46059
.
-
#13205 egy nem éppen alaptuningos Remot. :)
Megha jól látom kétkeréken van. Várj megfordítom a monitorom....... igen tényleg... :) -
#13204 Az érdekes kamerakezelést. -
#13203 Mit is látunk a képen??? -
#13202 -
#13201 Nem baj, az én tragacsomon sincs. A fő funkciója a rezonáltatás, a valós funkciója meg el lett sz*rva, mert eleve rossz helyen van. A lengéscsillapítók tetejénél lenne, hát közelében sincs. -
#13200 Tehát InLine felett TurboCharger???
Mit csinál a SwayBar??? Baj, ha nincs a szekéren? -
#13199 A supercharger kezdetben húz jobban, a turbo 1-2 másodperccel később kezd rá, de akkor nagyon. Biturbo a V6-hoz, és a supercharger az inline-hez jó. -
#13198 Előre is köszi a segítséget! -
#13197 Kötelező, hogy rajta legyen?
Mit befojásol?
Mit javallotok, a SuperCharger-t vagy a TurboCharger-t??? Mi a külömbség a kettő között? -
#13196 Ezt már észrevettem. Mire jó a SwayBar????? -
#13195 Próbáld ki,hogy leveszed a swaybar-t.Nálam így nem rázkódik. -
#13194 Küldtem Neked ütős kis bug kép-sorozatot!!!
Majd sorrendben tedd fel légyszi! Vagy valami!
:)
Köszike! -
#13193 Emberek.
Az miért van, ha megpiszkálom a Remo futóművét, akkor elkezd rázkódni az autó, mint egy őrült??? -
#13192 IGEN!
Patch 1,2,2.2,3
Ezek kábé összesen 30,60,25,25 MB.
Szóval... :) -
#13191 Én is Xp használok és nekem se faggyott le soha.Mindenkinek magától kell rájönnie,hogy neki melyik a legmegfelelőbb beállítás. -
#13189 En XP-t hasznalok es rendesen fut. Soha nem fagyott le. Meg a patch-eles elott sem!
Nagyon gep, op-rendszer, beallitas stb. fuggo a progi. Barmi lehet. Ilyenbe nem lehet segiteni, sajnos... -
Rich Roadster #13188 Nem tudom, de ezt már kb. 4x tetted fel. Szerintem ne próbálkozz többet. Az XP-t meg felejtsd el. Játékra kíválóan alkalmas a Win 98 és 2000, bootmanagerrel javasolt. -
#13186 :))))))))))))))))))))))))))) -
#13183 Ja, es amikor visszairok, viccesen, hogy vegyel autot, visszakerdeznek, hogy "Hol?!?!?" -
#13182 Az semmi, en is kapok mail-eket rendesen: "Mit kell csinalni a garazsban???? Tok ures!" -
#13181 :))))
Hát néha én is csodálkozok, hogy mik vannak... :) -
#13180 A következő buggyverzióban mitkellcsinálnihanemtudodbetenniakocsimat.txt -t fogok tenni, mailhegyek jöttek már ebben a témában. -
csudiboy #13179 kösszyyyyyyy Nova -
#13178 readme.txt -
csudiboy #13176 szevsztok valaki segéjjen nékem hogy hol tok ISO t beszerezni yah és abban hogy hogy a francba kell megcsinálni a Buggyt mer nékem nem megy kössz csáááá -
#13175 Mivel a táskámban volt a gép (kivéve ház), ha telibe kaptam volna az esőt hazafelé, akkor most lógna a szárítón. Mivel ezt az üzenetet le tudtam írni, nem áztam el. -
#13174 Milyen bugokra gondolsz? -
Sero #13173 Mit értesz azon,hogy elázott a gépem??? -
Sero #13172 Igen ezt Én is észrevettem!!!Jah és még megint visszakacsint pár bug ami ki lett javítva,de most megint visszarakták a fiúk.Sajnos nem nagyon van verzió követés!! :) -
#13171 Anszveroljon valaki pls! -
#13170 Ha 3 órán belül nem esik, bármit. Ha igen, elázott a gépem, semmit. :) -
Sero #13169 Hi srácok!Nos itt nagyon GÁZ idő van,csak annyiből örülök neki,hogy végre beindulnak az autógyártások!!Már nagyon várom mit tudtok összerakni. -
#13167 Mintha a 4-ik patch után kevésbé törnének az autók még High-on is. Ez tényleg így van, vagy csak nem tok rongálni!?!? -
#13166 A _main.cfg elején vannak a karosszéria részei (sok részre bontva), azokat lejjebb tudod tenni. -
#13165 Ha RIPre akarod feltenni a patchet, akkor ellenorzes elott torold le az exe filet utana fel fog ra menni a patch. -
Stöndykoma #13164 Csákány mindeki!
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet az autó súlypontját scrip editingel lejebb tenni?? (az ültetésen kívül)
Mit kell a main.cfg-ben megváltoztani??
-
#13163 sry de fontos lenne
vki tudna egy linket ahonnan le lehet tölteni?
sehol nincsen fönn :((( -
Redfox #13162 Állati! -
#13161 Kiba jó! -
Madmaxx #13160 Hozzám???