Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nalam meg csak 11 sec a gyorsulas, de csak 700$-om van, igy meg nincs tuning.
Multkot azert kiprobaltam: eladtam minden "felesleget" a kocsirol - ajto, ablak, lokharito stb. - vettem bele egy turbo feltoltot. Sokkal jobb volt, vagyis lett volna, mert kapart. Valoszinu, kellene egy uj felfuggesztes, de arra mar nem maradt penz.
De meg 3-4 verseny, es ossze jon a penz. Csak mindig kozbe jon valami (bug)...
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
En Win2k alatt probalkozom. Telepites es a 2 patch felrakasa utan, inditaskor minden hibauzenet nelkul visszadob a windows desktopra. Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval? Van ra valami megoldas?
Repiv: az indeo egy videokodek, ha jól emléxem, bár elég ösi egy darab asszem. Esetleg megpróbálkozhatsz egy kereséssel a neten, biztos találsz valahol.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
A héten bizti lesz 2.2 pecs?
Jól nézett ki :))
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Én nekem mennt Abit ST-6, 256Mb RAM, 1.1Tualatin (1.46Ghz), GeF2MX400 32MB....
A 3.-ban a sunset a nyerõ, olyan szint, mint a coyote az elsõben.
A 4.-ben bármelyik, de lehetõleg minél gyengébb motorral, hogy ne tépje szét a gumikat.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
, és persze kerekek, stb stb stb. (Hogy a pályaszerkesztõt ne is említsem)Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.