46059
.
-
#13785 Amugy a Patchek nagyon alergiasak. Soxszor nehezen, vagy nem mennek fel. Megoldast, sajnos nemtudok.
Max., ha tudod melyik file-ra hivatkozik, elkuldom mail-ben. -
#13784 Ebbol lattal filmet?!?!? Street Legal?
Ha igen, az akkor talan mar a Street Legal Racing lesz:))) Az a folytatas, vagyis inkabb befejezes.
Ez elvileg, az osszes patch-el is, kb. 70% ba van kesz:((( -
#13783 Nem, nem. De nem tudod a választ véletlenül?
Előbb írják alattam, hogy ezzel már nem sokan játszanak, erre itt jövök én és elkezdenék, de nem megy. Mert patch nélkül igencsak durva a game. Az autó nem akar bekanyarodni, eltünedező textúrák, pedig nagy ötletnek nézett ki. Garázsolás, mint régen a Street Rod 1-2-ben és a Gearhead Garageban, ráadásul lehet vezetni is a kocsikat, amik nem csúnyák, de ...
Azért tettem fel, mert ma láttam a Moteurs csatornán egy ingame videót belőle vagy valami változatából és megtetszett. Így gondoltam kipróbálom. Ott egy emberke valami versenypályán nyomult egy túrakocsi kinézetű darabbal és komolyan jó volt ránézni. Erre itt bénázik nekem az alap játék. Vagy ez valami béta vagy alfa? Nem foglalkoztam vele, de sajnos a baráti társaságomból mindenki fikázta. Pedig nem tűnik csúnyának, de az egér csúszka és más grafikai bénaságok zavaróak ... -
#13781 Csak a forum miatt kerdeztem, itt rendszeresen en is kemenyen el szokatm gepelni dolgokat:)))) -
#13780 Az elsőnél is kiírja uezt. Próbáltam mindhárommal.
Nem tudom mi a bibi? :(
(A 3 patch, az 3 patch, nem 3. patch. Bocs, ha félreérthető volt. Annyira azért nem vagyok a (pl.) 22 kerből való ... :) ) -
#13779 3 patch-et vagy a 3. patch-et?
Fel kell rakni, elorol az osszes patch-et. -
#13778 Sziasztok!
Valahol régen volt ebből egy működő verzióm. Eddig nem volt időm, hogy kipróbáljam. Ma feltettem, de amikor fel akartam rá pakolgatni a 3 patchet, akkor vmi hibaüzenetet írt ki, hogy nem talál vmit. Mi a teendő? Az üzenetben azt írja, hogy unknown version! Ebből több fajta is van, vagy az én verzióm annyira ős, hogy nem is lehet pachelni. Tudtok segíteni?
-
#13777 Ja az jó lenne -
#13776 Csak legyen visszafelé kompatibilis, a scirocco-t szívesen továbbvinném. -
#13775 Bár mondjuk szerintem már nem sokan játszanak az Sl 1-el -
#13774 Igen csak sokan össze fogják keverni -
#13773 meg így mekkor állat topic lesz! 20ezredik beszólással. :) -
#13772 szerintem jó ez neki. Mindig az aktuális legújabb játékának lesz a topicja. :)
Mivel az első részt fejlesztik tovább, így leválltja. Ezért gondolom, hogy maradjon ez... -
#13771 Igaz -
#13770 Igen, én is így gondoltam először, de aztán rájöttem, hogy félreértésekre adhat okot :) -
#13769 Ugyan, fér ide :) -
#13768 Felmerült a kérdés, hogy kell-e uj topik a köv Invictus játékhoz. Ha úgy gondoljátok, hogy igen, akkor esetleg lassan be lehet indítani. :) -
#13766 LOL:)))))))) -
Teveminden #13765 Ki tudja hogy melyik oldalon lehet levenni a
Street Legal játékát?Írjatok Please! -
Teveminden #13764 Írjatok létszi -
#13763 Ki tudja hogy melyik oldalon lehet levenni a
Street Legal játékát?Írjatok Please! -
#13762 Tedd fel az összes patchet. -
#13759 haj hát bazz. Remélem az SL2 király lesz motorilag és abba majd rakunk sok jó kocsit!!!!!
