46059
.
-
#13840 nm. -
#13839 köszi -
#13838 slc.hsw.hu -
#13837 szasztok, valaki megtudná mondani az sl.fw.hu-nak az uj URLjét, mert a freewebek a munkahelyemen le vannak tiltva, és nem tudok rámenni. -
#13835 - Nem "eredeti" autok lesznek, csak nagyon hasonloak:)) Az AV-nak nincs ilyenre penze, foleg, hogy tores is van benne, amit erthetetlen okokbol, nem szeretnek az autogyartok:((
- Azert lesz "csak" 8 auto, mert sokkal reszletesebbek lesznek, sokkal tobb alkatresszel, tobb "szerelesi", tuning lehetoseggel. -
#13832 háát, most éppen teljes a bizonytalanság... :)
ha az alkatrészek nevét szeretnéd magyarul, akkor iDe elpillantva találhatsz magyar leírást a motorokhoz, aztán már hipp-hopp megjegyzed azt a pár alkatrész nevet. :) -
#13830 Jé, most látom a builders edge-n a buggymat :). Tisztára megérte foglalkozni vele, látni a very popular szöveget mellette :). Sajna egyelőre hely/idő/kedv/éppnemműködőgép/nőzés/nyár/egyéb/munka/munkakeresés/csak (a megfelelő rész aláhúzandó) miatt nem haladok a modellezéssel, úgyhogy talán az sl2 meghozza majd a kedvem (/időm/stb :)). -
#13829 iTT egy kis segítség a motorösszerakásokhoz, ha elakadnál.
Egyébként sztem a nagyobb turbó alatt a "jobbra-tovább-scrollozok-és-van" turbóra gondolsz nem?, az vagy a V6-oshoz lehet... -
#13828 és lenne még 1 kérdésem a 4I motorra nem birom rátenni a nagyobbik turbot az miért van?
vagyis a superchargert
A supercharger és a Turbo nem ugyanaz, vagy az egyik, vagy a másik lehet csak fent.
letöltöttem a turbo nyomás direktort brutál:)))a 11cui blockot felnyomtam 3200le-re nem kell mondanom mit müvelt
Felrobbant? :) -
#13825 Nem, ez nem hivatalos:) Ehez gondoljatok hozza a SZERINTEM-et:DD -
#13824 persze ez nem hivatalos verzió igaz?
Mondjuk a Racing-ből is mostanra igértek infókat, képeket stb. csak jönnének már. :) -
#13823 A 20-at a kiado mondta - AV Eirope - mivel Ok adjak (-nak) ki, es nem az Invictus! Ez a megjelenes a felpatchelt elso reszre vonatkozott (Street Legal). De mivel kozeledik a "masodik resz" - Street Legal Racing - igy valszeg az europai kiado feleslegesnek talalta kiadni az elsot. Es valahol igaza van, mert meg a patchekkel sem muxik rendesen, nem allna meg a helyet a piacon, foleg, hogy tavaly mar mindenki "letoltogette" es hiresse/hirhedtte valt sok szempontbol. -
#13822 Jó lenne ha megjelenne, mert már fél magyarország autós társasága ezt várja csak néhányat említsek:
VW Scirocco klubbol többen is kérdezgetnek megjelent e már..
Golf klub
Utcai Gyorsulás fórumán is nemegy embert érdekelne..
szal nemondjam meg mit hova az invictusnak ha nem jelenik meg..
20 -a elmult.
Megint anust csinaltak a szájukból.. erről ennyit..
csao -
#13821 Neked legyen igazad hogy "mindjárt" -
#13820 akkor ne is próbálkozz. :)
Új Autókat lehet vele betenni a játékba, de elég érzékeny a program, nehéz használni és instabil...
Mindjart itt a 2. rész. :) -
#13817 olyan gépet még nem láttam... :) -
#13815 Éppen nézegetem a Buildersedge-t mikoris magyar szövegre találok! "Építők Él lesz giving el $50.00 és egy SZABAD másol -ból Utca Törvényes Fajta : HATÁRVONAL -hoz LEGJOBB autó épít , Lesz azon alapszik Néz , Stílus és Grafikus -"
vagy
"ÉN csak kívánatos -hoz mond amit amikor elkezdtem gyártás ez új tervez én elhajlik a remél amit ez valahogy akar elkezd megjelöl a Utca - Törvényes közösség újra , és most ez igazán érez szeret mi elérni ez , a telek van működő nagy és új elégedett van hozzáadott mind naponta én és az én -m csodálatos társaság - munkás. Szeretnék venni -t mond köszönet részére minden a támogat ön minden ad -hoz Buildersedge és remélem mi akarat él évekig jönni" ! Ez szerintem nagyon kedves ötlet, hogy levan fodítva magyarra, de kérem még én se nagyon értem meg ezt a magyar fordítást!!
