46059
.
-
Sero #13672 Lassan jöhetnének a képek az újabb INV. csodáról. Szerintem máj jún. van!!:) Várjuk a morzsákat,hogy jelenjen már meg valami róla. :) -
#13668 Ha igen, lelövöd az első 49-et? :) -
#13666 Mér, már csak néhány pont hiányzik a top 50-hez a világranglistán, magyarból a top 5-ben vagyok :). -
#13663 Sajna az autókészítési kedvemet kissé lecsökkentette a moorhuhn x kiadása, azóta csirkét lövök, ha otthon vagyok és nem dolgozok. :) -
#13658 hm. ha esetleg elolvastad volna az irományomat (hüpp-hüpp) abban tisztán leírtam, hogy Tamás barátunk ígérete szerint képek(!) és infók lesznek júniusban.. -
#13657 gondolom az info esedekes kepek nelkul:-)))
demo nem is lesz...sl-bol sem volt, activision eleg bena marketingesekkel nyomul:-) -
#13656 naturlich. :)
Az pedig ebben a hónapban esedékes... -
#13653 igyekszem, igyekszem:-) es turelmetlenul varom az elso kepecskeket! -
#13652 aj. azért azóta már eltelt pár hónap, biztos továbbfejlesztették. Ne aggódj, amíg a játékot meg nem látod. :) Addig csak optimistán! -
#13651 hat ez a graf motor ami az sl-t hajtja, vagy inkabb lefogja:-), az eleg szetesos fajta.. -
#13650 sajna ez irányú infóim még nincsenek, de szerintem marad az Activision-nál...
Az hogy value lesz? Hát nemtom, de ha az is lesz nem annyira nagy baj, mert a grafmotor már készen volt máramennyire. Nem kellett azzal tökölni... -
#13649 maradnak az avtivisionnal? de remelem ez nem a value lesz -
#13648 Csak ennyit tudtam kiszedni belőllük. :) -
#13647 vki tud vmit az invictus uj cuccarol? az e3-ra igertek infokat, de mintha megsem lett volna egy hangyanyi sem... -
#13640 Ha ráveszed a vivendit, hogy kössön ide ADSL-t, akkor dc-n megkaphatod :). -
#13639 insane-t honnan lehetne szerezni hmm? -
#13636 Ezt a hondareklámot nézzétek meg, nagyon tudnak. 4 Mb, modemmel óvatosan. -
#13635 Ezt a hondareklámot nézzétek meg, nagyon tudnak. -
#13634 nem, only konzol.. -
#13633 Csak ismerem :). -
rami-g #13632 pc-re? -
#13631 De. -
rami-g #13630 srácok nem ismertek olyan játékot hogy street racing syndicate? -
#13629 De 20-an "ismet" megjeleneik. Valszeg lesz belole "friss ISO" is... -
#13628 ja. nem mai stuff... -
#13627 dc++
Szerintem ennél jobbal senki nem tud előrukkolni. -
#13624 én bizti vevő lennék rá. :)
Oda vagyok a nagy gépekért. -
#13622 Hehe, már csak a szívecskék és virágok hiányoznak belőle, meg a szöszi a kormányról és a plüssmaci a hűtőkupakról, és máris a big mutha truckers jut az eszembe :). Nem hinném, hogy pótkocsit lehetne rendesen csinálni, de elvileg lehet állítani a törhetőséget, úgyhogy lehet belőle csúcsforgalomban bajnok :). -
#13621 ilyet nem akar senki sem csinálni Street Legal-hoz? -
#13617 Na vege a sulinak ugylatszik beindul a modolas?:) -
#13616 True, én is azt nyúzom, mióta megvan. Jó dolog a sok mod hozzá, ilyeneket még sokat.
Bótban venni lehet dolgokat, néhány olcsóbb, de nem igazán éri meg folyton elmászkálni oda, szóval nem vesztettél semmit. -
#13612 Van a textúrázatlan fehér kerék, azt nem lehet rátenni, meg van a fekete tükörsima kerék pár oldallal arrébb, az való hozzá. -
#13610 Az EB-n mindig egy-ket honappal elotte bereklamozzak. Igy volt a Street Legal-lal is. -
Sero #13609 Még meg se jelent a játék elvileg,de itt már lehet kapni???? Hogy van ez?? Vagy csak előrendelés??
Street Legal Racing 2 -
#13608 Jaja, nekem is színeződött. Lehet, hogy a túl nagy poligonszámra ez az engine reakció, vagy pár kiemelkedés/modellforma tesz be a deformálódásszámításnak.
XP alatt meg lehet úszni a fagyást egy standby vagy hibernate gombbal, akinek van. -
#13605 Itt van. -
#13604 Az alkatrész nem felrakási gond nekem is volt, igaz a murcival, ez sl bug lesz. Új játékot kezdtem, azóta nincs vele semmi probléma.
2 kerékre állítani 700 lóerő felett nem lenne gond, de a tapadás kevés az utolsó patch óta, majd belinkelem az unofficial grip patchemet, az megoldja. -
#13600 A murci fagy ütközésnél, másnak is? -
#13595 Tuti másik fejlesztőcsapat, csak attól tartok, hogy arcade rókabőrt adnak ki. -
#13594 Vazz:)) En csak most lattam zt a linket:))
Street Legal Racing 2. ?!?!? Raadasul az AV-tol?
Ez erdekes. Pedig az EBGames csak nem kamuzik?!?:-)