46059
.
-
Sero #13457 Ok megnézem remélem bejön,bár nem egy BMW!!! :( -
#13456 Azért nézzetek be ide is néha.
-
#13455 Most, hogy sz*r idő van, a hetek óta hanyagolt munkámat folytattam, néha azt is kéne. Még mindig nem tudták megtanulni az amcsi modellerek a devkitet legalább alapfokon? -
Sero #13454 Nova most,hogy ilyen sz*r idő van remélem tudol egy picit foglalkozni a BMW -vel. Mert a megszokott kocsikat már kezdem uni. Kellene valami új! -
#13452 ezt a direct connectet honnan lehet letölteni? -
#13451 ez is nagy sz@r. -
#13449 Rev limiter az 1.0-ban nem műxik, ne is próbálkozz vele.
-
#13447 http://gdclan.bixerver.com/sirkanbg.jpg
asszem itt van :) -
#13446 http://www.bixerver.com/gdclan/sirkanbg.jpg
Kinek teccik? -
#13445 megjelent már a magyar kiadása a játéknak?
Légyszi mélt dobjatok, mert mostanában alig alig érek rá.. meló hegyek.. -
Halios #13443 Hella mindenkinek!Tudnátok mondani egy oldalt ahonnan lelehet tölteni a Legalt?HI mindenkinek ,köszi+ -
#13442 Hátul ősrégi shimano váltó, 12 éves. Elöl semmilyen, jobb kéz megteszi többnyire. Teló kettétört, van egy duplavállas, ahhoz meg még nyakat kell vennem, addig magellan telópótló villa.
Hátul gyári hegesztések, csak a nyaktámasz lett beletéve.
Majd ha lesz pénzem, deore vagy sram váltók mennek rá, a shimano deore lx kerekekre meg valami normálisabb külsők.
Amúgy aki az Örs vezér tér közelében jár, feltétleül nézzen be az árkádba, egyrészt a testfestett kawasaki-s lányok miatt, másrészt a bringakiállítás miatt, van ott 1-2 jó cucc, meg jól elbeszélgettem a bringás csajjal. -
#13441 a hátsó része is utólag lett heggesztve nem, nem csak a nyaki toldás. Elég brutin néz ki.
Én is most építgetem a biciklimet, de nem ennyire belemászva. :)
Teló azért nincs rajta, mert még nem gyártottak olyat ami kibírni az általad felállított körülményeket? :)
Ha kész leszek a bringával, már csak összeszerelés és a festés van hátra (minden alkatrész megvan), akkor majd benyomom én is. Hagy dagadjon a mellem. :) (fekete/ezüst lesz) -
#13440 Ha már témánál vagyunk,hátul gyári (shimano 250 talán?) váltód van? -
#13439 Egy kis trial kiegészítés, nem akatom túl hamar kettétörni a vázat. Még így is 8 kiló alatt van a bringa, nem sok súly ennyi plusz alu. -
#13438 Mi az a brutal hegesztes a 'stucni' alatt?:)))))))) -
#13437 Valószínűleg, de nem csak azt. -
#13436 Keress egy gyalogost, dudalj ra. Utana felugrik egy menu, hogy boltot, vagy versenyt keresel. A terkepen megjelenik az ellenfel, megkeresed, odamesz,radudalsz, terkep elojo, beallitod hol legyena cel, jobb alul beallitod hogy mi/mennyi legyena tet, es start.
(Ez sulyos mondat volt...:)))) -
Sero #13435 Hi, hova tűnt NOVA??? Biztos nyomja bringát valahol ebben a jó időben. -
ShaiHulud #13433 hetfotol lesz megint...hardwer gond miatt inaktiv most. -
#13432 Sajnos harware hiba van:((( Holnap csere, javitas. -
#13431 nam tudja vki, hogy mi van a hsw-vel? csak nalam nem megy? -
Stöndykoma #13430 mivan kihalt a fórum???!
-
#13428 A Utility/Reset XForm lehet "veglegesiteni". -
#13426 pl másik videokártya driverrel -
Andrew_88 #13425 Tök jó a játék,de azt valaki árulja el hogy kell megcsinálni hogy a városban az autok és a gyalogosok szinesek Legyenek.A videokártyám gf4 mx440 64ddr és ilyen szar valaki segítsen!!!!! -
#13424 Hali!
Régen mondtatok itt egy linket ahonnan lelehetett szedni a 3ds maxot.Valami tequila warez volt.Még egy kérdés.Van az a progi,hogy resdecode.Ezt hogy lehet használni? -
#13423 Ha megakarod venni, akkor "kintrol" lehet csak. Mindennel egyutt 70$. -
Sero #13422 Ha egy kicsit lentebb beleolvasol megtalálod a választ! Boltba nem lesz egy hamar legalább is itthon nem!! :((( -
#13418 Elvileg abba a konyvtarba teszi, ahol az EXE van. De fagyastol fuggoen generalja. Lehet, hogy az error-log ba is belefagy (vagyis, nem keszit). Altalaban csak olyan hibat tudd dokumentalni, ha hibas, vagy hianyzik egy file, vagy rossz a script stb. A vid. karyta, driver, memoria, rendszer fagyasokkal nem tuyd mit kezdeni. -
Stöndykoma #13414 köszi szépen a general grid ket. örök hálám -
#13410 iTT is van egy kis segítség... -
#13395 ezt mintha már hallottam volna, de sajnos még nem tapasztaltam. Úgy emléxem a reinstall segít.
Szóval. rip, rá az eredeti exe, rá mind a 4 patch, majd itt van egy kis segítség ha kéri a cdt: slhelp.zip(15KB) -
#13390 defned: Amikor kicsomagoltad a gammát, ne indítsd el a setup.bat-ot, csak a patch-elés után.
-
#13389 defned: Amikor kicsomagoltad a gammát, ne indítsd el a setup.bat-ot, csak a patch-elés után.
-
Stöndykoma #13385 kapcsolatok, kapcsolatok
egyébként valaki lécci legyen oly kedves és szíves seggítsen ki egy C:\valami\streetlegal\cars\textures ben található general_grid_2 nevezetű textúrával a [email protected] ra. előre is köszi -
#13382 hát ja, mondasz valamit... -
#13381 A Magyarorszagi megjelenesrol, az volt az uccso info, hogy az Activision Europe adja (-na) ki. De mivel az europai pic "kicsi", es "igenyesebb" mint az Amcsi, es mivel sajnos az osszes patch-el sem tokeletes a jatek, igy - szerintem - kicsi az eselye, hogy itthon megjelenik:((((((((
-
#13380 Halozati resz (Net, Lan) NEM lesz benne! -
#13379 BMW = Bömös = Böm:-))))))