46059
.
-
zoolee #43322 Ja...
De gondolj azokra akiknek ratyi gépük van azoknak lett csinálva a köd.... -
baggu #43321 Kár
Köszi a választ.Szerintem elég kaki lett igy ,de viszont sok bug eltünt.
Az autó szerelés talán nehezebb lett,mert sosem azt szedi le amit kéne. -
zoolee #43320 Alap 2.3.0 tól az. -
baggu #43319 Hy!
2.3.0 Outdoor Textures Mod felraktam és ettől lett ködös a város? -
zoolee #43318 Ja már csak bekéne modellezni a motorelé egy b@zi nagy intercooler. -
Vlala #43317 Jó a hűtése. 1325-ös presztízse van?
Uramatyám, tényleg nem semmi! -
zoolee #43316 LE ??
NM ?? -
Erneszt #43315 Nem valami nagy szám,de R.O.C -n verhetetlen :)
-
Erneszt #43314 Nem valami nagy szám,de a R.O.C -n verhetetlen:) -
Erneszt #43313 Nem valami nagy szám,de a R.O.C -n verhetetlen:) -
zoolee #43312 Ha mér ti mit csináltatok velem ????
Teljesen ugyan ezt. -
#43311 legyünk má kicsit kreatívabbak, és nelegyünk lusták személyre szabni a dolgokat kössz -
#43310 Fejezzétek be azt az értelmetlen és céltalan flémet, köszi -
#43309 Profilba átváltjátok a skint NextGen-re vagy SZILAJ-ra... -
#43308 ja -
Erneszt #43307 Csúcs a megújult S.L.M ,csak ha bejelentkeztek akkor nektek is így jön ki?
persze kivéve a képet meg a regisztrált nevet. -
Vlala #43306 37 üzenet, az egyetlen infó bennük, hogy megújult az SLM, amit rögtön meg is nézek.. a többi flém, beszólogatás, visszaszólogatás... -
#43305 Nekem nem volt valami színes a prog... Bnő, drink, gép, haverok.... Nameg voltam párszor zenélni de még mindig nem fejeztük be a saját számunkat... :S -
Gibor #43304 Énmeg mindenkit, kb anyári szünetem csak a munkával telt végig, na meg persze strand meg ilyenek, de a gép az nem szerepelt benne.... -
#43303 Én má megszoktam... Nem nagyon jár már ide értelmes ember, ezért nem érdemes balhézni... Streetert de rég láttam.. -
Gibor #43302 Nyugi, csak hogyis mondjam oltogatom, kicsit felvan tüzelve a kisgyerek, amugy meg nembírom mikor ő a legnagyobb láma és ő probál leoltani mindenkit..... -
#43301 Fejezzétek már abba! Az ilyen vitáknak sosincs vége... Nembaj ha jön új IV játék legalább mindenki tiszta lappal indul... Én már belefáradtam a szidkozódásba, néha rámjön, de ha minden baromságra válaszolnék, akkor megint benne lennénk a top 5ben... -
Gibor #43300 Hát ezt már elhiszem, főleg ha így elbánt veled.... -
Gibor #43299 Miért "csak" azért mert te már évek óta "tolod" (Balfa**kodsz) azért már lekell ugatni aki most csatlakozik? Már nem azért de jobb ha befelyezed, mert te szerintem bőven nagyob láma vagy..... -
zoolee #43298 Najó bavallom utállom .
-
zoolee #43297 Mer láma és ahogy 10 perc mulva nem ír senki semmit a kérdésére már monnya hogy jajj de kihalt a topik.
Na mind1 amúgy csak.
-
Gibor #43296 Természettel kapcsolatban nemértem miért szereted néha, pedig nagyon de nagyon csúnyán elbánt veled. -
Gibor #43295 Nahh de miért írsz ilyet, most nemazért de a te helyedben inkább nem probálnák leoltani bárkitis. -
zoolee #43294 Vicc.
De amúgy tényleg ??? -
zoolee #43293 Háát mer...
A természetet csak néha szeretem.
Pl:akkor utállom mikor kinn hagyom a v3 mast a hinta ágyon és másnap reggelre tiszta gyanta . -
Gibor #43292 Te jó ég ááááááááááááá ennyire nem lehetsz láma, egyszer betévedek a net elé és akkois a hüly*ségeidet kell olvasnom. -
Gibor #43291 Amugy miért írkálsz ilyet hogy "Ja amúgyis itt ÚJ reg nem ugat..." Már nemazért de ha a lámákat bannolnák akkor téged még az életből is kibannolnának!
Amugy meg szereted a természetet? -
zoolee #43289 Na mind1 ne tereld el a szót. -
Gibor #43288 VIP jog? Már vagy négy hónapja nincs meg amugy azért mert egyszer elkaptak és bevágtak egy autóba elvittek Fenyőfő-re és a telefonomról lebeszélték a pénzt és utána otthagytak, mire hazaértem addigra a telefonomis lemerült, ezért nem tudtam fizetni, és még csak feltölteni se mert a postára bomba esett és felrobbant az ATW meg elromlott és az aksi töltö meg zárlatos lett és kiégetett mindent.. -
#43287 ha-ha -
zoolee #43286 Reménykedjünk.... -
Gibor #43285 Majd rájössz :P:P -
#43284 hátnem zolee jofely -
zoolee #43283 Gibor veled mi történt ???
Hova lett a vip jog od ???
Ja de nem ekkora . -
Gibor #43282 Mintha neked nem lenne az :P Phf