46059
.
-
#13159 Beteges :D. -
#13158 Haverom régebben maxer volt és egy zaklatott pillanatában ezt alkotta:
Ballada a MAX-hoz
Mit nekem csikóbőrös kulacs!
Mikor tesszalált plane-ed fényesebb,
Mint egy low-poli pipacs!
Virág a cél, réten mindig látod
Nem kell ide a Viewport Backgroundod!
Villan a Standard Primitives,
Módosul a Height Segments
Cilindered másodpercen belül készen lesz!
Megörülsz, mikor látod...
Itt nem ér el a two-sided átok!
Lassan készül a bimbaja,
Hisz ott az array
És a plane pivot pointja.
Átkozod a perced, mikor low-polit akartál,
NURBS-el ez hamarabb készen lész
Hiába, itt már nem segít rajtad a Customize User Interface.
Bimbajdzik a pipacs,
Alakul a forma,
Hiába, itt a polygon counter!
A budget a pirosban már nem bírja!
Resetelsz, ez a sorsod
Optimalizálásra a gyomrod nem korgott.
Standard Primitives, úgy ahogy csináltad
Nincs más, a hexa az egyetlen mentsvárad!
Lassul a face-szám, a low-poli átka
A látványt a Smoothing Groups úgyis megrotálja!
Készen a pipacs, mi utóbbi fél órád vágya,
De reszkess, sorsodat az UVW mapping bevárja.
Ez a végzeted!
Rendering menü...lábad megremeg
Az alagút végén vár a material egyveleg.
Gyerünk UVW mapping!
Ezzel a cilinder megjárja
Ellenben ott az Unwrap,
Mely a szirmot várja!
Izzad a modeller, tárgya az unwrapping
666.-ban jár az incremental saving.
Füledben a diadal kakofóniája szól
DE JAJ!
Retinádba ég hirtelen a Pure Virtual Function Call!!!
Oké, autosave
Ez volna a cheat?
Villan a piros LED, tested adrenalinban forr
Mégis utolér a referenced memory runtime error!
Káromkodsz hevesen, bányászod a file-tot
(ÉLJEN AZ INCREMENTAL!)
A pipacs486.max megtaláltatott!
Újrakezded munkád, jutalmad sosincs! az fix
Halálos ágyadon sem jő el a bugfix.
Végre vége, dőlsz hátra kéjesen
Pár jpg shot, melyet save as-olod mérgesen.
Erre jő a hír, agyad erre bomola
Most a polilimit kétszerese a főnököd új óhaja.
Szólsz: "ANYÁD UVW-ZZE JRA!"
Kirúgják a MAX-ert, ez volt rejtett vágya
Hisz Ő nem marklar, kinek a MAX Biblia az egyetlen tudománya!
Sok sikert a maxoláshoz ;) -
#13157 Valaki még mondta régen, hogy sikerült a slresmant használnia ki volt az és hogyan csinálta? -
#13156 En is erre gondoltam, csak nem volt idom letesztelni, es biztosra nem akartam kiirni:(
Nem sokara koltozik a site egy masik host-ra (slc.hsw.hu), onnan majd lehet letolteni 1 meganal nagyobb fle-okat is!:)) De egyelore at kell irogatnom a progit, mert ott ujabb php-van, es mas a szerver beallitas is. Es van SQL is:)))) Talan, meg fejlodik is az oldal:))) -
#13155 Alexeasa: Sztem a basepoint 00 az abszolút 0 pont(X:0,Y:0) és ehez méri a többit vagy valami illen! -
#13154 Polák éjjen, én hősiesen nem csinálok semmit, kirándulok, és élvezem a jó időt. Ez ugyan nektek nem jó, mert nem készül sem lada, sem bmw, sem buggy 2.0, de én jól érzem magam... -
#13152 Király -
#13151 streetlegal.freeweb.hu vagy az invitcus.hu oldalakról. Egy kicsit találd már fel magad. -
#13150 Inkább innen Bocs -
#13149 Street Legal Catalog -
#13147 CSá all! Szolgálhatok egy jóhírrel! A Polák már BETA változatba került (Nincsenek textúrak és kisebb kiegészítések) "csak" be kell programozni a dolgokat, a physic és a slot cuccokat kell rendre tenni és sztem ha sikerül a slresment használnom akkor hamarosan elkészül a "teljes" BETA! Ámen -
CCke #13146 THX! -
#13145 van a játékban gyújtás szabályzó csip textúra. Az minek ha nincs benne a gémben? Legyen má peccs! -
#13144 Talán 1 év múlva, hivatalosan ez volt az utolsó, de ha lesz idejük, és sok a bug, mondták, hogy lehet, hogy egy unofficial patchet még csinálnak.
