Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falabu
😊)LoL

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

zolle
Ez egy turbo wartburg? 😊
I-NoVa
Én nagy sebességgel bevittem a kamerát a karosszéria alá, és így le tudtam szedni a cuccokat. A kerékmagasságot kicsit növeltem, hogy ne legyen nagyon benne a kerék.
Most karácsonyozunk a barátnõmmel, szóval ma már nem valószínû, hogy megoldom, de rászállok.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

zolle
Sikerült nekem is 😊
Remobol lett egy dzsipp.
Ott van a remo eredeti alkatrésze is a dzsippé alatt. Hogyan tovább?
I-NoVa
Ok. Legalább az Axisból csináltam egy terepjárószerûséget.

És így gyorsul:

😊

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Falabu
Ahhoz kéne az rpk is amit gondolom egy kocsiszerkeztõvel lehet😞((

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

I-NoVa
Végülis a fa kész, a vacsora készül, a hangulat megvan. Csinálok egy tökéletes rendõrautót mondjuk az axis helyett...
Esetleg 5let, hogy ne már meglévõ kocsit módosítsak?

Falabu
Igen-igen ezzel én is próbálkoztam😊)(Police)
És ugyan ezt kaptam. Utána nem foglalkoztam vele!

I-NoVa
Policecar, de még egy szál motor nincs benne, mégis egész jól megy 😊.

I-NoVa
Na, éppen itt tartok kocsiberakásban:

Falabu
meshekkel kell babrálni!!

I-NoVa
Ha bemásolom, azzal sokat nem érek. Esetleg csak az rpk-t? De még mindig ott tartanék, hogy a garázsban nem lesz ott a kocsi, szóval kicsit help.

Falabu
hopsz!
leg egyszerûbb=legegyszerûbb

Falabu
A leg egyszerûbb megoldásra senki nem gondol😊)

I-NoVa
Próbálkoztam, eddig ennyi eredménnyel:
!Thread::evalName: variable with null reference value, type:LPart; at file "LGameLogic;" at line 558

Falabu
majdnem!!

I-NoVa
Gondolom egy forgalomban lévõ kocsit módosítottál. Próbáltam volna én is, csak a fadíszítés leköt.

zolle
Te csináltad amúgy a furgont?
Falabu
Megírtam Alexease-nek, hogy-hogy kell megcsinálni pontosan. Ha mázlitok van akkkor ma még felteszi😊)! Azért nem ide írtam, mert egy kicsit macerás a dolog pontosabban elmagyarázni macerás😊))

zolle
Boldog karácsonyt kívánok énis mindenkinek!
De ha nem mondja el vmi villámgyorsan honnan lett az a furgon, ellopom mindenki ajándékát!

PS: Cifu, te hüle vagy 😊)))
[NST]Cifu
Tudlak irigyelni 😊))
Igaz V8-assal már nekem is volt dolgom, több mint 200 lóval az is élvezet volt (egy ideig), de annak az orrára KAMA3 volt írva. 😊))

Ja, és nem csak hûtõ nincs bennük, de kormányrúd, szabható mûszerfal (pedig milyen poén lenne egyedi mûszerfalakat összehozni!!), de még audio-rendszer se! 😊

Egyébként pedig Boldog Karácsonyt mindenkinek!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

megvan, leszedtem. és ezt, hogy kell használni mit csináljak vele?

Live your life like it\'s your last day...

[NST]Cifu
Egy apróság - én úgy tudom, hogy a Sunset-be és az ST9-be nem megy bele a V8-as.

Egyébként gratulálok, valahogy így néz ki egy normális táblázat, csak ugye én egy lusta dög vagyok 😊))

[NST]Cifu
Nagyon jól látod - bár a V10-hez van nagyobb teljesítményû légbeömlõ, meg nagyobb hengerfej.

De sem Turbó, sem Supercharger. Ezért is gondolom, hogy a #3-adik patch ezt orvosolni fogja...

