Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
bazz! Kurva Vaio 😄D Szóval szerintem tuti nem a játék hibája!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Shiver
Hitman is szarul jött ki elõszõr bizzunk benne ez is ilyen probléma, várjuk az új iso-t 😊)

A felhők felett mindig süt a nap

Rigley
nem lehet, hogy szoftveres uzemmodban probálkoztok, vagy valami olyesmi, nem akarom elhinni, hogy ennyire lassu lenne....

dddstudio.tk

[Walaki]D`Lair
Syerintem tuti hogz enm a j't;k hib'ja.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MuERTe
Nekem még csak most jött le a 4. darab, este lesz mire leér mind, ugyhogy lefexem aludni. Írjatok sokat és rakjatok be képeket 😊)
Shiver
nyugi neked se futna az 10000000 százalék

Rigley
mi a fasztol ilyen szar ??? Ezt nem vettek eszre mielott gold lett a jatek ??

dddstudio.tk

[Walaki]D`Lair
Pics'ba nekem meg itt van mellettem a gépem, elfutna rajta, de nincs benne se proci, az alaplap meg szar!!!!!!! Qrva életbe!!!!!

Shiver
Xp-m van és minden minimumon volt 😊

Shiver
el nem tudjátok képezelni hogy szaggat kb 2 mp-enként kép, és hang is szaggat szóval tuti kell majd patch és az is tuti hogz nem kell hozzá NASA erõmû 😊

az nagyon gáz. remélem a patch majd javítani fogja ezt. az én lenti konfigommal az ut2003 (tudom, hogy nem lehet összhasonlítani) 512X384 felbontás mellett high detailben is elég jól futott. milyen oprendszered van?
Rigley
prbald meg lejjebb venni pliiz !!! Minimumra mindet !!! hátha javul kicsit

dddstudio.tk

1024x768, és mind a három állítási legetõség (texture, shadow, nemtommiaharmadik) high. Btw a 2946-ban Shiver is írja hogy szaggat.
Alexease
Pedig az varosban, grafikaban, kozlekedesben igen komlex- max. nincs ilyen atom fizika, tores stb. - elvileg... Mondom ezt ugy, hogy meg nem lattam...
Shiver
srácok valami gebasz van és tuti jó a gépem, de úgy szaggat 320 X 240-be is minden Low-n van

gépem 850-es amd, asus m 64, 297 ram,

a gta szinte tökéletesen ment kb mid felbontásban

tuti game a rossz mert ennzire nem szar a gépem, (ripet töltöttem egzenlõre )

Manta
Igen, képeket kérünk. Hangok milyenek?
Rigley
bassza meg , nem létezik, hogy ennyire szar a gépigénye, azon gondolkozok, hogy a videoban, akkor milyen gépen játszottt vele a csávo ????

hát eléggé el vagyok keseredve...

dddstudio.tk

Hehe az zsírul is fut.
Rigley
szerintem is...

dddstudio.tk

Alexease
Nem hinnem hogy egy #2966-os gepen szaggatnia kellene.
Manta
Szerintem valami gáz van a gépeddel (bár én még nem próbáltam), de ez abnormális. Ilyen configon a GTA-nak is zsírul kell futnia.
Alexease
Ja es valoszinuleg nincs optimalizalva...
ISO-val
Alexease
A fizika/szimulacio biztos jo lesz.
Valoszinuleg a varos/gyalogos/kozlekedes/jatekmenet/AI ami nagyon gazos.
Rigley
aztaqrva !!! 😞(((

dddstudio.tk

Manta
Nem a kerítést (vagy mia szar az, nem tudom) kell nézni, hanem a kocsikat, ahogy ott árválkodnak szétkapva 😊 Kurvajó! Csak ne legyen lassú... Most amúgy is be van halva a gépem.
Force-os kormánnyal próbálta valaki?
Alexease
En azert bizok benne. Biztos tele lesz hibaval - azert fel ev alatt, eleg huzos osszerakni valamit - de remelem a nagyreszet javitjak.
De ha nem, tokon szurom magam, mar megrendeltem kintrol...
Ha annyira akarod én válaszolok: Ne sok jóra. Nekem XP 1800+ Ti4400 -el nem igazán folyamatos.
Rigley
Húú, lehet, hogy nagy csalódás lesz a játék ??? Persze a patch sokat segíthet, de amiket látok (pic1) meg amiket mondtok... na majd meglátom, ha lejön...

dddstudio.tk

zsocy
Akinek nem megy az extráról : A flashget 1.31-el elindul a dolog, használjátok Rutilus oldalát, onnan szedjétek be a linkeket, és a legfontosabb, hogy a referer(utaló) részre írjátok be "http://www.extra.hu/",természetesen az idézõjelek nélkül 😊 Így mennie kell!
Köszi Dashed & Rutilus!
Alexease
En valaszolnek szivesen, de nincs jatekom😞
Manta
Thx. Nincs semmi baj ezzel a képpel 😊
Alexease
😊
senki nem válaszol? egy ilyen géppel mire számítsak: ASUS CUSL2-C ALAPLAP, P3 667 MHZ, 128 MB RAM, MATROX G400 (16 MB VRAM) VIDEÓKÁRTYA, SBLIVE 5.1 HANGKÁRTYA, 60 GB MAXTOR (7200 RPM) IDE HDD ?
Alexease
ftp://ftp.supergamez.hu/upload/invictus/
Manta
Köszi.
Az a kép amit hali berakott, azt hol lehet megnézni?
ami ide belett rakva az ISO.
csak az a baj, hogy a patch még nem jelent meg 😊
Manta
Mi a különbség az ISO és a rip között? Méretben pl? Amik ide be lettek rakva, az a rip vagy az iso? Bocs, de nem voltam itt.
THNX FOR ALL! Lent van az egész.
Ch_Slater
Dashed & Rutilus. THX.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

hiba
Figyu embrek a KT azota, hogy patch nelkul ne is problajuk ki...

Hááát... Most néztem meg a játékot. Lehet, hogy csak pont ezzel a driverrel szar, de mindenesetre eléggé gázos. Grafikai hibák itt-ott, az ember feje néha átjön a kocsitetõn, alapból se valami gyors de néha pár másodpercre leáll az egész, mondjuk ez nem grafikai bug, de a gyalogosok a lépkedéstõl teljesen függetlenül csúsznak az úton. Szal elsõ pillantásra nem túl bíztató.
grafika tényleg elég fura de ha játékélmény jó akkor leszarom. a midtown madnesseket is imádtam pedig ott minden szar volt és biztos vagyok benne, hogy ez sokkal jobb.
Shiver
kurvára akad nekem , nektek?

Alexease
thx. Jobb hijjan ezt nezegetem majd...
nekem majdnem az egész és regettel szedem 10 szálon.
hali
nah, invictus könyvtárban, pic1 néven

www.napisajto.hu

hali
na, egy képet csináltam!
a városban még nemvoltam, de ez a rip elég gagyi, szal inkább az isoval probálkozzatok!

www.napisajto.hu

hali
na várjatok

www.napisajto.hu