46061
.
  • Krinyo
    2 óráig veszel egy kocsit????
    Mindig van egy kb 16ezres kocsi!
    Újonan vagy használtan, de van.
    Az egyáltalán nem 2 óra
  • Krinyo
    Akkor ne játsz vele!Nem kényszer...
  • CSOCSO
    nem... 2 ora alatt vettem autot.. átfujdogáltam ugy mint az lfs ben az autom...majd meglestem az összes alkatrészt, majd tettem turbot az autora.. meg kerekeket..ezeket összeválogattam mivel 17 es keré már tul nagy az autora de 16 osbol nincsen értelmes kerék:( csak 245 ös ha jol emléxem...
    aztán mentem autokázni a városba.. aztán a csempionsipre...
    öööh..ennyi...
  • CSOCSO
    nem:) senkinek nem kell bocsánatot kérnije.. nem ti tehettek rola hogy szar a gamez.. és nem is mondtam sehol hogy ti vagytok a hibásak...
  • Krinyo
    2 órán keresztűl nyomogattad az egeret, vagy miafaszt csináltál?
  • Krinyo
    1-2 óra alatt alap összegből lehet új motort építeni és tuningolni a kasznit!
  • CSOCSO
    :)))már megint egy játékrol beszélünk?? nyissak egy CSOCSO vs Krinyo topikot vagy mivan?
  • Krinyo
    ja, igazad van!Krjen tőled bocsánatot mindenki!Mert ha neked nem megy valami akkor aza gém tuti szar.
    "Nézd meg bazz" "Te mocskolsz!" "Ennyit rólad."
    Ez igy is van.Te mocskolsz itt mindent és mindenkit
  • CSOCSO
    ezt csak úgy előhúzom amélyből mert ezért is fikáztál:

"1 nap alatt játszottam 1-2 orát"
    tehát mégis írtam hogy mennyit játszottam vele.. ez a gamezban 1 nap körül van.. de nemtudom pontosan... de mindegy...te se raktál össze hamarabb autot és más se.. csak fikázni tudtok hogy az én hibám ha nemtok összerakni autot.. nah erre volt az hogy ugy csináltok mintha zsenik lennétek
  • Manta
    Oszoljatok!
  • Krinyo
    hát nem is tudom valahogy te közelebb vagy a 10eshez ha minél hosszabb lol-al akarod kifejezni a nagyságodat
  • CSOCSO
    "Nézd meg bazz" "Te mocskolsz!" "Ennyit rólad."

erre válaszotlam.. tehát ki kezdett mit??
  • CSOCSO
    erre mit mondjak? ha nem kezdenek el idiotázni azért mert nem rakok össze azonnal egy auot akkor nincs ez...
  • Krinyo
    "hát mit irjak te idiota???"
    ezzel kezdődött..a többi jött magátol, na meg te is hoztad a szintet
  • CSOCSO
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL bah ezt nevezném 10 éves szintnek!!!!!!!ááárghh.. Krinyóóóóóóóóóóóóó ennyire ne égesd magad!!!
  • CSOCSO
    ez igaz.. de a másik topikba fikáztál miatta hogy mekkora láma vagyok hogy nemtok összerakni egy autot...
    és az anyádat emltés nem anyázás.. ha elolvasnág mégegyszer arra céloztam hogy egyesek olyan zseniknek képzelik magukat hogy a ( akkor így irom hogy ne bassza a csőrödet) a kedves anyukájukban fujták az auto összerakását.. nem az anyázás van a lényeg nem montdam hogy kurva anyád!!!

sőőőt még nem is anyádat hanem anyukádat írtam!!!!megint máson akadsz fent
  • Manta
    Peace, man!
  • Krinyo
    hú gecc 6 éve van kormányod? :DD te kemény csávó lehetsz... :DD
  • CSOCSO
    te baszogatsz hogy láma vagyok meg idiota...én meg azért baszogatlak mert fasz vagy ha azt gondolod hogy én azért vagyok fasz mert nem tetszik...
    amugy még szép hogy nem verünk valakit agyon a gyűróterembenmert nem nyom ki 150 et az első nap vagy hogy a kosaras nem zsákol háttal az első nap vagy az autoversenyző nem megy két keréken tolatva az első nap...nah azért ikázzatok alakit mert az első nap nem ért valamihez.. én is tudok olyan játékot amiben két hétig meg se tudtok moccani tuti elvéreztek...mondjuk én inkább fps -t nyomok nem autos.. bár ahhoz képest hogy 6 éve van kormányom és elég sokat játszom...
  • Krinyo
    És még a legelső hozzászólásomba sem emlitem meg anyádat...
  • Krinyo
    "de te is ugy cisnálsz mint a krinyo gyerek.. mintha valami fasza ember lenne és már az anyukádban tudtad volna hogyan kell autot összerakni" ez személyes sértegetés!Ezelőtt én nem szoltam be!
  • CSOCSO
    leelső hozzászolásodig nem volt mocskolodás. senki se anyázott se ök se én.. hmmm.. milyen fura megint miattad van az egész:)
  • Krinyo
    Jah, véletlenűl eszedbe jutott?
    Nem én baszogatlak, te baszogatsz engem.
  • CSOCSO
    mi a faszt veszekszünk????elmondtam mi van..ha ezért fasz vagyok akkor te is elég nagy fasz vagy...és mivel szerinted az vagyok...
    nem az egymás fikázása a lényeg hogy azért vagy fasz mert tetszik.. örülök hogy nektek tetszik.. nem értem hogy cisnáljátok de irigykedhetek..és elmondtam én is annyira örülnék ha jo lenne mint ti...
    a szép hogy nem is vártam sokat a gameztol.. nem csalódtam nagyot mert MINDENKItől azt hallottam hogy mennyira kaki...
    kiprobáltam.. és nem tetszik...ez van.. leírtam miért.. és akkor még normálisan...lehet hogy megsértettelek titeket ezzel de ez van.. kaki akkor kaki...
  • CSOCSO
    ki mondta hogy geciség?
    ha valamit fikáznak megvan az oka...
    amugymeg:
    "Én első nap összetudtam rakni 1et."
    összetudtál?? de ügyes vagy..képzeld én is.. és ha tök mindegy hogy nézzük játékidő vagy nem.. megvolt.. uninstalálással együtt:)))))))
    nah de azért jol esett baszogatni mi???
  • Krinyo
    nem, látom ti nem értetek semmit...
    olvasd tovább..
    Azt irtam hogy ha a nép követeli akkor ezen változtatnak, de az egyáltalán nem bug.MM-ban sem lehetett kiverni az oszlopot
  • Krinyo
    nekem meg te baszod fel az agyamat!
    Te leszarozhatsz egy játékot de ha a konzolos gamát fikázzák akkor az már geciség?
    Miaz istenf@szát mérsz 2 mércével?
    Akkor te is türd a flémet!
  • CSOCSO
    na hasonlítsuk össze ezt a valamit egy játékkal se...
  • CSOCSO
    hát ezen nagyon jót röhögteeeem:)))))))):

