46059
.
  • M@TriX
    egy nem éppen alaptuningos Remot. :)
    Megha jól látom kétkeréken van. Várj megfordítom a monitorom....... igen tényleg... :)
  • I-NoVa
    Az érdekes kamerakezelést.
  • Carlos
    Mit is látunk a képen???
  • I-NoVa
  • I-NoVa
    Nem baj, az én tragacsomon sincs. A fő funkciója a rezonáltatás, a valós funkciója meg el lett sz*rva, mert eleve rossz helyen van. A lengéscsillapítók tetejénél lenne, hát közelében sincs.
  • Carlos
    Tehát InLine felett TurboCharger???
    Mit csinál a SwayBar??? Baj, ha nincs a szekéren?
  • I-NoVa
    A supercharger kezdetben húz jobban, a turbo 1-2 másodperccel később kezd rá, de akkor nagyon. Biturbo a V6-hoz, és a supercharger az inline-hez jó.
  • Carlos
    Előre is köszi a segítséget!
  • Carlos
    Kötelező, hogy rajta legyen?
    Mit befojásol?
    Mit javallotok, a SuperCharger-t vagy a TurboCharger-t??? Mi a külömbség a kettő között?
  • Carlos
    Ezt már észrevettem. Mire jó a SwayBar?????
  • Ferci
    Próbáld ki,hogy leveszed a swaybar-t.Nálam így nem rázkódik.
  • Carlos
    Küldtem Neked ütős kis bug kép-sorozatot!!!
    Majd sorrendben tedd fel légyszi! Vagy valami!
    :)
    Köszike!
  • Carlos
    Emberek.
    Az miért van, ha megpiszkálom a Remo futóművét, akkor elkezd rázkódni az autó, mint egy őrült???
  • Carlos
    IGEN!
    Patch 1,2,2.2,3
    Ezek kábé összesen 30,60,25,25 MB.
    Szóval... :)
  • Ferci
    Én is Xp használok és nekem se faggyott le soha.Mindenkinek magától kell rájönnie,hogy neki melyik a legmegfelelőbb beállítás.
  • Alexease
    En XP-t hasznalok es rendesen fut. Soha nem fagyott le. Meg a patch-eles elott sem!
    Nagyon gep, op-rendszer, beallitas stb. fuggo a progi. Barmi lehet. Ilyenbe nem lehet segiteni, sajnos...
  • Rich Roadster
    Nem tudom, de ezt már kb. 4x tetted fel. Szerintem ne próbálkozz többet. Az XP-t meg felejtsd el. Játékra kíválóan alkalmas a Win 98 és 2000, bootmanagerrel javasolt.
  • Jacek
    :)))))))))))))))))))))))))))
  • Alexease
    Ja, es amikor visszairok, viccesen, hogy vegyel autot, visszakerdeznek, hogy "Hol?!?!?"
  • Alexease
    Az semmi, en is kapok mail-eket rendesen: "Mit kell csinalni a garazsban???? Tok ures!"
  • M@TriX
    :))))
    Hát néha én is csodálkozok, hogy mik vannak... :)
  • I-NoVa
    A következő buggyverzióban mitkellcsinálnihanemtudodbetenniakocsimat.txt -t fogok tenni, mailhegyek jöttek már ebben a témában.
  • csudiboy
    kösszyyyyyyy Nova
  • I-NoVa
    readme.txt
  • csudiboy
    szevsztok valaki segéjjen nékem hogy hol tok ISO t beszerezni yah és abban hogy hogy a francba kell megcsinálni a Buggyt mer nékem nem megy kössz csáááá
  • I-NoVa
    Mivel a táskámban volt a gép (kivéve ház), ha telibe kaptam volna az esőt hazafelé, akkor most lógna a szárítón. Mivel ezt az üzenetet le tudtam írni, nem áztam el.
  • Carlos
    Milyen bugokra gondolsz?
  • Sero
    Mit értesz azon,hogy elázott a gépem???
  • Sero
    Igen ezt Én is észrevettem!!!Jah és még megint visszakacsint pár bug ami ki lett javítva,de most megint visszarakták a fiúk.Sajnos nem nagyon van verzió követés!! :)
  • Carlos
    Anszveroljon valaki pls!
  • I-NoVa
    Ha 3 órán belül nem esik, bármit. Ha igen, elázott a gépem, semmit. :)
  • Sero
    Hi srácok!Nos itt nagyon GÁZ idő van,csak annyiből örülök neki,hogy végre beindulnak az autógyártások!!Már nagyon várom mit tudtok összerakni.
  • Carlos
    Mintha a 4-ik patch után kevésbé törnének az autók még High-on is. Ez tényleg így van, vagy csak nem tok rongálni!?!?
  • I-NoVa
    A _main.cfg elején vannak a karosszéria részei (sok részre bontva), azokat lejjebb tudod tenni.
  • [Jakuza]
    Ha RIPre akarod feltenni a patchet, akkor ellenorzes elott torold le az exe filet utana fel fog ra menni a patch.
  • Stöndykoma
    Csákány mindeki!
    Lenne egy kérdésem:
    Hogy lehet az autó súlypontját scrip editingel lejebb tenni?? (az ültetésen kívül)
    Mit kell a main.cfg-ben megváltoztani??
  • WiNters
    sry de fontos lenne
    vki tudna egy linket ahonnan le lehet tölteni?
    sehol nincsen fönn :(((
  • Redfox
    Állati!
  • Falabu #13161
    Kiba jó!
  • Madmaxx
    Hozzám???