Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Infóket eRRe keress....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Megjelent a CORA3 (Cabelas 4x4 Offroad Adveture) - Activision Value. A dolog erdekessege, hogy a masodik reszt, a szinten magyar Clever's csapat keszitete. Sajnos, amenyire tokeletes volt a Screamer 4x4, annyira rossz lett a CORA2. Valamivel tobb, mint 5 percet volt a gepemen😞
Ez is komoly project lehet, mert eddig nem is hallottam rola. A szokasos, se reklam se weboldal se semmi. Meg azt sem tudom, melyik csapattal keszittettek. Lehuzom, tesztelem, majd kiderul...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Fent van már a két pecs. Felraknám a harmadikat (v2.2), de nem engedi a crack-elt exe miatt.
Honnan tudnám megszerezni az eredeti exét patcheléshez???
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Az AV és az Invictus esete ismert, és itt az új elrettentõ példa: a Mithis/Philos közös gyermeke, amely eddig Iperium Galatica III. néven futott (anno a készítõk direkt igyekeztek a nevet megõrízni magyar fejlesztés mellet), át lett keresztelve Galaxy Andromeda-ra (poén, hogy a hivatalos honlapo is IG3 fejléces egyenlõre), és csináltak egy übergagyi logót hozzá - mindezt a kiadó, a CDV követte el, aki nem hosszabította meg az IG név jogdijjait, úgyhogy önhatalmúlag átkeresztelte a játékot (állítólag a Philos/Mithis srácok csak néztek mint rozi a moziban). Hát ilyen szép a világ 😊))
Ezek után tényleg várom, hogy annyira megerõsödjenek a magyar fejlesztõk, hogy ne legyenek ennyire kitéve a kiadók kényének-kedvének...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lehet, hogy volt már róla szó, de azért megkérdem.
Felraktam az alapjátékra a három peccset. Az utolsó, az 1.22-es is hibátlanul felment, és felülírtam a SL Catalog honlapon lévõ crack-el az eredeti, CD kérõs exe-t.
Most viszont ha belépek a játékba nincs egér. Pontosabban látszik, csak nem mozog. Eddig nem volt gáz. Mit csináljak?
éééééés tessssééék ---------> mentésre gondol!!!
Sztem😊
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Amugy ami az oldalon van auto, az benne van a jatekbam: Whisper.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
98 alatt persze szépen megy. Abban benne van az indeo...
Ha ez a hiba, akkor keresni kell aneten, de a fórumban is volt róla szó szóval a fórumkeresõvel is lehet keresni...
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
http://www.activisionvalue.com/Support/FAQAnswers.asp?C=169
Remelem, most linkelik a patch-et😊)))
De lehet, hogy csak AV weboldal, es fake😊)