Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I-NoVa
Kicsit vedd vissza a játékban a hangerõt. Nekem is csinálja, elõször azt hittem, a túl magas FSB miatt a Live megint kezd behalni, de aztán rájöttem, hogy csak a ebben csinálja.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

CaviaR
Valaki segítsen plíííz!!!!!

Új gépre van a játék feltelíptve. Játék közben, mikor kint vagyok városban a hangszórók erõsen "zizegnek". Néha a jobb, néha a bal. De van, amikor pár másodpercre abbahagyja. Viszont ha nyomok egy ESC-t és elõjön a menü, abbamarad a sercegés. És sehol máshol nem ad ki ilyen hangot. Se játékon belül, se kívül.
A konfig: AMD Athlon 1700+, Asus A7V8X alaplap, Radeon 8500, 256MB DDR memo (400Hz-en).
A hangkártyát nemtudom milyen, mert bele van integrálva. Az elõzõ gépemen nem volt ilyen gond...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Valaki elárulhatná, hogy hol lehet a meghajtás módját átírni. Nem kell nekem minden kocsira, mint ahogy Alexease oldaláról letölthetõ.

Nem szép dolog másfél megás képet belinkelni, fõleg bmp-t!

Krinyo
Asszem találtam egy bugot.. 😄

Krinyo
Elértem a 210 mph-t.És még birta volna de jött a fal..

Az eddigi legjobb tesztidõm 2:10.xx volt, Kurumma-val.
Rendesen lezabálja a bal oldali gumikat, fõleg az elsõt (a külsõ körív).

I-NoVa
Mentem már tesztköröket a nagy körpályán, nem rossz. Majd összeszedem az idõimet, csak nemrég kezdtem új játékot, és még csak most lett kész a fullos Kurumma.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Giru
en is jartam mar igy, sot rosszabbul

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Alexease
Hajnalban meg mentem egy menetet, 3.varos, Kurumma.
A Celt mindig a varos legtavolabbi reszebe teszem, hogy jo sokaig lehessen autokazni. Mas utvonalon mentunk, jo nagy forgalmomban. Az ellen es en is tobbszor elakadtunk, en borultam is egyet az egyik keresztezodesben. A Celhoz egyszerre erkeztunk, ket egymasra meroleges utcabol, 1000rel, a hatuljat telibe is vertem. Es vesztettem 4000$-t.
Aztan minden-mindegy alapon, nem leptem ki, lerestem meg ket ellent, es nagykuzdelemben - lokdosodes a szuk utcakban, forgalomban - ketszer nyertem is😊)
Mar csak egy nagy general kell😊))

Alexease
A TestTrack-en nem mentek koridoket? Pedig eleg jo (hosszu) a palya.
Ott azert kellemesen meg lehetne merettetni az autokat/versenyzoket, persze script tuning nelkul.
I-NoVa
Kb így kell gyorsulni egy 4 hengeres motorral:

I-NoVa
Akkor rosszul csináltál valamit, mert én minden változtatás nélkül biturboval csináltam ilyen idõket, V8-al és V10-el csak gyengébbeket, mert lassabban ránt be a motor.
Legnagyobb inline motorral superchargerrel is sikerül 2 sec alá menni.

Aha, akkor azért nem forognak.
Pedig jó lett volna, mint egy autó szalonban...

CybearBoy
Jah, mivel ez egy hiba volt, amit ezzel a patchcsel javítottak ki. 😄

Észrevettétek, hogy ha kocsi hátsó felfüggesztései sérültek, akkor a kocsi fara fel-le "ugrál" lassú haladásnál? Tök poén!
Nagyobb sebességnél már nem érezhetõ, mert a hullámhegyek és -völgyek kiátlagolódnak.

CybearBoy
Aham, lehet.

CyberBoy idézetében van, alulról a 6. sorban.

Megjelenéstõl kezdve fennt van a 2.2-es patch, de még nem vettem észre, hogy a kocsik forognának a parkolóban

CybearBoy
Az miért jó, hogy pl ebben az autóban kettõ RPM limiter is van?

CybearBoy
Mindenképpen:
- quicker and more stabile texture loading
- more intellignet memory usage
- most of random crashes has been removed
- invisible garage / city
- safer and smaller savegame files
- feature to siwch off steering help
- the same opponent can not be challanged right after a race
- buying more than one cars at the same time and than going to 'car lot' crashed the game
- having several cars in the car lot, saving the game and going back to garage crashed the game
- new blower compatible hoods for high category cars
- save reports into the error.log in case of unsuccessful file handling
- broken off parts disappeared immediately
- cars rotated at car lot
- police man in police cars
- F12 crashed on certain video cards
- improved F2 / TV camera
- rarely visible poles on test track
- and many more

I-NoVa
Sokat dob a sebességen, és kijavít osk idegesítõ bugot.

Carlos
Mit csinál a 2.2-es pecs???
Érdemes leszedni???

Þór vígi þessi rúnar

CybearBoy
Átjutottam a 3. részbe, és még mindig a Remóm van. 😊 Kétszer már meg is vertem vele két (asszem) Badget.

