha lehet beszerelni ajtót, néha nem. Ez mitől lhet? -
#13075 OFF:
ha a logómra kattintasz már is láthatod merre vagyok, egy kis nyomozás és azt is mi az igazi nevem.
Ilyenekkel jösz? ne má... :)
ON: amúgy meg ez nem ismerkedős topic. Ha érdemlegeset hozzá tudsz tenni a topichoz, akkor tedd... -
Stöndykoma #13073 12729
-
Stöndykoma #13072 Passz.. a tesztpályán csak marhulni szoktam:))
Egyébként az miért van hogy a városban néha a büdös nagy semmiből rajzolódnak elő kocsik, de csak egy pillanatra?? aztán meg eltünnek...
Ja és mintha az előző írkálmányok valamelyikében láttam volna egy polski-t azzal mi van?? mikor lesz müködő képes?? -
#13071 hogy sikerült elérni? Kerék nélkül? :) -
#13070 Kb...De akkor van egy kérdésem:
A tesztpályán jónak számít a 2:28:12 -es idó egy Coyottal?:)
Vagy van még mit tanulnom?:) -
Stöndykoma #13069 MIvan KIhalt a fórum?????L???????? -
CCke #13062 Tehát némi ügyeskedéssel az importált autónak tökéltesen kell működnie a játékban? -
CCke #13059 Olyan buta vagyok, hogy juj !!! Nagy örömömben hogy sikerült importálni a Lada béta verziót, letöröltem a másikat amit még a régi scx felülírós módszerrel csináltam. Pedig azt legalább lehetett festeni meg összeszerelni. Most csinálhatom újra ... -
#13058 THX!+probálom -
CCke #13057 Arra, hogy mért nem lehet az alkatrészeket belepakolni az importált autókba, meg hogy mér nem lehet festeni őket még senki nem jött rá ? -
#13055 Légyszi,mer igy versenyezni se tok...ott is kiirja.thx -
#13054 Ezt irja ki,ha meg akarom nyitni a buggy-s elmentést....pedig olyan kiv. vagyok rá:(
Tudtok segíteni? -
#13053 -
CCke #13052 THX!!! -
CCke #13050 Az slresman a convert package to RPK cuccot hova a francba teszi? Mármint a képernyőn, merthogy a régi sz*r monitorom csak 800*600 at bír és igy rohadtul nem látom a dolgokat amiket kipakol a szélére. Azokat még csak csak be tudom cibálni, de ez az Rpk konvertálós rész egyáltalán nem látszik! Lehet ezzel vmit csinálni? (Azonkívül hogy új monitort veszek :) ) -
CCke #13049 Talán amíg elkészül egy igazi Lada addig a szovjet technika rajongóinak ez is megfelel...:)
Még egy kicsit izélgetem hogy szebb legyen aztán elküldöm Alexnek , ha lesz rá igény. -
CCke #13048
-
CCke #13047 mivel nem vagyok egy Max-mester :), nem új Lada modellt csináltam, hanem a a jó öreg Remo-t buzeráltam addig amig elkezdett hasonlítani vmire.
Hogy aztán az a vmi Lada -e vagy más ... :) -
#13044 A napokban igen lapos a fórum,ugyhogy kérdeznék:
Ujraraktam a gépem,felraktam az SL-t,az öcces peccset+1.31-es noCD-t,és kéri a cd-t...:(
szoval mit kefélhettem el?THX,és bocs a hülye kérdésért...Mátrix SL Szeretetszolgálat mayd segít:) -
Rich Roadster #13043 Hali!
Nem tudjátok, hogy a Gearhead Garageból át lehet emelni autókat, mert van hozzá vagy 50-60 modellem?
-
#13042 Nyugodtan fogj neki, most épp nincs nálam a monitorom, tvre kötve meg nem fogok maxozni. -
CCke #13037 Ha jól látom az elmúlt napok híreit, Nova nekifogott egy Ladának. Kocka Lada lesz? Mer akkor én már nem állok neki.