Ki vagyok éhezve ilyen stuffra. -
#13757 -
#13756 Én soha nem használtam kazaa-t. Nem jött be. Amúgy a winmx bejön, na de mindegy. Szóval nincs véletlenül egy sima warez-oldal? -
#13754 Passz, innentől én meghaltam, mivel a én még a DC++ első változatával ismerkedtem a Direct Connect hálózattal, de sajnos dial-uppal eléggé gázos volt, úgyhogy átszoktam a Kazaa-ra. Ez jó másfél éve volt....
Talán valaki tud segíteni, aki mostanság is használ DC-t... -
#13753 Na nekem nem megy XP-n, úgyhogy megnéztem a winmxem, de ott ase talál. -
#13752 Köszi. Megnézem. -
#13751 A DC++ (ami a Direct Connect 'liteosabb' verziója) egy p2p program, mint a Kazaa vagy a E-Donkey, bár egy kicsit másképpen működik. Itt un. HUB-ok vannak, amelyben néhány főtől 1000 főig vannak emberkék, akik egymásnak megoszt(hat)ják a fileaikat.
A DC++ honlapja -
#13750 Szoval megvan a patch (nocd-t nem talaltam, de mi a dc++ cime? -
#13749 Köszi. Remélem nem lesz bvele sok gond. Mégegyszer köszi. -
#13748 A legutóbbi patch-et mindenképpen megéri letölteni, mivel azzal válig igazán játszhatóva a játék :)) -
#13747 ISO-t DC++-n, patch-et, NoCD-t itt: http://slc.hsw.hu/info/index2.php -
#13746 Szevasztok. Kellene ISO letöltési hely és a legujabb peccs törve, ha nem nagy gond. Elöre is köszi. -
#13745 Verziószámot mondj, nem vágom fejből, hogy melyik a 60 megás :) -
#13743 "inkább több rendelkezésre álló változat kellene"
Én is ezt akartam mondani csak lehet nem volt ennyire nyilvanvalo:) -
#13742 Én inkább annak örülnék, ha lenne egy 'repair all' lehetőség. Iszonyúan untam már a második városrészben, hogy minden 3-5 verseny után izekre kellet szétszednem a kocsit, és egyenként rákattintani a 'repair'-ra...
Amúgy szerintem nem kellene ennél is mélyebbre menni (végülis mit lehetne még fejleszteni? egyedi szelepek, szelepvezérlés?), inkább több rendelkezésre álló változat kellene az alkatrészekből (pl. könnyített főtengely, teljesitményorientált főtengely, nyomatékorientált főtengely, stb. vagyis minden alkatrészből legalább 3-4 változat kellenes). -
#13741 Ha megveszed osszes alkatreszt egy motorhoz es szepen elkezded sorba nyomkodni alktreszeket (mert ugye rossz helyre ugyse lehet rakni) akkor ilyenforman egy 5 eves is ossze tudja rakni. Nekem egyszer volt ezzel gondom akkor is csak egyszeruen figyelmetléen voltam es nem vettem meg egy alkatreszt... jobb lenne ha masodik resz azert ennel bonyolultabb lenne vagy legalabb annak a lehetoseget felkinalna hogy "hibazhassak" -
#13740 Azért annyira nem bonyolult a gép felépítése, hogy tuning nélkül elindítsd :)
Ha csak 5el megy, akkor sajna nincs túl sok tippem. Lehetőség, hogy pl azért, mert nem egyesből akarsz elindulni, hanem sokkal magasabb fokozatból, esetleg rev limitert tettél az autóba (kék doboz). Sokan panaszkodnak hogy mért nem magyarul van a game. Megmondom őszintén, szerintem nem lenne akkora segítség, mint ahogy sokan gondolják. Ha vaalki annyira nem ért az autókhoz, hogy képről se ismeri fel az alkatrészeket, akkor szerintem a magyar elnevezés se sokat segít. Ezesetben látogass el ide: www.jatekhirek.hu/streetlegal -
#13736 Mér, amikor éppen az ati nyomat több zsét Carmack-nak, akkor őis azt fannolja, nem? :)