46059
.
-
#13376 Mi az a "böm"?
Magyarországi megjelenés nem tudjuk mikor lesz,d e LAN sztem nem lesz benne...
Alkatrészek: ami nem kell. ráklikkelsz ballgomb, lenyomvatart, ráhúzod(!), a sell gombra. Ennyi... -
doki79 #13373 Nekem is ua. a problémám mint defned-nek.Tök jó a játék, csak az a baja, hogy bugos és nem tudom patch-eket felrakni.
-
#13372 egy patch talán még várható, de forradalmi újításssal, csak kissebb bugokat javít majd.
Magyar verzióról, azaz a MO-i megjelenésről van szó... -
#13371 sérült kaszni javítása: minden alkatrészt le kell róla szerelni. a motortól a futőmüvön keresztül az első szélvédőig.
új kocsik: most készülnek, a meglévőket innen beszerezheted: http://slc.hsw.hu
twinturbo&NOS: itt találhatsz leíréásokat, hogy a motorokat hogyan lehet összeszerelni és mit lehet rájuk rakni. Ha jól emléxem a twinturbora nem olyan NOS kell mint a többire. cím: http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
Toya #13365 Az oldal újraindult :-) -
#13364 na mivan az új atokka ? -
Toya #13363 Több dolog miatt került a HSW-re a weboldal.
1. A HSW megpróbálja összegyűjteni az autóversenyekkel foglalkozó magyar oldalakat és ezzel megkönnyíteni az egyszerű látogatók életét, akik sok esetben csak vaktában keresgetnek.
2. Korlátlan tárhelyet kapott a SLC és szinte mindent megvalósíthat Alex amit elképzelt.
3. Alex egy másik weboldala már fut a szerveren (Hungarian Nascar Racers) és így ésszerű volt erre a szerverre raknia cuccokat.
A leállásról.
Pontosan ki volt írva minden oldalon, hogy a hétvégén karbantartás lesz a szerveren illetve ez nem is karbantartás, hanem hardware upgrade.
Már most szólok, hogy két hét múlva ismét lesz egy hasonló időtartalmú leállás, mivel akkor gyorsabb szerverre költözik a Játékok.hu. -
#13362 a pontos cím: http://slc.hsw.hu/
AMúgy azért nem megy, mert a Játékok.hu szerverén van és az most átalakítás alatt van a hétvégén.
Én mondtam Alexease-nak, hogy nálunk biztos szerverek vannak... de mostmár mind1. Szóval 7főtől valószínű elérhető lesz. -
#13360 A Remo ugy 20k hogy tele alkatrészekkel. Megkérdeztem és azt mondták hogy alkatrészek nélkül 6000 körül van :) -
#13359 Objecteket úgy lehet összeolvasztani, hogy hogy Modify/Edit mesh és ott attach gombot megnyomod és hozzáaddolod azokat az objecteket, amiket hozzá akarsz olvasztani. Vagy Utilities panel(kis kalapács ikon a jobb oldalon) és ott a collapse gomb (valószinű hogy a More gomb alatt találod meg) és kiválasztod az objecteket, majd collapse. -
#13358 Vettem észre, egyelőre 30000 face, lejjebb már talán nem fogom (a remo 20). Dolgoznom is kell, úgyhogy még vagy 1 hét, amíg próbaverzió lesz.
Kérdés: Hogyan lehet 2 modellt egyberakni, hogy ne csak group legyen? A remo interiort akarom kicsit átdolgozva betenni, de gondokba ütköztem. -
#13357 Szerintem dolgozd le olyan 10k-ra :) Egyébként furcsának hangzik, de tapasztalat, hogy gyorsabb valamit a 0-ról megcsinálni, mint leoptimalizálni egy high poly objectről :) -
Sero #13356 Szia Nova,láttom szépen alakul a BMW :)Emlékszem még az elején írtad,hogy megcsinálod,de láttom szépen alakul.A mercit Én is megnéztem nagyon GÁNY! :)Ettől csak jobbat lehet csinálni szerintem. Na sok sikert és várom a BETA verziót. -
#13354 Legegyszerűbben: Kezdesz új játékot, veszel valami kocsit, kimész az utcára, keresel ellent, kiválasztod hogy 1000-ért menjetek, utána vissza a garázsba, main menü, betöltöd a sajátod, és megmarad a bejelölt 1000, visszanyerheted a pénzed.