Lenne egy NAGY kérésem:
Jól látom, hogy az inline4 motorokhoz van turbo és Supercharger, a V6-hoz szintén, a V8-hoz viszont már csak Supercharger van, a V10-hez meg semmi?? Fontos lenne a válasz...

hiba
www.slsk.org

tudnál adni pontos címet?

nagyon jó!😊))

állat!

Falabu
itt egy másik kép is😊))

vmilyen jó kis városi képet rakjatok be!

COOL! ezt hogy csináltad?

Falabu
Ezt kuksizzátok!!

Falabu
veszel befcskendezõt és tartályt és "N" gomb alapba

Fiuk a NOS-t hogy tudom használni?

CS@
Bár én még sosem vettem Axis-t ,de a car info szerint elsõkerekes !
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !

CybearBoy
Ide raktam be pá képet a 69-es Chargerrõl, ami elméletileg a Badge, itt meg van egy Civic, ami ugye a Ninja.

CybearBoy
Hm, úgy néz ki jó volt a linkelés, csak lehalt a freeweb, sorry. Holnap elutazom pár napra, mindenkinek lóerõkben gazdag új évet és nagyon boldog karácsonyt!

CybearBoy
Pedig itt van: http://sagvari00g.freeweb.hu/kepek/remo.jpg
0-60: 7.095s
400m: 14.821s

CybearBoy

CybearBoy
Na, itt:

CybearBoy
Akkor itt egy új rekord egy Removal 😊

I-NoVa
Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek!

Alexease
Az oldalamon (StreetLegal Catalog) elinditottam a Documents/Cars reszt.
Jelenleg csak Cifu altal kozreadott auto osszehasonlito tablazat van fent, es a Remo-hoz egy-ket adat.
Kellenenek otletek, infok, hogy mi keruljon fel meg a Cars reszbe, es az autoknal milyen informacio jelenjen meg. Kellene hogy pontosan melyik auto melyik "igazi" megfeleloje, es jo lenne aokrol egy-ket kep is.
Az autokrol gondoltam teszek fel Galeriat is. Vagyis ha valakinek van egy jol osszerakott autoja, a megfelelo tipushoz (tuning, festes, matricazas)akkor kuldje el.
Gondoltam autonkent felteszem a legjobb idoket is (60mph, 400m, kor)nevreszoloan.
Es meg kellene egy tonna otlet. Milyen infonak van ertelme autonkent, ami segit, tajekoztat mitudomen.
Koszi!!!
CybearBoy
Beszereltem a biturbót, elõször az volt a baj, hogy nem cseréltem a kipufogókat turbó applikációhoz illõekre. 😊 Alap V6-os motorral, biturbóval, alap 5 fokozatú manual váltóval most így hirtelen teszt után 5.6 alatt gyorsultam 60-ra.

I-NoVa
A manual váltó akár másodperceket jelenthet, fõleg V8 motorokkal, ahol autoval felpörgeti 15000-ig, pedig 7000 fölött már nem húz annyira, mintha váltanál.
V6-nál még az 1.0-val 1.6 másodperceket mentem autoval, manuallal ment 1 alá is.

CybearBoy
Thx, azt hiszem, ezekkel próbálkoztam, lehet, rossz sorrendben akartam felrakni, megnézem mégegyszer. A váltóra meg azt mondod, csak bug? Lehet akkor én is átszokom a manualra.

I-NoVa
Az automata váltó elég bugos volt, de már az 1.0 óta leszoktam róla. Kéziváltó+autokuplung. Manual kuplungal nagyon könnyû lefullasztani, de jól lehet 2kerekezni.
V6 biturbohoz kell 2 kipufogó for turbo applications, left+right turbo, air intake for biturbos csõ, mindkét turbonál csõ a légszûrõkhöz, és 2 légszûrõ.
Minden ott van 1 helyen.