Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
a kocsit is láthatnánk?

Per Aspera Ad Inferi.

I-NoVa
Nosztalgiáztam, ezt szeretem az 1.0-ban:

:)

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

RatBaG
AMúgy most van egy remo-m amit 15500-ért vettem. Azóta minden full extra lett rajta, minden full tuning.... csak egy rohadt ülés sincs benne, csak a csupesz kasztni meg a lóerõk

Per Aspera Ad Inferi.

[NST]Cifu
Egy másordperc alár is le lehet menni, csak szedj le mindent a kocsiról. A rekordom 0,988 ;)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I-NoVa
13"-os rugók már az enyhébb padkákat elviselik, persze pro racer cuccokkal, de ha kevés, 14"-es erre jó. Persze a stabilitás meg minél rövidebb rugókkal jobb, szóval döntsd el, mi kell neked. Eleinte én is sokat padkáztam, mostanában inkább a gyors szlalom a lényeg csúcsforgalomban, dugókban versenyzéshez.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

RatBaG
Köszike, pont egy fél órája néztem át bõvebben. Egy másik fórumona dták a címet egy másik kezdõnek és onnen lestem le, bár már a streetlagel.fw.hu-ról eljutottam oda....

amúgy szerintetek miylen rugókat érdemes tenni a gépbe? elég fura nekem hogy vigyázni kell a patkákkal mert inkább a "carmageddonos" vezetési stílust használom.

eszembe jutott még pár hüjesgé... =:D
1: supercharger vs. turbocharger, melyik a jobb, miért? asszem nállam a turbo szarabb valamivel mégis drágább. hogy is van ez?
majd még írok sok hüjeséget de kezd kifolyni a szemem mert egész délután szereltem, tiszta olaj vagyok =:P

Per Aspera Ad Inferi.

I-NoVa
1.22-vel tényleg nem, de az 1.0-val a bugok miatt bõven. Reggel építettem egy 300ezer lóerõs coyotot, de 2 másodperc alá nem tudtam vele menni, mert ha túl nagy gázt adtam, akkor azonnal 0% lett minden gumi, és a motorblokk :D.

nincs info hogy mikor jön a harmadik peccs?
I-NoVa
Nekem pár napja darálta meg az elsõ rész cd-jét egy LG olvasó. Belevésett egy kört 1 mm mélyen :D Maradok az íróknál...

M@TriX
pontosan "N" betû a "tõgáz", azaz a NOS-kieresztõ... :)

JA, skacok láttátok, hogy jön a Halálos Iramban 2?? Süti lesz... :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
iTT elolvashatod és megnézheted, hogy milyen alkatrészek kellenek akár egy NOS-os autó összerakásához.
Már rágen frissítettem, de erre jó.
Ha abszolut kezdõ vagy, akkor lehet, hogy még eRRõL az oldalról sem hallottál, pedig ez is egy Street Legal rajongói oldal... ;)

Jó mulatást.

http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

RatBaG
A NOS-sal kapcsolatban csak annyit hogy egyedül az injektorra tudtam rárakni azt kis "akármit" vmi NO2 wet blablabla.... kell ezen kívül még valami vagy betolok pár palackot aztán tõgáz?

Per Aspera Ad Inferi.

I-NoVa
A kék doboz fordulatszám szabályzó, általában a V6 és nagyobb motorokba teszek egy 7000-est, hogy ne tudjam túlpörgetni, de nem kötelezõ, a mostani verziókban amúgy sem pörög sokkal nagyobb fordulaton egyik motor sem.
NOS-t mindenbe lehet tenni, csak a motor típusának megfelelõ nos befecskendezõt kell megvenned (Inline motorhoz a supercharger csövek után van), és a karosszériaelemek után lévõ nitro palckokból is kell a kocsiba.
6 másodperc egy Remo esetében normális idõ, ugyan 2 másodperc körüli idõket is el lehet érni ugyanazzal a kocsival, de ahhoz egy kis scriptmod kell. A remo elsõkerékmeghajtású, és a motor nem túl nehéz, ezért inkább csak pörgeti a kerekeket, mint gyorsulna. 2 Másodpercet hátsókerékmeghajtással lehet elérni, de egyelõre ezzel várj. Inkább csak vedd meg a legszélesebb 17"-es gumikat minden kerékre, 6 másodperc elég az elsõ városrészben. A többi kocsi is hasonló idõket tud, kivéve a Coyote, ami összkerékmeghajtású kocsi, így akár egy jobb inline motorral végig lehet vinni vele a játékot.
A scriptmoddal egyrészt várj amíg legalább egyszer végig nem játszod, mert azzal a kihívás csökken, inkább játék utáni szórakozásra jó. Jobb szorosan megnyerni egy versenyt egy szakadt removal, mint egy 933 lóerõs kocsival végigszántani az utat, hogy elmondhasd, megint nyertél.

