Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
na, van már 3. peccs???

ha igen, mit tud?

Riszpekk

jóccakát!

Live your life like it\'s your last day...

Hi all !!! Vki mondaj meg a koordinátákat ami a ninjaba a motort a csomagtartóba rakja és fel is ismeri motorként elõre is köszi
CybearBoy
Pedig ez így mûködik, ha akarsz valamit, akkor adnod is kell.

CybearBoy
Valszeg túl sokan vannak fenn, próbálkozz. Bár ilyenek is lehetnek, hogy wav-ot, vobot, durva sexet tilos megosztani, van-e elég upload slot beállítva...

Csudri
nálam meg van osztva 54gb, de valamiért elutasít a cucc. Amúgy igazad van vegyük meg az eredetit, támogassuk az Invuctust!!! Magyar fejlesztõk rula!!!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

akkor inkább megvárom a magyar megjelenést!

de egyébként rájöttem nálam mi a hiba: nincs megosztva a gépem (minimum)9Gb-ja, nem fogom megosztani, menjenek a fenébe!

Csudri
Nekem pedig simán elutasítja!

és ezt írja ki: "Your Ass is Banned"

nekem is ez van: Disconnect

örülök, hogy elfogadtad az ötletemet, köszönöm

Alexease
Az oldalamra (StreetLegal Catalog) feltettem egy Gyik/FaQ/Segitseg reszt.
At kellene nezni, javitani, potolni, mellyek azok a kerdesek, amik itt leggyakrabban felmerulnek. Persze azokhoz - es amellyek fent vannak most - egy normalisabb leirast is elfogadok😊)
Koszi!
Alexease
Koszi! En is valaszoltam mar neki maganban. De ez a biztos.
Csudri
nem tudok rá csatlakozni! Valmiért elutasít, mi lehet az oka?

CybearBoy
matrix-hub.no-ip.com

Csudri
mi a címe a matrix-nak???

CybearBoy

CybearBoy

CybearBoy
Aham, mintha régen nem így kellett volna. Thx!

Guszty
Az a baj, hogy rosszul írtad a címet! Nekem is freeweb van, és csak úgy mûködött, ha azt írtam, hogy www.freeweb.hu/"a neved"/... Így mûködni fog!
CybearBoy
Én a kolin meg matrixon(hungary) vagyok ha vagyok, több embernek is megvan rajtam kívül. (És jó az a keresõ.)

asterx^^
gyorsan keres az 😊) egyebkent Matrix hubon lattam nemreg ott alt fentvan legalabb egy emberkenek
Ja amúgy hogy keressek mer a fenti search gomb nem ér semmit mer lassan keres és nem telál semmit
Cybe milyen néven vagy fenn és hol?
Köszi nektek
vtb
duck, a nehézségi fokozat a kulcsa a dolognak
CybearBoy
Most is fenn vagyok, de keress rá, nem csak nekem vam meg.

Gyerekek nézam a képaeket és látom állatul törnek a kocsik az enyém mér nem belemegyek 150-nel a falba frontálisan és csak leesik egykét dolog de nagyobb törés nincs MIÉRT?
Izé Szóval KÉRLEK
Cybe nem jössz fel DC-re mer akkor leszedném tõled ha lehet és nagyon megkösszönném Lérlek Válaszolj!!!!!!!!!
CybearBoy
Kurva freeweb. Ha beírom IE-be a linket, akkor jó! Na mind1, itt van a kép.

CybearBoy
Amúgy én is csináltam logót a Remo kormányára, meg még 1 pár kocsi belsejébe is. Remélem megcsinálod M@trix a real mododat, nekem is jobban tetszenek a valódi verdák. Ha kész ne feljts el értesíteni minket, hajrá! 😊

CybearBoy
Jah, nekem ISO van, dc-rõl szedtem le.

ja és én is googlen kerestem

asterx^^
Nem.
nekem is meg van a játék, és nem fogod elhinni én is kerestem patchet, mert a C(azthiszem)bázis és a reptér nem mûködött, de nem találtam én sem

I-NoVa
Nem csoda, a 2.2 óta a folyómeder ismét autópálya.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Cybe ami neked van az rip vagy ISo?
Mer kellene ha Iso mer a második patch után a game ahogy lementek az intrók egyszerûen kilép.Ja meg lehet vhogyoldani azt hogy egyszerre legyen a motoron super- és turbocharger? JA és kérlek válaszoljatok Köszike pá all
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bfg900
Hát lol 😊 Csak sikerült átevickélnem a folyón az 1. negyedbõl a 3.ba 😊
bfg900
Hm. Autós játék. Tudom ugyan hogy a rengeteg autós képbõl ez nem derült ki. Azért is segítettem. 😊
I-NoVa
Érdekes hozzászólás 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

kössz

CybearBoy
Én általában ezen a kettõn vagyok, tuti valamelyikrõl szedtem, és nálam is meg van osztva.

CybearBoy
Már rég írtam választ...

köszi

akárhogy próbáltam nem jött össze, sajna

Guszty
Én meg mondtam, hogy szedd le rólam, de nem igazán vettem észre, hogy elkezdted volna!!!
vtb
redfox, én nem tudom melyik hubról kell leszedni. de ha mindenki leírja ugyanezt aki nem tudja, akkor aztán tényleg szépen fog pörögni a topik esetleg te is értelmezheted úgy, hogy ha nem válaszolunk, akkor nem tudjuk.
Csacsi
Én mondjuk a matrixról szedtem le

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.