Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
<#wow2> geciszép

streeter
Hmmmm....hmmmmm....hmmmmm.....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Errõl a kocsiról már sokan tettek fel képet,gondolom már feltûnt és én is úgyéreztem hogy nekem is fel kell raknom egy képet,az én Mercedes Benz-emrõl<#vigyor3>

Ungarische Wagentuning und rennenspiele, UTRS.

Na jó, befejezem a baromkodást 😊

Racers of the Street
Fast pace
Sons of the street
Born to be wild
Born to race
Born in the streets
Közúti legális.

SZilaJMaGGoT
Streeter... 😄DD Neeem... CRC UNDERGROUND... 😄 Vagy SRC.. Street Racing Championshit... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Vagy legyen inkább Street Lego. Vagy Street Legjobb, bár ez már nagyon elvont.

maffioso
dobjuk össze a oénzt és vegyükemg😄

\"If in doubt, flat out!\"

SZilaJMaGGoT
Nem is lehet street legal a neve, mert a jogai az activisonél vannak..

ALIENwoods
ALIENwoods

hát nehogy Street Legal legyen, mert nem fogják szeretni --> Azt hiszik majd, hogy az is beta lesz
12346
városos téma se rossz, csak abból kihozni vmi überállatot jóval több meló. mafiában pl sikerült, sokat is randalírozom benne😊 (mondjuk, ha ragdoll gyalogosok lennének, mégtöbbet...^^) gondolom kellõ idõvel az invictusnak se lenne para egy hangulatos város összedobása, viszont a crc után biztos vagyok benne, hogy vmi hazai jellegû erdõs-mezõs környezetet gecijól meg tudnának hegeszteni. szal én csak ebbõl indultam ki kb.😊
bár azért inkább mégiscsak a szép tájakra szavaznék😄

SZilaJMaGGoT
Még lehet, csak kitudja mikor... Ha jövõre elkezdenék(amit nem tartok valószínûnek 😞) akkor 2010ig elég ütõs dolgot tudnának összerakni... Viszont crc enginnel kevés változtatással, meg modellek cseréjével simán összetudnának rakni egy nfsu szerû street racing game-et.. Persze jobb lenne sokkal...Nem tudom mikor végeznek a jelenlegi projectjükkel, és az meddig köti még le õket, de remélem, hogy hamarosan belekezdenek egy új SL-be, vagy hasonlóba.. Persze a név nem az semmiképp, de az nem baj..

3Error
123456: Engem is nagyon vonzanak ezek a mezei tájak, kis dombokkal meg fákkal, ilyesmivel... szép ! (parasztgyerök vagyok bazmeg, otthonos hely kell, nem neon-város 😊))

Az SLR írtózatosan megdobhatta volna a ! SZIMULÁTOROK ! piacát, ha kapnak elég idõt, pénzt és támogatást az invictusék ! Még így is mennyi rajongója van, pedig még most is (az invictus-ból kiindúlva) egy béta game. (sõt, alfa 😊)
Rengeteget kihozhattak volna belõle (bizonyára ki is akartak), de vannak szar, tahó kiadók, akik csak a pénzt lesik, Minket nem...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

maffioso
jobb felsõ gomb alul

és az hol van???

Ráhúzod az "eladás" ikonra.

Ami már nem kell cucc azt hogy lehet eladni???

Na igen, a szakmai magyar nyelv eléggé rögös, minket az Isten sem autószerelõnek teremtett.

ALIENwoods
igaz illene magyar nyelvûnek lenni, csak az alkatrésznevek miatt állatí hosszúak lennének, na meg készítés közbe is angol nyelven hasnzálják, s csak a vége felett jön a lokalizálás 😛

KapuBen
Nekem meg bejön az oldal aztán beakarok lépni és úgycsinál mintha belépne de utánna újra visszadob mintha be se léptem volna.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Nekem meg se nyitja annyit ír ki a "hely azonosítva, válaszra vár".

KapuBen
Te betudsz lépni?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Asszem mert minden törölve lett csak a regek nem.

KapuBen
Hello mindenkinek!Tudjátok ti hogy GOM-on miért lettem csak simán Vendég?<#fejvakaras>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

12346
talán még azok se. insanyit, crc-t nézve, ezzel is tudtak volna még mit kezdeni. a peccsek inkább már csak használhatóbbá tették, nem befejezték.

Igen, errõl hallottam szépeket... a játékot kb. 80-85%-os állapotban adták ki, ezért húzták le minden gamerújságban. Szaggat, bugos, kifagy - persze, mert nincs befejezve! Kb. a 2.1.9 vagy a 2.2.1 tekinthetõ 1.0-nak.

OKÉ Kössz

maffioso
szerintem a játék készitésekor az activision egy kicsit nagyott képzelt magárol(mert ugye sok jo gammájukl van) és ez miatt lehetett a vita

persze ez csak elmélet😄

Mer nem kaptak pénzt és idõt .
Amúgy lett volna csak az invictus meg az activision összeveszett és ezért még megyer országon ki sem adták.

Képzavar van, a játék magyar fejlesztésû, de mivel az Activision adta ki, ezért angol nyelvû.
Azt én sem értem, miért nincs belõle magyar nyelvû...

helo! Ez a játék magyar??? Mármint a Street Legal Redline??? Mert nekem nem!!!

12346
jah egyébként tetszik ez a fa minta😊 elõbb elfelejtettem hozzáfûzni:/

12346
kicsit OFFolok:

ha néha tologattok racert, akkor ezt érdemes megnézni. vmi hasonló tetszene a köv sl-ben, vagy bármiben😄 mezõk, fák, + forgalom stb. és mivel lengyel mintára készül, hasonló a mieinkhez, szal zsír😊 mostanában itt szoktam autókázni, mégha rövidke is még^^

ALIENwoods
ALIENwoods
joh, olyan streeteres 😛

ilyen mikor összetart az SLM:

SZilaJMaGGoT
Nekem pont a script meg hasonló ökörségek nem mennek... 😞 Én már csak maxba mozgok... Úgyhogy már csak alienbe reménykedek meg a CRC-be.... 😞

streeter
Na ez már egy teljesen saját magam által készített kipufogó 😄
Nem nagy szám, de mivel én nem vágom a modellezés részt ezért nekem negy szám 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

3Error
awesome !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

allyouneedisme
ehh....mire én az rpk-t megírom...

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

allyouneedisme
hajrá zolee csináld meg jóóól!!!
amúgy próbálkozom egy ajtós hangszóróval csak ha kiimportálom az ajtót bukik a material,és nem lessz festhetõ.....most kiszedtem egy hangszórót arra raktam valami gyûrût ami kiemeli,és így új alkatrészként be lehet rakni az ajtóra,és a mágnes se lóg át a burkolaton....maj lessz kép is valamikor...

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

Ok de mondom hogy most kezdtem vele foglalkozni azt se tudom crome -ot hogy lehet csinálni.

streeter
Lehetne kicsit élethûbb a cucc. Adhatnál neki valami normális színt is.

Az azért van mert jpeg. Amúgy jobb.

maffioso
akkor mássképp mondom.....lehet félreértetted.(mivel szarul is irtamle😄)
szoval nem a szine a baj hanem a contrastja

Mind1 ha el érem valamejik SLm est akkor fel rakják az oldalra asszem.

Ja de nekem tetcik.

maffioso
nem teccik a szine...kicsit lehetne élethûbb de a model az nan kira