Leegyszerűsítettem a modellt 50k face-re, és interiornak bevágtam a remo belső terét, bőven kezdetleges, de már importálható. Csinálok egy tesztet. -
#13352 Csak 87000 :) Talán kicsit egyszerűsítek. -
#13350 Jahogy erről másolod, akkor nem szóltam, bocs :) -
#13349 Ez a kocsi ránézésre kb 100.000 face ;) -
#13347 A nullazni hulye szo volt:)) Ha jol tudom Utility/Reset XForm -
#13346 A Max-ben kell "nullazni" a poziciot. (elvileg) -
#13345 Hejj de kéne egy kis devkit tudás... Poén lenne minden kis lámpaizzót külön alkatrészként kezelni, de sok macera, egyszerűbb a modellben összekapcsolni. Csak úgy nyersen be akartam tenni a teljes kocsit chassisnak 1 objektumként, és mindenképpen háttal 2 méter magasságba tette a többi alkatrész fölé. -
xee #13344 Sorry! Mar megtalaltam. -
#13343 Sorry!!
Mar el lehet! Sajnos a felmasolasnal volt egy kis bibi:(( -
xee #13342 Hello Mindenki!
tudtok segiteni hogy a 2.2-es patch utan nem mozdul az eger es kene aza config.class de az slc.hsw.hu-n mar nem lehet elerni:(
Elore is koszi! -
#13341 Na folytatom a kocsiszerlesztést, meghozta a kedvem a merci (legalábbis szánalmas a felhozatal).
-
Stöndykoma #13340 ez lemaradt
http://www.buildersedge.org/Boards/viewthread.php?tid=4619 -
Stöndykoma #13339 banyek ezt sasoljátok meg. Szerintem fasza lett csak nem toom honnan lehet leszedni.... -
Stöndykoma #13338 a gta3-ból nem lehetne kocsikat importálni a sl-be?? vannak olyan modellek amik fel vannak darabolva. Na mmonjuk én nem értek hozzá, csak gondotam lehet hogy valamivel egyszerűbb lenne.
a gta3.net- en alég jo cuccosok vannak -
#13337 Valszeg, tomeg jatek, szuper arkad. Most divat lesz az utcan szaguldozasos jatek:))
Jon ki az NFS-bol, es a GTA3 enginebol is egy-egy utcai speed. De azoknal a latvany lesz az elsodleges. Bar a GTA3 eleg jol mozgot, elvezetes volt. Csak hat nincs belso nezet, es nem is, vagyis pass... -
#13336 azt hiszem igen xbox-ra v. ps2-re -
#13335 Halika!
SRS már +jelent ugye?megvan valakinek? a grafika nagyon tetszik a képek alapján,de a realisztikáját nem ismerem.tuttok rola vmit? -
#13334 most nézem az a srs, nagyon tuti!!! -
#13333 Vagy csak nem street legal... -
#13332 a streetlegal.tk -n egész másképp néz ki a játék
sokkal jobb -vagy csak kamu képek
nézzétek meg! -
#13331 Az másodlagos (mellesleg emiatt volt, úgyhogy javítva) -
#13329 Nem újak, csak a régi méretüket állítottam vissza. Az utolsó patch után 16"-osak lettek, pedig 19" és 21"-osak. Remora 18" a legnagyobb. -
#13327 Kipróbáltam a mercit, hááát, gyenge kezdet. Ilyen állapotban már van egy BMW-m, de azt még inkább nem adnám ki. -
#13326 Feedback jöhet, ha soknak/kevésnek érzitek a tapadást/kipörgést/akármit, azér van a verziószám a végén. -
#13325 QL!
THX! -
#13324 Na, még egey kis off:
1500 felett menne simán, csak a live hal bele a magas pci freq-ba.
ON:
Nesztek unofficial patch, elegem volt a csúszkálásból, úgyhogy csináltam egy patchet, ami növeli a tapadást, és javítottam a detroit, boss és babe kerekek méretét.
Sl_GripAndWheelsPatch(Unofficial)_by_NoVa_V1.0 -
#13322 :) elküldenéd ezt a tesztprogit?
OFF
AMúgy nekem 1.4-es Tualatinom van (akkor 2e volt drágább gondoltam akkor már legyen a csúcs. :)) Simán vágja az 1.6-ot. Amúgy az 1.1TU-m meg 1.466-on mennt vígan. Hőfok 40 körüli volt.
Az 1.4-es most 1.6-on igaz 47, de ez sztem a nagy melegnek is tudható. :) Amúgy mennyi a még ideális hőfok.
Na ezt jó fórumba írtam bocsi, nem szoktam. Kiteszem az OFF-okat.
ON. :)