46059
.
-
#13734 A korral való haladás nem azt jelenti, hogy a játéknak csak a legujabb konfigon kell futnia, hanem azt hogy az új vasban levő lehetőségeket is kiaknázza. -
#13733 hat azert egy gf4 ti4200-zal meg egy jo ket evig mennie kellene mindennek 640x480 low detailben...de ez nem megy ugy sem... -
#13730 Nincs semmi gond.
Azert koszontem meg. Mindig jol jonnek az otletek.
Csak azert irtam, pont oda azt, mert mar mas is erdeklodott.
Igaz, igy egy kicsit furcan jott ki a dolog... -
#13728 KOSZI!
Azert olyan a szavazo, amilyen, mert a "realitasra", fobb kivansagokra epult. NEM uj jatekot irnak, hanem ismet megprobaljak hataridore befjezni a jatekot. Most az elsodleges, a jatszhatosag. Ez latszik is, mivel fele annyi auto lesz csak benne.
Persze, erre az alapra, jatek otletre rengeteg dolgot lehetne meg kitalalni - pl. amit felsoroltal - de lenne meg tobb tucat. De ehez ido kellene. Ha ezzel a resszel "kesz" lesz az engine, es ha lesz 3. resz (), vagyis meg egy ev fejlesztes, akkor elkepzelheto, hogy abba, mar ilyen dolgokat is bele lehet epiteni.
De most egyelore oruljunk annak, hogy meg kapjuk ezt, kissebb-nagyobb valtoztatasokkal, de - remelhetoleg - teljesen jatszhato engine-nel. -
Chief #13725 De inkább be is linkelem nehogy újjabb problémákba ütközz!
Csak kattints rá:
www.invictus.hu -
Chief #13724 Ehhez aztán nagy képzelő erő kell, hogy rágyere az oldal címére!
www.invictus.hu -
Chief #13722 Az Invictus weboldaláról! -
#13715 3.11 -
#13714 dehogynem... -
#13710 en spec azert vartam csak az sl-t, mert mar ott pihent az asztalon az insane, es az bejott...es ha egy csapatnak az elozo gameja bejon akkor varod a masikat es persze jo nagy kovetelmenyeid vannak vele szemben....szolj ha tevedek, de szerintem ezzel mindenki igy van -
#13709 hat pl nekem eddig az osszes konamis cucc bejott amivel gamezoltam:-)) en igy ertem a dolgot, vagy pl a shiny jatekaiban sem csalodtam idaig meg...akkor mondjuk ugy a stilusa jon be egy fejlesztocsapatnak... -
#13708 hát részben. a játék címe Street Legal Racing lesz. :)
Játékhírek.hu -
#13707 Nem lehet, a V8-as max. 702 lóerősre mehet csak, vagyis a V10-es a legerősebb a játékban... -
#13706 Azok a negatív hullámok :D
Jó, tudom, én is mintapéldája vagyok a károgásnak, de akkor is. Reménykedjünk a legjobbakban :D -
#13705 Egyszerűen: a cég olyan játékokat ad ki, amely egy rétegnek igen magas szintű szórakozást nyújt.
Mintapélda az 1C:MadDox Games, amely az IL-2 és az IL-2FB készítette. Csak nézz be a Oleg Maddox's Ready Room-jába :D
Az Invictus már készített két olyan játékot, amely nagyon is jó szórakozást jelentett (1nsane és Street Legal - a Terep2-őt ne soroljuk ide), úgyhogy igazán megérdemli, hidd el. -
#13704 uj kiado kellene neki nem uj topic :) -
#13703 Hurrá!
Köszönjük az információkat!