CybearBoy
Nem lenne rossz.

I-NoVa
Tegnap éllyel Pesten kocsikázva eszembe jutott, mik dobhatnák fel a játék hangulatát nagyon. Ebbõl párat viszonylag egyszerû lehet megoldani, talán beleférne még a low price software kategóriába.
-Hiányolom a villamosokat, vonatot, sokat dobna a verseny hangulatán egy lezárt sorompó, ahol vagy átérsz, vagy nem kockáztatod a kocsid, és újra fej fej mellett startolsz az ellenfeleddel.
-Járdaszigetek, kanyarodósávok, kicsit valószerûbb útkeresztezõdések.
-Parkoló autók. Fõleg szûk helyeken, sikátorokban. Akkor lenne a legérdekesebb, ha meg lehetne adni az útirányt is. A kocsik miatt nem lehet elõzni, csak a tágasabb részen, és nagyon kell figyelni, hogy az enyhén pontatlanul parkoló kocsik közötti görbe útvonalat tartsam.
-Fekvõrendõrök és úthibák. Hogy ne csak esztelen száguldás legyen a verseny, lehetne pár úthiba, és a kissebb utcákat meg elhetne tömni fekvõrendõrrel.
-Nagyobb forgalom, dugók, buszsávok, ahol esetleg el lehet húzni, vagy el lehet akadni. Hozhat olyan helyzetet, hogy a célig csak a fél várost megkerülve lehet eljutni.
-Esõ, ablaktörlõ, élyszaka. Nem kell kifejteni 😊.
-Szokás szerint erõsebb ellen.

Ha esetleg normál költségvetéssel és legalább másfél év fejlesztési idõvel készíthetnének egy második részt, talán minden bekerülne ezekbõl.

semmi baj

Live your life like it\'s your last day...

hen-tes
hmmm
nagy hülyeséget irtam
jó ez ahogy van 😄

Bocsánat a helyesírási hibákért !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

aha, kösz

hen-tes
õõõ
Blasta csináta nekem 😊)))
de nem az igazi 😄
az nem teccik hogy a tes elöbb fel tünik egy picit..
de különben király !
bocs az offér !

Bocsánat a helyesírási hibákért !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

tiszta James Bond a nicked, ezt nevezem, milyen programmal csináltad?

hen-tes
sztem mindenki igy van ezzel 😄

én vagyok a harmadik, mondom magamban, na végre jó sok kép, és semmi...semmi; olvasom a következõ üzenetet...húú bazze!

Alexease
Valami szponzor kavaras van, de en sem ertem pontosan...
Alexease
Akkor mar ketten vagyunk😊)))))))))
CybearBoy
Nemtom, de ha álmos vagy, menj aludni. 😄

fubazze,bocs, rafekudtem az enterre.. 😊))
Na ez a virtualis memoria mereten
ek baszirgalasa w98se alatt is oldja a kilepegetest meg a nehabeszaggatast?

CybearBoy
OK. 😄

CybearBoy
Azt hiszem ennél többet már nem tudok kihozni hû Remómból, de így is nagyon jól elvagyok vele a 2. városrészben. 😊

na jó éccakát

Alexease
Az akadas tenyleg gaz.
Amikor szaguldozok a varosban, full forgalom, kerulgetem a kocsikat - akadas - aztan mar szantom is fel a szembe jovo forgalmat😊)
MegaTrafficJam😊)
Alexease
Volt 12000$-om. Buktam 2 versenyt, fizettem a rendornek, vettem egy-ket kaszni elemet, es maradt 1200$😞(
Kezd elorol...
Alexease
Amugy a harmadik varosban vagyok. Van egy Kurummam. Ajalom mindenkinek, nagyon jo. Vagyis nekem tetszik😊
Egy baja van csak, hogy az olaj teknot tul konnyen elhagyja. Lejjebb log a kaszni merevitesnel, es kissebb patka, vagy ugrato, es mar csak kozsorul a kocsi.
10-bol 5 versenyt emiatt bukok...
Alexease
A toltogetesnel en azt nem ertem, hogy miert nem lehet mashogy megoldani. A komplett map 130Mbyte, vagyis elferne az egesz a memoriaban. Sot, elvileg az egesz jatek elferne a memoriaban. Fel kell tolteni az egeszet, es akkor nem tolt, es igy nem akad.
Csak valoszinu, hogy nem igy mukodik a dolog.😊)
Nem ertek hozza.
Csak gondoltam, ha mar van fel giga ramom, akkor hagy szoljon. De nem, ot meterenkent toltoget...
Manta
S milyen peccs van a láthatáron?
Krinyo
nem komál ez semmit...

Manta
XP van. Még az elején próbálkoztam, aztán hallottam, hogy az elsõ peccs nem sokat ér, azóta bottal nem nyúlok hozzá.
Igaz, most jutott eszembe, hogy azóta volt egy kártyacserém 😊
ATI-t komálja?
Krinyo
van amelyikbe befér 2kicsi 2 nagy

Krinyo
nekem is sikerült 1x de kiesett a sebváltó 😄