RatBaG
Bizonyos szavak mennyisége tetszés szerint variálható....

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Szevasztok!

Full kezdõ vagyok, 2 napja van meg a game.... kezdek belejönni a bütykölésbe bár még szinte a 0-n állok. Most van egy Remo-m, mindent amit felraktam a gépre amit engedett (mindenbõl a legjobb). Láttam screenshotokon hogy kb iylen 2 másodperc körül gyorsultok alap autókkal, de nekem meg kb 6 körül van! Lehet full hüjeséget beszélek.... na mindegy
Ezekbe a kezdõ gépekbe lehet NOS-t tenni itt a kezdetnél ha van rá lóvém???
Meg azt nemtom hogy normális-e hogy pörög a motor mint állat majdnem 7000 felett aztán alig gyorsul.... és akkor itt a következõ kérdésem hogy azok a kis kék dobozok konkrétan mit szolgálnak a kocsiban? azt sejtem hogy vmi fordulatszám szabályzó...(?)

Szal van még egy joo adag láma kérdésem, majd szépen adagolom nektek Valahol el kell kezdeni ugyebár....

Per Aspera Ad Inferi.

I-NoVa
Állatkodtam kicsit, friss install street legallal, 1.0 fullbug verzió. Nálam stabil volt, most is az, de most az 1.22 után nagyon feltûnõ, mannyit változott. Mintha most egy preview engine teszt verziót néznék, ráadásul a kormányomat sem kezeli, csak a gázpedált, azt is rosszul... Viszont összedobtam benne egy 2600 lóerõs remo-t, 6-osban még emeli az elejét, és fékezéskor meg a hátulját emeli fel. Ez az egy jobban tetszik, még ha full irreális is, jól elleszek vele egy ideig. A városba nem megyek ki, jó a tesztpálya is.

M@TriX
"Legális utca" a Szezám street nyomdokain (Szezám utca) :))

I-NoVa
Kiváncsi leszek a magyar verzióra. Remélem a game nevét nem fordítják valami szörnyûségre.

[NST]Cifu
Azt a kevés örömet is el akarod venni, ami jut nekünk? :)))

I-NOVA: 11105-ös hozzászólás Pulitzer-díjat érdemelne :)))

Alexease kommentje pedig minimum Oscart :))))

bfg900
Nem. Azt mondták hogy az európai kiadás a 3as peccsig lesz frissítve.
Falabu
Talán (lehet, hogy hüleséget mondok), de azt mondták, hogy akkor adják ki a 3 pecst amikor az európai megjelenés lesz vagy fordítva mindegy! De le kell gyártani a több ezer CD-t és az beletelik egy kis idõbe!

UI: PECSET AKAROK!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

bfg900
Hehe, enyém lett a 11111. ik hozászólás, pedig el is felejtkeztem, hogy én akarom :))
bfg900
Nézd ez itt már tradíció hogy nyavajogni kell a peccsért :) Nehogy már elvedd az örömünket!
M@TriX
Na ezt így jó volt olvasni így reggel. Már mehetünk is... :)
Azt írta Tamás, hogy napi kapcsolatban vannak, ami lehet, hogy azt jelenti, hogy kisebb változtatások vannak még...

I-NoVa
Ha van szponzor, hozom a tömeget. A hazautat nem sürgõs megszervezni, elõször jussunk ki.

