Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bfg900
Énakarom, énakarom, énakarom a tizezredikat
bfg900
Egy freeride akkoris minimum lenne.
I-NoVa
Végülis miután végignyomtad, még lehet versenyezni, pénzt keresni, viszont a boltban nem lehet a régi kocsikat kapni, legfeljebb néha axist és remot. Pedig ez egy gyûjteményhez alapfeltétel lenne.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bfg900
Demeghalt midnenki :)
bfg900
Arra gondoltam hogy a játék végigvitele után kéne egy freeride opció. Mert ugye ha megcsináltad, akkor bármikor körbemehetsz a városban, de msotjuk annak eleve fentt kell tartan iegy mentést + nem mehetsz csak azzal a kocsival ami van neked, vagy amit az arából venni tudsz. És a mostani árak mellett nem angyon lehet túl sok kocsit fenntartani.

Live your life like it\'s your last day...

[NST]Cifu
Klai könnyíts az autódon, akkor lemehetsz 1 másodperc alá is (a rekordom 0,988 sec egy Stallion-al, a képet korábban már betûztem), vedd le az ajtókat, motorháztetõt, elsõ és oldalsó spoilereket, szélvédõt, stb...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bfg900
Nézz vissza máskor is a boltba, mindíg más autók vannak.
Help! Valaki segítsen! Átjutottam a második városrészre, de négy kocsi helyett csak kettõt kaptam! Ráadásul szerintem a két legrondábbat... Mi lehet a baj?
Help! Valaki segítsen! Átjutottam a második városrészre, de négy kocsi helyett csak kettõt kaptam! Ráadásul szerintem a két legrondábbat... Mi lehet a baj?
bfg900
A logo fejleszés rendkívül felelõsségteljes munka, melyet nem lehet csak ugy elkapkodni. Hihetetlen jelentõsége van nemcsak a szellemi, hanem spirituális fejlõdésemben is. Beláthatod hogy ezt nem lehet elkapkodni. Most is pl balról a 3. pixelem nem elég lila, nem is beszélve jobbról a 124-rõl, ami azóta rakoncátlakodik hogy odatettem. Szóval türelem, türelem...
barát füle
mikor lessz már 3-as patch?
azazel
A gamecopyworld-ön találsz cracket a riphez, azzal menni fog.

I-NoVa
Jó éjt neked, és jó munkát a programozóknak .

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

jó éjt all!

I-NoVa
Mint én :)

a logod fejlesztésével hogy állsz?

Nincs itt senik más, akinek rip van?
:)

bfg900
Amerikából :)
Sajnos a rip van meg... eredeti exet hol szerezhetek?
CybearBoy
De csak akkor ha dolgozni/tanulni is kell játsszás mellett. :)

I-NoVa
Kell egy parental lock, meg játékidõlimit :).

CybearBoy
Ha full ISO-d van, nem kell semmi, ha ripped, akkor asszem kell erdeti exe, de ezt a részét nem vágom, nekem nem rippem van.

CybearBoy
Jah.
:)

M@TriX
Sorry srácok, hogy nem jelentkeztem újabb REAl kocsival (most dolgozom az AXIS-on), de behavaztak munkával.
Tudom nem ide tartozik, de ehhez kapcsolódik, hogy az oldal tulaja szeretne pár embert hírszerkesztõnek. (Hogy levegye a vállamról részben a terheket. :))
Szóval ha valaki érez magában egy kis ambíciót, akkor az írjon egy mailt, aztán a részleteket megbeszéljük. Én örülnék a legjobban ha jelentkezne valaki, Jah persze nem ingyen kellene híreket írni ám!!!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Az lehet, de hidd el, hogy egy 56.6os modemmel meg a Freewebbel nem olyan könnyen szánja rá magát az ember... de ma éjjel szerintem már ezen fog munkálkodni a gép! Reggel már itt fog várni... :))Kell valami extra a patchekhez? Valaki azt mondta, hogy kell az eredeti .exe... Namármost nekem ilyen nincs...
vtb
aztán majd jön walaki meg blasta megint pampogni, hogy LFS rulez
vtb
bfg900
Visszaolvastam a fórumban és elfelejtettem hogy a 4000. hozzászólásnál tartok kb :) Arra reagáltam.
bfg900
Opp
bfg900
Mnnyetek már a LFS el a LFS témába. Légyszives :)
Nagyon, nagyon, nagyon szépen és udvariasan kérem :)
vtb
OGabor, a legmélyebb minden tiszteletem a tied, de szerintem szánd rá magad a peccsek letöltésére! Ég és föld, hidd el
I-NoVa
Ha elsõ leszel, átmehetsz másik városrészbe (eltûnnek az útlezárások). Ott versenyzel egy ottani klubtaggal (más színnel jelzi a térképen), és átkerültél.

Sziasztok! Én is megszereztem... az elsõ benyomást inkább nem írom le! Mindegy, a lényeg nem is ez, hanem, hogy tegnap este hatkor meglett, egykor bejött anyu, hogy talán aludni kéne... Ennek a játéknak van hangulata! Pedig a patcheket még le sem töltöttem!
A kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudok másik klubba kerülni!
Kösz!
I-NoVa
Semmi, csak munka helyett már megint végig SL-eztem a délutánt.

Szia!
Rossz neven jelentkeztem be de a mailt megkaptam és kösz szépen. Ha minden igaz én küldtem neked mailt. Kérlek nézzd meg hogy azzal amit leírtam tucc-e vmit kezdeni pls. Majd magánba válaszolj. Kérlek add meg a mail cimed thx
CybearBoy
Miért, mi történt?

Guszty
Elküldtem az e-mailt!
Re!
Csak a Remohoz kéne. Ha ráérsz megcsinálnád nekem? Elõre is thx.
e-mail:[email protected] vagy [email protected]
Guszty
Bocs, minden egyes...
Guszty
Melyik autóhoz kell, mert nincs kedvem most mindegy egyes autónál megcsinálni ugyanazt! Nekem a Sunseten van megcsinálva!
Hali!
Szia Guszty átküldenéd nekem a módsításokat mert nekem nemakkar összejönni a dolog.
e-mail:[email protected]
Guszty
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de te vagy a suta, ugyanis nekem sikerült!
Annyit kell csak csinálni, hogy a Main.cfg-ben a "window"-okat megtöbbszörözöd, az elsõ ablakokat pedig a saját cfg-jében. Nem bocsonyolult! Lemásolod a sorokat többször egymás alá. 10-nél többször szerintem nincs értelme, mert akkor már nem lesz sõtétebb.
Sziasztok!
Vki megtudta már csinálni az Asterx féle tunningot 2002.12.29. rakta fel a streetlegal.freeweb.hu-ra. Lehet, hogy én vagyok suta de nemtom az üvegetbefesteni:) PLs vki segicsen thx
I-NoVa
És tényleg, reggelig dolgoztam :D. Sõt, majdcsak jön a délelõtt :).

M@TriX
szerintem a "3.", azaz az 1.22-es...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Fene a street legalba, már megint dolgozhatok miatta reggelig :)

Alexease
A Builder Edge-bol nem egyszeru dolog kilepni:)))
Alexease
Nincs.

De a jatekok.hu-rol letoltheto a Patch#3?!?!?!?!

Meg nem neztem, de szerintem elirtak...