Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Kissé megújult az uccsó látogatásom óta!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszike az info-t!!!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Hi!
1. Meg nincs patch😞 Az utolso hivatalos infom szerint, meg csinaljak. Ami egyreszt rossz, mert nincs itt, de valamilyen szempontbol jo, mert mar lassan +2 honap fejlesztes van benne, ami talan valami jot jelent. Mivel ez lesz - elvileg - az utolso patch, ugy akarjak megcsinalni, hogy lehettoseg szerint, minnel jobb, jatszhato legyen a dolog.
2. StreetLegal Catalog
Mostanaban ritkabban tudok frissiteni😞 Egyreszt anyag sem nagyon van, es a munkakkal is elvagyok uszva😞( De ha van valami, akkor azonnal felteszem. Plusz, szep lassan halad az oldal programozasa is.
Carlos
2 hónap után visszatértem.
Kérdésem lenne kettõ:
1, van már harmadik patch?
2, mi Alexease site-jának címe?

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
csak az a baj, hogy már kész van.. basszus.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bfg900
Játékfejlesztésben gyakorta alkalmazott szófordulat, hogy "majd ha kész lesz"
Megszívlelendõ 😊
M@TriX
😊))
Csak ennyit tudok "mondani". 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Hatsokerekes autoval probalkozz, tuningold fel a motort max-ra, tegyel bele nitrot, hatulra bazi nagy kerekeket, es elol szedj le minden felesleges sulyt. Persze a start sem egyszeru, azt tesztelni kell.

A "ketkerek" meg a felrakott patch menyisegetol is fugg, mert patch nelkul, volt tobb ezer loeros auto is. Az meg hatra szaltot is tudott😊))
[NST]Cifu
Az nem jó, be fognak perelni minket emberiség ellen elkövetett büntettben, és azonnali hatállyal ránk (illetve Balázs Palira) küldenek egy század F-18-ast.

Ezzel ugyan egy gondal kevesebb lenne, de a patchez nem kerülnénk közelebb 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Guszty
Próbáld úgy (bár csak a Stallionnal tudtam), hogy kiszeded az elsõ lengéscsillapítót és rugót! Ha minden igaz, így mûködni fog!
Alexease
A hatso tengely be van fogva a satuba😊))))
Jó motor jó sofõr.
Falabu
1 tök, 2 tök, 5 tök, PECSET AKAROK!
ezt most költöttem....

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

[Walaki]D`Lair
LOOOL!!! Mióta sírtok már a 1.3 után??? 😄DDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

M@TriX
Balázs Palit. Elénekli a "Kék a szemem, arcom csupa derû..." 😊
Egybõl fizetni fognak... 😊

[NST]Cifu
Kit kérünk fel ügyvédnek? 😊

WiZZaRD
csatlakozom:-)

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX
A héten nem jön ki beperlem az Activisiont széndékos rongálásért... (Még az 1.22-es is kikészíti a hardwareimet. 😊)

I-NoVa
Jaja, épp ideje kijönni 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

[NST]Cifu
Jó minkához idõ kell. A rosszhoz még több idõ...

I-NoVa
Inkább adják ki, és csináljanak egy 4.-et.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
Meg csinaljak.
[negativ] Cirek
patch? 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Alexease
Majdnem lecsusztunk😊)))
[NST]Cifu
Ezek custom-made autók? Mintha Hummer-t nem láttam volna az 1nsane-ben? 😄

Insane 2-t akarok 😉

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Egy kis nosztalgia😊

[NST]Cifu
Mert én egy roppant gonosz ember vagyok

Hi mindenkinek!
Tudna valaki segíten abban hogy hogyan tegyem föl ripelt sl-hez az elsõ patchet?

Falabu
Ehh....
Miért juttatad az eszembe?!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

[NST]Cifu
Már két napja nem siránkozott senki a paccs miatt, úgyhogy:

Miért nincs még mindig patch?!

M@TriX
na jó rendben vann... 😊

I-NoVa
Ne várjuk ki, kapjuk meg most!

M@TriX
Magyarországon nemsokára kapható lesz, azt a verziót már érdemes lesz (szerintem) megvenni. De inkább várjuk ki az 1.3-as patchet.

Alexease
Franko😊)
Falabu
Mindenkit szeretek

Alexease
Az MP3-at meg nem kezeli tokeletesen😞 Egyenlore rakjal wav-ot, azzal nincs gond.
Amugy betettem hatterbe a GTA3 city.wav-ot. Jo kis 10 perces varos "zaj". Egy fokkal jobb a hangulata. (Elotte konvertalni kell 16 bitesre, mert eredetileg csak 4bit-es.)
M@TriX
De csak egyszer jelenik meg a patch nem?
Akkor miért írtad kétszer?

😊

bfg900
Azóta volt 1.22, nemsokára jön az 1.3 és elvileg utána európai megjelenés. Peccsben lesz devkit, meg bugjavítás.
bfg900
Azóta volt 1.22, nemsokára jön az 1.3 és elvileg utóna európai megjelenés. Peccsben lesz devkit, meg bugjavítás.
ÁjjLe BoBBi
Uff népek !
Ismertesse már valaki hogy mik történtek az utóbbi idõben a játék háza táján plz!
Szóval ha jól emlékszem én az 1.2-nél tuntem el....azóta mi a helyzet népek fiai ? 😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

hen-tes
jó' látom ?
még mindig nincs patch ???
hogyaz a Ð<Ä^°·¢°{>[]@/=!+"%+GTT!+/(UOÖ+'Ü!PÉ !!!!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bfg900
Te. Az underground az nem pincét jelent 😊
Hallottál már ándörgránd zenekarokról? Na zok sem a föld alatt jáccanak 😉
bfg900
Ti honnan veszitek ezt a földalatti versenypályát, meg ötödik városzrészt áruljátok már el 😊 NINCS.
Alexease
A #10996-ban vannak a cimek!
Majd fogsz látni, ebben biztos lehetsz.
Hidd el minden újságíró látta már a progit, de nem írnak róla mert felesleges ha egyszer nem lehet itthon beszerezni.

Nálunk lesz teszt az biztos, de nehezen sikerült olyan emberkét találni aki majd a végleges változatot leteszteli.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

M@TriX
😊 Tudtommal ez annyir afree(még), hogy nincs ISO én nem mélyedtem bele, de úgytom csak demo van...

Falabu
Huhh remélem a fijúk szépen belehúznak! He monnyuk 1-2 hét kell ahoz, hogy tökéletes legyen a játék akkor azt az idõt kivárom...

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

[NST]Cifu
Alexease, láttál már ilyen kritikát az SL-rõl? :~)
Mert én még nem 😊))