Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom miért de az a trükk hogy a legolcsobb kocsit kell megvenni a shopnál 16ezer körül,ezekben van általában jo tuning + még marad pénzed is és igy vehetsz bele király dolgokat!De a kasznira multkor nem jutott pénz!:-)
Alexease
Kerdezd meg a gyalogost! Melle allsz, dudalsz stb...
Alexease
En is "Remo"-s vagyok.
Nalam meg csak 11 sec a gyorsulas, de csak 700$-om van, igy meg nincs tuning.

Multkot azert kiprobaltam: eladtam minden "felesleget" a kocsirol - ajto, ablak, lokharito stb. - vettem bele egy turbo feltoltot. Sokkal jobb volt, vagyis lett volna, mert kapart. Valoszinu, kellene egy uj felfuggesztes, de arra mar nem maradt penz.

De meg 3-4 verseny, es ossze jon a penz. Csak mindig kozbe jon valami (bug)...
Nem is akarok!Az egész játékban az a bajom hogy sokat kell várni az ellenfelekre!!
bfg900
Ezexerint ne akarj vele versenyezni :)
És akkor hogy oldjam meg hogy a remo ne csak kaprasson?
hali
a coyot az 4wd, a remo meg elsokerekes

www.napisajto.hu

Azt nem értem hogy vmelyik kocsi pl.:remo ugyanazzal a tuningal mint a Coyote nem megy mig a másik 3,2 alatt gyorsul!!!??
Csacsi
az a 20 az este 8 órát takar :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Például nálam is fent van minden este, olyan 20 után általában fent vagyok a matrixon.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Akkor rosszul kerestél rá a DC++-ban :) Én kb. 4-5 embernél találtam meg az ISO-t.
Csacsi
Akkor rakd fel a legújabb drivert a videokártyádhoz.

Bent van a CD.

bfg900
Hé, tuning emberek. Szerintetek mirét lehet az hogy a Remo-m minden über motorizált cuccokkal alulmarad a Nija-kkal és az Axis-okkal szemben? Mondjuk futómü fejlesztésre még nincs lóvém, éppen el tudom képzelni hogy az is ront a helyzeten, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. SC-el némileg jobb a helyzet, de még ígyis lazán itthagynak. Direkt választottam amugy ezt a kocsit, mert tudtam hogy nem a leggyorsabb és szeretnék egy kicsit küzdeni :)
Csacsi
valahol olvastam, hogy azért lehet ilyen, mert nincsen bent a cd, mert nem mindenkinél ír ki hibaüzenetet.

bfg900
Installálni kell az 1es peccset is, mert a 2es azt nem tartalmazza.
Sziasztok!
En Win2k alatt probalkozom. Telepites es a 2 patch felrakasa utan, inditaskor minden hibauzenet nelkul visszadob a windows desktopra. Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval? Van ra valami megoldas?

bfg900
Zsenyka: pihenjél :)
Repiv: az indeo egy videokodek, ha jól emléxem, bár elég ösi egy darab asszem. Esetleg megpróbálkozhatsz egy kereséssel a neten, biztos találsz valahol.
Remove Street Legal

I-NoVa
Csak néhány helyen veszi le, ott is kattintásra. Nekem olyankor az egér a bal felsõ sarokban is látszik, szóval jó reflexekkel megúszható.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Néztétek az Invictus új nyitóoldalát? szerintem nagyon király
bfg900
rajtam = raktam :)
bfg900
Na rendszert rajtam és érdekes módon mostmár egyáltalán nem szaggat. Ellenben mindíg lerakja a cuccot tálcára, alt tab meg ugye nem müxik, úgyhogy szomorú vagyok :)
Falabu
Csak a HALÁL biztos!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

I-NoVa
Ezt a patchet az AV nem támogatja hivatalosan, az invictus oldalán lesz fent. Az AV csak a 3-as patchet akarja kiadni. (Gondolom megcsinálják, és a 3. patch is tartalmazni fogja)

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

zolle
Héten 2.2 patch? Semmisem biztos, pláne az AV-nél. Azért reménykedjünk!
hi!
A héten bizti lesz 2.2 pecs?
csinald meg

Én szívesen terveznék egy ladát.

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1039982166

hogy legyen meg egy bugos cucc benne :)

zolle
Tele vagyok ötletekkel, szavazzuk már meg a pattogtatót mint alkatrészt. Csinálhatnánk lowridert :D
Csacsi
Igen, ez is egy nagy bug a játékban, remélem ez is javításra kerül

Ch_Slater
Csak sokba került a mutatvány...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
Hehe. Egy kanyarban felmentem a padkára kb. 10km/h-val és a kocsi vagy 50m magasra felrepült pörögve (mint anno a terep2-ben)...
Jól nézett ki :))

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Nem, hinném, hogy alkatrészprobléma.
Én nekem mennt Abit ST-6, 256Mb RAM, 1.1Tualatin (1.46Ghz), GeF2MX400 32MB....

zolle
4. pályán nekem a whisper egyszerûen nem akart elindulni, csak a legnagyobb V10es motorral, nemtom miért. A Yotta viszont nagyon bejött, és az olcsó is.
I-NoVa
A zed tapadása/gyorsulása jobb, a végsebessége a kurumának nagyobb. Mit szeretnél jobban, ízlés kérdése.
A 3.-ban a sunset a nyerõ, olyan szint, mint a coyote az elsõben.
A 4.-ben bármelyik, de lehetõleg minél gyengébb motorral, hogy ne tépje szét a gumikat.

zolle
Kurumma is nagyon jó kocsi alapban, csak kell bele legnagyobb moci, meg supercharger. Nagy hodály.
I-NoVa
Zed inline motorral.

Falabu
Ejj! 2 városban vagyok! bármejik autot veszem teljesen új motort rakok össze hozzá! Elakarok indulni 1-be rakom és rögtön felugrik a RPM 6-7000 körülire! miért?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Nekem a Kurumma a kedvencem(4x4esen :)
Falabu
Valaki bökje mán ki, hogy melyik a legjobb kocsi a 2.városrészben! Köszi!

hali
hihi. kell hát! :D
meg kiba nagy lifego dobokocka a visszapillantora! :D

www.napisajto.hu

vtb
igen és bólógatós kutya is kell a daciaba
I-NoVa
Nekem is van pár tervem a kocsiszerkesztõhöz, de elõbb tényleg a játékra koncentráljanak. Lada, Skoda, Trabant, Kispolszki biztos lesz, ha más nem, akkor összedobjuk közösen. Alkatrészeditor is kellene, 2 hengeres trabimotor, stb miatt. A ladába sem illik V8-at erõltetni... Hangok mindenképpen, trabant sound , és persze kerekek, stb stb stb. (Hogy a pályaszerkesztõt ne is említsem)

hali
akko mán inkább zapor :D

www.napisajto.hu

zolle
Blower kilóg a tetején
zolle
Kispolszki! :))
CS@
Hát ha én érteni fogok ahhoz a leendõ autószerkesztõhöz annyira ,hogy értelmes dolgot tudok vele csinálni akkor az elsõ dolgom egy Rapid lesz és nem a sör miatt.