Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I-NoVa
1.3!!!!!!!!!! Meg egy gumikacsa. ÉS egy egyujjas kifordított bundakesztyû, meg szobafestõpemzli, és papucs orrán pamutbojt.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

köszi az infokat:-))
M@TriX
a hivatalos oldalon fennt vannak a patchek
www.invictus.hu

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

én látam 1.2 és1.22 valahol mindjárt megnézem hol
melyik patch kell?
I-NoVa
Jaja.
Nekem kialakuló fóbiáim vannak a patchhiány miatt, ezzel még elélek? Vagy patchet akarok, vagy egy sárga gumikacsát. Gumikacsám valószínûleg elõbb lesz, csak találjak boltot, ahol kapni. Jól fog kinézni a monitor tetején a koponyám mellett (na jó, valaki más koponyája, de az én tulajdonom).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

nekem750mhzamd prorocim van evel menni fog?
I-NoVa
Nem, türelmetlenkedõ mondat 😄.

bfg900
Ez nem egy kérdõmondat volt? 😊
I-NoVa
Na, mikor lesz már patch!!!!!!

ok
bocsi de müszakilag teljesen hülye vagyok
www.chat.gyalogló.hu chat oldal lehet nyomni privátba
vagy küldhetek mailt is ha neked jó!
nem értek a progikhoz csak játszani szoktam meg netezni
nincs de a gyaloglo bajai cheat szobában meg tudjuk beszélni vagy a pécsiben nekem8
hogy kell ircben bejöni
semimim sincs erre amadár se jár
az xp nem minden játékot szeret
bajai
légyszi mondja azt valaki hogy megvan és elküldi!!!adok érte 1000ft-ot meg fizetem a postát is!
hi all!
valaki nem tudná lemásolni nekem a játékot?
nagyon játszanék már vele!csak hozánk soha nem ér ide😞(
I-NoVa
Típusból mind1, (kivéve a stock és az old style) a lényeg a szélesség. 21" kerekeket nem is használok, csak ha 2 kerekezni akarok. 19"-ból is van ugyanolyan széles, és jobban megy a legtöbb kocsiba. 375-ös gumik tapadáshoz, keskenyebbek csúszkálós, kézifékezõs vezetési stílushoz jók. Motorból V6 biturbo, ha keményet akarsz, V8 80CCM hengerrel, ha olcsón nyerõ gépet, V8 120CCM +supercharger 2 kerekezéshez, V10 nagyon drága kocsihoz 😊.
Én is yottázok már 1 ideje, tetõ, szárny nélkül alap karosszériaelemekkel, vékonyabb 19" kerekekkel, olcsó motorral. Kb ugyanaz, mint a szakadt badge, lehet finoman lökdösni az ellenfelet, nem kár a karosszériáért, de megy annyira, hogy nyerek bármikor.

KeyBoarder
HO! Melyik motorral melyik kocsi megy nektek legjobban? Meg a 21-es kerekekbol melyik tapad legjobban, csuszik legkevésbé?
I-NoVa
A 400 lóerõs sunsetem ellen is esélytelenek, és még csak nem is került sokba.

Alexease
Meg nem biztos, "kint" meg reggel van.
De az is igaz, hogy ezt mondtam multheten is, es azelott is...
M@TriX
alapban "N"

Falabu
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Alexease
Szerintem az autoszerkesztot (DecvKit) tesztelik ennyi ideig. Nem tudnak vele mit kezdeni😊))
[NST]Cifu
Sülyed a topic emberek...

Csináljon már valamit az AV, vagy kihalunk!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hen-tes
szar ügy 😞

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

I-NoVa
Addig vigasztalásul !!!így!!! fog kinézni a link. Próbaképp lehet rá kattintgatni, akit ez vigasztal.

I-NoVa
Még ne, még nem tudok 30 alatt teljesíteni IQ teszten. Talán ha késik még a patch 1 hetet, már vizsgálat nélkül is egyértelmûen látszani fog, hogy bekattantunk 😄.

M@TriX
😊)

[NST]Cifu
Most egy picikét félrebillentettem piciny buksimat, és arra jutottam, hogy mi aztán tényleg kórtani esetek lehetünk.

Javaslom vegyük fel az AV elleni per pontjai közé a fanoknak okozott maradandó szellemi sérülésokozást is.

M@TriX
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiissss!

I-NoVa
nem, már done, amikor kedvük van.

[NST]Cifu
maksi: p2p félcserélõ rpogikban kereshetsz rá, talán szerencéd lesz. Javasolt: Direct Connect (DC), Kazaa, stb..

Most mi lesz az 1.3-al? 😊
Olyan lesz mint a Duke Nukem 4 Ever? 😊
Naponta téma, de konkrét kiadási dátum "when it's done"?! 😊

Alexease
Mivel mar regen jelent meg, igy nem valoszinu hogy talalsz letolto helyet😞 Esetleg DC.
[Walaki]D`Lair
Így van! Itt meg mehet nyugodtan tovább a sírás a peccs után...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

bfg900
Hát nemigaz, hogy walaki idenjön és akkor 2 oldalon keresztül mindíg csak a LFS megy. Aki errõl akar beszélgetni, az menjen át egy másik topikba.
I-NoVa
Ja, büdös AV!

Falabu
Óriási 5letem támadt!😄
Ugye most fogják kiadni a végleges peccst ami az 1.3-s lesz! Ha eredetileg a játékot megjelelnésétõl fogva 0.7 verziójúnak nevezték volna akkor msot lehetne ez az 1.0!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

[NST]Cifu
Muhahaha 😊))

Csak egérrel vagy kormányal lehet irányítani az LFS-t, mivel a "reális" szimulációhoz nem illik a billentyûzet 😊

Most reggel van, ilyenkor lehet szídni? 😛

Rohadt AV!!! 😊)))

I-NoVa
Hogy ma se hiányozzon: Patch???

M@TriX
nem szid senki! 😊

Mindenki szeret mindenkit. 😊

M@TriX
jé tényleg ez eszembe se jutott. 😊 Mámeg este van. 😊

M@TriX
csak bill., vagy kormány... tudtommal

hen-tes
hát ez a kérdés most rohadtúl idevág !!!!!
GRR!
és még engem szidnak..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/