Lehet kellene egy új topic az új game-nek, nem? :) -
#13702 Van vmi street legal 2 is amit mas csapat fejleszt, vagy rosszul tudom? Ugye ez csak remhir volt? -
#13701 Hogy lehet egy cégért rajongani?:))) -
#13700 Sztm pont a "sajat varazsa" miatt jatszottunk(unk) az elso resszel is, vagy tevedek? Nem hsizem hogy a grafert vagy a sebesseg miatt szenvedtem vele honapokat :) -
#13699 en nem almodok semmit, csak egy eletkepes gamet szeretnek, ami nem az invictus rajongotabor tart fenn, hanem sajat varazsa -
#13698 fő az optimizmus. Én az vagyok. Csak igaz legyen minden, meg az is amit hozzáálmodunk. :) -
#13697 en annak orulnek jobban, ha csak akkorat akarnanak harapni a fejleszto arcok amekkorat birnak es nem nagyobbat, es sikerulne atlepni a buvos 2fps alomhatart...szoval en boven elegedett lennek egy korversenypalyas megoldassal is + a tuningolas, de azt elvezheto sebesseggel... -
#13696 Mondjuk egy olyan videot el tudnék fogadni, ahol egy hatalmas dugóból próbál kikeveredni a játékos, előtte nem sokkal pedig a gépi ellen próbálja ugyanezt, dudálásokkal, stb. -
#13695 na nehany ingame kep mindent eldont a kinezetrol...egy video pedig az eletkepessegerol a graf motornak eldontene mindent...
en drukkolok nagyon... -
#13694 Gondolom devkit lesz ugyanúgy, legalábbis 9 kocsi mellé jó lenne, de lehet-e a régi Sl-es kocsikat importálni? -
#13693 Hurrá. Ha Debrecen közelében laknék, tuti jelentkeznék AI programozónak, kicsit feldobnám a forgalmat... :) -
#13691 hat az sl az ugy van ahogy hagytak:-))) ossze vissza patchelve is borzaszto maradt, en picit pesszimista vagyok az uj gamet illetoen...remelem a gf4 ti4200-ason 640x480-ban low detailban azert eldocog majd:-((( -
#13690 hát ja, de ha végre stabil FPS-el lesz amit ígérnek, akkor nem lesz egy szavam sem. De ha az engine ennyire instabbil maradt (amit nem hiszek) akkor kijön belőllem az állat. :) -
#13688 Szerintem játszható, csak sokadszori végigjátszásra kezd unalmas lenni. Néha előveszem még azért. -
#13687 akkor már ti sem nyomjátok a street legalt hanem az újat várjátok ? vagy a street legal most milyenm állapotban van ? -
Tam@s_(HSF) #13686 .. -
#13685 Csak az keserít el, hogy kb most ígérték be azokat, amikez mi az sl-től vártunk, szóval remélhetjük, hogy sikerül az engine-t kipofozni. -
#13684 azert ne szidd az nfs sorozatot, erosen hianypotlo a pc-s piacon, az elvezheto racing kategoriaban -
#13683 na neztem az uj infokat a new invictus gamerol, a gamestaron, hat en picit csalodott vagyok, hogy a street legalt folytatjak...:-(
vagy csak nehezemre esik elhinni, hogy sikerul kihozni belole vmi kezelhetobb darabot? -
#13682 V8-al. -
#13679 szóval maradnak a kaptafánál. Én nem bánom, csak min 20 FPS legyen meg, az alá ne menjen és én örülni fogok. :) -
#13678 Na az Invictus végre elárult pár dolgot az új játékáról:
Játékhírek.hu
-
#13674 Kivancsi leszek, mit tudtak kezdeni az enginenel. Ahoz, hogy grafikailag "megallja a helyet" - bar nem az az elsodleges - nagyon sokat kellett/kell bele epitni - varos/terulet arnyekok, latotavolsag noveles, esetleg napszakok/idojaras efektek stb. Es ott van meg jo nehany egyeb fontos dolog, pl. az autonkent kulonbozo motor hangok stb.
Ha ezt mind bele is teszik, akkor igencsak fel kell turbozni az enginet, mert meg a mostani featureoket sem birja (vagyis nalam, jatszhatatlan, sajnos).
Barmilyen tipusu is legyen a kovetkezo jatek ( ) a legfontosabb a SL utan a sebesseg (fps), es a bugmentesseg!!!
(A halozati modot nem is emlitettem... Semmmi hivatalos hir nincs rola, de mar az SL engine-jeben is voltak - ha jol lattam - net-es "kezdemenyek":-) -
Sero #13673 Szerintettek lesz belőle valami ?
Vagy nem ?