46059
.
  • Sero
    Lassan jöhetnének a képek az újabb INV. csodáról. Szerintem máj jún. van!!:) Várjuk a morzsákat,hogy jelenjen már meg valami róla. :)
  • I-NoVa
    Ha igen, lelövöd az első 49-et? :)
  • I-NoVa
    Mér, már csak néhány pont hiányzik a top 50-hez a világranglistán, magyarból a top 5-ben vagyok :).
  • I-NoVa
    Sajna az autókészítési kedvemet kissé lecsökkentette a moorhuhn x kiadása, azóta csirkét lövök, ha otthon vagyok és nem dolgozok. :)
  • M@TriX
    hm. ha esetleg elolvastad volna az irományomat (hüpp-hüpp) abban tisztán leírtam, hogy Tamás barátunk ígérete szerint képek(!) és infók lesznek júniusban..
  • WiZZaRD
    gondolom az info esedekes kepek nelkul:-)))
    demo nem is lesz...sl-bol sem volt, activision eleg bena marketingesekkel nyomul:-)
  • M@TriX
    naturlich. :)
    Az pedig ebben a hónapban esedékes...
  • WiZZaRD
    igyekszem, igyekszem:-) es turelmetlenul varom az elso kepecskeket!
  • M@TriX
    aj. azért azóta már eltelt pár hónap, biztos továbbfejlesztették. Ne aggódj, amíg a játékot meg nem látod. :) Addig csak optimistán!
  • WiZZaRD
    hat ez a graf motor ami az sl-t hajtja, vagy inkabb lefogja:-), az eleg szetesos fajta..
  • M@TriX
    sajna ez irányú infóim még nincsenek, de szerintem marad az Activision-nál...
    Az hogy value lesz? Hát nemtom, de ha az is lesz nem annyira nagy baj, mert a grafmotor már készen volt máramennyire. Nem kellett azzal tökölni...
  • WiZZaRD
    maradnak az avtivisionnal? de remelem ez nem a value lesz
  • M@TriX
    Csak ennyit tudtam kiszedni belőllük. :)
  • WiZZaRD
    vki tud vmit az invictus uj cuccarol? az e3-ra igertek infokat, de mintha megsem lett volna egy hangyanyi sem...
  • I-NoVa
    Ha ráveszed a vivendit, hogy kössön ide ADSL-t, akkor dc-n megkaphatod :).
  • barát füle
    insane-t honnan lehetne szerezni hmm?
  • I-NoVa
    Ezt a hondareklámot nézzétek meg, nagyon tudnak. 4 Mb, modemmel óvatosan.
  • I-NoVa
    Ezt a hondareklámot nézzétek meg, nagyon tudnak.
  • M@TriX
    nem, only konzol..
  • I-NoVa
    Csak ismerem :).
  • rami-g
    pc-re?
  • I-NoVa
    De.
  • rami-g
    srácok nem ismertek olyan játékot hogy street racing syndicate?
  • Alexease
    De 20-an "ismet" megjeleneik. Valszeg lesz belole "friss ISO" is...
  • M@TriX
    ja. nem mai stuff...
  • bfg900
    dc++
    Szerintem ennél jobbal senki nem tud előrukkolni.
  • M@TriX
    én bizti vevő lennék rá. :)
    Oda vagyok a nagy gépekért.
  • I-NoVa
    Hehe, már csak a szívecskék és virágok hiányoznak belőle, meg a szöszi a kormányról és a plüssmaci a hűtőkupakról, és máris a big mutha truckers jut az eszembe :). Nem hinném, hogy pótkocsit lehetne rendesen csinálni, de elvileg lehet állítani a törhetőséget, úgyhogy lehet belőle csúcsforgalomban bajnok :).
  • barát füle
    ilyet nem akar senki sem csinálni Street Legal-hoz?
  • asterx^^
    Na vege a sulinak ugylatszik beindul a modolas?:)
  • I-NoVa
    True, én is azt nyúzom, mióta megvan. Jó dolog a sok mod hozzá, ilyeneket még sokat.

Bótban venni lehet dolgokat, néhány olcsóbb, de nem igazán éri meg folyton elmászkálni oda, szóval nem vesztettél semmit.
  • I-NoVa
    Van a textúrázatlan fehér kerék, azt nem lehet rátenni, meg van a fekete tükörsima kerék pár oldallal arrébb, az való hozzá.
  • Alexease
    Az EB-n mindig egy-ket honappal elotte bereklamozzak. Igy volt a Street Legal-lal is.
  • Sero
    Még meg se jelent a játék elvileg,de itt már lehet kapni???? Hogy van ez?? Vagy csak előrendelés??
    Street Legal Racing 2
  • I-NoVa
    Jaja, nekem is színeződött. Lehet, hogy a túl nagy poligonszámra ez az engine reakció, vagy pár kiemelkedés/modellforma tesz be a deformálódásszámításnak.

XP alatt meg lehet úszni a fagyást egy standby vagy hibernate gombbal, akinek van.
  • I-NoVa
    Itt van.
  • I-NoVa
    Az alkatrész nem felrakási gond nekem is volt, igaz a murcival, ez sl bug lesz. Új játékot kezdtem, azóta nincs vele semmi probléma.

2 kerékre állítani 700 lóerő felett nem lenne gond, de a tapadás kevés az utolsó patch óta, majd belinkelem az unofficial grip patchemet, az megoldja.
  • I-NoVa
    A murci fagy ütközésnél, másnak is?
  • I-NoVa
    Tuti másik fejlesztőcsapat, csak attól tartok, hogy arcade rókabőrt adnak ki.
  • Alexease
    Vazz:)) En csak most lattam zt a linket:))
    Street Legal Racing 2. ?!?!? Raadasul az AV-tol?
    Ez erdekes. Pedig az EBGames csak nem kamuzik?!?:-)