De addig is : Mikó lesz mán peccs? :D. -
#13143 Nagyon tetszik.
Végra olyan, mint amilyennek kellett volna lennie elsőre!
Mikor jön a következő patch??? Lesz? -
Redfox #13142 Csak a 2 cfg-t. -
Redfox #13141 Elküldtem a hotmailre. -
CCke #13140 Kicsit OFF : Nem tudja vki elküldeni a GTA3 Data könyvtárban lévő pár cfg file-t, az alkönyvtárak nem kellenek csak a file-ok közvetlenül a Data könyvtárban. Előre is kösssszzz! -
CCke #13139 A CCke féle Lada-utánzat készülget,csak még nem sikerült rendesen importálnom, valamit mindig elcsesz a slresman(vagy én), de talán a régi scx felülírós módszerrel beleerőszakolom a játékba ,aztán lesz benne még 1 Remo :) -
#13138 1, 2, 2.2, 3 -
#13137 Mien negyedik? -
#13136 Nagyon jó!
A 4-ik peccsel nagyon kúl!!!
Nyomom meginn'!!! -
#13133 azt töröld ki és a main1.cfg nevezd át main.cfg-re -
#13130 a savegame editort szedted le? mert akkor a Save könytárban pl. 000 könytárban található main1.cfg átkell nevezni main.cfg-re.Remélem érthető voltam. -
#13128 streetlegal.freeweb.hu ott nézz körül -
#13125 :)))) Kb.
Amúgy viccen kívül én a bringámat babakékre fogom lefényeztetni. Olyan kis idióta szín, de illik hozzám :) 4-5 ezerből meg is csinálják. -
#13124 Mellé leborotválod csillogó kopaszra a fejed két baszomnagy fülbevalot mindket fuledbe rikito zold és lila csikos nadrág+ feszulos citromsárga polo es kezsen is vagyunk .. :D -
#13123 Vegyél sok hígítót, és néhány körömlakkot pirosban, alaposan felhígítva kapsz egy napszítta babarózsaszín festéket, ha azzal lefested a kocsit (szigorúan ecsettel), akkor egy halványrózsaszín foltos csíkos ocsmányságot kapsz, amit egyrészt messziről kikerül mindenki, nyugodtan otthagyhatod a belvárosban nyitva bennehagyott kulcsokkal lehúzott ablakkal pénzzel az ülésen, senki nem mer majd hozzányúlni :D. -
#13121 Na, lássatok valami szépet, ezzel töltöm az időm ahejett, hogy kocsikat szerkesztenék. Szerdától azért arra is szánok valamennyit.
-
#13120 Emléxem, még nfs3-ban multiztunk sokat 2-en lanon, képes voltam fél órákat keresgélni a lehető legrondább rózsaszín és barna árnyalatokat, ha már az ellen úgyis csak a kocsim hátulját látja, legalább legyen tőle rosszul. :D -
#13118 Na nesztek, egy igénytelen shot:
Csak hogy csatlakozzak a "fessük a lökhárítót más színűre" dizájnhoz, ami ótvar, nem így kéne festeni emberek!!! -
#13112 Szerintem jo az a Skoda. Poennak, erdekessegnek szanta a keszitoje es nem CG csodanak, vagy DTP- retusalo vizsgamunkanak. -
#13111 Szép volt sasszem. -
#13109 Ladáról tudni valamit? -
#13108 ja, majd belenyomunk egy V8-at. :) -
#13107 Este úgy tűnik este már túl fáradt voltam... :) -
#13106 Látom a hangulat az maradt:))) -
#13105 Nahh Jelentkezem! Most egy ideig nem tudtam csinálni a Polákot, de ma elkezdem sztem egy hét múlva kész lesz (Remélem) ha sikerül a részek beprogramozása!
Üdv: Falabu -
#13104 Ehh:) -
#13103 EZ aztán az ÜBER LOL!!!
Jó arc vagy M@trix!!!