Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Új gépre van a játék feltelíptve. Játék közben, mikor kint vagyok városban a hangszórók erõsen "zizegnek". Néha a jobb, néha a bal. De van, amikor pár másodpercre abbahagyja. Viszont ha nyomok egy ESC-t és elõjön a menü, abbamarad a sercegés. És sehol máshol nem ad ki ilyen hangot. Se játékon belül, se kívül.
A konfig: AMD Athlon 1700+, Asus A7V8X alaplap, Radeon 8500, 256MB DDR memo (400Hz-en).
A hangkártyát nemtudom milyen, mert bele van integrálva. Az elõzõ gépemen nem volt ilyen gond...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Rendesen lezabálja a bal oldali gumikat, fõleg az elsõt (a külsõ körív).
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
A Celt mindig a varos legtavolabbi reszebe teszem, hogy jo sokaig lehessen autokazni. Mas utvonalon mentunk, jo nagy forgalmomban. Az ellen es en is tobbszor elakadtunk, en borultam is egyet az egyik keresztezodesben. A Celhoz egyszerre erkeztunk, ket egymasra meroleges utcabol, 1000rel, a hatuljat telibe is vertem. Es vesztettem 4000$-t.
Aztan minden-mindegy alapon, nem leptem ki, lerestem meg ket ellent, es nagykuzdelemben - lokdosodes a szuk utcakban, forgalomban - ketszer nyertem is😊)
Mar csak egy nagy general kell😊))

Ott azert kellemesen meg lehetne merettetni az autokat/versenyzoket, persze script tuning nelkul.

Legnagyobb inline motorral superchargerrel is sikerül 2 sec alá menni.
Pedig jó lett volna, mint egy autó szalonban...
Nagyobb sebességnél már nem érezhetõ, mert a hullámhegyek és -völgyek kiátlagolódnak.
- quicker and more stabile texture loading
- more intellignet memory usage
- most of random crashes has been removed
- invisible garage / city
- safer and smaller savegame files
- feature to siwch off steering help
- the same opponent can not be challanged right after a race
- buying more than one cars at the same time and than going to 'car lot' crashed the game
- having several cars in the car lot, saving the game and going back to garage crashed the game
- new blower compatible hoods for high category cars
- save reports into the error.log in case of unsuccessful file handling
- broken off parts disappeared immediately
- cars rotated at car lot
- police man in police cars
- F12 crashed on certain video cards
- improved F2 / TV camera
- rarely visible poles on test track
- and many more
-Hiányolom a villamosokat, vonatot, sokat dobna a verseny hangulatán egy lezárt sorompó, ahol vagy átérsz, vagy nem kockáztatod a kocsid, és újra fej fej mellett startolsz az ellenfeleddel.
-Járdaszigetek, kanyarodósávok, kicsit valószerûbb útkeresztezõdések.
-Parkoló autók. Fõleg szûk helyeken, sikátorokban. Akkor lenne a legérdekesebb, ha meg lehetne adni az útirányt is. A kocsik miatt nem lehet elõzni, csak a tágasabb részen, és nagyon kell figyelni, hogy az enyhén pontatlanul parkoló kocsik közötti görbe útvonalat tartsam.
-Fekvõrendõrök és úthibák. Hogy ne csak esztelen száguldás legyen a verseny, lehetne pár úthiba, és a kissebb utcákat meg elhetne tömni fekvõrendõrrel.
-Nagyobb forgalom, dugók, buszsávok, ahol esetleg el lehet húzni, vagy el lehet akadni. Hozhat olyan helyzetet, hogy a célig csak a fél várost megkerülve lehet eljutni.
-Esõ, ablaktörlõ, élyszaka. Nem kell kifejteni 😊.
-Szokás szerint erõsebb ellen.
Ha esetleg normál költségvetéssel és legalább másfél év fejlesztési idõvel készíthetnének egy második részt, talán minden bekerülne ezekbõl.
Live your life like it\'s your last day...
nagy hülyeséget irtam
jó ez ahogy van 😄
Bocsánat a helyesírási hibákért !
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Blasta csináta nekem 😊)))
de nem az igazi 😄
az nem teccik hogy a tes elöbb fel tünik egy picit..
de különben király !
bocs az offér !
Bocsánat a helyesírási hibákért !
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
James Bond
a nicked, ezt nevezem, milyen programmal csináltad?Live your life like it\'s your last day...

ek baszirgalasa w98se alatt is oldja a kilepegetest meg a nehabeszaggatast?
Amikor szaguldozok a varosban, full forgalom, kerulgetem a kocsikat - akadas - aztan mar szantom is fel a szembe jovo forgalmat😊)
MegaTrafficJam😊)
Kezd elorol...
Egy baja van csak, hogy az olaj teknot tul konnyen elhagyja. Lejjebb log a kaszni merevitesnel, es kissebb patka, vagy ugrato, es mar csak kozsorul a kocsi.
10-bol 5 versenyt emiatt bukok...
Csak valoszinu, hogy nem igy mukodik a dolog.😊)
Nem ertek hozza.
Csak gondoltam, ha mar van fel giga ramom, akkor hagy szoljon. De nem, ot meterenkent toltoget...
Igaz, most jutott eszembe, hogy azóta volt egy kártyacserém 😊
ATI-t komálja?