Alexease
... noket, piat, 6 hetes korutazast.:)))
I-NoVa
Ez egy összeesküvés. Vonuljunk az AV székháza elé transzparensekkel, és tüntessünk. Tud valaki szponzort, aki fizeti a repülõjegyeket, szállást, kaját? :)

[NST]Cifu
Namost valamit nem értek: A patch készen van. Az Invictus már a szövegek alapján nem hegeszt semmit, hanem az AV ûl rajta valamiért...

I-NoVa
Peccset

M@TriX
Van egy kis infóm ha valakit érdekel.
Értekeztem Kozák Tamással és írta amit már lentebb említettem, hogy:
"A Patch kesz van, az Activsion szerint kaidhato, mi is azt varjuk, hogy felrakjak a site-jukra. (ez ugyanis azt jeleni majd, hogy nem tesztelik tovabb, es mi is kozreadhatjuk :)"

Erre én visszaírtam, hogy esetleg nem lehet, hogy az Activisionnál bénáznak, és az Invictusnál sem tudják merre van a paccs.

Erre a válasz:
"Nem olyan toketlenek ok! Persze, hogy napi kapcsolatban vagyunk es nem felejtik el. Hidd el, hogy szolni fogoik, ha megejelenik a patch, es azonnal felrakjuk a lapunkra."

Szóval fõ a nyugalom, úgy tûnik még heggeszteni kell a nagy durranós patchen. :)

M@TriX
Én meg a környéken. Mindent látok. :)

hen-tes
én nem !
:))))
kb pécs körül lakom
huppsz

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bfg900
Én, vtb meg mitnha Hen-tes, de ebben nem vagyok biztos
hen-tes
bocs.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
ja
a tetvek
aggyák má ki oszt gém, de b@asznak rá
sok hájjas izé

hen-tes
ez kérdés ?
ide nem buzik járnak!
bocs azoktol akik mégis :)

közületek lakik valaki Debrecenben?
M@TriX
el van dugva állatul...
FAQ és ott a patches kérdésre kell kattintani.. :) Logikus nem? :)

Vagy nem csak ott van, bfg900?

WiZZaRD
av oldalan meg a regebbi patcheket sem latom...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

bfg900
Az Av oldalt kell sasolni, mert ott lesz fenn elõször :)
WiZZaRD
most sasoltam az sl mini site-ot, de patch nowhere:-(

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

I-NoVa
Ma sem látom fent a patchet, mérges leszek. Vagy ezek tudják, hogy határidõs munkám van, és nem akarják, hogy késsek vele?

M@TriX
nehogy azt mond, hogy t e nem. :)
Gondolom aki beszabadulna a Kánaánba szakítan a tiltott gyümölcsbõl.. :)

[NST]Cifu
És ezt persze abban az újságban írják, amely zászlajára tûzte a warez elleni harcot :P

Hol vannak a régi szép idõk, amikor a CoV és az 576kByet-ot felcsapva tuti találtunk egy 'lemez és kazetta másolás' hirdetést... :)

bfg900
Lol. Mit olvastam az 576.hu -n :)
"Még tavaly volt az 576 Kbyte-ban egy cikk a magyar Invictus csapat által készített Street Legal-ról. Ha valaki még nem tett szert erre a remekmûre, az nagyon gyorsan szerezze meg, mert valami nagyon kimaradt az életébõl!"
hehe :)
M@TriX
ma.

I-NoVa
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ placcs. Ha tudná az Activision, hogy mennyire hideg van most kint bringázni, már kiadta volna a patchet, hogy azon melegedjek!

Alexease
Ezt mikor kaptad?
Amugy az AV-nek en mar tobbszor irtam, nem csak a patch-el kapcsolatban, de egyszer sem valaszoltak:(( Nem csipaznak a fiuk...
M@TriX
Ez jött:
"A Patch kesz van, az Activsion szerint kaidhato, mi is azt varjuk, hogy felrakjak a site-jukra. (ez ugyanis azt jeleni majd, hogy nem tesztelik tovabb, es mi is kozreadhatjuk :)"

Basszus. Sajnos ahogy sejtettem. Az Activision a húnyó. Írok nekik hátha elfelejtették...

Honnan lehet letölteni a crack-elt exét?
Remélem mindent jól irtam.