"A kaktusz és a beton tábla nem bug, az egyszerűen igy lett berakva.Majd kijavitják."

szal nem bug de ki kell javtani:)))))))))))))

• Krinyo
    ne éld már bele magad mert még elpattan egy ér az agyadban(lol).
    Ha valaki bemegy a konzolosokhoz és elkezd szarozni egy gamet akkor te ugyanugy elküldöd a picsába.
    Szal ne játszd itt az okos, igazságosztó csocsot
  • CSOCSO
    ha igazad van az rs1 az a me2.. volt most hogy montad a nevét beugrott.. csak az a baj hogy egy helyre tettelek titeket...
    olvasd vissza kérlek...én is elmondtam a véleményemet az elején normálisan.. oké hogy lefikáztam az invitust netán a kiadót.. de mégis kit szidjak??? magamat hogy szar a gamez?? erre ti megsértődtök és miattatok baszom fel az agyamat... nem tünt fel?
  • Krinyo
    hát a faszom mint egy qrva papagály
  • CSOCSO
    vagytok kiakadva, ugy csináltok mintha ez a játék maga lenne az istenség (full elfogultak vagytok)
    de hogy még utánna elkezdtek hülyézni mert leszarozom a gamezt az elég cink..és utánna is csodálkozotok ha felkapom a vizet...
    grat az összes itt lévőnek:))))

és Krinyó bácsitol is mi jön vissza?? ha nem tetszik akkor degenerált fasz vagyok:) és menjek vissza játszani a vukkal:)))))))))) pfff...
  • Krinyo
    Nem a véleményeddel van a bajom, hanem azzal hogy bejössz és beszolsz.Nézd meg hogy irtam konzolos topicba..Bementem és normálisan..érted?
    A kibaszott modoroddal van a probléma.
    gt3?hmm...Hát ha a graf nem is jobb, de a tuning cucc kenterbe veri gt sorozatét.
    Értsd meg itt az épités a lényeg!
    Ja és az rs-es az nem én voltam, hanem a jóöreg ME2
  • CSOCSO
    nem itt arrol van szó hogy alapbol hülye vagy.. és hülyeségeket irkálsz..cak próbálom eszedbe juttatni MERT te vagy az aki nem emléxik 2 percel ezelötti szövegedre és TE vagy az aki nem veszi észre mit ir a másik stb stb stb... MINDENKI elmondta a másik topikba!!!nem emléxel?????????????????, LOOL
  • CSOCSO
    látod mekkora segg vagy?? mint voltál!...
    azért mert nekem nem tetszik az ami neked ezért elmehetek a halál faszéra.. és te kezdesz el engem minősíteni?? értelmes? te anno se voltál értelmes.. aki ott volt emléxik miket irtál... biztos neked ez a graf is jobban tetszik mint a GT3:)))))))))) loál vagy...
    nemtom min veszekszünk...itt egy szar játék .. mert nevezhetjük szarnak
    jó az ötlet.. öröm öszerakni egy autot.. aztán sírás kimenni az utcára... nekem ez már nem élvezet..és az az egy nap mig összerakod.. irtó kevés...
  • Krinyo
    Ez most hogy jön ide? :D
    Mented ami még menthető?Vagy csak tereled a témát?
    Vedd észre hogy qrvára faszságokat beszélsz!Arra sem emléxel mit mondtál 2 percel ezelőtt
  • CSOCSO
    nem várom el az lfs szintű fizikát.. a hangsúly inkább abban van hogy egy kis csöves gyerek jobb grafikát rak össze mint egy fejlesztőcsapat.. és nem is a fejlesztőcsapattal van a baj.. talán tudna GT3 szintet is csinálni [ loál ]
    csak nem kéne egy ilyet kiadni.. ésjátéknak nevezni..
    mint montam a garázs rész nekem is tetszik... 1 napig (fogalmam sincs mennyi idő a valóságba) el lehet vele játszani... aztán kéne menni versenyezni dehát ilyen gamezzal..blahh
  • Krinyo
    ne irjál semmit.Arról van szó hogy ha nemtetszik akkor elmész a halál faszára és nyomogatod tovább a vukkot.Aki itt van annak vagy tetszik a gém, vagy pedig értelmesen, nem fikázva elmondja a véleményét.Te már az értelmesnél kiestél
  • CSOCSO
    degenerált?? azért mert számodra kevés az info azért én mé vagyok degenerált??? tudjuk az rs1 meg szebb mint a kettő LOOOOOL..