Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A pecs2 után ha valaki rájön ,hogy lehet 4hengeres motornál NOS-t beszerelni írja má le légyszí.
Palack belemegy,kis bizbasz a motorra rámegy és ennyi. (egyik ported izéke se megy rá) THX!
Ezeket a valtozasokat, elvileg 2 heten belul raktak ossze. Es tenyleg sokat valtozot, sokkal jobb lett.
Az AV meg 4 hetig tesztelte. Es nem vettek eszre a rendort😊))))))) Komoly😊)))
- Elnezest ker, es felteszi a jot. De akkor mindenkinek uninstall (ha mar feltette a kettest).
- Elkeszitetti "gyorsan" a Patch#2.1-est, teszteli, es 3-4 heten belul meglesz.
- Sz*rik ra, es majd jo lesz a Patch#3-as ban jovore...
De ha csak a rendor a hiba, akkor sz*rok az AV-re. Ugysem megy a varosban rendesen...
Ja, es nem keri a CD-t😊))))
kulimunka...

- Tenyleg sokat valtozott. Sokkal szebb a grafika, es sok apro dolog van benne ami sokat javitott.
- A teszt palya is tenyleg nagyon jo. Ezen mar lehet normalisan teztelni.
- A forgalom is bovult, es szebbek, jobbak a kozlekedo jarmuvek. pl. atlatszo a szelvedojuk, ablakjuk.
- Es meg sok minden mas.
Tenyleg jo lenne, de:
- Az eger iranyitast meg nem tudtam beallitani ,fek, gaz megy, de a kanyarodas nem.
- Az atom alat toltogetes miatt a varosban, ugyan ugy, jatszhatatlanul szaggat. Legalabb lehetne allitani valami cache-t. Szerintem 512Mbyet DDR Ram eleg kell hogy legyen. Beleferne.
- Az F12 ha screenshot, akkor az meg mindig fagy. de ha gyors kilepes, akkor jol muxik😊)
De azert f*sza! most mar normalisan tudpok epitkezni, es tesztelni. (Persze ha nem fagy. Mert azt ennyi ido allatt nem tudtam tesztelni.)

dddstudio.tk
szal nem egy nyúlfarknyi

Én szívesen megnézném neki, de nem otthon vagyok, hanem dolgozom, és nincs itt a játék. Nem tudom mit szólna a fõnök, ha itt játszanék.
Szóval a válaszom nem tudom.
És mégegyszer bocs, ha megbántottam valakit..
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Bár nekem mind1, mert én is kormánnyal játszom....
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
próbáld plíz ki, hogy az egér mozgásával megoldható-e a kanyarodás!
De en nem lattam a patch-t. Most jott csak le, de ezt meg nem teszem fel, mert ha ki jon az uj kettess, akkor telepithetem elorol az egeszet.
#7380 nagyon fontos, help plz!
Mar nem csak a sebesseg miatt is, hanem akkor, esetleg, talan, nem kellene napokat varni, es meg jot is tolthetnenk le. Ha ezt is 3 hetig vizslatja az AV, akkor tokon szurom oket😊)
(Tudom, tudom, nem is lehetne mit patch-elnem...)
az egér mozgásával megoldható a kanyarodás??
Amugy ennel a jateknal tenyleg a jatekmenet lenne a fontos.
Es ha meg egy GTA3 grafikai engine lenne alatta, az sem lenne jo, mert a fel vilag elelvezne, es azert az gaz😊))))
Legyen jó az AI, a fizika, a törések, és a garázs, illetve ne fagyjon.
Ha ez meg van, akkor nem érdekel a grafika, ha jó sebességgel fut, hiszen ezt a játékot nem a grafika alapján fogom megitélni, hanem az alapján, ami benne rejlik a játékötletben.
Szóval grafika legyen csak suxxx, de legyen élvezhetõ a játék.
Aki a grafikát nézi, az nem értékeli magát a játékot egészben.
Ezzel nem bántani akarlak, csak annyi, hogy nem értek egyet veled, és ez nem bántás, csupán Én is kinyílvánítottam a véleményem.

Hát kipróbáltam és azt kell hogy mondjam hogy kell ide még jópár patch. P4 2.1Ghzen,GF3ti200-on, 512DDR-el 1024 minden maxon szaggat rendesen. A kocsikra és a gyalogosokra késõbb teszi csak fel a texturát így tök fehérek egy darabig és csak utána texturásak. Tényleg játszatóbb a game csak még mindig nem tökéletes. Megy a régi savegamekkel és a garázs is kezelhetõbb lett.

Megyek en is, kutyat setaltatni, aztan alvas.
A gep marad. Betaraztam tobb mint 2Gbyte letoltest😊))))))))))))