Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na végre 1 pozitív visszajelzés😊))
szerintem jó! most van 1 járgányom 96mp/h-val suvített! és jó érzés volt!
város:leveszed a traffic density-t oszt kész!
sztem nagyon fílinges gém!!
város:leveszed a traffic density-t oszt kész!
sztem nagyon fílinges gém!!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Miért nem menti el a játék a beállításaimat? Akárhányszor beáálítom, szarik elmentni. Emiatt nem birok versenyezni, mert tetû nagyon.
Az sem teljesen... Beszeltem veluk es azt mondtak, hogy csak ido kitoltesnek csinaltak, es tesztnek. (Igaz az is arkad kategoria - nincs belso nezet - de grafikailag jo volt.)
Nem😞( Ugyan ugy kidobb. Tele a pocsom. Mast pedig nem fogok basztatni, mert minden megy rendesen. A rendszert meg most installtam. Vagyis nemtom. Szet vet az ideg...
Mert nem mondhatja azt hogy egy nagy rakas szar.
A garage jó....Csak a városba ne kéne kimenni.
Ezen meg legalabb fel evet kellett volna gozerovel dolgozni hogy legyen valami
De en azt nem ertem hogy az Invictusos urge (Tamas) miert volt ugy elszallva ettol...
De en azt nem ertem hogy az Invictusos urge (Tamas) miert volt ugy elszallva ettol...
oké.de az már nagy játék, nem ilyen olcsó kategoria
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Most jut eszembe, hogy nagyon sokan azt mondtatok, hogy a Clevers elbujhat majd eme jatek mellett 😄 MUHAHAHAHA, Abbol csak egy videot lattam es elkepesztoen gyonyuro ehhez kepest...

Elvileg jon egy patch ami 200%-s jobba teszi a gamet 😄
Na errol beszeltem
Csalodas a kobon 😄
Minek sirtatok utana naphosszat?
Csalodas a kobon 😄
Minek sirtatok utana naphosszat?
Nekem is ABIT-om van,csak gf3ti200-as.
Próbáld a gyári abit driverral, ha az van akkor a detonatorral.Nekem detonator van 30.82-es mert ez a legutolsó hivatalos.
Próbáld a gyári abit driverral, ha az van akkor a detonatorral.Nekem detonator van 30.82-es mert ez a legutolsó hivatalos.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Mar megy.
Na megyek LFS-ezni! Big Brother mikor kezdõdik?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
De mas irta, hogy a menube/garazsba is szaggat mint a barom, de nalam megy mint az alat - odaig...😞(
Az alapotlet kiraly,de a megvalaositas....
Mikor kapunk mar egy igazi Street Rod utodot?
Mikor kapunk mar egy igazi Street Rod utodot?
hubazz akkor meg arra sem erdemes hogy a vinyomat beszennyezzem vele😞lol
nahat ez into pelda hogy ellehet baszni játékot. mind1 a haegemoniat ugyis megvesem
nahat ez into pelda hogy ellehet baszni játékot. mind1 a haegemoniat ugyis megvesem
Ebben mi olyan furcsa? Ez az egész várososdi akkora szar mint a reterát!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Azert akarom elinditani, hogy mekkora remeny van ra, hogy patch-el jatekot lehet belole faragni.
Bocs a hangnemert de mar hetek ota csak ezt a progit vartam,es nagyon nem olyan amilyet szerettem volna!
Hat ekkora sz@rt mar regen lattam.Eddig azt hittem hogy jok a magyar jatekfejlesztok,de ezt meg az LFS is szazszor alazza ,pedig azt hobbibol irtak.Egy f.s k@k@ az egesz.
Most látom Alexease már elsütötte ezt a poént 😞(. Nah mind1. Refresh rulz...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Szerintem az az idotol fuggot, es az ido a kiadotol. Nem vagyok jatekfejleszto, de felev alatt lehetetlen osszerakni egy ilyen jatekot. Latszik hogy a garazst az autokat kidolgoztak, a tobbire nem maradt ido.
NA, installok egy videokartya drivert (mondjuk eddig minden mukodott). Csak bassza a csorom hogy nem megy...