-
#13813 Hihi, mit keres egy olyan autó a dobozon, amely benne sincs a játékban, ráadásul pont egy Aston Martin - amely köztudottan arról híres, hogy otthon a tulaj kibelezi, leülteti, NOS-t szerel rá, meg ilyenek
Viszont az SLR tényleg most nyáron jön ki? -
#13812 Friss otlet a (RIP) patch-elesre:)
1) Copy original exe to gamedir!!!
2) Remove "\data\Fmv\" folder!!! But don’t erase it from your computer. (Only the FMV folder)
3) Install Retail #1 patch
4) Put "\data\Fmv\" folder back
5) Install Retail #2 patch
6) Install Retail #2.2 patch
7) Сopy fixed-exe to gamedir (cdkiller_street_legal_v22.zip)
8) Delete "\save\game\options" file!!! (Only the Options file)
9) Play game -
#13811 Elvileg ugy volt, hogy most 20-a a megjelenes. De a Street Legal Racing kozelettevel, valszeg meg sem jelenik. Nem sok ertelme... Az is nyaron jon ki, es remelhetoleg, meg "hasznalhato-(bb) is lesz. -
ent #13810 Valaki tud e infót arról hogy mikor lehet a boltokban találni SL-t? Mert már kemény júniusban vagyunk! -
#13809 Sajnos. -
#13806 Köszi! Megoldva. Szerváltam jó verziót. Most már csak fagy . Passz, hogy miért. -
#13804 Szerezz egy 53.631.342 Byte-os Activision.avi file-t... Minden sarki zöldségesnél kapsz ilyet, de elég ha rákeresel DC-n. -
#13801 Csak példa volt ... -
#13800 - Az America's Army-t a Amcsi hadsereg fizette azert ingyenes. Reklam celokat szolgal.
- Az SL-t az AV adja ki, aki meg talan a screenshot-ert is penzt kerne:) -
#13799 Volt már olyan, hogy vmi nem úgy sikerült, ahogy akarták, nem akartak pénzt kérni érte és ingyen modként, játékkként jött ki.
Van egy pár jó ingyen game: pl., hogy ne is menjünk messzire, az America's Army ... Szóval miért ne? -
#13798 Nem, természetesen ingyen osztogatták, mert az kevésbé hülyeség, ugye? :) -
#13797 Ja. Leszedtem DC-ről egy új ISO-t. Arra már ráment a patch, pedig ua méretű az avi ... :( -
Sero #13796 Hi, sikerült már megoldan a próblémát???? -
#13795 Ez nincs fent vkinek DC-n? Csak ez az avi??? -
#13794 Nalam 6,442,496 byte a feltelepitett avi. -
#13793 Nem. 40% volt amikor kiadtak!!! A patch-ekkel egyutt talan 70%:))) -
#13792 Ja és ezt a félkész - tulajdonképpen 70%-ban kész - terméket képesek voltak pénzért árusítani??? :(
-
#13791 Bocs, hogy itt este zaklatlak, de Nálad mekkora az avi mérete? Van egy uilyen Activision avim, kb. 4 Mb méretűben is egy régebbi játékból. :) -
#13790 de ha talasz valakit itt a forumban, akinek szinten RIP-je van, az talan tud valami megoldast. -
#13789 Sajnos ISO-t kell szerezni. Probaltam, de nem tudtam regebben mit kezdeni az AVI-val. -
#13788 Teendő? .( -
#13787 Ja ja. Az AVI val vedtek le. Furcsa, de tenyleg.
A gyari CD-n mas a merete mint install utan, es mindketto muxik!! Erdekes megoldas, de bejott:))) -
#13786 Valami Activision avi fájlt emleget, hogy az nem a korrekt verzió. Tiszta röhej. Ha nem megy fel a patch, akkor nézek egy működő ISO-t DC-n.