46059
.
-
#13321 Itt egy gyorsteszt 1200-as tualatinon minimálisan húzva (1350), látszik miért nem fogok P4-et venni.
-
#13318 erre gyanaxok én is, ugyanis általában akor dobódik ki, ha "kifolyt" a memóriából. :) -
#13317 sztem nem annyira vészes. De majd feldíszítem típusjelzésekkel. Úgy lesz az igazi. -
#13316 elég ronda szegény :) -
#13312 még live-ban nem néztem gépet. Remélem nem voltak olyan amatőrök, hogy küszködtek a modellel a légterelőket meg nem helyezték át... -
#13311 ez kóros memória hiányra enged következtetni. :)
Szóval mond a konfigot mellé. :) -
#13308 Jó az új autó a SL.tk-n, de szerintem ha egyszerűen átfestették volna feketére az üléséket már sokat dobott volna az összképen. De jó végülis. Kis merci.:
-
#13307 pontosan, egy fullos P3 veri a P4 Celeronokat -
#13306 P4 celeron jóval a 1200-as tualatin celeron alatt van teljesítményben, hiába P4. Nem lepődök meg, 800-as P3+Gf3 -on jobban megy, mint egy P4 celeroncson. -
#13302 Remo mod a javából :). A remo ülések nagyon nem odavalóak. -
Stöndykoma #13301 csáááá!
Kiadták az első import autót!
Nem egy húúdeszépség,de azért valami.
www.street-legal.tk -
#13299 pf :)
-
#13298 Akkor még1 elkapott pillanatot, remélem nem bánjátok:
-
#13297 Vazze elsőre eltaláltam :))
Szal nem egy nagy szám a kép, de szerintem jópofa így a keréknyommal. Láccik rajta az igyekezetem :) -
Fogadjunk hogy nem így kell képet beilleszteni :) -
#13295 A Microsoft Games mostanában túl sok repszimet ad ki. :) -
#13294 Szerintem a Midtown Maddness 3.
A grafika, a varos tenyleg szep benne. De a jatek, egyre gazosabb:) A masodik reszt meg ugy reklamoztak, hogy auto ugrik at egy felhokarcolot, most a harmadikbol, mar olyan kepeket lattam, hogy busz, kamion repked a hazak folott.:))))) -
#13293 midtown madness -
#13292 Miaza mm3? -
#13289 Amúgy itt a hivatalos oldala: http://www.3do.com/srs/ -
#13288 only konzolos gém. De sztem nem nagy veszteség. Graf-ban nem valami szép..
De amúgy lehet jó lesz. Vannak felszerelhető neonok is. :) -
#13285 Azért én sem hagytam abba a kocsitervezgetést, csak most rámszakadt minden, szabadidőhiányom van. Kb 1 hét múlva azért összedobok valamit. -
#13284 ENT: Nem.
Sajnos mostanaban nagyon haldoklik a dolog. Mivel csak a Remo-t lehet barkacsolni, vagy teljesen ujat csinalni, igy eleg problemas adolog. Probalkozok, probalkozok, de nem jon ossze... -
#13282 nagyon behalt itt minden.
semmi uj nincs? -
Stöndykoma #13281 mindenki punnnyad -
#13280 Valaki??? -
#13279 Talatam egy motortabalzatot. Leelenorzom, es ha stimmel, akkor kirakom az oldalra. -
#13278 Ez az uj cim!!!
Sajnos a motoradatok tenyleg hianyosak. Idohiany szindroma...
http://slc.hsw.hu
-
#13277 iTT vannak a motorok adatai körülbelüliértéke meg diagramja, meg összeszerelési útmutató. Mindegyik motor mindegyik fajtájához (SC, TC..) -
#13275 Kérdés: A Badge-t csak én nem tudom írányítani, vagy mivan??? Mindenfele megy, csak nem egyenesen!
Kijár a segge ezerrel!!! :() -
#13273 Arkad: Varosban kell szaguldozni, lokdosodni, rendor elol menekulni stb.
Sim: Elvileg nagyon jo lenne a fizkaja, a szimulacio, a kezelhetoseg, a toresmodell stb. Csak sajnos a "lassusag" miatt, nem igazan elvezheto 100%-ig:((( -
#13272 Arcade vagy Sim jelegű game? -
#13271 A Patch-ek rengeteg mindent javitottak. Pontosabban, az Engine amit az Invictus fejleszt, es ez alatt is mukodik, a kezdeti ~30%-rol talan mar ~70%-ra fejlodott. Vagyis belekerult eleg sok uj feature. Komolyabb bugok mar nincsenek, de azert van egy-ket erdekses.
Sajnos a grafikai megjelenito engine meg nem az igazi. Legfokkep lassu:( -
#13270 Hello!
Milyen állapotban van most a játék? Azért kérdezem mert úgy hallottam, hogy amikor megjelent akkor nagyon bugos volt. A patchek javítottak valamit? -
#13267 Most éppen a Restaurant Empire Installja szálldogáll el. Szar a RIP... :(
Úgyhogy autókázok tovább!!! -
#13266 Annyira nem érdekel a matrica! :) -
#13265 Csak mert már többszáz matrica gyűlt össze az alkatrészvásárlások miatt, ezt nem bírja a game. Vagy lemondasz a matricákról, vagy elkezded feltenni az összeset, ami eltarthat egy darabig. Az utolsók látszanak rendesen, a többi kocka. -
#13263 Ez azért elég gagyi nem???
Kérdés: NEmtom meg lett-e válaszolva, de nekem is "elszállt" a matricázás. Én is fehér kockákat látok csak. Pedig eleinte ment!!! -
#13262 Nálam nem kellett NOCD-t felrakni a 3. patch után!!! Ment anélkül is!!! -
Stöndykoma #13261 ez neke ma matricáknál is jelentkezik, és erre azt a megoldást találtam, hogy leszedel minden festhetö cuccot a kocsirol, és minden magában festel le. PL az ajtóknál ha azt akarod hogy ne üssön át a festék, vagy matrica, akkor a festeni kívánt ajtót megcsinálod, utána leszeded, fel a másik ajto, stb.