46059
.
  • I-NoVa
    Itt egy gyorsteszt 1200-as tualatinon minimálisan húzva (1350), látszik miért nem fogok P4-et venni.
  • M@TriX
    erre gyanaxok én is, ugyanis általában akor dobódik ki, ha "kifolyt" a memóriából. :)
  • M@TriX
    sztem nem annyira vészes. De majd feldíszítem típusjelzésekkel. Úgy lesz az igazi.
  • hen-tes
    elég ronda szegény :)
  • M@TriX
    még live-ban nem néztem gépet. Remélem nem voltak olyan amatőrök, hogy küszködtek a modellel a légterelőket meg nem helyezték át...
  • M@TriX
    ez kóros memória hiányra enged következtetni. :)
    Szóval mond a konfigot mellé. :)
  • M@TriX
    Jó az új autó a SL.tk-n, de szerintem ha egyszerűen átfestették volna feketére az üléséket már sokat dobott volna az összképen. De jó végülis. Kis merci.:

• M@TriX
    pontosan, egy fullos P3 veri a P4 Celeronokat
  • I-NoVa
    P4 celeron jóval a 1200-as tualatin celeron alatt van teljesítményben, hiába P4. Nem lepődök meg, 800-as P3+Gf3 -on jobban megy, mint egy P4 celeroncson.
  • I-NoVa
    Remo mod a javából :). A remo ülések nagyon nem odavalóak.
  • Stöndykoma
    csáááá!
    Kiadták az első import autót!
    Nem egy húúdeszépség,de azért valami.
    www.street-legal.tk
  • bfg900
    pf :)

• bfg900
    Akkor még1 elkapott pillanatot, remélem nem bánjátok:

• bfg900
    Vazze elsőre eltaláltam :))
    Szal nem egy nagy szám a kép, de szerintem jópofa így a keréknyommal. Láccik rajta az igyekezetem :)
  • bfg900

Fogadjunk hogy nem így kell képet beilleszteni :)
  • M@TriX
    A Microsoft Games mostanában túl sok repszimet ad ki. :)
  • Alexease
    Szerintem a Midtown Maddness 3.
    A grafika, a varos tenyleg szep benne. De a jatek, egyre gazosabb:) A masodik reszt meg ugy reklamoztak, hogy auto ugrik at egy felhokarcolot, most a harmadikbol, mar olyan kepeket lattam, hogy busz, kamion repked a hazak folott.:)))))
  • I-NoVa
    midtown madness
  • bfg900
    Miaza mm3?
  • M@TriX
    Amúgy itt a hivatalos oldala: http://www.3do.com/srs/
  • M@TriX
    only konzolos gém. De sztem nem nagy veszteség. Graf-ban nem valami szép..
    De amúgy lehet jó lesz. Vannak felszerelhető neonok is. :)
  • I-NoVa
    Azért én sem hagytam abba a kocsitervezgetést, csak most rámszakadt minden, szabadidőhiányom van. Kb 1 hét múlva azért összedobok valamit.
  • Alexease
    ENT: Nem.
    Sajnos mostanaban nagyon haldoklik a dolog. Mivel csak a Remo-t lehet barkacsolni, vagy teljesen ujat csinalni, igy eleg problemas adolog. Probalkozok, probalkozok, de nem jon ossze...
  • barát füle
    nagyon behalt itt minden.
    semmi uj nincs?
  • Stöndykoma
    mindenki punnnyad
  • Carlos
    Valaki???
  • Alexease
    Talatam egy motortabalzatot. Leelenorzom, es ha stimmel, akkor kirakom az oldalra.
  • Alexease
    Ez az uj cim!!!
    Sajnos a motoradatok tenyleg hianyosak. Idohiany szindroma...

http://slc.hsw.hu

• M@TriX
    iTT vannak a motorok adatai körülbelüliértéke meg diagramja, meg összeszerelési útmutató. Mindegyik motor mindegyik fajtájához (SC, TC..)
  • Carlos
    Kérdés: A Badge-t csak én nem tudom írányítani, vagy mivan??? Mindenfele megy, csak nem egyenesen!
    Kijár a segge ezerrel!!! :()
  • Alexease
    Arkad: Varosban kell szaguldozni, lokdosodni, rendor elol menekulni stb.

Sim: Elvileg nagyon jo lenne a fizkaja, a szimulacio, a kezelhetoseg, a toresmodell stb. Csak sajnos a "lassusag" miatt, nem igazan elvezheto 100%-ig:(((
  • Met
    Arcade vagy Sim jelegű game?
  • Alexease
    A Patch-ek rengeteg mindent javitottak. Pontosabban, az Engine amit az Invictus fejleszt, es ez alatt is mukodik, a kezdeti ~30%-rol talan mar ~70%-ra fejlodott. Vagyis belekerult eleg sok uj feature. Komolyabb bugok mar nincsenek, de azert van egy-ket erdekses.
    Sajnos a grafikai megjelenito engine meg nem az igazi. Legfokkep lassu:(
  • Met
    Hello!
    Milyen állapotban van most a játék? Azért kérdezem mert úgy hallottam, hogy amikor megjelent akkor nagyon bugos volt. A patchek javítottak valamit?
  • Carlos
    Most éppen a Restaurant Empire Installja szálldogáll el. Szar a RIP... :(
    Úgyhogy autókázok tovább!!!
  • Carlos
    Annyira nem érdekel a matrica! :)
  • I-NoVa
    Csak mert már többszáz matrica gyűlt össze az alkatrészvásárlások miatt, ezt nem bírja a game. Vagy lemondasz a matricákról, vagy elkezded feltenni az összeset, ami eltarthat egy darabig. Az utolsók látszanak rendesen, a többi kocka.
  • Carlos
    Ez azért elég gagyi nem???
    Kérdés: NEmtom meg lett-e válaszolva, de nekem is "elszállt" a matricázás. Én is fehér kockákat látok csak. Pedig eleinte ment!!!
  • Carlos
    Nálam nem kellett NOCD-t felrakni a 3. patch után!!! Ment anélkül is!!!
  • Stöndykoma
    ez neke ma matricáknál is jelentkezik, és erre azt a megoldást találtam, hogy leszedel minden festhetö cuccot a kocsirol, és minden magában festel le. PL az ajtóknál ha azt akarod hogy ne üssön át a festék, vagy matrica, akkor a festeni kívánt ajtót megcsinálod, utána leszeded, fel a másik ajto, stb.