Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Na jó, befejezem a baromkodást 😊
Fast pace
Sons of the street
Born to be wild
Born to race
Born in the streets
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
bár azért inkább mégiscsak a szép tájakra szavaznék😄
Az SLR írtózatosan megdobhatta volna a ! SZIMULÁTOROK ! piacát, ha kapnak elég idõt, pénzt és támogatást az invictusék ! Még így is mennyi rajongója van, pedig még most is (az invictus-ból kiindúlva) egy béta game. (sõt, alfa 😊)
Rengeteget kihozhattak volna belõle (bizonyára ki is akartak), de vannak szar, tahó kiadók, akik csak a pénzt lesik, Minket nem...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
LAMBORGHINI THE BEST CAR
LAMBORGHINI THE BEST CAR
persze ez csak elmélet😄
\"If in doubt, flat out!\"
Amúgy lett volna csak az invictus meg az activision összeveszett és ezért még megyer országon ki sem adták.
Azt én sem értem, miért nincs belõle magyar nyelvû...
ha néha tologattok racert, akkor ezt érdemes megnézni. vmi hasonló tetszene a köv sl-ben, vagy bármiben😄 mezõk, fák, + forgalom stb. és mivel lengyel mintára készül, hasonló a mieinkhez, szal zsír😊 mostanában itt szoktam autókázni, mégha rövidke is még^^
Nem nagy szám, de mivel én nem vágom a modellezés részt ezért nekem negy szám 😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
amúgy próbálkozom egy ajtós hangszóróval csak ha kiimportálom az ajtót bukik a material,és nem lessz festhetõ.....most kiszedtem egy hangszórót arra raktam valami gyûrût ami kiemeli,és így új alkatrészként be lehet rakni az ajtóra,és a mágnes se lóg át a burkolaton....maj lessz kép is valamikor...
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!
szoval nem a szine a baj hanem a contrastja
\"If in doubt, flat out!\"