Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
En eloszor Zed-et vettem - full fapad-, mert arra volt penzem. De jo volt mert far motoros, es az jol jott a toreseknel.
Aztan osszejott a penz, es vettem egy Kurummat. $31000. Alapban V6, elso motor, hatso kerek hajtas, 170HP. Eloszor nehany kaszni alkatreszet eladtam, es vettem az aran egy nitrot bele, hogy legyen gyorsulas. Utana potoltam mindent. Most BiTurbora gyujtok:))
Amugy mar most verhetetlen. Gyorsulasban is, es vegsebessegben is jo vagyok. Es a merete miatt, eleg stabil.
Az egyik akadalyon sikerult tuljutnom, es eleg messzire el is jutottam. Szinte az 5. varos helye, teljesen ki van dolgozva.
Memorial Cemetery. Ha megnezitek a teljesterkepet egyben (/SL Catalog/Others/) eleg jo "uthalozat" van ot. Bejartam az egeszet.
A 3. varosbol, folul, a femgyarnal van egy lyuk, ott ki lehet menni.
Igazad van, megnéztem, és végülis logikus, mivel az Axis "eredetije", az Opel Calibra is elsõkerekes :)))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kormánnyal amúgy nincs nagy gond 200 fölött is vezethetõ marad a kocsi, billentyûzetrõl túl nagyokat korrigált és csúszni kezdett.
Ket dolog van, ami miatt altalaban szivok:
- A Celpont kivalasztas utan mas iranyba teszbe, rosszabb esetben kicsit mashova, amitol jol meg is kavarodok.
- Belsonezetbol, igen eroteljesen rangatja a sofort jobra balra. Igy eleg nehez finoman kerulgetni a forgalmat. Egy ido utan mar ugy billeg, hogy szinte semmi kozom az autohoz. Es ilyenkor, tomegszerencsetlenseg:)
Amugy a max sebesseg 80-100 Mph. E folott szinte lehetettlen kozlekedni. Inkabb a kigyorsitasok szamitanak.
Plusz, ha lehet kerulom a visszatoltest. Altalaban fobb karosszeria elemek nelkul megyek, mert csak annak az eladott arabol tudok motort, futomuvet tuningolni. Amire osszejonne a penz egy komplettra, addigra uj varos.
Naszóval van feelingje az egésznek, csak ezt akartam mondani:)
Flatiner: ?????????? Hogy hangzik ez emberül?
Most már ezt is tudom.
(ftp://free.supergamez.hu/.......)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Meg szerinted így kopik a gumija egy hásókerék-hajtású kocsinak?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Itt van: ftp://supergamez.hu/upload/Norbyte/snap00127.jpg

Ha megnézed a Car Info-t akkr láthatod, hogy az Axis Elsõ Kerék Meghajtású (Front Wheel Drive).
De ha ez nem gyõz meg, menj ki vele az utcára vagy a teszt pályára és nézd meg, hogy nagy gáznál egyesben melyik kerék pörög ki.
Nem piszkálásból ragaszkodom ehhez az állásponthoz, de így van. Én is jobban szeretném, ha tradícionális hátsókerék-hajtás lenne rajta, épp ezért szeretném valahogy megmódosítani.
Faterom meg egy V12-essel közlekedik amikor dolgozni megy és az 2,000 paci. V62-es Szergelynek híjják!!!

Þór vígi þessi rúnar
Nem mûködik a fal, simán bele tudok menni a textúrába!!! Ez miért/mitõl van?
Þór vígi þessi rúnar
Tudom nem vigasztal, de ha teljesen nyersrol telepitetted - es nem RIP, vagy Crack - akkor mennie kell.
Pl. teljesen nonszensz:), hogy ha megveszek (vennek) egy jatekot 12-15000 HUF-ert (mar eleve nevetseges), azt biztos, hogy 2-3 heten belul patch-elni kell, mert van hogy el sem indul, vagy teljesen hasznalhatatlan.
Mivel a boltba hiaba is mennek elkerni a patch-t INGYEN, CD-N, kirohognek. Pedig a jatekot nem en b*sztam el!!! En fizettem egy termekert ami szar.
Igy marad az ujsag, vagy a net. Vagyis, minden felekeppen kolteni kell meg ra. Foleg, ha valakinek nincs net-e, vagy olyan jo, hogy letoltson tobb tiz megas patcheket. Igy marad az ujsag 2000 HUF-ert.
Ezt nem a SL-lel kapcsolatban irtam! Ez ugy altalanosan, az egesz jatekiparra vonatkozik.
(Amugy nemtudom hogy mukodik jogilag, valaminek kell lennie. Meg nem olvastam el egyetlen Licens szoveget sem:-))
De legfokkepp a multimedias CD-k erdekelnek. Igaz regiek, de boltban meg mindig 2-5000 HUF.
Pl. multimedias atlaszok: Azsia, E/D Amerika, Europa stb (PC World), Kutyatar, A Magyar Nemzet tortenete, Muszaki Lexikon, Az Urhajozas Tortenete stb, stb. Ezek megerik.
Amugy az ujsagok eleg vegyesek. De van egy-ketto ami verlazito.
Az igazsag az, hogy egy jobb fajta net kapcsolat kivaltja mindet, es sokkal korrektebb, jobb, frissebb stb.
Ha a vélemény pozitív akkor semmi gond nincs. Ha pedig ilyen "véres" mint ez a 62%, hát csak utána néztem volna hogy tényleg nincs patch, fórumokon mit írnak, satöbbi.
Régebben elõfizettem a gurura, most fog lejárni, de már várom is. Offline újságnak semmi értelme nincs. Nem lehet naprakész, stb. A cd melléklet meg max modemeseknek jó. Az egészben a legjobb a papír szaga, de mióta nincs PC-X, már csak ilyen csillogós vacakra nyomtatnak. Áh, régi szép idõk...
Az a baj, hogy nagyon elszaladt a ló az egykori Gurusokkal (pedig anno milyen jó kis újság volt még - az Amigás idõkben...). Anno küldtem nekik egy emailt, mivel Mocsy olyan vérlázítóan írt a FreeSpace 2-Demo-ról (na az se tegnap volt :)), hogy láthatóan még arra se vette a fáradtságot, hogy legalább az elsõ részt megnézze, de ha már azt nem, akkor a demoval legalább 5 percnél többet játszhatott volna. Az email-ban kifejtettem a hátértörténetett (mivel abból, hogy vannak benne "felkelõk", õ egybõl arra asszociált, hogy akkor egy egy X-wing-lenyúlás), és a lényegesebb tévedéseit. Erre kaptam egy választ, amiben elküldtek a fenébe, hogy ne oktassam ki...
Hát az látszik, hogy ez az ePtOn is kb. ennyire alaposan végzi a "munkáját" - és ezért még fizetnek is neki... brrr....
zolle:
Cifu, te hüle vagy :))))
Tudom :D
És mivel egyre többen mondogatják, lehet, hogy holnap elmegyek a gyógyszertárba, hátha van rá valami kenõcs, vagy valami hasonló... :D
Norbyte:
Az Axis hátsókerekes jármû, de amúgy az elsõkerekes Remo-val vagy Ninja-val is simán le lehet nyomni bárkit az elsõ városrészben :D
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az 1.1 2-3 percig töltötte, a 2.0 10-15 másodpercig. Megnézem a 2.2-vel is.

Hol és mit kell átírni ahhoz, hogy a kocsi hátsó v. összkerék-hajtásos legyen?
A Remo kurva jó kocsi lenne, de hát szar elsõkerekes a szerencsétlen, ahogy az Axis is.

itt ripben van fent, + a rip patchek is fent vannak.